ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θα χρειστω την βοηθεια σας! (Σχετικά με δαχτυλίδι) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Θα χρειστω την βοηθεια σας! (Σχετικά με δαχτυλίδι) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ALENA2527 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
georgia9Νέο Μέλος
15/06/2005, 04:14:46
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΟ
ΑΚ ΧΡΥΣΕΙΩΝ!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ? ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

"ΑΚ ΧΡΥΣΕΙΟΝ"
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ,
Ν. Αττικής,
Δάσος Χαϊδαρίου
Αγ. Παρασκευής 85 & Αφροδίτης 9
ΤΚ: 12462
Τηλ. 210 5321474
Fax. *

aum_om_onΝέο Μέλος
16/06/2005, 00:34:49
alena25
θα σου προτεινω μια τακτικη που θα την εχεις ηδη σκεφθει
μην δειχνεις οτι εισαι περιεργη απλα παιξτο
αυστηρη-συντηριτικη(θα χρεαιστεις μακρυα φουστα
,εορτολογιο μεγαλη η χαρη του σημερα
και αυστηρη τηρηση καθε θρησκ.κανονα αν τους θυμασαι )
,αντιμετωπιζει πολλα προβληματα τελευταια ,
εχει αλλα οχι σαφη αποψη για την θρησκεια κλπ
Γονιμο εδαφος δηλαδη για να παρουν θαρρος και να σου ανοιχτουν

μεγάλης κυρίως ηλικίας και αρκετα "Θρησκευόμενους", ενα δαχτυλίδι με το σύμβολο ΑΚ. Στην αρχή σκέφτηκα οτι ειναι για την Αγία Αικατερίνη. Οταν όμως ρώτησα η απάντηση δεν με ικανοποίησε.>>

δηλαδη τι απαντηση εδωσαν?

TsourekiΜέλος
16/06/2005, 03:32:01
Δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση να ειναι ενα club οπου εχει δημιουργισει ο ιδιος ο γιατρος αυτος με τους συναδελφους του?Γιατι μου κανει εντυπωση να το εχουν ολλοι σχεδον απο τους δικους του επιμελητες-συνεργατες!

Cheer up..worst is yet to come

filosofos3Μέλος
18/06/2005, 10:40:10
Αγαπητή Αλένα25
στην αγία Αικατερίνη του Σινά δίνουν ένα δαχτυλίδι ως δώρο στους προσκυνητές , αλλά δεν ξέρω αν έχει τα αρχικά πάνω ή πως μοιάζει. Καλύτερα να ρωτήσσεις σε ένα γραφείο ταξιδίων ώστε να πάρεις πιο λεπτομερείς πληροφορίες ή σε κάποια εκκλησία που έχει κάνει εκδρομή στο Σινά. Έτσι θα ξέρεις αν το δαχτυλίδι που είδες είναι από εκεί , αν μοιάζει αλλά δεν είναι ή αν είναι κάτι άλλο.

Όλα είναι τέλεια

yainaΝέο Μέλος
23/06/2005, 16:33:08
Καλησπερα φιλη και καλος ορισες στο foroum.Αυτη την απορια ακριβως ειχα οταν το ειδα στο δαχτυλο της μητερας μου.Οταν την ρωτησα για αυτο μου ειπε οτι της το εφερε μια κυρια απο τα ιεροσολυμα που ειχε παει εκει.Παντος απο την ωρα που το εβαλε ολο προβληματα υγεια ειχε.Μεχρι που απο δικη μου πιεση το εβγαλε και ειναι μια χαρα.Τυχαιο θα μου πειτε.Μπορει.Αλλα θα με ενδιεφερε να μαθω για αυτο.Θα το παρακολουθω με ενδιαφερον το θεμα.
24/06/2005, 09:33:34
quote:
Είναι γνωστό ότι η Ορθόδoξη Εκκλησία, oι Iερές Μητρoπόλεις, oι Iερoί Ναoί και oι Iερές Μoνές της δεν εντάσσoνται "στα θρησκευτικά σωματεία, τα θρησκευτικά ιδρύματα και τις ιδεαλιστικές εταιρείες τoυ άρθρoυ 784 τoυ ΑΚ", αλλά είναι Νoμικά Πρόσωπα Δημoσίoυ Δικαίoυ.ΑΚ, είναι το πνεύμα που εγκαταλείπει το σώμα τη στιγμή του θανάτου. Είναι μια φωτεινή αρχή που συμβολίζεται με την ίβυδα . Το να γίνει κανείς ΑΚΟΥ σημαίνει να φτάσει στην τελειότητα.

Aγαπητή georgia9 ευχαριστούμε για τα στοιχεία...
Ομως στην προκειμένη περίπτωση το ΑΚ δεν έχει να κάνει με εσωτερισμό (πνεύμα/ψυχή) αλλά με εξωτερισμό και εννοεί τον Aστικό Κώδικα...

Επειδή τώρα βρήκα πολύ ενδιαφέρον το ΑΚ στο κοσμηματοπώλείο αυτό μήπως είναι Α.Κ. δηλαδή αρχικά κάποιου ονόματος?
Θα επανέλθω με περισσότερα γιατί το θέμα μου βρωμάει πολύ...και δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται...

Τα συγχαρητήριά μου στη συγγραφέα του τόπικ για το τόσο ενδιαφέρον θέμα

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
24/06/2005, 09:42:08
Τώρα μόλις πρόσεξα ότι η ΑLENA25 έχει να γράψει από τις 5/6/2005 αν και ξέρει ότι περιμένουμε με αγωνία...

Είδα επίσης (από το mail της) ότι τα αρχικά του ονόματός της είναι ΑΚ.

Σύμπτωση

Ελπίζω μόνο να μην είναι ένα από τα πολλά φαρσοτόπικ που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό εδώ μέσα...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."