- Λαμψη-επεισοδιο 3.456.879 και συνεχιζει...!? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Αναρρωτιέμαι κι εγώ, πως τα κατάφεραν τελικά να μας αποκοιμήσουν όλους;
Να μας κάνουν παθητικούς "ηδονοβλεψίες" μπροστά από το γυαλί της τηλεόρασης, εγκλωβίζοντας τη φαντασία μας, τη δημιουργικότητά μας, το πάθος μας για ζωή μέσα στις περιπέτειες ενός μαύρου κουτιού.
Να συμπονούμε και να δακρύζουμε με τις ατυχίες της Βίλμας, ενώ συγχρόνως κρατάμε μία στάση αναισθησίας απέναντι ακόμα και στα δράματα που συμβαίνουν δίπλα μας...
Τελικά, φαίνεται πως βρέθηκε ο τρόπος να κλειστεί η ανθρωπιά, μέσα σε 3 μέτρα: Αυτά που χωρίζουν τα μάτια μας από την οθόνη.
Το θέμα που θίγεις για τη Λάμψη και όλα τα παρόμοια πνευματικά "εδέσματα" του σήμερα, έχει πολλές κοινωνικές και ψυχολογικές προεκτάσεις.
Σ'αυτό το πλαίσιο μπορεί να κινηθεί στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
δηλαδη τι?η λαμψη ειναι <σοβαρο> θεμα και ανοικτο προς συζητηση ενω το δικο μου οχι?λιγη σοβαροτητα ρε αμαλια σε παρακαλω........
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΩΝ-ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ?
κλικ me ![]()
Τα forums δεν είναι πεδίο μάχης για να επικρατήσει το "θέλω" της προσωπικότητας του καθενός επάνω στους στόχους και το θεματικό αντικείμενο του ESOTERICA.
Το θέμα που άνοιξε το μέλος poltergeist, μπορεί να αποτελέσει αρχή για μία συζήτηση που σχετίζεται άμεσα με τη θεματολογία μας.
Μπορεί και να μην καταλήξει έτσι, εάν η συζήτηση δεν κινηθεί στα πλαίσια που ανέφερα στο μήνυμά μου:
"Το θέμα που θίγεις για τη Λάμψη και όλα τα παρόμοια πνευματικά "εδέσματα" του σήμερα, έχει πολλές κοινωνικές και ψυχολογικές προεκτάσεις.
Σ'αυτό το πλαίσιο μπορεί να κινηθεί στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα."
Αυτό εξαρτάται από τη συμμετοχή των μελών σε αυτό.
Στην περίπτωση που δεν ανταποκριθεί στο θεματικό μας αντικείμενο, μπορεί κάλλιστα να απενεργοποιηθεί, όπως επίσης όμως μπορεί να εξελιχθεί σε μία δημιουργική συζήτηση.
Όσο για τις απαντήσεις μου,
υπάρχουν στα forums και εάν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να κατανοήσεις τον τρόπο με τον οποίο συντονίζουμε αυτόν τον χώρο, μπορείς να το κάνεις εφόσον αυτό θέλεις.
Παραπέρα συνέχεια, ας μη δωθεί στο παρόν θέμα.
Εάν νιώθεις στεναχωρημένος ή αδικημένος, υπέβαλε τις αντιρήσεις σου σε κάποιο άλλο σχετικότερο θέμα όπως:
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>>
κλικ me ![]()
Μια ανούσια σαπουνόφουσκα χωρίς κανένα απολύτως νόημα με τα ίδια πρόσωπα να επαναλαμβάνουν συνεχώς τις ίδιες βαρετές ιστορίες με τους πρωταγωνιστές να έχουν αλλάξει 10 ηθοποιούς ο καθένας παρόλα αυτά καλά κρατεί. Και 20 χρόνια τώρα βρίσκεται στην κορυφή της ακροαματικότητας και πάει φούλ για άλλα 20, με τον Φώσκολο να τα κονομάει, να κάνει την τύχη του με την στενοκεφαλιά την δική μας. Στενοκεφαλιά και παντελή έλλειψη γούστου που μας ευχαριστεί να βλέπουμε τέτοιου είδους ηλιθιότητες που αντικατοπτρίζουν την καθημερινή μας ζωή. Και εις ανώτερα!
Πολύ πομπώδης η ερμηνεία βρε φιλαράκια. Πολύ τραβηγμένες καταστάσεις. Γιά γέλια ερωτώ ή γιά κλάματα;
Φαντάζεστε να έφτανε τα 5.000 επεισόδια, μπορεί να δούμε ή να δούνε οι εναπομείναντες με μπαστούνια τους πρωταγωνιστές. ΄Η έναν έναν να πηγαίνει βόλτα στον άλλο κόσμο.red]
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
Με την ευκαιρία να της ευχηθούμε να κατοστήσει και τα χρόνια της.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΠΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ...ΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ;...ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΠΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ...ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ "ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ"...ΚΙ ΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕΙΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ...ΟΠΩΣ Η ΑΝΕΣΗ...Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.
ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΑΥΣΗ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙΓΜΑ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ;
ΟΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ...ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ;
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ;
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
ΔΕΝ "ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ" ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ...ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ.
Ο PIXELDREAM ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.