- ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Χρίστος Έλ
Ειδές πουθενά εγώ να εκφράζω την οργή μου γι' αυτά που πιστεύουν ο Dsm, ο Νικόμαχος, ο Αμεινίας; Είδες πουθενά να βρίζω τον πανθεϊσμό, την μετενσάρκωση, τους Θεούς; Μόνοι τους παραληρούν, επειδή τους εξοργίζει η διαφορετική γνώμη. Εγώ γιατί να οργιστώ επειδή κάποιοι αρέσκονται να βρίζουν και να εξευτελίζουν τους ορθόδοξους, την λογική των απολογητών της Βίβλου κτλ κτλ κτλ
Έχεις δει πουθενά καταγεγραμμένο, οτιδήποτε σχετικά με την όποια πίστη μου?
Έγραψα ποτέ οτι είμαι πανθειστής, οπαδός της μετενσάρκωσης, ή πολυθειστής?
Είδες ποτέ να κατηγορώ τον χριστιανισμό, την ορθοδοξία, τον ιουδαισμό τον ισλαμισμό κ.λ.π?
Θα κατανοήσεις οτι δεν βρέχει, αλλά σε φτύνουν, όχι επειδή είσαι οπαδός της οποιασδήποτε θρησκείας, αλλά επειδή είσαι αγράμματος και μονομανής?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Θα κατανοήσεις οτι δεν βρέχει, αλλά σε φτύνουν, όχι επειδή είσαι οπαδός της οποιασδήποτε θρησκείας, αλλά επειδή είσαι αγράμματος και μονομανής?

Μια ανθολογία " Χριστος Ελ", θα μας εφοδιάσει με...πυρομαχικά!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Χριστος Ελ
Δεν μπορούν να δουν ποια είναι η πρωτοτυπία στην κοσμογονία του Μωϋσή
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Nομίζω Χριστο, ότι στο ανωτέρω φόρουμ θα ήσουν αποδεκτός, με πολλές πιθανότητες ανάληψης ηγετικής θέσης.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Τι περίμενες από έναν Ιουδαίο που υποστηρίζει 2.500.000 φόνους του θεού του;;
Να ένα Αίολε:
quote:
Χριστος Ελ
Δεν μπορούν να δουν ποια είναι η πρωτοτυπία στην κοσμογονία του Μωϋσή

Με το υποφαινόμενο κωλόπαιδο,δεν θα χρειαστεί να κοντραριστείς ποτέ.
Η γνώμη σου και η εμπειρία σου ήταν και είναι, για μένα, πολύτιμη.
-----------------------------------------------------------------------
ΧρίστοςΕλ,
Δεν πας να δεις αν έρχομαι,που θέλεις να συζητήσω μαζί σου για το Σωκράτη.Αν είναι δυνατόν.
Είπαμε να σε δουλεύουμε για την ακίνητη γη,και μέχρι εκεί.
ΥΣ1: Το "υποκριτάκο" που μου έγραψες κάπου,το
αντιπαρέρχομαι.Συνοδευόταν άλλωστε και από φατσούλα.
ΥΣ2: Όντως δεν βρέχει.Σε φτύνουν.Πάρτο αλλιώς το τιμόνι,γιατί θα
πνιγείς.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Θαύμασε το μεγαλείο σου.
Όσο και αν μοιάζει αντιδεοντολογικό, νομίζω πως μόνο κάπως έτσι θα φανεί η έκταση του προβλήματος.
Είμαι πάντα στη διάθεση της Δ.Ο.

Edited by - Αίολος on 07/09/2013 15:15:30
quote:
Αίολος
Ρε συ ΝΙΚ, μήπως θέλει να θάψει με τα "νέα" θέματά του τα παλαιότερα που τον ενοχλούνε;
Να επαναφέρουμε στον αφρό μερικά;
Τι λες;
είναι επιλήψιμο αυτό που προτείνω Αιθεροβάμων;
Αν εχεις κάτι καινούργιο να προσθέσεις σε κάποιο παλιό θέμα,
δεν είναι κακό να το επαναφερεις στον "αφρό"
να το κάνεις μόνο και μόνο για τον Χρίστο... δε νομίζω οτι εξυπηρετεί κάπου

Υπάρχουν διάφορες καταστάσεις (εν εξελίξει ή παγιωμένες)
εξαρτάται την οπτική γωνία που τις βλέπει ο καθένας

Edited by - AitheroVamon on 07/09/2013 16:09:06
Για μένα είναι πολύ απογοητευτικό, να βλέπω άτομα που θεωρώ σοβαρά, να πέφτουν επίπεδο εξαιτίας αυτής της κάτασης, η οποία όσο πάει γίνεται και χειρότερη.
quote:
Φίλε Αιθεροβαμών το καλύτερο νομίζω είναι να γίνει ένα time-out για μερικές μέρες, ώστε τουλάχιστον αυτοί που καλοπροαίρετα επιθυμούν να κάνουν διάλογο (δυστυχώς δεν επιθυμούν όλοι καλοπροαίρετα να κάνουν διάλογο, συγχώραμαι αν κάνω λάθος) να επανέλθουν ήρεμοι και με καλή διάθεση να μιλήσουν εποικοδομητικά.
Για μένα είναι πολύ απογοητευτικό, να βλέπω άτομα που θεωρώ σοβαρά, να πέφτουν επίπεδο εξαιτίας αυτής της κάτασης, η οποία όσο πάει γίνεται και χειρότερη.
Πύρινε ,
υποψιάζομαι ότι ο περί ου ο λόγος θεματοθέτης/καταστροφέας θεμάτων , επιτελεί έργο είτε αυτοβούλως είτε κατόπιν εντολών…όμως και έτσι αν δεν είναι , οι παρεμβάσεις του στο esoterica έχουν αποτελέσματα παρόμοια με ενός ιού…ενός ιδιόμορφου ιού που ανοίγει πολά θέματα μαζί και μετά τα καταστρέφει μετατρέποντας την περιοχή σε σκουπιδότοπο … θα τον ονόμαζα…ιό του θεού ….για να δένει και με το nickname του.
Άντε τώρα να βρεις αντίδοτο…δύσκολο έργο για τη διαχείρηση…για τους συνδίκτυους όμως δεν είναι και τόσο δύσκολο φαντάζομαι…αρκεί να μη ψαρώνουμε και να προσπαθούμε να κρατάμε τα θέματα στο επίπεδο που τους αρμόζει.
αλλά αυτό πρέπει να το κατανοεί ο καθένας ξεχωριστά,
Απο πλευράς μου έχουν γίνει επανειλημμένα όλες οι απαραίτητες συστάσεις.
Όπως θα εχεις παρατηρήσει στους 5-6 μήνες που συμμετέχεις (ενεργά) στο φόρουμ,
οι "ποινές" επιβάλλονται ως έσχατη λύση!
και δεν είναι στο ύφος της Δ/Σ ομάδας.
Αυτό βέβαια παρερμηνεύεται πολλές φορές... αλλά έτσι λειτουργούμε.
Κατανοώ απόλυτα την αγανάκτηση σου, θλίβομαι το ίδιο, με συμπεριφορές μελών,
αλλά επιμένω, οτι πρέπει να το κατανοήσουν οι ιδιοι, και οχι να τους "επιβληθεί"
edit:
τι πιο απλό απο αυτο που είπες Notirk
quote:
…αρκεί να μη ψαρώνουμε και να προσπαθούμε να κρατάμε τα θέματα στο επίπεδο που τους αρμόζει.
ο καθένας έχει τις απόψεις του... σεβαστές,
τις καταθέτει, αν βρει έδαφος της αναλύει,
αν συγκρούονται με τις "δικές σου" είναι στη διακριτικη ευχερεια να προσπαθήσεις να πεις την γνωμη σου, απο εκει και περα, οπως φανταζομαι δεν θες κανεις να προσπαθήσει να σου επιβάλει την γνώμη του, ετσι κι εσυ δεν θέλεις να επιβάλεις σε κανέναν την δική σου!
"αφήνεις" λοιπόν να συνεχίσει την κουβέντα κάποιος ομοϊδεάτης...
αν παλι δεν βρεθεί, το θεμα (με τον καιρο) οδεύει στο χρονοντούλαπο του esoterica.gr

Edited by - AitheroVamon on 07/09/2013 17:03:21
quote:quote:
Φίλε Αιθεροβαμών το καλύτερο νομίζω είναι να γίνει ένα time-out για μερικές μέρες, ώστε τουλάχιστον αυτοί που καλοπροαίρετα επιθυμούν να κάνουν διάλογο (δυστυχώς δεν επιθυμούν όλοι καλοπροαίρετα να κάνουν διάλογο, συγχώραμαι αν κάνω λάθος) να επανέλθουν ήρεμοι και με καλή διάθεση να μιλήσουν εποικοδομητικά.
Πύρινε ,
υποψιάζομαι ότι ο περί ου ο λόγος θεματοθέτης/καταστροφέας θεμάτων , επιτελεί έργο είτε αυτοβούλως είτε κατόπιν εντολών…όμως και έτσι αν δεν είναι , οι παρεμβάσεις του στο esoterica έχουν αποτελέσματα παρόμοια με ενός ιού…ενός ιδιόμορφου ιού που ανοίγει πολά θέματα μαζί και μετά τα καταστρέφει μετατρέποντας την περιοχή σε σκουπιδότοπο … θα τον ονόμαζα…ιό του θεού ….για να δένει και με το nickname του.
Άντε τώρα να βρεις αντίδοτο…δύσκολο έργο για τη διαχείρηση…για τους συνδίκτυους όμως δεν είναι και τόσο δύσκολο φαντάζομαι…αρκεί να μη ψαρώνουμε και να προσπαθούμε να κρατάμε τα θέματα στο επίπεδο που τους αρμόζει.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ιός από εκείνον που κουβαλάτε μερικοί εδώ μέσα. Ο ιός της "πολυμάθειας" και της "μεγάλης ιδέας" για τον εαυτό σας.
Σε σκουπιδότοπο μετέτρεψαν τα θέματα ΜΟΥ τα φιλαράκια ΣΟΥ. Όποιος παίρνει το μέρος τους, είναι τα ίδια σκατά με αυτούς. Γιατί δεν γυρίζεις λίγες σελίδες πίσω να δεις ποιες είναι οι σκνίπες που σπέρνουν τα μικρόβιά τους παντού. Ποιος τους κάλεσε; Κανείς. Έτσι και οι αρρώστιες μεταδίδονται σιωπηλά και ύπουλα.
Από την μια είχαν δίκιο οι παλιόγεροι, καθόμουν και εγώ σοβαρά να γράφω και να προσπαθώ να συζητήσω.
Οπότε μην λες βλακείες περί προμελετημένου σχεδίου, αν ήθελα να παίξω θα έπαιζα από την αρχή. Το προμελετημένο σχέδιο για απομάκρυνσή μου, το έχουν τα αδερφάκια σου για τα οποία νιώθεις τύψεις.
Και φαίνεται ξεκάθαρα πόσο αντιδογματικοί είστε και πως δεν ανήκετε σε στάνη από αυτά που λέτε. Μπήκα λέει στο σπίτι ΤΟΥ, με φιλοξένησε και εγώ τράβηξα το καζανάκι... Τί λέει ο παλιόγερος; Έχει και καζανάκι σπίτι του;
Και ενώ είπα στον φίλο σου τον διαχειριστή να σβήσει τα θέματά μου, αυτός τον χαβά του. Γιατί δεν τα σβήνει λοιπόν αφού πρόκειται για προμελετημένο σχέδιο και είμαι απεσταλμένος της ΟΟΔΕ;
quote:
Χρίστος Έλ
Τί λέει ο παλιόγερος; Έχει και καζανάκι σπίτι του;
Αντιλαμβάνομαι οτι σου κάνει εντύπωση. Οι περισσότεροι άνθρωποι του δυτικού ημισφαιρίου, έχουν.
quote:quote:
Χρίστος Έλ
Τί λέει ο παλιόγερος; Έχει και καζανάκι σπίτι του;Αντιλαμβάνομαι οτι σου κάνει εντύπωση. Οι περισσότεροι άνθρωποι του δυτικού ημισφαιρίου, έχουν.
Έχεις δηλαδή στην στάνη σου καζανάκι;
Που μου γίνατε και πρωτευουσιάνοι βρακοφόροι...
ουστ ρε