- Βλεπετε "προφητικα" ονειρα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Την Παρασκευή η φίλη μου τράκαρε, καταστράφηκε το αυτοκίνητό της, αναποδογύρισε και έμεινε μέσα κλεισμένη και ακινητοποιημένη μέχρι που ήρθαν να την βγάλουνε. Όμως δεν έπαθε ευτυχώς τίποτα σιβαρό...
Σκοτεινό δωμάτιο = κλειστός χώρος στο αυτοκίνητο????
Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...
Βρίσκομαι στο κρεββάτι μου έχω χαλαρώσει τελείως και είμαι έτοιμος να κοιμηθώ.(Αντιλαμβάνομαι ακόμα το περιβάλλον και είναι η ώρα που χαράζει , δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση.) Νιώθω ένα σκούντιμα στα παπλώματα δεξιά μου αλλά δεν δίνω σημασία ,αυτό γίνετε άλλες δυο - τρείς φορές χωρίς όμως να νιώσω φόβο ή να γυρίσω να κοιτάξω. Ξαφνικά και ενώ είμαι με κλειστά μάτια σχηματίζω στο μυαλό μου την εικόνα του δωματίου και βλέπω μία γυναίκα ντυμένη στα λευκά με σγουρά μαλλιά να μισο καλύπτουν το πρόσωπό της να έρχεται προς το μέρος μου. Νιώθω απάθεια και δεν με φοβήζει το γεγονός, όσπου με μια αέρινη κίνηση ξαπλώνει δίπλα μου. Μέχρι εκείνη την στιγμή ήμουν με κλειστά μάτια και ακίνητος, την στιγμή που ξαπλώνει δίπλα μου νιώθω το στρώμα του κρεββατιού να γέρνει δεξιά σαν να έχει ξαπλώσει κάποιος και τότε με μια αστραπιαία κίνηση γυρίζω το κεφάλι μου και κοιτάζω δίπλα μου ,φυσικά δεν είδα τίποτα. Μετά απο μερικά λεπτά νιώθω ενα σεισμό μικρής έντασης που δεν ήταν ιδέα μου γιατί πάνω στο προσκέφαλό του κρεββατιού είχα τοποθετήση πρόχειρα κάτι καθρέφτες απο την μηχανή μου οι οποίοι κουνήθηκαν και χτύπησαν μεταξύ τους. Τελικά δεν κοιμήθηκα και μετα απο κάνα δύωρο ανέβηκα στο διαμέρισμα που μένουν οι γονείς μου και τους ρώτησα αν κατάλαβαν τον σεισμό. Μου είπαν οτι δεν ένιωσαν τπτ και στις ειδήσεις που παρακολούθησα εκείνη την μέρα δεν αναφέρφηκε τπτ.
Είχε κανείς καμία παρόμοια εμπειρία; και πως την εξηγεί;
quote:
Γεία σας ,εχω δει και εγώ αρκετά όνειρα προφητικού χαρακτήρα . Αλλά αυτό που μου συνέβη πριν δύο μήνες έχει να κάνει με μια κατασταση λιγα δευτερόλεπτα πρίν με πάρει ο ύπνος.Βρίσκομαι στο κρεββάτι μου έχω χαλαρώσει τελείως και είμαι έτοιμος να κοιμηθώ.(Αντιλαμβάνομαι ακόμα το περιβάλλον και είναι η ώρα που χαράζει , δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση.) Νιώθω ένα σκούντιμα στα παπλώματα δεξιά μου αλλά δεν δίνω σημασία ,αυτό γίνετε άλλες δυο - τρείς φορές χωρίς όμως να νιώσω κάτι άλλο ή να γυρίσω να κοιτάξω. Δεν ξέρω αν το είδα ή το φαντάστικα αλλά μία γυναικία φιγούρα ντυμένη στα λευκά περνάει την πόρτα του δωματίου μου και άρχιζει να έρχεται προς το μέρος μου ,μόλις φτάσει δίπλα μου με μια κίνηση σχεδόν αέρινη ξαπλώνει δίπλα μου.(Θα μου πείτε έχω δεί πολλές φορές το the ring ή οτι παίρνω ναρκωτικά αλλά η αλήθεια είναι οτί το ring το είδα μια φορά πρόπερσι και ήμουν νιφάλιος) Μέχρι εκείνη την στιγμή ήμουν ακίνητος, την στιγμή που ξαπλώνει δίπλα μου νιώθω το στρώμα του κρεββατιού να γέρνει δεξιά σαν να έχει κάτσει κάποιος και τότε με μια αστραπιαία κίνηση γυρίζω το κεφάλι μου και κοιτάζω δίπλα μου ,φυσικά δεν είδα τίποτα. Μετά απο μερικά λεπτά νιώθω ενα σεισμό μικρής έντασης και ακούω δύο καθρέφτες που ήταν στο προσκέφαλο του κρεββατιού να χτύπούν μεταξύ τους. Τελικά δεν κοιμήθηκα και άνοιξα την τηλεόραση να δώ τι έντασης ήταν ο σεισμός ,αλλά σεισμός δεν έγινε πουθενά αλλού.
Έχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο; Πως το εξηγείτε;
Βρίσκομαι στο κρεββάτι μου έχω χαλαρώσει τελείως και είμαι έτοιμος να κοιμηθώ.(Αντιλαμβάνομαι ακόμα το περιβάλλον και είναι η ώρα που χαράζει , δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση.) Νιώθω ένα σκούντιμα στα παπλώματα δεξιά μου αλλά δεν δίνω σημασία ,αυτό γίνετε άλλες δυο - τρείς φορές χωρίς όμως να νιώσω κάτι άλλο ή να γυρίσω να κοιτάξω. Δεν ξέρω αν το είδα ή το φαντάστικα αλλά μία γυναικία φιγούρα ντυμένη στα λευκά περνάει την πόρτα του δωματίου μου και άρχιζει να έρχεται προς το μέρος μου ,μόλις φτάσει δίπλα μου με μια κίνηση σχεδόν αέρινη ξαπλώνει δίπλα μου.(Θα μου πείτε έχω δεί πολλές φορές το the ring ή οτι παίρνω ναρκωτικά αλλά η αλήθεια είναι οτί το ring το είδα μια φορά πρόπερσι και ήμουν νιφάλιος) Μέχρι εκείνη την στιγμή ήμουν ακίνητος, την στιγμή που ξαπλώνει δίπλα μου νιώθω το στρώμα του κρεββατιού να γέρνει δεξιά σαν να έχει κάτσει κάποιος και τότε με μια αστραπιαία κίνηση γυρίζω το κεφάλι μου και κοιτάζω δίπλα μου ,φυσικά δεν είδα τίποτα. Μετά απο μερικά λεπτά νιώθω ενα σεισμό μικρής έντασης και ακούω δύο καθρέφτες που ήταν στο προσκέφαλο του κρεββατιού να χτύπούν μεταξύ τους. Τελικά δεν κοιμήθηκα και άνοιξα την τηλεόραση να δώ τι έντασης ήταν ο σεισμός ,αλλά σεισμός δεν έγινε πουθενά αλλού.
Έχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο; Πως το εξηγείτε;
Το παραπάνω το είχα γράψει παλιότερα και ήταν το μόνο που μπορώ να παρομοιάσω καπως με την δική σου εμπειρία, αν και εγώ ένιωσα απίστευτο φόβο...
Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...
Το παραπάνω το είχα γράψει παλιότερα και ήταν το μόνο που μπορώ να παρομοιάσω καπως με την δική σου εμπειρία, αν και εγώ ένιωσα απίστευτο φόβο...
ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕ. ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕ ΑΝ ΘΕΣ, ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ.
ΤΩΡΑ ΜΕ ΗΡΕΜΕΙ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑ.
ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ, Η ΤΙΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΕΙΣ Η ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ.
ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.
ΕΞ΄ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΡΑΓΕ;
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
Kαθώς υπάρχουν πολλά θέματα, μήπως θυμάσαι έστω σε ποια κατηγορία ανήκει??
Ευχαριστώ :-)
www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=459
KANENA PROVLHMA FILH Domina.Lilith , AN KAI ME MIA ANAZHTHSH DEN THA HTAN DYSKOLO NA TO VREIS KAI MONH SOY.
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ, ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΡΓΕΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ).
ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ Ο ΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ "ΜΥΤΗ" ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ, ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ.
ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΦΗΒΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΞΕΣΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΗΣ.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ "ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Σ'ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ".
ΕΧΕΙ ΨΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ, ΑΘΛΗΤΑΙ, ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ (ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΟΛΟ ΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΦΟΠΑΡΘΕΝΟΣ) ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ. ΕΚΕΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙΣ ΜΠΑΛΑΝΤΖΑ ΘΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΩΡΑΙΑ.
ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
ΑΝ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ.
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΚΟΣΤ ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ? ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΠΑΝΟΠΛΙΑ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ.
ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ?[center]
Ε, όχι φίλε μου gretel να βάλω και πανοπλία!
Η γυναίκα, για μένα τουλάχιστον, πρέπει να ντύνεται θηλυκά. ![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

* Ειρήνη *
Πάντα με νεανικά σικάτα ντυσίματα δείχνει της γνώσεις της περί μόδας, από ελαφρύ νεανικό μέχρι ντεμί απογευματινό, στο μέλλον πιστεύω πως θα μας καταπλήξει και με κάτι σε κλασικό βραδινό.
Δεν έχω παρά να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη φίλη oneiric1.
Υ.Γ. Αν όντως σε λένε και Ειρήνη από εμένα έχεις και τα Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου που πέρασε πριν λίγες μέρες.

Ο κακός λύκος
Να ‘σαι καλά & σ’ ευχαριστώ για τις ευχές σου! ![]()
![]()

* Ειρήνη *
τώρα που καλοκαίριασε, να ...σκάσουν όλες οι ζηλιάρες?