- ΠAPNHΘA: Tο Mαγικό Bουνό της Aττικής Γης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Τώρα τη βλέπετε??
Αυτή είναι η κορυφή "Το Άρμα του Δία"
Ναι καλέ μου φίλε τι βλέπουμε. Βλέπουμε ακόμα κάτω αριστερά και το ρέμα Μποντιά που πάει το μονοπάτι για σπήλαιο Πάνα, εκεί που ο φίλος Endorama έζησε το περιστατικό με το χάσιμο των 45΄λεπτών,αλλά ακόμα ξέρουμε και την θέση που την έχετε τραβήξει...Είναι η περιοχή της Αγ.Παρασκευής (Ρουμάνι), επάνω στο μονοπάτι που έρχεται από Παλαιοχώρι-Βιλιάνη.
Να είσαι καλά .
Φιλικά.
Eχθές με ένα φίλο ,είδαμε ένα πολύ άσχημο θέαμα στο δρόμο κάτω ακριβώς απο τη κορυφή του κατσιμιδίου που πάει για αγιο μερκούριο.Λίγο πιο δίπλα απο μια ταβέρνα που υπάρχει εκεί και πάνω σε ενα πεύκο,ήταν κρεμασμένη απο σύρμα μια αλεπουδίτσα,που της ειχαν κόψει την ουρά!αν βέβαια κανετε και μια βόλτα μέσα στη ταβέρνα θα δείτε και διάφορα άλλα <<ωραία>>, όπως για παράδειγμα πολλά κέρατα απο ελάφια αλλά και κεφάλια ελαφιών να διακοσμούν το χώρο..αραγε απο πού να προέρχοντε όλα αυτά?
Kάναμε μια προσπάθεια να πάμε απο ένα μονοπάτι που υπάρχει εκεί δίπλα προς τη κορυφή του κατσιμιδίου αλλά τελικα μετά από κάμποση διαδρομή το μονοπάτι χ ανότανε μέσα στην οργιώδη βλάστηση,στη συνέχεια πήγαμε στο ύψωμα νταβέλη όπου είχα τη ατυχία να χάσω το καινούριο μου χάρτη:-( πάντως και με τη ομίχλη που είχε πέσει ήταν πολύ ωραία η εμπειρία.Γειά όσους ξέρουν στο μονοπάτι που πάει στο ύψωμα Nταβέλη βρήκαμε δίπλα στο κύκλο με τις λεύκες και πάνω σε μια αγριοαχλαδιά το πουκάμισο ενός παιδιού απο το 40ο σύστημα προσκόπων Λυκαβητού..
quote:
Λίγο πιο δίπλα απο μια ταβέρνα που υπάρχει εκεί και πάνω σε ενα πεύκο,ήταν κρεμασμένη απο σύρμα μια αλεπουδίτσα,που της ειχαν κόψει την ουρά!αν βέβαια κανετε και μια βόλτα μέσα στη ταβέρνα θα δείτε και διάφορα άλλα <<ωραία>>, όπως για παράδειγμα πολλά κέρατα απο ελάφια αλλά και κεφάλια ελαφιών να διακοσμούν το χώρο..αραγε απο πού να προέρχοντε όλα αυτά?
Ε ρε ξύλο που πάει χαμένο...

βλεπεις κωστακη? ετσι ηταν τα ελαφια κριμα ομως που δεν υπαρχουν ζωντανα να σου δειξω γιατι τα σκοτωσα ολα αυριο ομως θα σου δειξω και φωτογραφιες να δεις πως ηταν το δασος κριμα που δεν εμεινε κανενα δεντρακι να σου δειξω αλλα επρεπε να τα καψω ολα γιατι επρεπε να χτισω την βιλιτσα μας και οσα απεμειναν τα εκοψα γιατι και εκεινα μου εκοβαν την θεα αντε τωρα πηγαινε στην μαμα σου γιατι τελειωνει και η φιαλη σου με το οξυγονο.
θα σας φανε τα παιδια σας κανιβαλλοι οπως ειχε πει και ο τρελο πανουσης
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
TELIKA OYTE NA FAME DEN MPOROYME ME SAS?
OIKOLOGOI THS PLAKAS!!!
quote:προσπαθουμε να αποτρεψουμε καποιον κυνηγο να σε πυροβολησει εκει ψηλα που πετας "προσεχε μην σε πατησει κανενα αεροπλανο" αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι μαλλον πρεπει να παρω καραμπινα και εγω δεν μπορει ολοι αυτοι με τα φυσεκλικια κατι ξερουν.
THELW NA KSERW POY TO PATE?
OIKOLOGOI THS PLAKAS!!!
γιατι δεν μπορεις να φας? μπροστα στο μονιτορ τρως? αφου δεν βγαινεις απο το σπιτακι σου τι σε νοιαζει τι γινεται εκει εξω? συγνωμη για το υφος μου αλλα δεν ειχα καταλαβει ποσο καλη οικολογα εισαι απο εκει που καθεσαι
...............συνεχιζεται
from us
το να αγαπας την φυση σε κανει οικολογο της πλακας?ελα ρε που το ειδες αυτο? οταν ετρωγες? δυο φορες μπηκες εδω και της δυο μουρη πουλησες κατι αξιολογο μεχρι στιγμης δεν μας εχεις αναφερει και αφου σε ενοχλει το θεμα μας γιατι το παρακολουθεις?
δεν μας ειπες εσυ τι κανεις για την φυση που θελεις τοσο πολυ να την προσταψεις κρατωντας την ανωνυμη? αληθεια εχεις παει ποτε σε κανενα βουνο? λοιπον κοιτα αν μενεις αθηνα μπαινεις εθνικη οδο στην γεφυρα της μεταμορφωσης μπαινεις στην εξοδο περνας απο πανω την εθνικη και βγαινεις στην λεωφορο καραμανλη ολο ευθεια και μετα απο τρια φαναρια
φτανεις στα πρωτα ταβερνια εκει θα δεις στον οριζοντα ενα μεγαλο ογκο (οχι αυτο που εχουν στο κεφαλι τους οι ανθρωποι που εκφραζονται "κοιτα να δεις συμπτωση σαν και εσενα" απαισια)
λοιπον αυτο το πραγμα λεγεται βουνο ακολουθοντας λοιπον αυτον τον δρομο που αν πας σωστα ειναι μια μεγαλη ευθεια φτανεις στα πρωτα δεντρα "σημ. ειναι αυτα τα πραγματα που ειναι καρφωμενα στο χωμα και υπαρχουν διασπαρτα παντου" οταν λοιπον φτασεις στα πρωτα δεντρα σημαινει οτι εισαι στο τελευταιο ταβερνιο κανε εκει λοιπον μια σταση γιατι θα πεινασες αφου δεν σε αφηνουμε να φας
και μολις τελειωσεις βγες εξω και παρε τον δρομο της επιστροφης αρκετα για σημερα γιατι πιανεις χωρο και μπορει να ερθει καποιος με τα παιδια του και που θα τα αφησει να παιξουν αν εισαι εσυ εκει τριγυρω?
γιατι αν τον ρωτησουν τι εισαι θα τον φερεις σε δυσκολη θεση τον ανθρωπο
αυριο λοιπον ιδια διαδρομη ελπιζω να μην την ξεχασεις και χαθεις θα φτασεις λοιπον στην πρωτη ταβερνα εκει θα σταματησεις και θα δεις καποιον που θα σου κανει νοημα να γυρισεις πισω ΝΑΙ καλα καταλαβε το φτωχο σου κεφαλακι θα ειμαι εγω γιατι σου αφαιρω το δικαιωμα να πας στην παρνηθα
πως σου φαινεται αυτο? κακο ειναι? απλα κανω αυτο που θα ηθελες να κανεις και εσυ με ολη σου την ψυχη να μην πηγαινει κανενας στην παρνηθα για να την κανεις κηπο σου
λιγη ντροπη δεν εχεις μεσα σου ρε γερακορνιο? θα πηγες και εσυ καμια ορειβασια και θα την ειδες μητερα φυση
αυριο μπορει και σημερα το απογευμα θα ειμαι πανω αν θελεις ελα να μου κανεις τον τροχονομο
from us
quote:
THELW NA KSERW POY TO PATE?
OIKOLOGOI THS PLAKAS!!!
Gerakina μια απορία μόνο...
Γιατί αλλάζεις το nickname σου όταν μπαίνεις στο topic ;
endorama νομίζω οτι αρκετά ασχολήθηκες με το όρνιο... Οικολόγε της πλάκας...

TZOYMERKA....MERIA EIMAI ,ARTA BRE.
KAI MILATE GIA BOYNA META ESEIS?
LOFAKI H PARNHTHA MPROSTA MAS
ZEZMPERG,ENDORAMA,OANNES GIA ELATE KATA DW KAI META THA PEITE ISTORIES...