- ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ένα χάδι αστείρευτο
αμάραντο
απέραντο
αγαπημένο,
Μιά αγκαλιά σα πόθος κρυφός
τραγούδι ανείπωτο,
ακύμαντο
απίστευτο
χιλιανθισμένο...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
Τα αρνητικά να καταρρέουν και να τα θάβεις
και τα θετικά να χαράζουν μ΄έναν ήλιο τ΄Οκτώβρη να ανθίζει και εσύ να γεύεσαι τούτη τη ζεστασιά.
Να ξεκαθαρίζουν όλα μπροστά στα μάτια σου.
΄Αλλο το χρυσάφι κι άλλο ο τσίγκος.
Σ΄ευχαριστώ. Είδα όσα έπρεπε...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
θα κάψει τις σιωπές η ίδια μου η στάχτη,
στου ίσκιου σου τ'αδράχτι πικρές ανατροπές.Αθάνατος- θνητή στο πλέγμα της αβύσσου μου λες είμαι δική σου,Σελήνη ορατή.
΄Οχι όπως σου την σερβίρουν οι [δήθεν].
΄Οπως την παρουσιάζει η αξιοπρέπειά σου και η λαμπερή κρίση σου.
Καταρρέουν
συνειδήσεις μάγκες.ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
στου ίσκιου σου τ'αδράχτι πικρές ανατροπές.Αθάνατος- θνητή στο πλέγμα της αβύσσου μου λες είμαι δική σου,Σελήνη ορατή.
quote:
Να αγαπάς την αλήθεια.
΄Οχι όπως σου την σερβίρουν οι [δήθεν].
΄Οπως την παρουσιάζει η αξιοπρέπειά σου και η λαμπερή κρίση σου.
Καταρρέουνσυνειδήσεις μάγκες.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
Επειδή τώρα τελευταία ακούω όλλο και περισότερο
για "Δήθεν" και για "μαγκες"
να πώ οτι το Δήθεν είναι παρών στην καθημερινότητά μας
και μάλιστα αναπόφευκτα λίγο πολύ είμαστε όλοι "Δήθεν"
είτε γιατί μας αναγκάσουνοι καταστάσεις είτε γιατί μερικά
πράγματα έτσι τα συνιθήσαμε!!Α!!και μάγκες δεν υπάρχουν πλέον
...
οπως δεν υπάρχει και ευτυχία !!
τη μοναδική ευτυχία ίσος την γνωρίζουν αυτοί που
δεν βρίσκονται πλέον ανάμεσά μας...
...
Και να αισθάνεται ασφαλής...
Εκείνος.
Εκείνη...
Εμείς...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
quote:Να κοιμάται σαν μωρό σαν παιδί, στην στοργική ολόθερμη αγκαλιά σου ο άνθρωπος ή η ψυχούλα που αγαπάς. Που σέβεσαι που υπολογίζεις. Να κλείνεις έξω από την πόρτα τις έγνοιες, να είναι σφαλιστά τα παράθυρα κι ανοιχτές μονάχα οι καρδιές. Να αγαπήσουν να αγαπηθούν να αφεθούν. Να ταξιδέψουν. Ο κόσμος είναι όμορφος όταν δυό χέρια αγκαλιάζουν τις σιωπές σου.
Και να αισθάνεται ασφαλής...
Εκείνος.
Εκείνη...
Εμείς...Θα συμφωνήσω...παρόλο που η εικόνα αυτή δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχει..ίσως να υπάρχει φτιαχτή..αληθινή όμως λίγο δύσκολο..!
ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
Η ζωή είναι ο δισταγμός ανάμεσα στο θαυμαστικό και το ερωτηματικό.Σε περίπτωση αμφιβολίας υπάρχει η τελεία!
Ναι μωρό μου Σεμίνα. ΄Ονειρο είναι και δεν κρατάει πολύ. Ενίοτε μοιάζει με ψευδαίσθηση. Η αγάπη η ανθρωπιά η πίστη η υγιής επιθυμία η στοργή η φροντίδα η θυσία η αφοσίωση θηλυκού γένους και τα οχτώ, θέλουν δύο καρδιά μου. Γιά να ανθίσουν.
Κι αν λείπει η ειλικρίνεια, θηλυκού γένους επίσης, μας παίρνει ο έξω από δω. Πικρή η φυσιογνωμία του και τα έργα του...
΄Οταν επεμβαίνει το ψέμα -ουδετέρου- τα πάντα καταρρέουν. Βλέπεις ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. ΄Ετσι δεν έλεγες;
Είχες δίκιο. Η γνώση δεν συμβαδίζε με την ηλικία.
Ο χρόνος -αρσενικού γένους- φέρνει τη λήθη την απανεμιά τη γαλήνη τη λάμψη. Θηλυκού γένους τα τελευταία τέσσερα.
Να είσαι καλά. Εμπιστεύσου την κρίση σου.
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
amalia
Αχ Θεέ μου το απροσδόκητο.
Φωτιά.

Φωτιά στο σύμπαν των αισθήσεων.
Φωτιά...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
καλως ηρθες παλι κοριτσι μου..δεν ξερεις ποσο χαιρομαι!!
Εικονα απολυτης ευτυχιας...
δεν μου ερχεται και να δεις που σκεφτομουν μια προσφατα...
δεν ειναι καλα το μυαλο μου..πεταει
Μμμμμ
μου φερνουν μια μυρωδια ευτυχιας τα ζευγαρια που βλεπω εξω..χερι-χερι,ντροπαλα περπατουν..με χαμογελα..με αγκαλιες..
Εκτος αυτου..τις προαλλες ειχα παει Συρο..και ειχα δει στο πλοιο ενα αγγελουδι τοσο ομορφο..ψυχουλα..
Ειχε αναρωτηθει καποιος στην παιδαγωγικη..
"Ποιος μου δινει το δικαιωμα να θυσιασω εστω και ενα λεπτο της παιδικοτητας του παιδιου στο βωμό του μέλλοντος του?"
δεν μας το δινουν..αλλα το θυσιαζουμε..το παιρνουμε αυθαίρετα..δυστυχως..και καποιες φορες τους κανουμε τοσο κακο..
Η ζωή είναι ο δισταγμός ανάμεσα στο θαυμαστικό και το ερωτηματικό.Σε περίπτωση αμφιβολίας υπάρχει η τελεία!