ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Pou menete? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Pou menete? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

sunflower130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
sunflower1Μέλος
16/09/2003, 17:23:04
fili mariearies eimaste geitonisses.

xalia h Kassandrou... 8elo na fygo...

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
OannesΜέλος
16/09/2003, 19:05:55
¶νω Πατήσια κανείς? Όπισθεν Λεοντείου

Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε

OannesΜέλος
16/09/2003, 19:07:32
ANΩ ΠATHΣIA κανείς? Όπισθεν Λεοντείου

DanaiΜέλος
16/09/2003, 19:28:38
quote:
Pou menete?

...!!!!
Ηρθε λοιπον και η σειρά μου...

Μενω στην πολη της Θεσσαλονικης,
σε μια περιοχη που λεγεται Πολιχνη.

"To χθες δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο την ανάμνηση του σήμερα και το αυριο είναι το όνειρο το σήμερα"
Χαλίλ Γκιμπράν
(Ο προφητης)

thothΙδρυτικό Μέλος
16/09/2003, 19:51:28
Πολλά καρντάσια και καρντασίνες μαζευτήκαμε...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

OannesΜέλος
16/09/2003, 22:02:37
Kι εγώ καρντάσης είμαι, αλλά κάτι έκανε τους γονείς μου να έρθουν στην Aθήνα. Aλλά πού θα πάει... Kάποτε θα επιστρέψω στην αγαπημένη μου Aρετσού

MasvidalΜέλος
16/09/2003, 23:21:29
Κανεις απο τον ομορφο Βολο ? Εγω Αθηναιος ΗΜΟΥΝ αλλα τη σιχαθηκα την κολαση....εεε...συγγνωμη,την Αθηνα ηθελα να πω και μετακομισα Βολο !!!
Αχ...Θεσσαλια με τα μυστηρια και τα ξωτικα σου !!

marieariesΜέλος
17/09/2003, 14:53:10
Γειά σου και σένα Δανάη κι εσενα γειτόνισσα sunflower!!(όντως χάλια γειτονιά, με πιστόλια και μαχαίρια πρέπει να κυκλοφορούμε πλέον για τη σωματική μας ακεραιότητα....)
Πολλοί Θεσσαλονικείς μαζευτήκαμε βρε παιδιά!!!
ίσως θα πρέπει να γίνει καμιά συνάντηση των μελών και στη Θεσσαλονίκη, μόνο στην Αθήνα θα γίνονται αυτά??
Καλεσμένοι και οι Αθηναίοι.... που τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία, ως πρώτη μου πόλη.....(γεννήθηκα και μεγάλωσα Καλλιθέα!!!)
φιλιά
μαρία

18/09/2003, 08:03:04
ΜαριαΚριος, μένεις σε μια παλιά μου περιοχή. Εγώ έμενα λίγω πιο κάτω επι της Κασσάνδρου αλλά εδώ και 10 χρόνια μένω κυβέλεια (μάλον έτσι λέγεται) κάτω απο Ευκλείδιο σχολή. Έχεις το θετικό οτι υπάρχουν φτηνά ενοίκια εκει πέρα. Μα καλά πόσοι είμαστε απο Θεσσαλονίκη??
Εύγε, να κάνουμε την πρώτη πανθεσσαλονικιώτικη συνεύρεση εσωτεριστών
Oι νότιοι "τα λένε" συχνά πυκνά κι αυτοί εκεί κάτου. (Το "κάτου" Πελλοπονησιακό δεν είναι?!)

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Η2ΟΝέο Μέλος
18/09/2003, 17:54:55
quote:

Το "κάτου" Πελλοπονησιακό δεν είναι?!

Τι είναι το "ω" και τι το "ου"; Μήπως, πάνω-κάτω το ίδιο πράγμα, δηλαδή δύο "ο";

ΝΑΦΕΚΑΙΜΕΜΝΑΣΑΠΙΣΤΕΙΝ

Edited by - Η2Ο on 18/09/2003 17:56:25

lencolasΜέλος
19/09/2003, 20:59:46
REPTILΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΕΣΥ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ,Ε?ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ!!!
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

20/09/2003, 03:20:08
quote:
Τι είναι το "ω" και τι το "ου"; Μήπως, πάνω-κάτω το ίδιο πράγμα, δηλαδή δύο "ο";

Το "ου" είναι τονισμένο "ω"
'
quote:
REPTILΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΕΣΥ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ,Ε?ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ!!!

Που εχάθης κυρία "Κ"?...Πάνω που τείνω να ξεχάσω οτι κατάγομαι απο Ξάνθη, τσούπ μια lencoξανθιώτισσα μου το θυμίζει...
Το κόσμημα της Θράκης είναι η Ξάνθη αλλά είμαι ερωτευμένος με τη Θεσσαλονίκη!...
Αλλά...τώρα που το σκέφτομαι...τι σημαίνει το "δικός μας είσαι" και κατά πόσο είσαι Ξανθιώτισσα αγαπητή μου?

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 20/09/2003 03:25:35

lencolasΜέλος
21/09/2003, 16:39:23
quote:

Που εχάθης κυρία "Κ"?...Πάνω που τείνω να ξεχάσω οτι κατάγομαι απο Ξάνθη, τσούπ μια lencoξανθιώτισσα μου το θυμίζει...
Το κόσμημα της Θράκης είναι η Ξάνθη αλλά είμαι ερωτευμένος με τη Θεσσαλονίκη!...
Αλλά...τώρα που το σκέφτομαι...τι σημαίνει το "δικός μας είσαι" και κατά πόσο είσαι Ξανθιώτισσα αγαπητή μου?

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!ΕΔΩ!!!!
ΑΜΑΝ ΒΡΕ "Γ"! ΟΛΑ ΠΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!! ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΦΟ!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΡΕΕΙ 90% ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ 10% ΜΟΝΟ ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΚΟ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ!!!
ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

marieariesΜέλος
22/09/2003, 12:54:42
quote:

ΜαριαΚριος, μένεις σε μια παλιά μου περιοχή. Εγώ έμενα λίγω πιο κάτω επι της Κασσάνδρου αλλά εδώ και 10 χρόνια μένω κυβέλεια (μάλον έτσι λέγεται) κάτω απο Ευκλείδιο σχολή. Έχεις το θετικό οτι υπάρχουν φτηνά ενοίκια εκει πέρα. Μα καλά πόσοι είμαστε απο Θεσσαλονίκη??
Εύγε, να κάνουμε την πρώτη πανθεσσαλονικιώτικη συνεύρεση εσωτεριστών

~Γρηγόρης~

ίσα ίσα, τα ενοίκια είναι πανάκριβα λόγω των φοιτητών και η περιοχή είναι μία αηδία. Χθες το μεσημέρι π.χ. ηλίθιοι ρωσωκάτι τέλος πάντων, έβαλαν τέρμα τη μουσικη στο αυτοκίνητό τους στις 4 το μεσημέρι κυριακάτικα και όταν τους κάναμε παρατήρηση άρχισαν να σπάζουν μπουκάλια μπύρας και να φωνάζουν - μόλις πήγε 5 (περασε η ώρα κοινής ησυχίας) τέρμα πάλι η μουσική - μας έχουν γραμμένους κανονικότατα και κανουν ότι γουστάρουν κάνουν και καμάκι στις κοπέλες, δεν βλέπουν τα μούτρα τους). Είναι χάλια περιοχή αλλα΄είναι πολυ΄κοντά στη δουλειά μου και έχω ότι χρειαστώ ανά πάσα στιγμή δίπλα μου - ούτε χρειάζομαι λεωφορεία, ταξί, κλπ. Παντού πάω με τα πόδια και το βασικό....έχω πολυ΄κοντά την παραλία της θεσσαλονίκης που την αγαπώ ιδιαιτέρως....
Τώρα που είπα παραλία, δεν κανονίζουμε οι θεσσαλονικείς να βρεθούμε καμια΄μέρα για καφέ στην παραλία??? να τα πούμε και από κοντά?

Φιλικά,
Μαρία

23/09/2003, 05:01:33
quote:
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ!!!
ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....

4 μήνες είχα να πατήσω τα ποδαράκια μου στην Ξάνθη και μέσα σ' ένα μήνα ήρθα 4 φορές!...δε σε(Θεσσαλονικιώτικο) φτάνει?
'
mariaries, αυτά που μου εξιστορείς μου φέρνουν στο μυαλό μνήμες απο την ιδιαίτερη πολυπικοιλότητα ανθρώπων σε περιοχές όπως Κασσάνδρου...
Δύσκολο αλλά καλώς ή κακώς μας γίνεται συνήθεια...
Λίγο πιο πέρα στην Αγ. Σοφίας μένει μια φίλη και μου λέει σχεδόν τα ίδια.
ΠΑΡΑΛΙΑ!...ένας απο τους λόγος που έφυγα απο Ξάνθη!...
Λατρεύω τη θάλασσα! Πολύ καλή και η σκέψη σου. Αν και θα ήταν "εσωτερικότερο" να τα λέγαμε κάπου πιο ήσυχα...

~Γρηγόρης~

marieariesΜέλος
23/09/2003, 13:42:25
quote:

Λατρεύω τη θάλασσα! Πολύ καλή και η σκέψη σου. Αν και θα ήταν "εσωτερικότερο" να τα λέγαμε κάπου πιο ήσυχα...

~Γρηγόρης~

no problem!! όποτε και όπου θέλετε - αν μαζευτούμε, πάμε και για φαγητό (εμείς οι θεσσαλονικείς είμαστε ΚΑΙ καλοφαγάδες!!!) Να το κανονήσουμε βρε παιδιά, να γνωριστούμε και από κοντά, είναι καλύτερο να τον ξέρεις τον άλλον, από το να μιλάς σε ένα απρόσωπο κομπιούτερ.

Παρεπιπτόντως βρε γρηγόρη, sorry κιόλας, 5 τα ξημερώματα, αυπνίες είχες βρε παιδί μου και γράφεις μυνήματα?? την ώρα που ο κόσμος κοιμάται , ο κύριος reptile βρυκόλακιάζει!!!!

Φιλιά σε όλους
Μαρία

24/09/2003, 03:05:14
...Πόσους φυσιολογικούς Τοξότες έχεις γνωρίσει?...
Εμένα δε με γνώρισες ακόμα...είσαι τυχερή!...
Πρόσφατα έκανα αίτηση για 30ωρο. Οι 24 είναι πολύ λίγες ρε γμτ!
Αν μαζευτούμε παρεα κάτι θα παραγγείλουμε...αν περιμένεις απο μένα θα πεινάσεις καλή μου, τρώω μια φορά τη μέρα.

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 24/09/2003 03:06:54

marieariesΜέλος
24/09/2003, 10:16:39
quote:

...Πόσους φυσιολογικούς Τοξότες έχεις γνωρίσει?...
Εμένα δε με γνώρισες ακόμα...είσαι τυχερή!...

Αν μαζευτούμε παρεα κάτι θα παραγγείλουμε...αν περιμένεις απο μένα θα πεινάσεις καλή μου, τρώω μια φορά τη μέρα.

~Γρηγόρης~

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κανέναν τοξότη - μόνο 2 γυναίκες που είμαστε πολύ καλές φίλες, αλλά άντρες δεν έτυχε, μάλλον είστε από τα σπάνια ζώδια.
όσο για το φαγητό, δεν πειράζει, δεν στεναχωριέμαι καθόλου γιατί εγώ τρώω συνέχεια, μαζί μου ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!! (μην παρεξηγηθεί αυτό, δεν είμαι χοντρή)
Αλλά φαντάζομαι από τις ώρες που είσαι εσύ ξύπνιος, μάλλον με αίμα συντηρείσαι, γιαυτό και τρως μόνο 1 φορά τη μέρα....που να βρεις θύματα με το φως του ήλιου....

μαρία

25/09/2003, 04:07:20
quote:
όσο για το φαγητό, δεν πειράζει, δεν στεναχωριέμαι καθόλου γιατί εγώ τρώω συνέχεια

Ωραία, θα κάθομαι να σε κοιτώ μήπως μου έρθει όρεξη
'
quote:
Αλλά φαντάζομαι από τις ώρες που είσαι εσύ ξύπνιος, μάλλον με αίμα συντηρείσαι, γιαυτό και τρως μόνο 1 φορά τη μέρα....που να βρεις θύματα με το φως του ήλιου....

To φαγητό για μένα δεν αποτελεί απόλαυση αλλά επιβιωτική ανάγκη.
Το αίμα είναι γλυκόπιοτο αλλά δυσεύρετο. Ξέρεις πόσο ανέβηκαν τα μπουκαλάκια τελευταία?!...Έχασα και το κονέ μου απο Τρανσυλβανία γμτ!...
Όταν δεν πίνω αλκοόλ (μπύρα-κόκκινο κρασί), τότε νερό, πολύ νερό, μα πάρα πολύ νερό!

~Γρηγόρης~

marieariesΜέλος
25/09/2003, 13:59:00
Γρηγόρη,
τελικά ξέρω άλλον έναν τοξότη (που έμαθα πρόσφατα ότι είναι τοξότης) που ζει τις ίδιες ώρες με εσένα!! μου ήρθε μύνημα σήμερα στις 3.30 τα ξημερώματα από αυτόν τον φίλο μου!!! μα ποιός ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ άνθρωπος στέλνει τέτοιες ώρες μυνήματα??? και περιμένει απάντηση δηλαδή?? μεσοβδόμαδα? άντε παρασκευή και σάββατο πες βγαίνεις, ξενυχτάς, αλλά τις υπόλοιπες μέρες????
συμπέρασμα "Οι τοξότες είναι βρυκόλακες, ζουν μετά τη δύση του ήλιου"
εκτός αν δεν δουλεύεις (το καλύτερο απ'όλα!!! ) ή δουλεύεις βράδυ ή είσαι φοιτητής και διαβάζεις εκείνες τις ώρες (για τον γνωστό μου πάντως ισχύει το δεύτερο, οπότε δικαιολογείται..
Άντε βρε, θα σε ξαναβρώ στο topic για τα ζώδια μου φαίνεται, γιατί όλοι τα έχουν βάλει μαζί μας και πρέπει να τους αποδείξουμε την αξία μας!!!!