ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η Δούκισσα της Πλακεντίας... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η Δούκισσα της Πλακεντίας... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

endorama30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
endoramaΜέλος
04/11/2003, 01:22:33
φιλε sonap σε παιρνει να μας δειξεις μερικες απο της φωτογραφιες που τραβηξες?

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

Darkangel_78Μέλος
04/11/2003, 01:30:30
quote:
το καλυτερο ειναι να δημιουργηθει ενα νεο topic με την ονομασια παρνηθα

Δεν προσέξατε αυτό "ΠAPNHΘA: Tο Mαγικό Bουνό της Aττικής Γης" φίλτατοι?
Τί?Πάλι απάντησα ετεροχρονισμένα?Συγχωρήστε με...

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

endoramaΜέλος
04/11/2003, 01:34:01
δεν τρεχει τιποτα ο καθενας θα μπερδευοταν αφου αυτο το θεμα ειχε μεινει χωρις post πολυ καιρο τωρα απορω που το ξεθαψε ο φιλος sonap αλλα αυτο δεν ειναι ξεθαψιμο ειναι γεωτρυση

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

Edited by - endorama on 04/11/2003 01:34:43

SonapΜέλος
04/11/2003, 22:46:38
ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΠΑΣ.ΧΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΙΘΗΚΑ ΠΟΛΥ

"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"

ΧαρηςΝέο Μέλος
21/11/2003, 04:19:13
Καλησπερα παιδια...
Αν κ κολλημενος με κατι τετοια παραφυσικα κ περιεργα φιανομενα που λενε οτι συμβαινουν μεσα κ εξω απο το σπιτι της, αλλα κ στην ευρητερη περιοχη, μηπως θα μπορουσε, καποιος που να γνωριζει να μου πει, πως ακριβως θα παω σπιτι της... ελπιζω να με καταλαβαινετε.
Αν κ δεν γνωριζω ( κ κακωσ δηλ.) κατι για αυτο το θεμα θελω ισωσ απο περιεργεια δηλ. να παω δω κ εγω τι παιζει...
Ευχαριστω

ClemenceΝέο Μέλος
01/05/2008, 17:01:35
μπορει και να εχει ηδη αναφερθει παραπανω, αλλα επειδη δεν το ειδα, ηθελα να το προσθεσω: η ΄΄πλακεντια΄΄ ειναι η συγχρονη μας πιατσεντζα (piacenza) της ιταλιας.

καλως σας βρηκα και καλο μηνα.

OpenOceanΝέο Μέλος
17/07/2017, 20:13:01
Την καλησπέρα μου σε όλες και όλους τους φίλους.

Πολύ καλή η αναφορά σε ένα παρεξηγημένο κατ ελάχιστον πρόσωπο της νεοελληνικής ιστορίας. Ήθελα να ρωτήσω αν και μάλλον ζητώ κάτι πολύ δύσκολο, το που μπορεί να βρεί κάποιος το 16σέλιδο κείμενο του Βρατσάνου με τίτλο ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΚΙΣΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ.
Αν τυχόν κάποιος το έχει ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα διότι ως είναι προφανές πρόκειται περί σπανιότατου κειμένου που ίσως φωτίσει κάπως καλύτερα αυτή την πολύ σημαντική θεωρώ προσωπικότητα της νεοτέρας Ελλάδος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας, καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους.

Edited by - OpenOcean on 17/07/2017 20:17:29

XDΜέλος
23/07/2017, 20:05:25
quote:

Την καλησπέρα μου σε όλες και όλους τους φίλους.

Πολύ καλή η αναφορά σε ένα παρεξηγημένο κατ ελάχιστον πρόσωπο της νεοελληνικής ιστορίας. Ήθελα να ρωτήσω αν και μάλλον ζητώ κάτι πολύ δύσκολο, το που μπορεί να βρεί κάποιος το 16σέλιδο κείμενο του Βρατσάνου με τίτλο ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΚΙΣΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ.
Αν τυχόν κάποιος το έχει ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα διότι ως είναι προφανές πρόκειται περί σπανιότατου κειμένου που ίσως φωτίσει κάπως καλύτερα αυτή την πολύ σημαντική θεωρώ προσωπικότητα της νεοτέρας Ελλάδος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας, καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους.

Κάποιες αναφορές από το κείμενο αυτό έχουν δημοσιευθεί(-συμπεριληφθεί) στο βιβλίο "ΠΕΝΤΕΛΗ: Το ιερό όρος της Αθήνας" (συγγραφέας ΤΑΣΟΣ ΠΕΤΟΥΡΗΣ) των εκδόσεων ΚΕΔΡΟΣ.

Ελπίζω κάποιος να μπορέσει να υποδείξει οιανδήποτε πηγή με το πλήρες κείμενο

ΥΓ.
Αν δεν πρόκειται περί συνωνυμίας, ο Δημοσθένης (ή Δήμος) Βρατσάνος εργάστηκε μεταξύ άλλων για πολλά χρόνια ως δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού «Εικονογραφημένη», άραγε θα μπορούσε το ζητούμενο κείμενο να δημοσιεύθηκε (κάποια στιγμή) και εκεί;...

Edited by - XD on 23/07/2017 20:20:54

XDΜέλος
25/07/2017, 10:15:19
quote:
ΥΓ.
Αν δεν πρόκειται περί συνωνυμίας, ο Δημοσθένης (ή Δήμος) Βρατσάνος εργάστηκε μεταξύ άλλων για πολλά χρόνια ως δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού «Εικονογραφημένη», άραγε θα μπορούσε το ζητούμενο κείμενο να δημοσιεύθηκε (κάποια στιγμή) και εκεί;...

Μάλλον πρόκειται περί συνωνυμίας.
EmersonΜέλος
04/08/2017, 10:09:54
Καλημέρα, γνωρίζετε αν το Μέγαρο της Δούκισσας ειναι επισκέψιμο, δηλαδη αν παω μπορω να μπω ή είναι μόνιμα κλειστό;

Ευχαριστω