- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
@ dying incubus
μένω στο ακρωτήρι και συγκεκριμένα στα Κουνουπιδιανά. Ναι παιδιά υπάρχει τέτοιο χωριό στα Χανιά.
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!
Από εκεί είμαι!!!
Συγκεκριμένα, μένω στον δρόμο που οδηγεί προς τον Καλαθά, αφού περάσεις το κοτοπουλάδικο!
Το κοτοπουλάδικο το αναφέρω γιατί μαζεύει πολλούς τουρίστες - συνήθως ξένους - το καλοκαίρι, ίσως μαζεύει και τον χειμώνα.
Στα Κουνουπιδιανά μένεις λίγες ημέρες τώρα λόγω δουλειάς ή έχεις κι άλλες επαφές από παλιότερα;
Κρίμα να μην είμαι εκεί - κατεβαίνω μόνο καλοκαίρια - να πιούμε καμία τσικουδιά!!!
Πάντως είσαι το δεύτερο άτομο που συναντώ και μου λέει ότι για κάποιο λόγο έμεινε λίγες ημέρες στα Κουνουπιδιανά! ![]()
quote:
καλησπερα σας παιδια... που χαθηκατε?
Φίλε PREDATOR, βαρυστομαχιάσαμε από τα γλυκά! ![]()
![]()
Πάντως, μου αρέσει αρκετά η νέα σου ψηφιακή υπογραφή! ![]()

In anticipation of my resurrection...

καλώς μας ξανάρθες αγαπητή Karma! ![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Λοιπόν, αγαπημένε Predator, μ'αρέσει η υπογραφή και δεν πειράζει που το πρόσωπο δεν είναι ολόκληρο - έτσι έχει άποψη!
quote:Το ξέρουμε!
seirios 12a - Πάντως οι Κρητικές είναι όλα τα λεφτά..
quote:Να φοβάσαι μην είναι το τελευταίο...
Dying Incubus - Πάντως είσαι το δεύτερο άτομο που συναντώ και μου λέει ότι για κάποιο λόγο έμεινε λίγες ημέρες στα Κουνουπιδιανά!
(Πλάκα κάνω, έ;)!
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Τι έγινε ρε παιδιά ήρθε το Πάσχα και δεν το ξέρω, πολλή τσουρέκι κυκλοφορεί εδώ μέσα .
Predator η καινούργια υπογραφή σου είναι φανταστική, αλλά αυτή που θα βάλω εγώ θα κάνει τον πραγματικό Predator να τρέξει να κρυφτεί…
.

Φιλε Serios... "κανονισε" ενα ραντεβου, να ερθω και εγω προς τα κει κατω
...
quote:
Incubus:
Πάντως, μου αρέσει αρκετά η νέα σου ψηφιακή υπογραφή!
Μετα κοπων και βασανων, βρηκα κατι καλο ![]()
quote:
Loukritia: Λοιπόν, αγαπημένε Predator, μ'αρέσει η υπογραφή και δεν πειράζει που το πρόσωπο δεν είναι ολόκληρο - έτσι έχει άποψη
Nαι...παραπεμπει σε πιο gothic αποψη, με ψυγματα απο ιμπρεσσιονισμο ![]()

απλα ενα καλο δεκατιανο ![]()

ή

quote:Συγνώμη τώρα, αυτά εκεί δηλαδή τα σοκολατένια παρέα με τα κουλουράκια τί είναι; Κεφτέδες;!
Παντως, σημερα δεν προκειται να σας "βασανισω" με γλυκα... μην ανησυχειτε!

quote:Καλά κουράγια, φίλη Keraynos! Αυτά έχει το επάγγελμα..
ποιος αντέχει σύλλογο διδασκόντων σήμερα, πάλι απόγευμα θα φτάσει για να ξεμπερδέψουμε
quote:Όντως, τόση βλακεία αφοπλίζει και το χειρότερο τέρας!
elo - η καινούργια υπογραφή σου είναι φανταστική, αλλά αυτή που θα βάλω εγώ θα κάνει τον πραγματικό Predator να τρέξει να κρυφτεί…

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
ο Mr Bean ειναι η "πυρινικη" καταστροφη!!!
Ολα τα αλλα ωχρειουν μπροστα του
...
ουτως ή αλλως ειπαμε... Δεκατιανο ηταν...
σε λιγο ερχεται το ΓΕΥΜΑ ![]()
... ετοιμαστειτε!

![]()
Για τον αγαπητό Κριό.