ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θρηκευτική Επιθετικότητα (Όταν η πεποίθηση μετατρέπεται σε εμμονή) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Θρηκευτική Επιθετικότητα (Όταν η πεποίθηση μετατρέπεται σε εμμονή) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

zip42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
20/12/2006, 09:14:02
Να γιατί η γνώση πρέπει να απλωθεί σε όλη την οικουμένη.
αν δεν πνευματικοποιηθεί η ανθρωπότητα , αν δεν αφυπνιστεί , αν δεν διδαχθεί , αν δεν καταφέρει να Αγαπήσει και να αγαπηθεί, "κλάψτα Χαράλαμπε..."

η επιστίμη είναι σίγουρο ότι θα φτάσει σε σχετικά σύντομο διάστημα σε "θεϊκά" επίπεδα.
οι "θεϊκές" δυνάμεις όμως έχουν πάντα ελατήριο την Αγάπη, χωρίς αυτήν τι θα ήταν;

Η άνθρωπότητα πρέπει να πνευματικοποιηθεί σύντομα, ΠΡΈΠΕΙ να κοιτάξει το ΕΣΩ της διότι γνώση χωρίς Λογική είναι επικύνδινη γνώση...

ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ , ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΠΕΊΓΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.

ευχαριστώ.

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
20/12/2006, 09:59:14
Αγαπητέ μου kost, δεν ξέρω αν θα μπορέσουν ποτέ τα "μυστικά" (θεραπείες κτλ) της Επιστήμης να γίνουν γνωστά σε όλους τους ανθρώπους.
Οι λόγοι είναι αυτοί τους οποίους ανέφερες.
Οπότε αυτό θα σημαίνει οτι η θεραπεία θα είναι προνόμιο των λίγων κι όχι όλης της ανθρωπότητας?
Μπορεί...

quote:
Εντάξει,το να επιδιορθώσουμε από μόνοι μας ένα σπασμένο πλευρό είναι λιγάκι δύσκολο χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Αυτό δεν το γνωρίζω, αγαπητέ μου!
Όλοι μας όμως θα έχουμε ακούσει περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι έπασχαν από κάποια ανίατη ασθένεια και γιατρεύτηκαν - είτε για ανεξήγητους λόγους κάποιος όγκος πχ εξαφανίστηκε είτε μιλήσουμε για τα λεγόμενα θαύματα κτλ.

quote:
ΟΧΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ αυτή η σκέψη δεν θα σου περνούσε σαν σφαίρα;;;

Χμμμ!
Μάλλον θα σκεφτόμουν να μην πάω στα θυμαράκια, φίλε μου!

quote:
Όσο για τα ναρκωτικά: Δες την μορφίνη. Χρησιμοποιείται για να απαλύνει τον πόνο, ΑΛΛΑ και σαν ναρκωτικό από τους ναρκωμανείς.
Σκέψου την μόδα του ναρκωτικού που δεν καταλαβαίνεις πόνο όταν μάλιστα μαζί πάρεις και έκσταση... Μπορείς να σκεφτείς τι τρέλλες θα κάνουν όσοι πάρουν έκσταση και το νέο ναρκωτικό μαζί;

Έχεις δίκιο για τη μορφίνη.
Η μορφίνη μπορεί να είναι σύμμαχος του ανθρώπου, μπορεί να γίνει κι εχθρός του.
Αυτό δεν έχει να κάνει με τη μορφίνη, έχει να κάνει με το κίνητρο αυτού του ανθρώπου που τη λαμβάνει.
Όσο για το τελευταίο ερώτημα σου, κάτι σκέφτομαι...

In anticipation of my resurrection...