- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Λοιπόν, πριν μία εβδομάδα περίπου μου είπε κάποιος ότι υπάρχει στο διαδίκτυο το site μιας ελληνικών
Αυτό που με παραξένεψε ιδιαίτερα είναι ότι οι κάτοχοι της σελίδας διαφημίζουν (όπως θα δείτε αν ανοίξετε τη σελίδα), ακόμη και οπλικά συστήματα μη συμβατικά, όπως τα χαρακτηρίζουν (π.χ. ηλεκτρομαγνητικού παλμού οπλικά συστήματα, οπλικά συστήματα ήχου κ.ά.). Ανοίγοντας τη home σελίδα θα δείτε ότι υπάρχει κείμενο του Πλάτωνα και πάνω δεξιά η ελληνική σημαία, ενώ έχουν ονομάσει σειρές των προϊόντων τους ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΘΕΟΔ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ κ.λπ.
Θα ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει κάποιος από την περιοχή που γνωρίζει, αν όντως, υπάρχει τέτοια ελληνική εταιρεία εκεί, διότι μου έκανε φοβερή εντύπωση, να έχουμε εμείς τέτοια πράγματα.
Εμένα με το που το είδα αυτό (εντάξει παιδιά μη βαράτε!) στο μυαλό μου ήρθαν (πάλι?) τα περί Γκιόλβα και -Ε- κ.λπ.
ανήσυχη7
Ordtech Military Industries
Ο όμιλος εταιρειών είναι μια οργανωτική επιτροπή σχεδίασης, ανάπτυξης, παραγωγής, εφοδιασμού και συντήρησης οπλικών συστημάτων
Ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980.
Και καλά να ονομάζουμε τα εργοστάσια (όχι τα όπλα) "Μέγας Αλέξανδρος" ή "Θεωδ. Κολοκοτρώνης" αλλά "4η Αυγούστου 1936"?!
Long live Metaxas ![]()
Πάντως τα αντισυμβατικά όπλα έχουν ενδιαφέρον
EMP Electromagnetic Pulse Weapons
FAEB Fuel Air Explosive Bombs
HXO Ultrasound Weapons
GYPAS Urban Attack Weapons
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

gK
Girtos, ήθελα να σε ρωτήσω, αν όντως αληθεύει αυτό που λες, ότι, δηλαδή, κατασκευάζουμε τέτοιου είδους οπλικά συστήματα. Κι αν συμβαίνει αυτό, γιατί δεν θέλουν να το βγάλουν στη φόρα; Τόσο περίεργο είναι![]()
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
China Aviation Industry Corporation 1 , Beijing,
Beijing, China
Israel Military Industries - IMI , Ramat Hasharon ,
Israel
ORDTECH MILITARY INDUSTRIES , Arcadia Tripolis
, Greece
ORDTECH MILITARY INDUSTRIES
Menalon Industrial Area
Arcadia Tripolis
22100
Greece
Tel: ++30 693 7498871
Fax: ++30 693 7498871
Email: Contact Now
Website: Connect Now
Overview
Guided Munitions, Missiles, Aircraft
Bombs, Rockets, Launchers, Fuzing Systems,
Cannons, Gunpods, Countermeasures, Chaff, Flares,
Squibs, Pyrotechnics, Weapons Engineering,
Electronics
http://www.maritime-index.com/cats.php?cat=345
http://rds.yahoo.com/S=2766679/K=ORDTECH+MILITARY+
INDUSTRIES/v=2/SID=e/TID=YS61_104/l=WS1/R=9/IPC=gr/SHE
=0/H=1/;_ylt=AqS0KkcTXO_ipA2eap1gc_BXNyoA/SIG=13re3o086/EXP
=1114964671/*-http%3A//aerospace-and-defense.business-sites.org/index.php/Companies/Guns,_Missiles_and_Munitions?page=3
www.ordtec.com" target="_blank">http://aerospace-and-defense.business-sites.org/siteinfo.php/www.ordtec.com
φαινεται να ειναι μερος αλυσιδας εγκαταστασεων
σε περιοχες εντος και εκτος ελλαδος,οι οποιες
συνεργαζονται μεταξυ τους πιθανοτατα,διοτι
οσο και αν εψαξα,τα περισσοτερα links,εχουν τις
παραπανω εταιρειες "πακετο".
επισης
http://www.thalesgroup.com/home/home/#
ALL COMPANIES BY COUNTRY
Greece THALES INTERNATIONAL GREECE
SIGNAAL HELLAS
THALES ELECTRONIC SYSTEMS
http://www.galaxy.com/galaxy/Community/World-Communities/Europe/Countries/Greece/Government/Military
Hellenic Army General Staff
URL: www.army.gr/ [edit]
Hellenic Air Force General Staff
Hellenic Air Force General Staff
URL: www.haf.gr/ [edit]
Hellenic Army Academy
Hellenic Army Academy
URL: www.sse.gr/ [edit]
Ordtech Military Industries S.A.
Guided Munitions, Aircraft Ordinance, GPS/INS
Guidance Systems Technology, Aircraft Bombs, Rockets, Aircraft Cannons, Fuzing Systems, Special Weapons Technology.
URL: www.ordtec.com/ [edit]
Glossary of Ancient Greek Military Terms
Glossary of Ancient Greek Military Terms
http://www.heldic.com/index.cfm?dnews=1
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 30/04/2005 19:59:04
Edited by - manos on 30/04/2005 20:01:28
Edited by - manos on 30/04/2005 20:03:22
quote:
Και καλά να ονομάζουμε τα εργοστάσια (όχι τα όπλα) "Μέγας Αλέξανδρος" ή "Θεωδ. Κολοκοτρώνης" αλλά "4η Αυγούστου 1936"?!Long live Metaxas
ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
quote:
Ostria
quote:
Και καλά να ονομάζουμε τα εργοστάσια (όχι τα όπλα) "Μέγας Αλέξανδρος" ή "Θεωδ. Κολοκοτρώνης" αλλά "4η Αυγούστου 1936"?!Long live Metaxas
ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ.
Το μόνο σχετικό που βρήκα και που μού έρχεται στο μυαλό είναι αυτό που είπε η Ostria για τη δικτατορία του Μεταξά. Εσύ σε ποια οχυρωματικά έργα αναφέρεσαι;
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
quote:
Email: Contact Now
κινητο ειναι αυτο?
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:quote:
Email: Contact Nowκινητο ειναι αυτο?
Ναι αλλά δεν απαντάει κανείς ποτέ...
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
Εταιρεία ξακουστή που κατασκευάζει τόσο καταπληκτικά εξωτικά όπλα και έχει κινητό για επικοινωνία?
Και ασχολείστε ακόμη?
---
Το θέμα το άνοιξα μόνο και μόνο επειδή μου έκανε εντύπωση, όπως είπα και παραπάνω, επειδή φέρεται κάποια ελληνική εταιρεία ως κατασκευάστρια μη συμβατικών όπλων.
Αν τα παραπάνω είναι αλήθεια, εμείς γιατί να μην έχουμε "επωφεληθεί" από το γεγονός; Και,μήπως, τελικά διαθέτουμε (ή τουλάχιστον κάποιοι...) "υπερόπλα" και δεν το ξέρουμε;
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
quote:
Το μόνο σχετικό που βρήκα και που μού έρχεται στο μυαλό είναι αυτό που είπε η Ostria για τη δικτατορία του Μεταξά. Εσύ σε ποια οχυρωματικά έργα αναφέρεσαι;
ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ...ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΤΛ...ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΩΡΑ...Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΧΥΡΩΣΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ...ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ?
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ;
ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ.
ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ...ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ...ΑΝ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ...WHO KNOWS?.
ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΠΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
quote:
Η εταιρεία έχει συνάψει συμβόλαια πώλησης με την Αίγυπτο και την Ταϋλάνδη. Ωστόσο, το ζήτημα "κόλλησε" κάπου (δεν ξέρω που) και οι εν λόγω χώρες ζήτησαν εξηγήσεις από την Ελλάδα για το "ποιόν" της εταιρείας (σύμφωνα με όσα μου είπαν). Θα μου πείτε τώρα και τι μας νοιάζει εμάς, εμείς θα βρούμε την άκρη;
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΒΙΤΡΙΝΑ" ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ...ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΛΗΨΗ.
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΙΑ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΑΠΟ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΚΑΛΟ
ΑΡΚΑΔΙΑ?
ΤΑΥΓΕΤΟΣ?
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ?
ΟΜΑΔΑ 'Ε' ...?
Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..
quote:
ΜΙΑ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΑΠΟ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΚΑΛΟ
Δυο!
Θα πάρω και εγώ ένα σετ.
Με ενοχλούν κάτι γείτονες…..
----
quote:
ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ?ΑΡΚΑΔΙΑ?
ΤΑΥΓΕΤΟΣ?
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ?
ΟΜΑΔΑ 'Ε' ...?
Εμ κι εμένα το "πτωχό" μου μυαλό εκεί (πάλι) πήγε....Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...