- Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Πονάει η κοιλιά μου και πάει λέγοντας.
Κατάλαβες,Πρεντ?
Εσείς είστε πιο "ανθεκτικοί" εκεί πάνω.
quote:
Κατάλαβες,Πρεντ?Εσείς είστε πιο "ανθεκτικοί" εκεί πάνω.
ε ειναι θεμα "γονιδιων"... οπως συνηθησουμε!
αντε κουραγιο.... θα περασει

Edited by - stiv on 28/01/2011 14:26:00
quote:
Καλά είσαι,Πρεντ?
ναι...εσυ?

![]()
![]()
![]()
πως πανε τα "ζορια"???

Αν εννοείς τα μαθήματα, βγάζω σημάδια από το άγχος μου.
Αν εννοεις την Τσες, χθες παίξαμε ξύλο.
Αν εννοείς την αδερφή μου, έχει γαλλικά.
Αν εννοείς τους γονείς μου, ευτυχώς λείπουν.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Αν εννοείς τον καιρό, τρέμω.Αν εννοείς τα μαθήματα, βγάζω σημάδια από το άγχος μου.
Αν εννοεις την Τσες, χθες παίξαμε ξύλο.
Αν εννοείς την αδερφή μου, έχει γαλλικά.
Αν εννοείς τους γονείς μου, ευτυχώς λείπουν.
χμ... πολλα στο κεφαλι σου...
1ο: το καταλαβαινω
2ο: το καταλαβαινω, γιατι ημουν "ομοιπαθης".... ειχα πολυ αγχος, για αυτο δεν απεδωσα και τα μεγιστα στις πανελληνιες
3ο: Ποιος ηταν ο λογος?
4ο: εσυ μαθαινεις μαζι της?
5ο: Γιατι ευτυχως?

Εγώ τελείωσα με τα γαλλικά, τα έχω πάρει εδώ και δυο χρόνια τα πτυχία μου.
Γιατί βαριέμαι να απαντάω στις ερωτήσεις τους.
quote:
Εγώ τελείωσα με τα γαλλικά, τα έχω πάρει εδώ και δυο χρόνια τα πτυχία μου.
βεβαια κατ' εμε, πιο πολυ σημασια εχει το ΝΑ ΜΙΛΑΣ τη γλωσσα και οχι να εχεις το πτυχιο...
δυστυχως, αυτο το "κολλημα" για το χαρτομανι ειναι που καταστρεφουν τελικα τους ανθρωπους...
και να εξηγησω... για να παρεις το Proficiency, διαβαζεις απο συγκεκριμενα βιβλια... ναι, ελα ομως που αλλο το "βιβλιο" και αλλο η καθημερινοτητα...
πολυ εχουν το πτυχιο, αλλα να μιλησουν "καθημερινα" και "απλα" δεν μπορουν....
παραδειγμα: για τα τουριστικα επαγγελματα, το χαρτι ειναι ΜΟΝΟ για τα ματια του κοσμου... πρεπει να τα μιλας επαγγελματικα....
ειχα δωσει 2 φορες για το Proficiency του Michighan και λογω του αγχους το εχασα για καποια μορια...
ΟΜΩΣ, επειδη ειχα το υψηλο επιπεδο, δοκιμασα το TOEIC το οποιο ειναι για επαγγελματιες και ενηλικους, το πηρα ανετα και χωρις προβλημα!
Οποτε...επανερχομαι στο ζητημα οτι πρεπει να μαθουμε να ΜΙΛΑΜΕ τη γλωσσα (την οποια ξενη γλωσσα) και οχι απλα να ΜΑΘΟΥΜΕ τη γλωσσα για το "χαρτι"

quote:
Για τα γαλλικά μην ανησυχείς... τα μιλάω σαν ελληνικά. Καλύτερα μιλάω γαλλικά παρά αγγλικά.
ε ναι... ειναι γενικοτερο το θεμα...
και ξερεις πιο ειναι το "αστειο" ? τα πτυχια αυτα που περνουμε εδω, ακομα και αν ειναι του Cambridge ή Michighan δεν αναγνωριζονται ουτε στην Αγγλια ουτε στις HΠΑ, αν θες να πας εκει για Πανεπιστημια... δινεις αλλες εξετασεις... (φυσικα)....

Έχει τύχει άπειρες φορές να γράφω διαγώνισμα στο σχολείο και να μην μπορώ να λύω ούτε μια άσκηση(μιλάμε για πολύ εύκολα θέματα, έχω λύσει πολύ πιο δύσκολα)
Και με το που τελειώνει η εξέταση και μαζεύει ο καθηγητής τα φυλλάδια και φεύγει το άγχος του διαγωνίσματος από πάνω μου, τότε ξαφνικά μου έρχονται όλες οι λύσεις μία μία στο μυαλό...!!! Και λέω μα πώς δεν τα έλυσα??? έχω λύσει 1000 φορές πιο δύσκολα θέματα.
Θα με φάει αυτό το άγχος
quote:Για να μην έχεις άγχος στις εξετάσεις, θα πρέπει, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, να έχεις ήσυχη την συνείδηση σου.
Narkissa555
Όσο για τις πανελλήνιες, είμαι σίγουρη ότι θα πατώσω και μόνο από το τρέμουλο άγχους που θα με έχει καταβάλλει...!
"Έκανα οτι μπορούσα κατά την διάρκεια της χρονιάς"?
Αν η απάντηση θα είναι θετική (που δεν το βλέπω, όλη μέρα στο Εσωτερικα βρίσκεσαι
) τότε θα είναι πολύ εύκολο να αποβάλλεις το άγχος πριν τις εξετάσεις. ![]()

Ubi Dubium Ibi Libertas
quote:
Αλλά δεν ξέρω πώς το καταφέρνω αυτό...Έχει τύχει άπειρες φορές να γράφω διαγώνισμα στο σχολείο και να μην μπορώ να λύω ούτε μια άσκηση(μιλάμε για πολύ εύκολα θέματα, έχω λύσει πολύ πιο δύσκολα)
Και με το που τελειώνει η εξέταση και μαζεύει ο καθηγητής τα φυλλάδια και φεύγει το άγχος του διαγωνίσματος από πάνω μου, τότε ξαφνικά μου έρχονται όλες οι λύσεις μία μία στο μυαλό...!!! Και λέω μα πώς δεν τα έλυσα??? έχω λύσει 1000 φορές πιο δύσκολα θέματα.
Θα με φάει αυτό το άγχος
σου λεω, το ιδιο και σε μενα.... μεχρι που με πιανει ΠΑΝΙΚΟΣ....
παραδειγμα σε μαθημα Στατιστικης στο Μεταπτυχιακο μου, ελυσα τις 4 ασκησεις απο 5 - 6 τοπους τη καθε μια, ενω η σωστη ηταν η πρωτη φορα!!! (ειχε δει το προχειρο η καθηγητρια και μου ειπε, "αφου το εχεις, γιατι το διορθωνεις?") βεβαια, την 2η φορα που εδωσα το μαθημα το περασα... αλλα μπηκα σε μια διαδικασια να ξανα διαβασω