ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Αίολος92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
TripodΜέλος
14/12/2005, 00:02:07
Durden χάσου από τα μάτια μου μην με διαγράψουν πάλι.

“Να σου ζήσουν! Αλλά υποχρεωμένος δεν είσαι!”
Καλά ρε παλιο#$* μου ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ;; Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;

“Το "μυστήριο της Βάπτισης" είναι για τους Χριστιανούς. Εφόσον δεν είσαι Χριστιανός, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΠΤΙΖΕΙΣ, βρε αδελφέ!”

Αδαή και όλα τα σχετικά, ποιος σου είπε ότι γουστάρω να το βαφτίσω;;;;;;;;;;; Στο δημαρχείο όμως δεν δέχονται το όνομα του παιδιού, αν δεν υπάρχει χαρτί βάφτισής από την εκκλησία ΞΥΠΝΑ!!!
Και η εκκλησία δεν σου βαφτίζει το παιδί (έστω και για το χαρτί), αν είσαι Έλληνας και δεν έχεις κάνει ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΓΑΜΟ. ΞΥΠΝΑ

“Και ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς; Θες και παπάδες στην κηδεία σου; Κανείς δεν σου είπε να την κάνεις σε εκκλησία! (Α πα πα...χτύπα ξύλο...)”

Και που θα με βάλουνε ρε σαΐνι;; Στο κήπο ή σε κανένα χωράφι θα με θάψουν, μήπως σε κανένα ρέμα; Πας καλά;;

“Γιατί είναι κι αυτοί πολίτες αυτού του κράτους! Εδώ τόσοι και τόσοι αμόρφωτοι αναμειγνύονται, αυτοί σε πειράξανε;”

Οι άλλοι τουλάχιστον είναι τίμιοι κλέφτες, δεν σου τάζουν παράδεισο. Και τι πάει να πει αναμιγνύονται και άλλοι; Δηλαδή επειδή υπάρχουν πολλοί θα κάνουμε τους τυφλούς;

“Σε υποχρέωσε κανείς να εξομολογηθείς;”

Όχι ευτυχώς γιατί δεν έχω αμαρτίες εγώ. Με συγχώρεσε πρώτα ο εαυτός μου και μετά τα βρήκα και με τους υπόλοιπους. Αυτό που ήθελα να επικεντρώσω όμως εδώ, είναι το τι γίνεται με το απόρρητο της εξομολόγησης και τι ξεκατινιάσματα πέφτουν πίσω από το ιερό.

“Αυτό τι άσχετο είναι πάλι;”
Άσχετο δεν είναι τίποτα μικρέ, όλα είναι για το χρήμα που δεν γνωρίζει πρόσωπα και θεούς.

“Α ναι...Ενώ οι άλλες BMW δεν σ' ενοχλούν! Μόνο των κληρικών!”

Έχεις δεί εσύ πολλούς να διδάσκουν αυταπάρνηση ταπεινότητα και αυτοθυσία μέσα από bmw;;

“Γιατί...μάλλον είμαστε! (να είμαστε ή να μην είμαστε Χριστιανοί!)”

Αν κατάλαβες τις αναφορές μου στο νομικό πλαίσιο, θα δεις ότι από την στιγμή που γεννιέσαι στην Ελλάδα είσαι ελεύθερος να είσαι χριστιανός και τίποτα άλλο.

“Κοίτα που συμφωνούμε και σε κάτι...Όχι όμως στους χαρακτηρισμούς...”

Εντάξει κάτι είναι και αυτό, μήπως οι χαρακτηρισμοί δεν έχουν ακουστεί όμως από όλα τα ΜΜΕ; Και για να φτάσουν εκεί φαντάσου τι γίνεται πίσω από τις πλάτες σας.

Το δικαίωμα να μιλά το κέρδισε, αυτός που ήξερε να ακούει.

Οι θεοί δεν με τρομάζουν και οι θνητοί με διασκεδάζουν.

14/12/2005, 00:25:38
quote:

Durden χάσου από τα μάτια μου μην με διαγράψουν πάλι.

“Να σου ζήσουν! Αλλά υποχρεωμένος δεν είσαι!”
Καλά ρε παλιο#$* μου ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ;; Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;

Καλά ρε μεγάλε Τρίποδα,
10 χρόνια μελετών σου πήρε για να καταλάβεις αυτές τις τρομερές αλήθειες αλλά δεν είσαι ικανός να καταλάβεις τι σου λέει ο Durden;;;;

Φτου σου βρε μη σε ματιάσουμε!!!!

Φιλικά όπως πάντα

dimitris2Μέλος
14/12/2005, 00:28:40
Tripod ,
πολύ μελανά τα γράφεις.
Τα νεκροταφεία ανήκουν στο δήμο και όχι στην εκκλησία.
Κανείς δήμος δεν πετά πτώματα στο πεζοδρόμιο.
Το δημαρχείο δέχεται όλες τις γεννήσεις και ονόματα από όλες τις θρησκείες.

Το θέμα είναι, αποφέυγεις την εκκλησία ή το δημαρχείο?

TelekinesisΜέλος
14/12/2005, 00:44:42
quote:
Telekinesis,
Σε παρακαλώ να μου υποδείξεις σε ποιο σημείο των πιο πάνω μηνυμάτων συμβαίνει αυτό που σε ρώτησα:
«........με το οποίο να επιτίθεται και να ΣΑΣ αποκαλεί με τους χαρακτηρισμούς που ανέφερες;;;;»

Για να ξεκαθαρίσω κάτι, οι χαρακτηρισμοί που ανέφερα δεν χρισημοποιήθηκαν στα συγκεκριμένα post.
Χρισημοποιήθηκαν όμως άλλοι χαρακτηρισμοί που προσβάλουν τα δικά μας πιστεύω.

quote:
Υπάρχουν αμέτρητες παγανιστικές θρησκείες, εκκλησίες διαφόρων τύπων, που προβάλλοντας ένα ψευδές καλό πρόσωπο...

Είμαστε παγανιστές εμείς?
Είμαστε ψεύτες?

quote:
να σπρώξουν την «χαζούλα» Αφροδίτη

Δηλαδή άμα αρχίσουμε κι' εμείς να βρίζουμε τον Θεούλη σας τι θα γίνει?
Να σου πω εγώ τι θα γίνει, θα μπει λουκέτο, βέβαια, εσείς να βρίζετε τους θεούς και τις θεές μας, εμείς πρέπει να σας ακούμε.
Μήπως πρέπει να σας πούμε κι' ευχαριστώ?

quote:
Αγαμένων: no prisoners - μην κρατάτε αιχμαλώτους).

Αυτό τώρα πως εξηγείται?
Πήγαν τα χριστιανά, είδαν στο cinema το TROY, έμαθαν την ιστορία απ' έξω κι' ανακατωτά σε έκδοση Hollywood, και ήρθαν μετά εδώ να ασκήσουν χριστιανική κριτική στους αρχαίους, ποιοί Οι πουθενάδες.
Μ' αρέσει και η μετάφραση δίπλα (με μισή παρένθεση).

quote:
Γιατί κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να νομιμοποιήσουν λατρείες και θρησκείες που κατακερματίστηκαν από τους σοφότερους προγόνους μας;

Αυτό εδώ τι είναι
Είμαστε παράνομοι δηλαδή
Ποιός σας είπε οτι είμαστε παράνομοι, ποιός σας δίνει το δικαίωμα να μας αποκαλείτε παράνομους στην Γη των προγόνων μας

Άκου λέει δεν μας προσβάλουν...

Αρνείσαι πεισματικά να δεχθείς μια αλήθεια φίλε μου:
Στην Ελλάδα η επίσημη θρησκεία αρνείται να δεχθεί την ύπαρξή μας.
Πιό εύκολα θα έδινε άδεια για τζαμί παρά για αρχαιοελληνικό ναό.
Κι' αυτό γιατί την ελληνική θρησκεία την φοβάται περισότερο απο τους μουσουλμάνους, διότι το δωδεκάθεο παίζει εντός έδρας.
Με άλλα λόγια φίλε μου, η θρησκεία σου είναι γούστο σου και καπέλο σου αρκεί να θυμάσαι οτι είναι φιλοξενούμενη στην Ελλάδα.
Κάποιοι πρόγονοί σου το ξέχασαν αυτό και κατέστρεψαν πολλά εκμεταλευόμενοι την δύναμη που απέκτησαν.
Σήμερα όμως φίλε μου τα πράγμματα είναι αλλιώτικα, η ιερά εξέταση δεν περνάει, η πυρά δεν ισχύει.
Όσσο και να φωνάζει ο κλέφτης δεν φεύγει ο νοικοκύρης και οι προσβολές θα δίνουν και θα παίρνουν αλλά έχω ξαναπει κάτι και ΔΕΝ με ακούτε.
Τη φαγωμάρα που βλέπετε εδώ σήμερα, θα την δείτε στον real world αύριο...
Κι' αυτήν την φαγωμάρα η εκλησία θα μπορούσε να την αποτρέψει με 2 τρόπους.
1)Να ζητήσει συγνώμη για τους βανδαλισμούς και να αναλάβει με δικά της έξοδα την συντήρηση των αρχαίων ναών (εις έμπρακτη ένδειξη συγνώμης αλλά και σεβασμού προς τους έλληνες & ελληνίδες).
2)Να αποδεχθεί την ύπαρξη των δωδεκαθεϊστών ως θρήσκευμα αυτόχθονο και παλαιότερο άρα σεβαστό και επιτρεπτό.

Η αλλαζονεία της εκλησίας όμμως θα οδηγήσει χιλιάδες κόσμο σε...κακή διάθεση.

Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.

nossoforosΜέλος
14/12/2005, 01:08:35
οταν σκύβετε για να προσκυνήσετε τον θεό σας,προσέχτε γιατι δείχνετε τον κώλο σας σε κάποιον άλλο θεό,μιας και υπάρχουν αμέτρητοι,και είναι προσβολή...έλεγε ο Σωκράτης...
αυτο για να δουν κάποιοι οτι όλες οι θρησκείες είναι τα ίδια σκατα.

καλά.έχετε την εντύπωση οτι ο Ηρακλειτος,ο Πυθαγόρας και δεν συμαζεύετε πίστευαν στο 12θεο?
μήπως ο λόγος που πάθαν οτι πάθανε είναι επιδη λέγανε τα ίδια που λέτε εσείς για τον χριστιανισμό?(και γι'αυτο μάλλον).

εντάξη,για όλα φταίει ο κακός χριστιανός...και?και τι έγινε?απο δω και πέρα τι γίνετε?

Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...

Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ

14/12/2005, 01:13:25
Συνεχίζεις να κάνεις τον κινέζο!!

Είπες:

quote:
Κανένας όμμως δεν έχει το δικαίωμα να επιτίθεται με τρόπο κανίβαλου και τραμπούκου.
Αυτό ισχύει και για τις 2 πλευρές.
Και για να λέμε τα πράγμματα με το όνομά τους, σε αυτόν εδώ τον χώρο, πόσσες φορές οι χριστιανοί δεν μας αποκάλεσαν:

*Ανθέλληνες
*Αρχαιόπληκτους
*Αγράμματους
*Ανανδρους

Και πολλά άλλα κοσμητικά επίθετα...

Εγώ είπα:

quote:
Υπέδειξέ μου κάποιο θέμα που ανοίχτηκε ή κάποιο αρχικό ποστ Χριστιανού, με το οποίο να επιτίθεται και να ΣΑΣ αποκαλεί με τους χαρακτηρισμούς που ανέφερες;;;;

Που βλέπεις εσύ επίθεση βρε μεγάλε και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στα αρχικά ποστ αυτών των δύο θεμάτων που έθιξες;;;

Οι αναφορές που εσύ παρέπεμψες τις θεωρείς προσβολές;;; Είσαι σοβαρός τώρα;;; Αν ήταν έτσι οι προσβολές, τότε εσείς με κάθε πρότασή ας εδώ μέσα θα έπρεπε να σας κάνει αυτομάτως μπαν η Αμαλία.

Θες αλήθεια να ψάξω να βρω εκφράσεις που είναι προσβολή προς τους Χριστιανούς;; Άσε, δεν θα κάνω τον κόπο, φτάνει μόνο να παραθέσω τους τίτλους των περισσότερων θεμάτων που κυριαρχούν τώρα στο εσωτέρικα και υπεύθυνος γι' αυτό είναι ο φίλος σου ο Τρίποδας (τελευταίο ψευδόνυμο).

Μη με βάζεις να ψάχνω τώρα άδικα τη στιγμή που το ξέρεις και γνωρίζεις πολύ καλά σε τι είδους προσβολές αναφέρομαι!!!!

Και όλα τα παραπάνω, χωρίς να αναφέρω τις προσοβλές σας στη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού.

Φιλικά όπως πάντα

TripodΜέλος
14/12/2005, 01:17:49
Μπράβο κα σε εσένα dimitri ελπίζω να μην έχεις τελειώσει το λύκειο γιατί τότε τα πράγματα είναι άσχημα. Προφανώς δεν έχεις στοιχειώδεις γνώσεις και πιστεύεις ότι όλες οι φωτιές και οι θερμαντικές πήγες είναι οι ίδιες. Θα σε αφήσω να σκεφτείς αυτά που είπες αλλά θα ήθελα να μου πεις πόσο χρονών είσαι, 15-16 πόσο; Αν είσαι μεγαλύτερός απλά ενισχύεις αυτό που είπα παλιότερα περί εκπαιδευτικού συστήματος

Ψηλέ είσαι και πολύ…, αλλά δεν βάζω επίθετο. Χάσου ρε από τα μάτια μου που έρχεσαι εδώ για να ανοίξεις το στόμα σου. Ποιος σου είπε να κάνεις το διερμηνέα, ξερόλα; Ο θεός σου; Φύγε ρε από δω δεν έχεις κάτι να πεις και απλά τις αμολάς εκ του πρωκτού, βρωμίζεις το forum με αμάθεια.

Ελπίζω να βλέπετε οι λοιποί το Χαρδαβέλα να δείτε τη κάνει η αρχαιολογία σε συνεργασία με την εκκλησία και έχει βάλει και ο Τουρκογλού το χέρι του, μαζί με άλλους πράσινους προδότες.

TripodΜέλος
14/12/2005, 01:29:49
Επίσης να αφήσουμε τη λέξη "νοημοσύνη" για αυτούς που την έχουν ψηλέ. Αφού δεν έχετε καταλάβει ότι έχετε νοημοσύνη(αν έχετε), πως να καταλάβετέ ότι εσείς είστε που την προσβάλετε. Και νομίζετε ότι με τη κλαψούρα για τους κακούς μου, με εσάς τρόπους, θα ξεφύγετε, ΧΑ.
Εδώ θα είμαι και θα σας βαράω με το γάντι, αλλά μέσα θα βάλω τούβλο.

Έχω στοιχεία και έχετε στοιχειά.

14/12/2005, 01:35:01
Tripod:
quote:
Ονειρεύομαι και σχεδιάζω μαζί με άλλους συν-Έλληνες την ιδανική πολιτεία του Πλάτωνα.

...
quote:
Η θεωρία μου είναι απλή, δεν χρωστάω σε κανένα και γι αυτό τους φέρομαι όπως μου φέρονται. Αυτό που θα πρέπει να διορθώσω είναι να μην πέφτω στο απολίτιστο επίπεδο του πάτου τους και να είμαι πιο μετρημένος.

Πρόσεχε tripod, γιατί με την παραπάνω θεωρία, ούτε το πρώτο κεφάλαιο της Πολιτείας δεν θα καταφέρεις να σχεδιάσεις. Ξέρεις, εκείνο στο οποίο συζητάνε για το τι δεν είναι δικαιοσύνη!

Και μια και την έφερε η κουβέντα τη δικαιοσύνη,
ρίξε μια ματιά στον τίτλο του θέματος που άνοιξες, πριν τον κάνω edit:

"Το χριστιανικό ψέμα οι ερωτήσεις και οι υπέρμαχοι..."

quote:
Σε παρακαλώ Incubus βρες ένα reply που να περιέχει έστω και μία απάντηση σε αυτά που ρωτάω για το χριστιανισμό χωρίς ύφος απαξίωσης και κάνε την copy paste να την δω και γώ.

Πως μπορείς να ζητάς απάντηση χωρίς ύφος απαξίωσης, όταν εσύ πρώτος απαξιώνεις με τον τίτλο σου; Σε ένα θέμα απαξιωτικό, τι περιμένεις να διαβάσεις;
Άντε το πολύ πολύ, καμιά καλή συνταγή για μανιτάρια.
Θες μία;

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

14/12/2005, 01:37:03
Ο τίτλος του θέματος αυτού αλλάζει σε:
"Χριστιανισμός. Οι ερωτήσεις και οι υπέρμαχοι"
από: "Το χριστιανικό ψέμα οι ερωτήσεις και οι υπέρμαχοι.... 2"
που ήταν ο original τίτλος.

Παραμένει δε, προς το παρόν ενεργό...

14/12/2005, 01:37:47
quote:
Τη φαγωμάρα που βλέπετε εδώ σήμερα, θα την δείτε στον real world αύριο...
Κι' αυτήν την φαγωμάρα η εκλησία θα μπορούσε να την αποτρέψει με 2 τρόπους.
1)Να ζητήσει συγνώμη για τους βανδαλισμούς και να αναλάβει με δικά της έξοδα την συντήρηση των αρχαίων ναών (εις έμπρακτη ένδειξη συγνώμης αλλά και σεβασμού προς τους έλληνες & ελληνίδες).
2)Να αποδεχθεί την ύπαρξη των δωδεκαθεϊστών ως θρήσκευμα αυτόχθονο και παλαιότερο άρα σεβαστό και επιτρεπτό.

Η αλλαζονεία της εκλησίας όμμως θα οδηγήσει χιλιάδες κόσμο σε...κακή διάθεση.

Α κάτι ήπιες μου φαίνεται και δεν ξέρεις τι λες!!

Η Εκκλησία δεν έχει καμιά υποχρέωση να ζητήσει καμία συγνώμη.

Ας το κάνουν πρώτα όλοι αυτοί οι Εθνικοί πές τους, παγανιστές πες τους, πες τους όπως θες εσύ, που δεν λογάριαζαν τίποτα και ισοπέδωναν τα ιερά τους και δεν τους καιγόταν καρφί.

Καιρός είναι να ξυπνήσεις και να μην προσποιείσαι τον ξύπνιο. Καιρός είναι να δεις καθαρά ποιοι είναι αυτοί που γκρέμισαν τους ναούς σας!!!
Η Εκκλησία τιμά και σέβεται τον Έλληνα και την Ελληνίδα, από τους αρχαίους μας έως και τους σύγχρονους Έλληνες. Ποτέ δεν αρνήθηκε τις ρίζες της και αναγνωρίζει την ιστορία και το παρελθόν των προγόνων μας.

Ζητάς η Εκκλησία να αποδεχθεί την ύπαρξη των Δωδεκαθεϊστών;;; Μα και φυσικά δέχεται την ύπαρξή τους.

Η Εκκλησία ποτέ δεν αρνήθηκε την ύπαρξή σας. Σέβεται το δικαίωμά σας να προσκυνάτε ό,τι θέλετε. Δεν δέχεται όμως να της υποβάλλετε εσείς το πώς θα λειτουργήσει. Είναι αρκετά ικανή να αποφασίζει μόνη της.

Τώρα αυτό που λες για θρήσκευμα αυτόχθονο ...... άσε καλύτερα γιατί οι ιστορικοί σε διαψεύδουν!!!

Φιλικά όπως πάντα

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
amalia

14/12/2005, 01:44:34
Α ρε Τρίποδα και εγώ νόμιζα ότι φοράς πεντελόνια!!!!

Όχι τίποτα άλλο, γιατί αν φορούσες παντελόνια, τουλάχιστον θα είχες το κουράγιο να αναγνωρίσεις ότι κατάλαβες λάθος αυτά που σου είπε ο Durden.

Δεν φταίει όμως κανείς άλλος, φταίμε όσοι σπαταλάμε το χρόνο μας μαζί σου.

Αλλά και τι να κάνουμε αφού μπαίνεις παντού και γίνεσαι νταβάς στα ....... μας με τις εξυπνάδες σου;;;

Φιλικά όπως πάντα

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
amalia