ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Λαμψη-επεισοδιο 3.456.879 και συνεχιζει...!? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Λαμψη-επεισοδιο 3.456.879 και συνεχιζει...!? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

poltergeist31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
poltergeistΜέλος
03/08/2005, 15:17:13
Εχω κολλησει μαζι με τις γιαγιαδες μου σε ενα χωριο κοντα στην Καρδιτσα.Απο το πρωι καθαριζω,βαφω,προσεχω τον ξαδερφο μου...οταν λοιπον φτανει το απογευμα και καθομαι να δω και καμια ειδηση(μεχρι που καηκε η Ελλαδα,ποσους βομβιστες επιασαν οι Αγγλοι,σε ποια χωρα θα επεμβουν παλι οι Αμερικανοι-ξερετε καθημερινα πραγματα..),οι γιαγιαδες μαζευονται ολες μπροστα στην tv και αποσβολωμενες παρακολουθουν το δραμα του Τιμου,του Αλεξη και καταριονται ολες μαζι τον Γιαγκο.Εν τω μεταξυ αμα τολμησεις να πλησιασεις στην οθονη αρχιζουν ολες να οριονται λες και τους πατησες τον καλο.Μια απο αυτες τις μερες ακουσα να οτι αυτη η ιστορια "βγαλμενη απο τη ζωη"επιτελους θα τελειωσει(Μεταξυ μας εγω νομιζα οτι θα κρατουσε εως οτου ο Φωσκολος μας αφησει χρονους...Επισοδειο 10.000.000.000....)Ειδα που λετε μια διαφημιση που και καλα ολο το cast ευχαριστουσε το υπεραιωνοβιο κοινο του για την τυφλη αφοσιωση που ειχε τοσα χρονια κτλ κτλ.Αυτος ο Πολιτης μαλιστα μπηκε νεος στην "Κλαμψη" και βγηκε παππους,αφηστε που οταν επεφτε η τηλεθεαση αφηνε και ενα ξωγαμο...ποτε δεν θα ξεχασω την συγκλονιστικη ερμηνεια της Καλομοιρας...Ομως ειναι τελικα αληθεια??ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΑΜΨΗ??(εχω και μια αλλη ερωτηση απο που βγαινει αραγε το ονομα του χαρισματικου σκηνοθετη και σεναριογραφου της λαμψης...?)
03/08/2005, 16:55:15
Γειά σου poltergeist.

Αναρρωτιέμαι κι εγώ, πως τα κατάφεραν τελικά να μας αποκοιμήσουν όλους;
Να μας κάνουν παθητικούς "ηδονοβλεψίες" μπροστά από το γυαλί της τηλεόρασης, εγκλωβίζοντας τη φαντασία μας, τη δημιουργικότητά μας, το πάθος μας για ζωή μέσα στις περιπέτειες ενός μαύρου κουτιού.
Να συμπονούμε και να δακρύζουμε με τις ατυχίες της Βίλμας, ενώ συγχρόνως κρατάμε μία στάση αναισθησίας απέναντι ακόμα και στα δράματα που συμβαίνουν δίπλα μας...
Τελικά, φαίνεται πως βρέθηκε ο τρόπος να κλειστεί η ανθρωπιά, μέσα σε 3 μέτρα: Αυτά που χωρίζουν τα μάτια μας από την οθόνη.

Το θέμα που θίγεις για τη Λάμψη και όλα τα παρόμοια πνευματικά "εδέσματα" του σήμερα, έχει πολλές κοινωνικές και ψυχολογικές προεκτάσεις.

Σ'αυτό το πλαίσιο μπορεί να κινηθεί στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

νιντζαΜέλος
03/08/2005, 20:23:29
δηλαδη τι?η λαμψη ειναι <σοβαρο> θεμα και ανοικτο προς συζητηση ενω το δικο μου οχι?λιγη σοβαροτητα ρε αμαλια σε παρακαλω........
poltergeistΜέλος
03/08/2005, 20:23:55
Αναρωτιεμαι εν τω μεταξυ πως η λαμψη εχει πλασαριστει ως ιστορια καθημερινων ανθρωπων...Ποσοι Γιαγκοι Δρακοι υπαρχουν στην ελληνικη πραγματικοτητα?Και το χειροτερο ειναι οτι η τελευταια νοικοκυρα ζει με την ελπιδα οτι καποτε θα εχει στην πισω αυλη της ελικοδρομιο...Ελεος!Εως που θα φτασει η πνευματικη υποδουλωση και χειραγωγηση της κοινωνιας μας??Η λαμψη αν και ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης δεν παυει να αποτελει και ενα ξεκαθαρο δειγμα της συναισθηματικης τελματωσης που υφισταται η κοινωνια μας.Πως φτασαμε ως εδω?Να μπορουμε να αντικαταστησουμε τοσο ευκολα την ανθρωπινη επαφη?
04/08/2005, 01:39:39
quote:

δηλαδη τι?η λαμψη ειναι <σοβαρο> θεμα και ανοικτο προς συζητηση ενω το δικο μου οχι?λιγη σοβαροτητα ρε αμαλια σε παρακαλω........

ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΩΝ-ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ?

κλικ me

νιντζαΜέλος
04/08/2005, 17:17:52
απαντηση αμαλια δεν εδωσες.δεν εχεις η δεν μπορεις να τη δωσεις γιατι δεν ευσταθει?ξεκλειδωσε το θεμα και ασε τον κοσμο να δωσει την απαντηση του συμμετεχοντας η οχι στο θεμα.
04/08/2005, 18:29:07
νιντζα

Τα forums δεν είναι πεδίο μάχης για να επικρατήσει το "θέλω" της προσωπικότητας του καθενός επάνω στους στόχους και το θεματικό αντικείμενο του ESOTERICA.

Το θέμα που άνοιξε το μέλος poltergeist, μπορεί να αποτελέσει αρχή για μία συζήτηση που σχετίζεται άμεσα με τη θεματολογία μας.
Μπορεί και να μην καταλήξει έτσι, εάν η συζήτηση δεν κινηθεί στα πλαίσια που ανέφερα στο μήνυμά μου:

"Το θέμα που θίγεις για τη Λάμψη και όλα τα παρόμοια πνευματικά "εδέσματα" του σήμερα, έχει πολλές κοινωνικές και ψυχολογικές προεκτάσεις.

Σ'αυτό το πλαίσιο μπορεί να κινηθεί στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα."

Αυτό εξαρτάται από τη συμμετοχή των μελών σε αυτό.
Στην περίπτωση που δεν ανταποκριθεί στο θεματικό μας αντικείμενο, μπορεί κάλλιστα να απενεργοποιηθεί, όπως επίσης όμως μπορεί να εξελιχθεί σε μία δημιουργική συζήτηση.

Όσο για τις απαντήσεις μου,
υπάρχουν στα forums και εάν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να κατανοήσεις τον τρόπο με τον οποίο συντονίζουμε αυτόν τον χώρο, μπορείς να το κάνεις εφόσον αυτό θέλεις.

Παραπέρα συνέχεια, ας μη δωθεί στο παρόν θέμα.
Εάν νιώθεις στεναχωρημένος ή αδικημένος, υπέβαλε τις αντιρήσεις σου σε κάποιο άλλο σχετικότερο θέμα όπως:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>>

Παρατήρηση περί κλειδωμάτων

κλικ me

νιντζαΜέλος
06/08/2005, 21:51:36
για να πω και κατι σχετικο με το ιεμα δυστυχως στα ελληνικα καναλια και εξαιρω τα κρατικα η ποιοτητα και η ουσια εχουν χαθει απο το 1989 αλλα επειδη ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος και ειδικα στην ελλαδα γιατι κρατησε η λαμψη 15 χρονια?γιατι καποιοι την εβλεπαν.μηπως εχουμε την τηλεοραση που μας αξιζει?αφου θεωρεις την λαμψη αηδια βλακεια η οπων αλλιως την εννοεις γιατι δεν εκλεινες την τηλεοραση? καπου ειχα διαβασει το εξης τα σκατα δεν φταινε αν εσυ τα τρως.....(απο αναρχικους σε τοιχο)
νιντζαΜέλος
06/08/2005, 21:55:20
μην παρεξηγησεις το υφος μου απλως κουραστηκα να βλεπω ανθρωπους να φτυνουν δημοσιως αυτο που γλυγουν στα κρυφα και δεν εννοω απαραιτητα εσενα αλλα αυτους που κατηγορουσαν την λαμψη την καλημερα ζωη τα ριαλιτι αλλα δεν εχαναν επεισοδιο-εκπομπητους.θα προτιμουσα μια παραδοχη οτι τα παρακολουθουν και οχι να τα υβριζουν
poltergeistΜέλος
07/08/2005, 20:20:31
Φιλε νιτζα το ξερω οτι δεν απευθυνεσαι σε εμενα και κατανοω αυτο που λες.Δυστυχως το μονο που ειμαστε ικανοι να κανουμε ειναι να καταδικαζουμε αυτα που κρυφα θαυμαζουμε....Οπως λεει και ενα τραγουδι"Ισως να εγλειψα και εγω εκει που ειχα φτυσει....ισως να πουλησα και εγω κατι απο την ψυχη μου...".Αυτος ο στιχος γινεται συνεχως μερος της πραγματικοτητας μας...Η λαμψη οντως ειναι αυτο που αξιζει στην ελληνικη κοινωνια αλλα γεγονος οτι γινομαστε ολο ενα και περισοτερο ενα ματσο φιλοτομαριστες,ηδονοβλεψιες με εβαλε να γραψω τα παραπανω για να δω αν ειμαι η μονη που το παρατηρει...Ευτυχως οχι....
νιντζαΜέλος
07/08/2005, 23:56:04
οταν η τηλεοραση εχει προγραμματα που δεν σου αρεσουν και δεν σε εκφραζουν τι κανεις?το κοντρολ εχει και ενα κουμπακι που την κλεινει και κανουμε κατι καλυτερο. δεν μου αρεσει να σου δινω συμβουλες για τι κατα 99% δεν εχουμε την υπερ μου διαφορα ηλικιας-ειμαι 25-αλλα μερικες φορες τα πραγματα ειναι πιο απλα απο οτι νομιζουμε.
poltergeistΜέλος
08/08/2005, 12:03:02
Εγω προσωπικα αυτο κανω...Πιστευω οτι υπαρχουν πιο ενδιαφεροντα πραγματα εκτος τηλεορασης να ζησεις αλλα εγω δεν μπορω να εκπροσωπησω ολοκληρη την ελληνικη κοινωνια...θα ηταν λιγακι εως πολυ εγωιστικο να ισχυριστω κατι τετοιο.Παντως θελοντας και μη φτανουμε στην πηγη του "κακου".Πλεον δεν θελουμε να κλεισουμε την tv γιατι προφανως μας προσφερει ευκολοτερα συγκινησεις και συναισθηματα...προτιμουμε την κονσερβα απο το φρεσκο γιατι δεν κουραζομαστε να την αποκτησουμε!
νιντζαΜέλος
09/08/2005, 00:44:08
και που να δεις θα ειμαστε και τρομοκρατες αν δεν παρακολουθουμε τηλεοραση σε λιγο καιρο.πλακα κανω-η μηπως οχι?????????????????????
poltergeistΜέλος
09/08/2005, 14:03:12
Η τηλεοραση ειναι ενα υπεροχο μεσο χειραγωγησης και πνευματικης τελματωσης.Παω στοιχημα οτι σε λιγο καιρο θα ειναι υποχρεωτικο να βλεπεις τηλεοραση 2 ωρες την μερα για να εισαι πιο ευκολος και δεκτικος στον ελεγχο και την υποδουλωση...Μα που θελουν να μας φτασουν??
09/08/2005, 15:41:29
Η Λάμψη εμφανίζει μεγαλόπρεπα την κατάσταση και το επίπεδο της κοινωνίας μας. Αυτοί είμαστε αυτά μας αξίζουν αυτοί οι πολιτικοί, αυτές οι πόλεις, αυτή η θρησκεία, αυτή η τηλεόραση.
Μια ανούσια σαπουνόφουσκα χωρίς κανένα απολύτως νόημα με τα ίδια πρόσωπα να επαναλαμβάνουν συνεχώς τις ίδιες βαρετές ιστορίες με τους πρωταγωνιστές να έχουν αλλάξει 10 ηθοποιούς ο καθένας παρόλα αυτά καλά κρατεί. Και 20 χρόνια τώρα βρίσκεται στην κορυφή της ακροαματικότητας και πάει φούλ για άλλα 20, με τον Φώσκολο να τα κονομάει, να κάνει την τύχη του με την στενοκεφαλιά την δική μας. Στενοκεφαλιά και παντελή έλλειψη γούστου που μας ευχαριστεί να βλέπουμε τέτοιου είδους ηλιθιότητες που αντικατοπτρίζουν την καθημερινή μας ζωή. Και εις ανώτερα!
poltergeistΜέλος
10/08/2005, 09:35:07
Δεν ειναι μονο η λαμψη-μια ιστορια παρμενη απο τη ζωη-αλλα και ενα σωρο αλλες beep που καθε μερα σε βομβαρδιζουν.Τα καλα filmακια τα βαζουν στις 12 και τις beep στις 8 να μη χασουμε το θεαμα.Λιγο ασχετο αλλα μεσα στα πλαισια γιατι ο καθενας το εχει δει Chief και μεσω της tv καθεται και λεει οτι του κατεβει-τα παρατραγουδα,πρωινος γκαιφες,Superstar,Αποκαλυψη τωρα(ακου ονομα για κουτσιμπολιστικη εκπαμπη-τριζουν τα κοκαλα του Ιωαννη)....Μετατραπηκαμε σε ενα εθνος απο κατινες και κουτσομποληδες??
νιντζαΜέλος
10/08/2005, 19:26:52
μπα εγω νομιζω οτι ημασταν παντα...απλως τα κρατικα μονοπωλια δεν μας αφηναν να τα εκφρασουμε(κιτρινες εκπομπες δεν χωρουν στην ερτ).το ιδιο δεν εγινε στις τραπεζες οταν απελευθερωσαν τα δανεια χαμηλωνοντας τα επιτοκια?ολοι τρεξαμε να δανειστουμε και σημερα ειμαστε υπερχρεωμενοι το ιδιο στις τηλεπικοινωνιες αν δεις τους λογαριασμους των εναλλακτικων και τους συγκρινεις με τα τιμολογια του οτε ειναι τουλαχιστον μισοι οι του οτε.......αλλα τα μονοπωλια του κρατους τα παραβριζαμε(σωστα εν μερει) αλλα αν μας εκαναν οι δεκο οτι μας κανουν οι ιδιωτικες θα ειχαμε εξορισει τα στελεχη τους και τους συγγενεις τους μεχρι 100ου βαθμου
11/08/2005, 09:26:24
[redΤο περίεργο είναι πως παρ΄ότι βλέπω κατά καιρούς κάτι μεσόκοπες κυρίες να παρακολουθούν τη λάμψη και να κλαίνε με αστείρευτο δάκρυ που πάει κορόμηλο, μου έρχεται να γελάσω.
Πολύ πομπώδης η ερμηνεία βρε φιλαράκια. Πολύ τραβηγμένες καταστάσεις. Γιά γέλια ερωτώ ή γιά κλάματα;
Φαντάζεστε να έφτανε τα 5.000 επεισόδια, μπορεί να δούμε ή να δούνε οι εναπομείναντες με μπαστούνια τους πρωταγωνιστές. ΄Η έναν έναν να πηγαίνει βόλτα στον άλλο κόσμο.red]

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

fantomas3004Μέλος
12/08/2005, 00:39:05
Οι μεσόκοπες κυρίες τρελαίνονται για την Λάμψη, δώστους λάμψη και πάρε τους την ψυχή που λές
Με την ευκαιρία να της ευχηθούμε να κατοστήσει και τα χρόνια της.
12/08/2005, 20:48:00
ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ...ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΠΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ...ΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ;...ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΠΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ...ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ "ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ"...ΚΙ ΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕΙΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ...ΟΠΩΣ Η ΑΝΕΣΗ...Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.

ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΑΥΣΗ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙΓΜΑ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ;
ΟΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ...ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ;
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΔΕΝ "ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ" ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ...ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ.

Ο PIXELDREAM ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

..