- Η Δούκισσα της Πλακεντίας... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Oλα αυτά περί σχέσης αυτών των δυο είναι φήμες...ή τουλάχιστον υπερβολές...
αρα Avallon δεν εισαι αρνητικος στο οτι μπορει να ειχαν καποια σχεση αυτοι οι δυο που δεν ειναι απαραιτητο να ηταν ερωτικη (εγω απλα το εχω ακουσει και δεν πιστευω οτι μου λενε απλα το εχω υποψην μου)οπως και να εχει ομως εχουν ενα κοινο σημειο την πεντελη και δεν νομιζω να εχει συνδεθει καποιος τοσο πολυ με το βουνο οσο αυτοι οι δυο με εξαιρεση τον Ntavelis666
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Ελπίζω ο Τάσος να μη μου βάλει κατσάδα αλλά θεωρώ ότι η Πάρνηθα έχει πραγματικά "μαγικά" και περίεργα μέρη...

quote:και εγω ειμαι της αποψης οτι η παρνηθα ειναι εξισου μαγικη με την πεντελη το εχω αναφερει και σε καποιο αλλο topic (μαζι με μικρη μου περιπετεια που εζησα στην σπηλια του πανα) και χαιρομαι που υπαρχει αλλος ενας που συμφωνει με την αποψη αυτη απλα η πεντελη ειναι πιο δημοφιλης λογω της δημοσιοτητας που εχουν παρει μερικα θεματα γυρω απο αυτη σχεδον ολοι εχουν συνδυαση την παρνηθα με την βολτα μεχρι το τελεφερικ οποτε χιονιζει και με το πεταγμα του χαρταετου στο parking του τελεφερικ δηλαδη με λιγα λογια η παρνηθα ειναι μεχρι το τελεφερικ πιο περα δεν εχει τιποτα μονο δεντρα και εναν δρομο που οδηγει μεχρι το καζινο αλλα καλυτερα ετσι φανταζεσαι να γινει η παρνηθα οπως η πεντελη? οπου ανεβαινει η σαρα και η μαρα και κανει τα ακατανομαστα χωρις κανενα σεβασμο και με πληρη αγνοια για τον χωρο που βρισκονται?
Η Πάρνηθα φίλε μου είναι πιο μαγική (κατ'εμέ)
δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι φιλε Avallon
from us
Συγνώμη φίλοι μου αν βγήκα εκτός θέματος δε θα το ξανακάνω

ευχαριστω
from us

αυριο το πρωι (μαλλον σημερα το πρωι)θα ανεβω στην παρνηθα και θα κοιταξω για αυτο που μου ειπες πανω στην ωρα μου το ειπες γιατι εκανα συνεχεια της ιδιες διαδρομες και δεν ελεγε γιατι εχανα επεισοδια. συγνωμη γιατι μιλησα για ασχετα θεματα με την συζητηση που εχει ξεκινησει εδω ειπαμε....
from us
Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε - Aννίβας
φιλη Avallon δεν βρηκα το μονοπατι που μου ειπες πισω απο το ελικοδρομιο (εκτος και αν εννουσες εκεινο που πρεπει να το κατεβεις με αλεξιπτωτο
) αλλα σε καποια αλλη στιγμη αντι να στριψω δεξια για το μοντ παρνες συνεχισα ευθεια και στα 40-50 m περιπου στα δεξια του δρομου εχει απειρα μονοπατια που οδηγουν και στο μπαφι (σωπααααααααααααααα θα μου πεις τωρα) δεν τα ειχα ξαναδει απλα με εκανες να ψαχνω για μονοπατια πιο ψηλα απο οτι συνηθιζα να πηγαινω και αρκετα ψηλα ειδα και ενα μονοπατι οπου οδηγουσε σε μια πηγη με ενα παραξενο ονομα αλλα δεν επιχειρησα να παω γιατι ηταν ο καιρος λιγο μυστηριος αν ξερεις κατι για την περιοχη εκεινη θα ηθελα πολυ να μου πεις(ειναι πολυ μακρια απο τον δρομο? φτανεις σχετικα ευκολα? κτλ)
συγνωμη που χαλασα για αλλη μια φορα την συζητηση του topic
from us
ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ!

Communicating at an unknown rate...
Στο όνομα της Aγίας Eπιστήμης
quote:δυστηχος φιλε μου συμβαινει το αντιθετο
Λες και ανανεώνει αυτό το βουνό τα κύταρρά του. Λες και αλλάζει όψη
η μαγεια της παρνηθας ομως υπαρχει και ειναι αισθητη σε καθε σου βημα (εγω παντως εχω συχνα την αισθηση οτι με παρακολουθει καποιος και δεν νομιζω να με κοιτανε οι πυροσβεστες εχω αναφερει και ιστορια πανικου σε αλλο topic)
γιατι δεν φτιαχνεις και ενα topic για την παρνηθα? οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην λεω συνεχεια συγνωμη ![]()
![]()
from us
Εγώ πάντως δεν ξέρω να κάνω ούτε το ένα ούτε το άλλο.Οποιος μπορεί ας βοηθήσει....

Communicating at an unknown rate...
αν και δεν νομιζω οτι θα υπαρχουν και πολλα πραγματα να συζητηθουν γυρω απο την παρνηθα παντως εγω θα χαρω να βοηθησω Valnta αρκει να μου πεις τι θελεις να κανεις και τι βοηθεια θελεις ακριβως
from us
Μετά τιμής, ο έβδομος γιος κάποιου έβδομου γιου...
Edited by - The seventh son of a seventh son on 09/10/2003 15:56:46
Το θέμα του παλιού ημερολογίου δε μου πέρασε ποτέ απ'το μυαλό.
Νά΄σαι καλά...
Οσο για τα υπόλοιπα λυπάμαι αλλά εξακολουθώ να'μαι καχύποπτη...

Edited by - The seventh son of a seventh son on 10/10/2003 11:15:11
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"