ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
28/11/2007, 09:33:41
quote:

Το είχα και σε μπλεδάκι, σε ροζάκι, σε γκριζάκι, αλλά μιας και δεν είμαι σπίτι και δεν τα είχα ανεβάσει στο imageshack, μου έμεινε το πράσινο. Όντως είναι ωραίος, φαντάζεσαι να ξύπναγες ένα πρωϊνό και ν΄ ανέτειλλε ένας πράσινος ήλιος? Δεν εννοώ του ΠΑΣΟΚ, για να μην παρεξηγούμαστε. Του βάζελου ίσως. Ωχ το χάλασα τώρα?

Καλά η σύνδεση στο internet cafe είναι για κλάματα. Και έγραφε απ΄ έξω με μεγάλα γράμματα ADSL 2.048 Kbps. Μάλλον σε κιλά το μετράει, γιατί τόσο βαρύ είναι. Άστα.. Home Sweet Home..

seirios12a

Οχι δεν "χαλασες" τιποτα... σ' αυτο το μαγαζι, δεν εχουμε οπαδικες διακρισεις!

Καλα, σε τι νετ-καφε πηγες? τριτοκοσμικο???

εγω εχω παει σε νετ-καφε με συνδεση 50 ΜΒPS... μιλαμε οχι απλως σφαιρα (βεβαια, αυτο το καταλαβαινεις στο download και οχι στο ανοιγμα των σελιδων )... κατεβασα ολοκληρη ταινια (4,5 GB) σε περιπου 7 λεπτα!!!

28/11/2007, 09:53:55
Καλημέρα σε όλους .

Άσωτη κόρη karma.

28/11/2007, 09:58:23

λιγο τσουρεκακι κανεις απο τον Τερκενλη??

Μπορει να διαλεξει απο οποιο θελει... αλλα προσοχη! ΟΛΟΚΛΗΡΟ και οχι απλα ενα "κομματακι"

loukritiaΜέλος
28/11/2007, 10:30:04
Καλημέρα κι από μένα!

Ψιλοξεπαγιάσαμε σήμερα!

quote:
Φιλε Serios... δεν μας στελνεις και καμμια Κρητικια?? χαχαχα
Γιατί βρε, οι Κρητικές της παρέας δεν σου κάνουν;;

quote:
Δεν το έχεις παρακάνει βρε!!!
Σε πειράζω!!!
O.k. then, συνεχίζω ακάθεκτη!

Welcome back, καλή μας Karma!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
28/11/2007, 10:37:08
quote:

Καλημέρα κι από μένα!

Ψιλοξεπαγιάσαμε σήμερα!

quote:
Φιλε Serios... δεν μας στελνεις και καμμια Κρητικια?? χαχαχα
Γιατί βρε, οι Κρητικές της παρέας δεν σου κάνουν;;

quote:
Δεν το έχεις παρακάνει βρε!!!
Σε πειράζω!!!
O.k. then, συνεχίζω ακάθεκτη!

Welcome back, καλή μας Karma!

Πως δεν μου κανουν...απλα οσες περισσοτερες, τοσο το καλυτερο ...

Παντως παροό που δεν ειμαι Κρητικος, ειπαμε, εχω μια λατρεια για την Κρητη, τις Κρητικες (ιδιαιτερα κιολας) και επισης, ειμαι και ΟΦΗ (ομαδα απο Κρητη δηλαδη)

28/11/2007, 10:40:51
Καλα, απο κρυο αλλο τιποτα...

-3 στις 08:00 το πρωι στην περιοχη της Κοζανης

28/11/2007, 12:11:57
quote:

λιγο τσουρεκακι κανεις απο τον Τερκενλη??

Μπορει να διαλεξει απο οποιο θελει... αλλα προσοχη! ΟΛΟΚΛΗΡΟ και οχι απλα ενα "κομματακι"

Aλλη μια παρτιδα, απο "φρεσκα" τσουρεκια

loukritiaΜέλος
28/11/2007, 13:01:15
Άντε να δούμε το ρημάδι το ζάχαρό μας πού θα φτάσει! Εγώ θα πάρω εκείνο το λαχταριστό σοκολατένιο!

quote:
Πως δεν μου κανουν...απλα οσες περισσοτερες, τοσο το καλυτερο
Το νου σου, γιατί όσοι πάν' για τα πολλά, χάνουν και τα λίγα!

quote:
Παντως παρολό που δεν ειμαι Κρητικος, ειπαμε, εχω μια λατρεια για την Κρητη, τις Κρητικες (ιδιαιτερα κιολας) και επισης, ειμαι και ΟΦΗ (ομαδα απο Κρητη δηλαδη)
Είπαμε, παιδί μου, εσύ το παράκανες! Όσο για την αδυναμία σου στις Κρητικές, μάλλον δεν τις ξέρεις καλά, γι'αυτό...

28/11/2007, 13:07:25
Εννοωντας οτι οι Κρητικιες εχουν "αλλη" ομορφια (σε σχεση με τις Κοζανιτισες δηλαδη)...

Αμα διαλεξες το Τσουρεκι με την λευκη σοκολατα, να ξερεις οτι ειναι γεμιστο με κρεμα καστανο! Βγαινει και σε εκδοση βασιλοπιττας!

loukritiaΜέλος
28/11/2007, 13:47:17
quote:
Εννοωντας οτι οι Κρητικιες εχουν "αλλη" ομορφια (σε σχεση με τις Κοζανιτισες δηλαδη)...
Α, η αλήθεια να λέγεται..! Γενικά έχουμε άλλη ομορφιά! (Χριστέ μου, τί έχω πάθει; Πού πήγε η μετριοπάθειά μου;;)!!!

quote:
Αμα διαλεξες το Τσουρεκι με την λευκη σοκολατα, να ξερεις οτι ειναι γεμιστο με κρεμα καστανο! Βγαινει και σε εκδοση βασιλοπιττας!
Δεν μ' αρέσει ούτε η λευκή σοκολάτα ούτε το κάστανο! Το άλλο το σοκολατένιο θέλω, ως σοκολατομανής του κερατά που είμαι!

28/11/2007, 13:57:32
Καλημέρα σε όλους .
predator Με τη μάσκα είναι ωραίος o predator πρώτη μούρη.

Απ τα γλυκά και εμενα αυτό άσπρο μου έκανε κλικ αλλα και αυτό με τις φράουλες το
Ροζ φαίνεται καλό.

loukritiaΜέλος
28/11/2007, 16:43:57
Άσχετο και καθυστερημένο, αλλά καλέ μου Predator, αν θα μπορούσε να σμικρυνθεί η συγκεκριμένη εικόνα, εμένα μ'αρέσει πολύ...

Ελπίζω να μην φάω πολύ κράξιμο, γιατί ήρθε η ώρα ν'αποχωρήσω και δεν θα είμαι εδώ να απαντήσω!!!

Καλή συνέχεια!

28/11/2007, 17:19:06
αυτη τη φωτο την ειχα στον λογαριαμο μου στο myspace... αλλα δεν μου ειχε αρεει και την διεγραψα!

Νομιζω οτι τωρα αυτη που εχω, ειναι αρκετα καλη, και "θυμωμενη"

28/11/2007, 17:30:40
αντε... βρηκα ακομα καλυτερο και ειναι πια το "original προσωπο" μου

28/11/2007, 18:08:03
Νομίζω ότι είναι ώρα για το απογευματινό καφεδάκι, εκτός αν προτιμάτε τσάι η ζεστή σοκολάτα

Kαι φυσικά με συνοδεία από cookies και ...

Wolf
28/11/2007, 18:20:23
Μετα φταιω εγω που βαζω γλυκα και "φοβαστε" για το ζαχαρο σας

μια ελαχιστη ποικιλια γλυκων...

28/11/2007, 20:26:13
καλησπερα σας παιδια... που χαθηκατε?

28/11/2007, 20:30:25
Predator βλέπω έβαλες τον predator ωραίο αν έβρισκες και με ολόκληρο
Το πρόσωπο ακόμα καλύτερο .
Η πλακα θα είναι να μπει και κάποιος με ψευδώνυμο Alien
28/11/2007, 20:50:03
δεν βρηκα κατι αλλο καλυτερο!

Ειχαν δημιουργηθει λογαριασμοι Alien.. αλλα δεν "στεριωσαν"

Αν μπει καποιος τωρα, ισως υπαρξει "μαχη" ...

και οπως λεει το μοτο: "Who ever wins, YOU lose" χεχεχε

seirios12aΜέλος
28/11/2007, 23:36:01
όλε όλε, τα κατάφερα και μπήκα. Παλεύω από τις 8 η ώρα να συνδεθώ. Δράμα, τα νεύρα μου. Μπήκα τελικά μέσω ασύρματου δικτύου από το δωμάτιο του ξενοδοχείου με τον φορητό. Βλέπετε κόλλησα το μικρόβιο του φόρουμ και αν δεν μπω παθαίνω σύνδρομο στέρησης.

@ dying incubus
μένω στο ακρωτήρι και συγκεκριμένα στα Κουνουπιδιανά. Ναι παιδιά υπάρχει τέτοιο χωριό στα Χανιά.
Φτου έβαλε γκολ ο ολυμπιακός...

@ predi
πάντως άμα θες την κοπέλα της υποδοχής του ξενοδοχείου, πω πω, όλα τα λεφτά. Κάτσε μην μας ακούσει και η γυναίκα μου και τρέχω στα Ζωνιανά να κρυφτώ. Καλύτερα με αυτούς παρά με την γυναίκα μου όταν τα παίρνει.
Πάντως οι Κρητικές είναι όλα τα λεφτά..

Λοιπόν κάνω αποστολή. Για να δούμε πόση ώρα θα κάνει. Χθες έκανε 35 λεπτά.
Ώρα εκτόξευσης 11 και 32. send....send.... φτου κι απ΄ την αρχή....send....send... άντε βρεεεεεεεεέ..
ωχ έβγαλε κινέζικη γραμματοσειρά

πιο αργός κι απ΄ τον θάνατο