- ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΖΕΝ, Η "ΚΑΘΙΣΜΑ"...Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Τριτη Λομπσανγκ Ραμπα.
Ηταν η αιτια εναρξης της αναζητησης.Ημουν στα 15 οταν τον διαβασα.
Δεν καταλαβα πολλα.Στα 17 τα ξαναδιαβασα ολα τα βιβλια του.Τοτε
αρχισα να πεταω τα βραδυα,ποτε κοντα ποτε μακρυα.Μετα κοπηκαν αποτομα.Υποχρεωσεις.
Ξαναρχισαν ομως,πιο ωριμα και πιο ωφελιμα!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
αμοθεν:Κανονες διαλογισμου του υποψηφιου ανδρα-ηρωα.[μυστη]
[...]
[...Να αλλαξεις τα ενδιαφεροντα σου,να προτιμησεις να «γεμισει» το μυαλο σου με σκεψεις σωτηριας του πλανητη,σκεψεις πως θα γινουμε αθανατοι,σκεψεις για το που μπορει να βρισκεται το αστροπλοιο του Μενελαου ,σκεψεις για διαγαλαξιακα ταξιδια,για το που βρισκεται η αστροπυλη του ουρανιου ποταμου του Ηλιακου μας συστηματος...]
[...]
Οι υπογραμμίσεις και τα έντονα γράμματα, δικά μου
Κάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι που είμαι γυναίκα! ![]()
(Να πρέπει να τα περάσω όλα αυτά και να ψάχνω και το αστρόπλοιο του Μενέλαου από πάνω!!
)

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:Ναι Αμαλια
Τριτη Λομπσανγκ Ραμπα.Ηταν η αιτια εναρξης της αναζητησης.Ημουν στα 15 οταν τον διαβασα.
Δεν καταλαβα πολλα.Στα 17 τα ξαναδιαβασα ολα τα βιβλια του.Τοτε
αρχισα να πεταω τα βραδυα,ποτε κοντα ποτε μακρυα.Μετα κοπηκαν αποτομα.Υποχρεωσεις.
Ξαναρχισαν ομως,πιο ωριμα και πιο ωφελιμα!!!
Εγώ είχα λυσσάξει να βρω που είναι τα υψίπεδα του "Τσανγκ Τανγκ" στο Θιβέτ (κάπως έτσι λεγόταν η εύφορη κοιλάδα που είχε επισκεφτεί ο Ράμπα σε κάποιο βιβλίο του και όπου βρισκόταν μια κοινότητα με μύστες).
Τα βιβλία του τα είχα διαβάσει από τα 12 - το πρώτο το είχα βρει στη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου που πήγαινα, για φαντάσου! Αλλά μετά μου είπανε πως το όλο θέμα ήταν απάτη. Εμένα όμως τότε μου άρεσε, με ταξίδευε...

Ισως να ηταν το βουνο Κ2.
Ισως να ηταν απατη,παντως αυτα που ελεγε,τα ελεγαν κι αλλοι,οπωε ειδα αργοτερα.
Και κανεις τοσο γλαφυρα,οσο ο Ραμπα.
Και σιγουρα μας βοηθησαν να διαμορφωσουμε καλυτερο χαρακτηρα,απο το
να διαβαζαμε για τους αγιους ημων πατερες Αβρααμ,Ισαακ και Ιακωβ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Και σιγουρα μας βοηθησαν να διαμορφωσουμε καλυτερο χαρακτηρα,απο το να διαβαζαμε για τους αγιους ημων πατερες Αβρααμ,Ισαακ και Ιακωβ.
Αυτό να λέγεται!

quote:
amalia :Εγώ είχα λυσσάξει να βρω που είναι τα υψίπεδα του "Τσανγκ Τανγκ" στο Θιβέτ (κάπως έτσι λεγόταν η εύφορη κοιλάδα που είχε επισκεφτεί ο Ράμπα σε κάποιο βιβλίο του και όπου βρισκόταν μια κοινότητα με μύστες).
Τα βιβλία του τα είχα διαβάσει από τα 12 - το πρώτο το είχα βρει στη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου που πήγαινα, για φαντάσου! Αλλά μετά μου είπανε πως το όλο θέμα ήταν απάτη. Εμένα όμως τότε μου άρεσε, με ταξίδευε...
αmalia, παραθέτω δύο σελίδες που όταν είχα διαβάσει πριν από χρόνια στον ΜΟΡΥΑ (Φώτιση - τόμος β΄). τις είχα γεμισει με σημειώσεις χειρόγραφες γιατί είχα βρει κάτι ενδιαφέροντα πράγματα. Τις παραθέτω :

Ίσως βρείς και συ κάτι που σ' ενδιαφέρει
Φιλικά

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά
Για την συμβολή σου στην αναζήτηση της αλήθειας σου εύχομαι υγεία χαρά και ευτυχία
Κάτι επί της ουσίας κοπελιά έχεις;;;
Για την συμβολή σου στην αναζήτηση της αλήθειας σου εύχομαι υγεία χαρά και ευτυχία
------------------------------------------------------------------
Ε...Κηφεα,εχεις κοπελια?
Ειδες φιλε μου,ο γιατρος εχει δικιο οταν λεει,πως μερικοι νομιζουν
οτι εδω σερβιρουμε γαριδακια και τσιπς.
Τοσες χιλιαδες χρονια εξελιξης,που στο διαολο πανε???
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 20/01/2011 23:49:57

Edited by - rizitis on 26/07/2005 03:37:18

http://www.conservationtech.com/india-UNESCO/Kutch-subweb/ASI-mon.htm
![]()

John Paul II allowed a priestess of Shiva to create the traditional Shiva mark on his forehead. Shiva is a pagan god from India. She is part of the Hindu trinity of Brahma (Creator), Vishnu (Preserver), and Shiva (Destroyer). Shiva's reputation is well known and sinister... the pope apparently sees nothing wrong with accepting a mark in association with the dark Hindu god of destruction.
Edited by - rizitis on 26/07/2005 14:41:16

O! YES...![]()
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΤΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ