- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Το είχα και σε μπλεδάκι, σε ροζάκι, σε γκριζάκι, αλλά μιας και δεν είμαι σπίτι και δεν τα είχα ανεβάσει στο imageshack, μου έμεινε το πράσινο. Όντως είναι ωραίος, φαντάζεσαι να ξύπναγες ένα πρωϊνό και ν΄ ανέτειλλε ένας πράσινος ήλιος? Δεν εννοώ του ΠΑΣΟΚ, για να μην παρεξηγούμαστε. Του βάζελου ίσως. Ωχ το χάλασα τώρα?Καλά η σύνδεση στο internet cafe είναι για κλάματα. Και έγραφε απ΄ έξω με μεγάλα γράμματα ADSL 2.048 Kbps. Μάλλον σε κιλά το μετράει, γιατί τόσο βαρύ είναι. Άστα.. Home Sweet Home..
seirios12a
Οχι δεν "χαλασες" τιποτα... σ' αυτο το μαγαζι, δεν εχουμε οπαδικες διακρισεις!
Καλα, σε τι νετ-καφε πηγες? τριτοκοσμικο???
εγω εχω παει σε νετ-καφε με συνδεση 50 ΜΒPS... μιλαμε οχι απλως σφαιρα (βεβαια, αυτο το καταλαβαινεις στο download και οχι στο ανοιγμα των σελιδων
)... κατεβασα ολοκληρη ταινια (4,5 GB) σε περιπου 7 λεπτα!!!

Άσωτη κόρη karma …
.

λιγο τσουρεκακι κανεις απο τον Τερκενλη??
Μπορει να διαλεξει απο οποιο θελει... αλλα προσοχη! ΟΛΟΚΛΗΡΟ και οχι απλα ενα "κομματακι" ![]()

Ψιλοξεπαγιάσαμε σήμερα! 
quote:Γιατί βρε, οι Κρητικές της παρέας δεν σου κάνουν;;
Φιλε Serios... δεν μας στελνεις και καμμια Κρητικια?? χαχαχα

quote:O.k. then, συνεχίζω ακάθεκτη!
Δεν το έχεις παρακάνει βρε!!!
Σε πειράζω!!!

Welcome back, καλή μας Karma! 

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
Καλημέρα κι από μένα!Ψιλοξεπαγιάσαμε σήμερα!
quote:Γιατί βρε, οι Κρητικές της παρέας δεν σου κάνουν;;
Φιλε Serios... δεν μας στελνεις και καμμια Κρητικια?? χαχαχα
quote:O.k. then, συνεχίζω ακάθεκτη!
Δεν το έχεις παρακάνει βρε!!!
Σε πειράζω!!!Welcome back, καλή μας Karma!
Κάντε οικονομία στο νερό:
Πως δεν μου κανουν...απλα οσες περισσοτερες, τοσο το καλυτερο
...
Παντως παροό που δεν ειμαι Κρητικος, ειπαμε, εχω μια λατρεια για την Κρητη, τις Κρητικες (ιδιαιτερα κιολας) και επισης, ειμαι και ΟΦΗ (ομαδα απο Κρητη δηλαδη) ![]()

-3 στις 08:00 το πρωι στην περιοχη της Κοζανης ![]()
![]()

quote:λιγο τσουρεκακι κανεις απο τον Τερκενλη??
Μπορει να διαλεξει απο οποιο θελει... αλλα προσοχη! ΟΛΟΚΛΗΡΟ και οχι απλα ενα "κομματακι"
Aλλη μια παρτιδα, απο "φρεσκα" τσουρεκια ![]()

quote:Το νου σου, γιατί όσοι πάν' για τα πολλά, χάνουν και τα λίγα!
Πως δεν μου κανουν...απλα οσες περισσοτερες, τοσο το καλυτερο
quote:Είπαμε, παιδί μου, εσύ το παράκανες! Όσο για την αδυναμία σου στις Κρητικές, μάλλον δεν τις ξέρεις καλά, γι'αυτό...
Παντως παρολό που δεν ειμαι Κρητικος, ειπαμε, εχω μια λατρεια για την Κρητη, τις Κρητικες (ιδιαιτερα κιολας) και επισης, ειμαι και ΟΦΗ (ομαδα απο Κρητη δηλαδη)

Αμα διαλεξες το Τσουρεκι με την λευκη σοκολατα, να ξερεις οτι ειναι γεμιστο με κρεμα καστανο! Βγαινει και σε εκδοση βασιλοπιττας! ![]()

quote:Α, η αλήθεια να λέγεται..! Γενικά έχουμε άλλη ομορφιά! (Χριστέ μου, τί έχω πάθει; Πού πήγε η μετριοπάθειά μου;;)!!!
Εννοωντας οτι οι Κρητικιες εχουν "αλλη" ομορφια (σε σχεση με τις Κοζανιτισες δηλαδη)...
quote:Δεν μ' αρέσει ούτε η λευκή σοκολάτα ούτε το κάστανο! Το άλλο το σοκολατένιο θέλω, ως σοκολατομανής του κερατά που είμαι!
Αμα διαλεξες το Τσουρεκι με την λευκη σοκολατα, να ξερεις οτι ειναι γεμιστο με κρεμα καστανο! Βγαινει και σε εκδοση βασιλοπιττας!

predator Με τη μάσκα είναι ωραίος o predator πρώτη μούρη.
Απ τα γλυκά και εμενα αυτό άσπρο μου έκανε κλικ αλλα και αυτό με τις φράουλες το
Ροζ φαίνεται καλό.

Ελπίζω να μην φάω πολύ κράξιμο,
γιατί ήρθε η ώρα ν'αποχωρήσω
και δεν θα είμαι εδώ να απαντήσω!!!
Καλή συνέχεια! 

Νομιζω οτι τωρα αυτη που εχω, ειναι αρκετα καλη, και "θυμωμενη"

Kαι φυσικά με συνοδεία από cookies και ...

μια ελαχιστη ποικιλια γλυκων...

Το πρόσωπο ακόμα καλύτερο .
Η πλακα θα είναι να μπει και κάποιος με ψευδώνυμο Alien
Ειχαν δημιουργηθει λογαριασμοι Alien.. αλλα δεν "στεριωσαν"
Αν μπει καποιος τωρα, ισως υπαρξει "μαχη"
...
και οπως λεει το μοτο: "Who ever wins, YOU lose" χεχεχε![]()

@ dying incubus
μένω στο ακρωτήρι και συγκεκριμένα στα Κουνουπιδιανά. Ναι παιδιά υπάρχει τέτοιο χωριό στα Χανιά.
Φτου έβαλε γκολ ο ολυμπιακός...
@ predi
πάντως άμα θες την κοπέλα της υποδοχής του ξενοδοχείου, πω πω, όλα τα λεφτά. Κάτσε μην μας ακούσει και η γυναίκα μου και τρέχω στα Ζωνιανά να κρυφτώ. Καλύτερα με αυτούς παρά με την γυναίκα μου όταν τα παίρνει.
Πάντως οι Κρητικές είναι όλα τα λεφτά..
Λοιπόν κάνω αποστολή. Για να δούμε πόση ώρα θα κάνει. Χθες έκανε 35 λεπτά.
Ώρα εκτόξευσης 11 και 32. send....send.... φτου κι απ΄ την αρχή....send....send... άντε βρεεεεεεεεέ..
ωχ έβγαλε κινέζικη γραμματοσειρά