- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
φτάνει τόσο?
G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Αγαπητέ Ramoglou,
Δεν μπορούσα να μην 'αναστηθώ' για να σταθώ στο πλευρό σου.
Η σιωπή δεν είναι αδράνεια, όταν πρέπει να 'ηρεμήσουν τα πνεύματα'.
Πολλά Φιλιά σε όλους...επιστρέφω στο διάβασμα.
*~* Vive Dieu Saint Amour *~*
Η "Ψυχή" του ανθρώπου εκφράζεται με διάφορους τρόπους....
ένας από αυτούς είναι και το χιούμορ...
είτε γιατί έχει ανάγκη εκτόνωσης,
είτε γιατί μέσα από αυτό θέλει να καταδείξει κάτι με καλή διάθεση...
Αρα, με βάση αυτό, δεν μπορούμε να κρίνουμε την ποιότητα του καθενός...
μπορούμε όμως να κρίνουμε τις "ψυχικές ικανότητες" που έχει από το πως αντιδράει σ'αυτό...
εκεί τελικά μετριούνται όλα....
Galadriel of Galadhrim

μαστιγωσει εξαφανισει απο μπροστα του οποιον θελει ψυχικα
ειναι χαρισμα που το εχουν λιγοι ανθρωποι!
αρκει να μην βλαπτει τον ευατο του αλλα δεν νομιζω οτι τον
αγγιζουν οποιεσδηποτε προσβολες γιατι ειναι δυνατος!!
η αγαπη ειναι παντοτινη![]()
gh
Διατίθενται υπογλώσσια και σε μεγάλες ποσότητες.
Τιμαί λογικαί.
Ποιότης εγγυημένη.
Πληροφορίαι εντός...
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 26/01/2005 17:08:36
τιμές χονδρικής για ειδικές περιπτώσεις
και μεγάλες παραγγελίες γίνονται?

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!

Εχεχεχεχε!!!![]()
![]()
Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον φίλτατο Ramoglou για τον χώρο που θα καταναλώσω και για την παρεκτροπή του θέματος του…
Δεύτερον… αγαπητέ Admin, όπως επισημάνεται, είμαι παλαιό μέλος και αυτό από μόνο του δηλώνει ότι γνωρίζω πολύ καλά τους κανονισμούς του esoterica… αν θυμάστε από ένα άλλο θέμα στο παρελθόν…
Δεν είχα καμία πρόθεση να μειώσω το μέλος Cybermaster μιας και μας ενώνει μια αμοιβαία συμπάθεια, κάτι που είναι ορατό στις συζητήσεις που έχουμε πάρει μέρος.
Σίγουρα δεν έχω πρόθεση να «κολλήσω ταμπελάκια» σε κάποιο μέλος, δεν το έκανα στους 15 μήνες που ανήκω σε αυτή τη διαδυκτιακή «οικογένεια» και δεν θα το κάνω τώρα…
Και με βρίσκετε σύμφωνη στην προσπάθεια να γίνουν όλοι αποδεκτοί σε αυτό το χώρο, ασχέτως χρώματος, γνώσης, ηλικίας, εθνικότητος, θρησκείας, ιδιότητος κλπ… Δεν είναι σωστό και πρέπον να περιθωριοποιούνται τα μέλη…
Να προχωρήσω στην ανακοίνωση που σας προβλημάτισε, αγαπητέ Admin.
quote:
]"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Άνοιξε το κινητό σου ή πάρε τηλέφωνο... μπας και πούμε καμία λέξη!"
Βλέπω προβληματιστήκατε και δεν το θέλω… πραγματικά…
Ο φίλτατος Ramoglou, είναι ξεκάθαρος… αυτό το θέμα είναι ένας πίνακας ανακοινώσεων και όπως είναι προφανές… το παραπάνω είναι μια ανακοίνωση…
Επίσης είναι ορατό ότι δεν υπάρχει κάποιο όνομα στο οποίο απευθύνεται η δημοσίευση μου… άρα είναι προσωπικό θέμα… πάντως σας διαβεβαιώνω ότι το άτομο στο οποίο απευθύνομαι άνοιξε το κινητό του και τελικά κανονίσαμε τι θα κάναμε εκείνο το βράδυ…
Αυτό ήταν ένα διαπροσωπικό μήνυμα, δυο μελών του esoterica… που τελικά αν δεν υπήρχε το αυτό, ούτε που θα είχαν γνωριστεί… πόσο μάλλον να μπορούν να επικοινωνήσουν όταν τα σταθερά τους τηλέφωνα βουίζουν…
Γι’ αυτό και μόνο το λόγο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, αγαπητέ Admin… μας φέρνεται όλους πιο κοντά…
Τέλος, ελπίζω να σας κάλυψα με τις απαντήσεις μου… αν πάλι όχι, ας μην εκτροχιάζουμε άλλο το θέμα του φίλτατου Ramoglou…ότι άλλο έχετε να με ρωτήσετε μπορείτε να το κάνετε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου… την διεύθυνση μου ξέρετε που θα την βρείτε…
.
.
.
The She Mantis... back in town

Ίσως να μην παρατήρησες τι ακριβώς πραγματεύεται το εδώ Topic και αποφάσισες να αναρτήσεις προσωπικές σου φώτο, ίσως πάλι να σου ξέφυγε και άλλο να ήθελες να βάλεις και άλλο έβαλες.
Περιμένω την απάντηση σου ή την αποκαθήλωση της εν λόγο ανακοίνωσης σου.
quote:
Δες τα γεγονότα, και οχι προσωπικά.
Αδελφέ μου Πλάτωνα, ποτέ δεν παίρνω κάτι προσωπικά... αλλά όπως είπα και στον αγαπητό Admin, με τον Cybermaster έχουμε μια αμοιβαία συμπάθεια... και αναγνωρίζω την προσπάθεια του για βελτίωση... το ίδιο και ο φίλτατος Ramoglou...
...καλό θα είναι, καλέ μου Πλάτωνα, να μην “την λέμε” στους άλλους, ειδικά όταν αυτοί είναι φανερό ότι κάνουν προσπάθειες… με αυτό τον τρόπο τους κόβεις τα φτερά…
quote:
Μεχρι τωρα έπιανες το πνεύμα και τον τρόπο που γράφω, αρχιζω να πιστευω πως η θεια έμπνευση, έχει σοβαρό πρόβλημα..Κανε κατι..... με το θειο!
Βρε αδελφούλη, εξακολουθώ να πιάνω το πνεύμα σου… όμως, μερικές φορές είναι ο τρόπος που γράφεις… που δεν μου αρέσει… και εκεί λόγω συγγένειας νιώθω ότι πρέπει να σε επαναφέρω στην τάξη…![]()
Ελπίζω να μην μου κρατάς κακία, καλέ μου… και υπόσχομαι να μιλήσω με τον θείο σύντομα…![]()
.
.
.
The She Mantis... in mania