- ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Στον Πελοποννησιακό πόλεμο όταν καταστράφηκε ο στόλος των Αθηναίων αποφάσησαν εκτός των άλλων να γεμίσουν (οι Αθηναίοι) όλα τα λιμάνια τους με χώμα για να μην μπορούν να μπουν από εκεί οι Σπαρτιάτες. Όμως αφήσανε μόνο ένα λιμάνι ανοιχτό ώστε σε περίπτωση που θα αποφάσηζαν οι Σπαρτιάτες να τους αφανίσουν θα έφευγαν απο εκεί οι ΄΄επίσημοι΄΄ και θα πήγαιναν στην Μ. Ασία για να μην αφανιστεί το γένος. Φυσικά το λιμάνι ήταν κρυφό. Άρα όταν μπορείς να κρύψεις ένα λιμάνι δεν είναι δύσκολο να κρύψεις κάποιες στοές που στο κάτω κάτω είχαν μάλλον δημιουργηθεί για περίοδο πολέμου.
ΨΥΧΗ δεν πειράζει. Μία άλλη φορά βλέπουμε. Πάντως, μπορείς να μου πεις αν πραγματικά υπάρχει η στοά που λες εδώ και αν δεν την έχουν κλείσει:?
--------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ
ΟΔΟΣ ΒΡΥΛΗΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ( MOTO HELLAS )
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΦΑΝΑΡΙ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΑΡΚΟ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ
ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΙΝΟ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.......
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ
ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ?
ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ?
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ?
ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΑΚΑ ?
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ
-------------------------------------------------
Τώρα για τα καπάκια είναι πολύ λογικό αυτό με τα εκρηκτικά αλλά για ποιον λόγο να ανοίγουν τόσες τρύπες για περίοδο πολέμου ενώ μπορούν να κάνουν την ίδια δουλεία με εκρηκτικά χωρίς τρύπες αν πραγματικά γινει πόλεμος. Και δεν τιθεται το θέμα του χρόνου γιατί αποκλύεται να τα εχουν έτοιμα τα εκρηκτικά γιατί θα ήταν άκρως επικίνδυνο.
Ο Γιανόπουλος όμως θα μπορούσε να πάρει τηλ και μην μου πείτε ότι ήταν στο νοσοκομείο και δεν είδε τη εκμπομπή.
TSEA
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Η ΤΟ Β ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΒΑΡΙΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ Η ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΜΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΒΟΛΑ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΑ
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ ΛΕΩ ΕΓΩ
ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ BRONX..........
ΤΙ ?
ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ?
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΧΥΤΗΡΙΟ Η ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΣΙΧΛΕΣ !!!!
ΜΠΟΡΕΙ NA TO EKANAN ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΙ ΜΕΛΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ
ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ .
Αν θες δες και στο θέμα του Αιαντα "Πεντέλη" που έχουμε σχεδόν την ίδια συζήτηση.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 02/06/2004 19:25:39
Είχα καιρο να μπω στο forum και αυτό είναι ένα από τα θέματα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον
(έχοντας μάλιστα παρακουλουθήσει την εκπομπή <<Χωρίς Μοντάζ ΙΙ>> και δυστηχώς όχι ολόκληρη!)
Τέσπα,δίαβασα όλα τα μηνύματα από την αρχή και όντως είδα πολύ ενδιαφέροντα posts,ήθελα λοιπόν να κάνω κάποιες ερωτήσεις:
1)Είναι όντως επικύνδινο να μπεις και να ερευνήσεις μια στοά?
2)Φίλε Girto το στρατιωτικό φυλλάδιο μπορείς να το σκανάρεις να το δούμε και εμείς?
(μήπως υπάρχει και καμιά φωτογραφία...το ξέρω πολύ δυσκολο αυτό που ζητάω :P)
3)ΕΥΛΟΓΗΤΕ και εγώ μπορώ να σου δώσω ένα επιχείρημα που αναιρεί μερικά από τα δικά σου(5,6,7,8,9)
είναι ανάγκη αυτό(πείτε τo όπως θέλετε) να κινείται με συμβατικό τρόπο?(δηλ. καύσιμα)
μπορεί να κινείται με κάποιον τρόπο που να μην τον ξέρουμε.
4)
quote:
ποια πεντελη και ποια μεγαρα.στο κεντρο της αθηνας ειναι μια στοα και μαλιστα εχει εισοδο στην τρ. εργασιας στην πανεπιστημιου
(3ο υπογειο), βγαινει συνταγμα, ακροπολη και δεν ξερω και εγω που φτανει.
Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση με κάποιον τρόπο στην συγκεκριμένη στοά?απο περιέργεια θέλω να δω πως είναι :Ρ
5) -λίγο άσχετο-
quote:
... alla gia tis phramides tis Aigyptou sou lew me bebaiwthta oti tis extisan oi arxaioi ellhnes
malista stin ellada uparxoun phramides pou xronologountai 600 xronia prwgenesteres auton ths Aigyptou.
Takis(R)
Καλά,σαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου(σε μέγεθος) δεν νομίζω να υπάρχουν πουθενα στην Ελλάδα.
6)
quote:
... ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΤΗΚΟΤΗΤΑΣ
5000000 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΡΤΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ
ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΙΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΝΑ - ΚΡΥΣΦΥΓΕΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΗ ΔΙΣΤΗΜΟΠΛΙΟ ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ
ΤΟ ΛΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΑΝΟΡΓΑΝΟΣΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΙΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ
vents που ξέρεις??πάντος για στατιωτικούς σκοπούς η Ελλάδα ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα έτσι δεν είναι?..
7) ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ έχεις τίποτα προσωπικά με τον Γιαννουλάκη?σε κάθε post(εκτος από ένα)είσαι εναντίον του!έλεος δηλαδή!
και σχετικά με το post σου στις 30/05/2004 : 15:29:13 τι πάει να πει:<<ενα αρθρο του Θ. Βεμπου γραμμενο πριν απο
μηνες!! που δεν καταληγει στις αερολογιες του Γιαννουλακη και στα προχειρα συμπερασματα του..>>
που ξέρεις εσύ πότε έκανε την έρευνα ο Γιαννουλάκης και όποιος άλλος ήταν μαζί του?μπορεί να ήταν πιο
πριν,ποιές είναι οι αερολογίες και
τα πρόχειρα συμπεράσματα που έβγαλε σε αυτά που είπε σχετικά με τα καπάκια??
Αυτά προς το παρον!
Έχω και κότερο!πάμε μια βόλτα?
quote:
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ έχεις τίποτα προσωπικά με τον Γιαννουλάκη?σε κάθε post(εκτος από ένα)είσαι εναντίον του!έλεος δηλαδή!
τον θεωρω μεγαλο "ερευνητη" - εσυ τι προσωπικα εχεις μαζι του??
quote:
που ξέρεις εσύ πότε έκανε την έρευνα ο Γιαννουλάκης και όποιος άλλος ήταν μαζί του?μπορεί να ήταν πιο πριν,
μπορει και οχι ομως - εσυ που τον ξερεις πες μας ποτε εκανε την ερευνα του - οτι ειπε τοχουν πει αλλοι πριν απο αυτον - εγω σου εδωσα στοιχεια για να κρινεις - δωσε και συ
quote:
ποιές είναι οι αερολογίες και τα πρόχειρα συμπεράσματα που έβγαλε σε αυτά που είπε σχετικά με τα καπάκια??
οτι σχηματιζουν 5αλφες και κυκλους γυρω απο το συνταγμα κ.λπ. - αυτα ειναι δικες του φαντασιες - θελω αποδειξεις κι οχι φουμαρα
quote:
οχι με πιανει ναυτια
Βασικά υποτίθεται πως την εποχή που έβγαιναν τα καπάκια αυτά, οι μασονοι και πιο δυνατοί ήταν και διαφορετικοί από τώρα οπότε στα χυτήρια έβαζαν εμβλήματα που είχαν επιλεγεί με τους δικούς τους τρόπους για κάποιο λόγο.
Το τι σήμαιναν τότε λίγη σημασία έχει και σε γενικές γραμμές τα βασικά σχέδια οπως αυτό που κρατάω στις φωτογραφία είναι γενικής χρήσης και τα έβαζαν παντού.
Αν τώρα κάποια σχέδια καλύπτουν και συγκεκριμένες τρύπες δεν το ξέρω και είναι πολύ δύσκολο να το διαπιστώσει κάποιος αφού αυτές θα είναι ελάχιστες.
Ολα αυτα φυσικα δεν μπορουν να αποδειχθουν το 2004 αλλα υποτιθεται πως
τοτε ηταν συνηθισμενη πρακτικη σε ολη την ευρωπη.
Ο χάρτης γιαννόπουλου δεν πατάει πουθενά.
Παρόλα αυτά οι βασικοί 3 γνωστοί φυσικοί άξονες του λεκανοπέδιου περιλαμβάνονται στο βιβλίο Γιαννόπουλου κάπως σωστά, χωρίς αυτό να βοηθά μέσα σε τόσα.
Οι σπηλαιολόγοι δεν είπαν τίποτα για αυτούς οχι για να κρύψουν κάτι αλλά για να μην δώσουν τροφή στους ερευνητές .
Στην τελική δεν έκρυψαν και τίποτα αφού κανένας δεν ειναι μετα το '90 προσπελάσιμος.
Σε γενικές γραμμές οι όσες γνωστές στοές υπάρχουν δεν έχουν τίποτα ενδιαφέρον για μεταφυσικές έρευνες.
Όσοι πάλι θέλουν να διασχίσουν την Αθηνά υπόγεια μπορούν πολύ καλύτερα να το κάνουν από μη φυσικές στοές.
*Φυσικές στοές λεω όσες δεν φτιάχτηκαν στο σύγχρονο ελληνικό κράτος και των οποίων η δημιουργία δεν είναι προφανής
(Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ και θέλω να χαιρετήσω την παρέα που έχει κάνει και το φόρουμ αυτο το πιο καλο ελληνικό φορουμ πανω σε αυτα τα θεματα και το πιο –αν οχι το μονο- λογικο ως προς τα οσα γράφονται.

Τα καπάκια είναι όντως καπάκια τοποθετημένα εκεί, με σκοπό να αποκόψουν τα χθόνια στοιχεία απο την επικοινωνία με τον απάνω κόσμο.
Οι τρύπες που κλείνουν τα καπάκια χρησίμευαν για εξαερισμό στους κάθε λογής χθόνιους.
Μετά τις σοβαρότατες έρευνες των γνωστών ερευνητών, μια ομάδα αποκαλούμενη "επιφανείς" ( σε αντίθεση με τους χθόνιους δλδ ζουν στην επιφάνεια ), ανέλαβε σε ανύποτο χρόνο να κλείσει τις τρύπες αυτές αεροστεγώς με τα καπάκια κι έτσι οι χθόνιοι θα σκάσουν, αν δεν έσκασαν ήδη ή θα αναγκαστουν να φανερωθούν.
Το κλείσιμο των τρυπών - αεραγωγών συνεχίζεται, εξ ου και τα διάφορα μπετά σε κάθε λογής εισόδους και στοές.
Μη μας διαφύγει επίσης οτι η καθυστέρηση του μετροπόντικα στην περιοχή αμαρουσίου δεν οφείλεται σε δυσκολίες αλλά στο οτι όλο αυτό τον καιρό το μηχάνημα έσκαβε κρυφά με άλλη κατεύθυνση ( βλέπε Πεντέλη ) για λόγους που μόνο λίγοι ξέρουν. Εφτασε μέχρι τη Δουκίσης Πλακεντίας.
Επίσης, συνδιάστε το με την εξαγγελθείσα επέκταση του μετρό απο Πανεπιστήμιο μέσω Εξαρχείων προς Γαλάτσι, με τέρμα την Ομορφοκλησσιά(!?)
Το θέμα είναι πώς και πότε θα αντιδράσουν οι αποκάτω και ειδικά τα ΒΡΙΛ.
Σε παλιότερη αντίστοιχη προσπάθεια (1908) να τα αποκόψουν απο την επιφάνεια, έβγαιναν απο Πεντέλη και έμπαιναν ανατολικά απο τα Μελίσσια, αφού προκαλούσαν καταστροφές και πανικόβαλλαν τους κατοίκους της περιοχής, στους οποίους επιτίθονταν με λύσσα.
Εκτοτε η περιοχή ονομάστηκα ΒΡΙΛλύσσα και με παραφθορά κατέληξε Βριλήσσια.
Λέτε η Ζαιον στο MATRIX να υπάρχει?
TSEA
quote:
τον θεωρω μεγαλο "ερευνητη" - εσυ τι προσωπικα εχεις μαζι του??μπορει και οχι ομως - εσυ που τον ξερεις πες μας ποτε εκανε την ερευνα του - οτι ειπε τοχουν πει αλλοι πριν απο αυτον - εγω σου εδωσα στοιχεια για να κρινεις - δωσε και συ
οτι σχηματιζουν 5αλφες και κυκλους γυρω απο το συνταγμα κ.λπ. - αυτα ειναι δικες του φαντασιες - θελω αποδειξεις κι οχι φουμαρα
παρε τηλ. στην εκπομπη να του ζητησεις τις αποδείξεις που θες,ή ακόμα καλύτερα πήγαινε ψάξε μόνος σου,όλα έτοιμα τα θες?
όντως έχει strange φαλάκρα!
Ξέρει κανείς αν η εκπομπή θα έχει και συνέχεια?αν ναι δεν στελνουμε(αν αυτό είναι δυνατόν) έναν εκπρόσωπο?
Edited by - captain steven on 04/06/2004 17:42:14