- αξιοσημειωτες δυναμεις της φυσης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ειμαι ξυπνιος στο ονειρο ενος αλλου
Το site physics4u αναφέρει για την πεμπτουσία τα εξής:
"Ένας τύπος ενέργειας με αρνητική πίεση που μεταβάλλεται στο χώρο και το χρόνο. Η πεμπτουσία είναι δυναμικό μέγεθος, αντίθετα προς την κοσμολογική σταθερά, και η μέση ενεργειακή πυκνότητα και πίεση ελαττώνονται αργά με τον χρόνο. Το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξήγηση της ξαφνικής έναρξης της κοσμικής επιτάχυνσης. Η πεμπτουσία θεωρείται ως βαθμωτό πεδίο και προβλέπει διάφορες διεγέρσεις που αντιστοιχούν σε σωματίδια με μάζες περίπου 10-33 eV"
ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"

και ο καθε ανθρωπος εχει το δικο του στοιχειο (διαμεσος στοιχειου)
η φωτια μπορει και διαβαζει το μυαλο
η γη τηλεκινηση
και ο αερας γινεται αορατος
Ρωτάω επειδή δεν καταλαβαίνω γιατί το κάθε στοιχείο έχει τις ιδιότητες που αναφέρεις.

In anticipation of my resurrection...
quote:με λιγο ψαξιμο ειδα οτι ειναι κατι σαν ηλεκτρισμος λιγοι την εχουν αυτη την ικανοτητα
Εννοείς την λεγόμενη πεμπτουσία? Αυτή η έννοια έχει χρησιμοποιηθεί ως ένας ύποπτος για τη μυστηριώδη αρνητική ενέργεια![]()
Το site physics4u αναφέρει για την πεμπτουσία τα εξής:
"Ένας τύπος ενέργειας με αρνητική πίεση που μεταβάλλεται στο χώρο και το χρόνο. Η πεμπτουσία είναι δυναμικό μέγεθος, αντίθετα προς την κοσμολογική σταθερά, και η μέση ενεργειακή πυκνότητα και πίεση ελαττώνονται αργά με τον χρόνο. Το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξήγηση της ξαφνικής έναρξης της κοσμικής επιτάχυνσης. Η πεμπτουσία θεωρείται ως βαθμωτό πεδίο και προβλέπει διάφορες διεγέρσεις που αντιστοιχούν σε σωματίδια με μάζες περίπου 10-33 eV"
ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"
quote:
το νερο εχει καθοδηγηση του μυαλου
η γη τηλεκινηση
και ο αερας γινεται αορατος
Για δυνάμεις της φύσεις μιλάμε τελικά ή για ικανότητες τις οποίες μπορούμε να αποκτήσουμε μέσα από μεγάλη και μακροχρόνια προσπάθεια;
quote:
με λιγο ψαξιμο ειδα οτι ειναι κατι σαν ηλεκτρισμος λιγοι την εχουν αυτη την ικανοτητα
Που θες να καταλήξεις;![]()
Άνοιξε τα μάτια σου προτού να 'ναι αργά
quote:
Για δυνάμεις της φύσεις μιλάμε τελικά ή για ικανότητες τις οποίες μπορούμε να αποκτήσουμε μέσα από μεγάλη και μακροχρόνια προσπάθεια;
αυτο προσπαθω να καταλαβω και εγω... γιατι ο τιτλος του θεματος παραπεμπει αλλου.

Μήπως θες να πεις ότι ανάλογα με το τι ζώδιο είμαστε (νερού, φωτιάς κτλ) έχουμε και κάποια κλίση σε κάποιες δυνάμεις; Απ' όσο γνωρίζω υπάρχει μια απειροελάχιστη κλίση όσον αφορά την τηλεκίνηση..
ζώδια φωτιάς -> πυροκίνηση
ζώδια αέρα -> δημιουργία ρευμάτων αέρα
ζώδια γης -> γεωκίνηση
ζώδια νερού -> υδροκίνηση
Πέρα από αυτά αν εννοείς κάποια άλλη ψυχική ικανότητα δε νομίζω να υπάρχει συσχέτιση, αλλά τι σημασία έχει;
quote:
το νερο εχει καθοδηγηση του μυαλου
Δεν πιστεύω πως η τηλεπάθεια ή κάποιο είδος της έχει απαραίτητα να κάνει με τα ζώδια. Αν και όλοι οι αστρολόγοι λένε πως οι υχθείς την έχουν πάντα, χαχα.
quote:
οταν μιλαω για δυναμεις της φυσης αναφερομαι σε δυναμεις που εχουν τα τεσσερα στοιχεια της φυσης (φωτια,νερο,αερας,γη)μαζι με το πεμπτο στοιχειο που ειναι αγνωστο στους πιο πολλους
Η πεμπτουσία ισορροπεί τα 4 στοιχεία.
---------------------------------------
quote:το καθε στοιχειο ειναι μεσα στον ανθρωπο και με καποια εξασκηση μπορεις και αναπτυσεις τις προαναφερομενες δυναμειςquote:
αυτο προσπαθω να καταλαβω και εγω... γιατι ο τιτλος του θεματος παραπεμπει αλλου.Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μήπως θες να πεις ότι ανάλογα με το τι ζώδιο είμαστε (νερού, φωτιάς κτλ) έχουμε και κάποια κλίση σε κάποιες δυνάμεις; Απ' όσο γνωρίζω υπάρχει μια απειροελάχιστη κλίση όσον αφορά την τηλεκίνηση..
ζώδια φωτιάς -> πυροκίνηση
ζώδια αέρα -> δημιουργία ρευμάτων αέρα
ζώδια γης -> γεωκίνηση
ζώδια νερού -> υδροκίνηση
Πέρα από αυτά αν εννοείς κάποια άλλη ψυχική ικανότητα δε νομίζω να υπάρχει συσχέτιση, αλλά τι σημασία έχει;
[quote] αυτο που λες και εγω νομιζα οτι ισχυει αλλα δν εχει καμια σχεση συνηθως παει ζωδιο αερα με στοιχειο νερου και το αναποδο και αντιστοιχα με τους αλλα 2 επιπλεον αυτα που λες ειναι οταν εισαι μεγαλο επιπεδο
quote:
αυτο που λες και εγω νομιζα οτι ισχυει αλλα δν εχει καμια σχεση συνηθως παει ζωδιο αερα με στοιχειο νερου και το αναποδο και αντιστοιχα με τους αλλα 2 επιπλεον αυτα που λες ειναι οταν εισαι μεγαλο επιπεδο..
Εξήγησε όμως τι ακριβώς θέλεις να μάθεις ή να συζητήσουμε.. Συμφωνοι, είναι για υψηλά επίπεδα αυτά που λέω αλλά και το να γίνεις αόρατος που γράφεις δε μου κάνει για επίπεδο χαμηλό.. Συνήθως ο άνθρωπος γενιέται με κάποιες δυνάμεις, διότι τις είχε αναπτύξει σε προηγούμενη ζωή. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να αρχίσει από την αρχή.
Δεν καταλαβαίνω που θέλεις να καταλήξεις...
---------------------------------------
quote:
"the water has guided the mind
The fire can read your mind
land telekinesis
and the air becomes invisible"
Όσον αφορά το στοιχείο του αέρα έχουμε τον τυφώνα, για το στοιχείο της γης έχουμε τον σεισμό και την έκρηξη ενός ηφαιστείου, σχετικά με το νερό το τσουνάμι - όπως είδαμε δυστυχώς είδαμε πρόσφατα - ενώ για αυτό της φωτιάς έχουμε την πρόκληση μιας μεγάλης και καταστροφικής πυρκαγιάς.
Θεωρώ πως όλες αυτές οι εκδηλώσεις της φύσης μπορούν να μας δείξουν ότι ο άνθρωπος δεν είναι τόσο δυνατός κι αποκομμένος από την Φύση, αντιθέτως είναι απολύτως συνδεδεμένος με αυτήν κι οι επιπτώσεις των εκδηλώσεων της τον επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

In anticipation of my resurrection...
quote:
παιδια μπορει καποιοσ να μου πει πωσ να βρω το στοιχιο μου????
Nαι,αλλα πρεπει να απαντησεις σε καποιες ερωτησεις
πρωτα για να μπορεσουμε να βοηθησουμε!
Εισαι διατεθειμενος/η?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.