- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
εγω νομιζα οτι μιλουσαμε σοβαρα ρε συ αλεξ ... συγχωραμε αλλα σε θεωρησα σοβαρο ατομο ... λαθος μου , ζητω συγνωμη !!!!
Ενώ εσύ φίλε μου,είσαι πολύ σοβαρός όταν μηδενήζεις τα πάντα,εσύ και ο άλλος.Όταν σας έρχονται οι αριθμοί το μόνο που κάνετε μηχανικά είναι να το πολλαπλασιάζετε με το μηδέν! Όντως πολλύπλοκα μαθηματικά.
και η ιστορια του ανθρωπινου γενους ειναι γεματη απο τετοιους ανθρωπους , ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος (καπως ετσι ξεκινησαν τα ιερατια και η πολιτικη) , πολλοι το κανουν αυτο που κανει , εχω διαβασει αρκετους (απο τους οποιος ο ποιο παλιος σε βιβλιο του 1960!!!) ..
και οπως ειπα , λιγη υπομονη , συντομα θα φανουν ολα ... αλλα ακομη και εκει θα σας ξεγελασουν με αορατες αλλαγες που εγιναν και που δεν μπορει να καταλαβει ο ανθρωπος .... τεσπα , το παραμυθι γνωστο...
το θεμα ειναι οτι καμια φορα ολα αυτα γινονται επικινδυνα ειδικα οταν τα λεμε σε μικρα παιδια ή σε ανθρωπους μειωμενης αντιληψης ή αντιστασεων εαν θες , δες την περιπτωση που αναφερει ο φιλος εδω http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10442
η αντιρηση που εχω σε ολα αυτα φιλε μου ειναι οτι δεν υπαρχει η λεξη , ισως , μπορει ναι μπορει και οχι , αυτη η βεβαιοτητα και σιγουρια ειναι επικινδυνη (αλλωστε εκει βασιζεται εαν δεν ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ δεν μπορεις να δεις λενε!!!) και ετσι καποιος που θα το παρει σοβατα μπορει να του στοιχισει ακριβα , και πολυ φοβαμαι οτι θα εχουμε τετοια δειγματα το 2012 απο λιγους ελπιζω !!!! φυσικα μακαρι να μην υπαρξει κανενα περιστατικο , αλλα η ιστορια εχει δειξει οτι υπαρχουν σχεδον παντα!!!!
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
Επίσης, λες ότι η επιστήμη επιβεβαιώνει τη Βίβλο. Λάθος. Η Βίβλος θα μας πει ΓΙΑΤΙ και η επιστήμη Π'ΩΣ. Μας λέει τι σκόπο έχουμε, γιατί φτιαχτήκαμε. Άσε όμως τις τεχνικές λεπτομέρειες στου επιστήμονες. Η Βίβλος δεν μπορεί να έχει επιστημονικό λόγο. Επίσης, ξεχνάς ότι αναφέρει ότι η δημιουργία των νερών προηγείται των άστρων και του 'Ηλιου. Αυτό δεν ισχύει. Θα σε ξαναρωτήσω, οι δεινόσαυροι γιατί εξαφανίστηκαν;
Είσαι λοιπόν δημιουργιστής που προσπαθεί μάταια να επιβεβαιώσει με την επιστήμη ένα ιερό βιβλίο. Στην πραγματικότητα πίσω από όλα αυτά κρύβεται η δικιά σου ανασφάλεια και αδυναμία να δείξεις ΠΙΣΤΗ, και προσπαθείς να την υποστηρίξεις (σαθρά φυσικά) με ψευδεπιστημονικά τεχνάσματα.
Έχεις μπλέξει την καταγωγή του ανθρώπου με τη βίβλο. Οι Νεάτερνταλ και οι Κρο Μανιόν είναι ένα βήμα πριν από του εμάς στην εξέλιξη, και για την ακρίβεια, οι πρόγονοι πιθανότατα επικράτησαν ώς ανθεκτικότεροι ή δυνατότεροι. Ελάχιστα διαφέρουμε από αυτούς εμφανισιακά και νοητικά(χρήση εργαλειών, κοινωνικές ομάδες κτλ). Και καλό είναι να ψάξεις την πιο σύγχρονη εξελικτική θεωρία έχει κάποιες διαφοροποιήσεις. Άραγε η Υδρία λέει για προ-αδάμ; Κρατάς μόνο αυτά που σε συμφέρουν;
Μέσα σε αυτή την παραζάλη επιστημονικοφανών θεωριών λες και κάτι που αντιβαίνει στη θρησκεία. ΜΟΝΟ ο Θεός έχει δύναμη να δημιουργεί. Οι έκπτωτοι άγγελοι που λες ότι δημιούργησαν προ-αδάμ δε θα μπορούσαν να έχουν τέτοια δύναμη. Για αυτό σου λέω ότι έχεις φτιάξει δικιά σου θρησκεία. Πάρε και άδεια από το ειρηνοδικείο. Χριστιανός δεν είσαι πάντως με αυτά που λες.
MOY ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ , ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.
ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΣΘΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ , ΣΟΥΜΜΕΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.
Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ
MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS
Θα πούν οτι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες,τί άλλο?Αν αυτό δέν είναι μηδενισμός τότε τί είναι?Χωρίς κάν να ξέρουμε κρίνουμε τί είναι αλήθεια.
Εντυπωσιακές οι φωτογραφίες.