- Νέα Oρλεάνη VS Iνδονησίας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πριν όμως συνεχίσουμε το θέμα, ας σκεφτούμε μερικές στιγμές τα χιλιάδες θύματα και το πόσο μικρή είμαστε σε σχέση με το σύμπαν... Και πως "το αλύγιστο δέντρο πέφτει, το καλάμι λυγίζει κι αντέχει"...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Αυτο που ειδαμε ειναι μια τριτοκοσμικη USA, να μην μπορει να κανει κατι να βοηθησει τους πολιτες της. Η μπορει ο Μπους να μην ενδιαφερετε να σωσει τους φτωχους της Νεας Ορλεανης. Ακουσα οτι οι στρατιωτες εχουν το δικαιωμα να σκοτωσουν οποιον ταλαιπωρο δουν να κλεβει καποιο μαγαζι. ε βεβαια κ θα κλεψουν αμα ειναι 7 μερες χωρις φαι κ νερο...οτι νανε γινετε στον κοσμο.
σου έχω στείλει μήνυμα στο τόπικ
"ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ".
Διάβασέ το αν θες.
ΦΙΛΕ dim.kar ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΑME ΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
(ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ,ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ)
ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΜΗ ΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ...
( Ο ΜΠΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΑΛΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ Η Κ.ΡΑΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ.
Η ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟΥΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ...)
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΝ..
ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Μπορεί το "αμερικανικό όνειρο" να βρίσκει εφαρμογή σε κάποιους κατοίκους των αμερικανικών μεγαλουπόλεων, όμως δε σημαίνει ότι αντιστοιχεί στη ζωή του μέσου αμερικανού πολίτη, του κατοίκου της πλειοψηφίας των πολιτειών. Οι εικόνες που είδαμε όλοι σοκάρουν...Παιδιά ενός κατώτερου Θεού, ένας λαός μες στη φτώχεια και την εξαθλίωση χωρίς καμιά ελπίδα για το μέλλον. Και, ω τι σύμπτωση, η πλειοψηφία εξ αυτών ανήκοντες στη μαύρη φυλή! Μια μαύρη φυλή που είναι πολύ καλή για να στελεχώνει τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις με πεζοναύτες, αλλά που εξακολουθεί να ζει χωρίς στοιχειώδη δικαιώματα ή ανέσεις.
Θαυμάστε όλοι την "πρότυπη δημοκρατία", το "φάρο της ελευθερίας", την "παγκόσμια υπερδύναμη", που κόπτεται για τη σωτηρία των παιδιών του Ιράκ, αλλά δε δίνει δεκάρα για τα δικά της παιδιά που αργοπεθαίνουν στα γκέτο και στις πέραν του κέντρου πολιτείες! Τα νερά της Ν. Ορλεάνης θα φύγουν κάποια στιγμή, όμως δε φτάνουν για να ξεπλύνουν τη ΝΤΡΟΠΗ για τα αθώα θύματα...Αν αυτή η λέξη υπάρχει τελικά στο λεξιλόγιο κάποιων...![]()
Edited by - durden_alie on 04/09/2005 19:19:08
ΦΙΛΕ ΜΟΥ durden_alie ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ
ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑΡΧΙΑ..
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...
ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Πότε λήξαν τα χάπια μου ;
Εγώ φίλοι μου το βλέπω σαν θεία δίκη.
Υ.Γ.
1. ¶ραγε που είναι το περίφημο H.A.A.R.P να σώσει την κατάσταση; .. κάποιοι βέβαια θα πουν πως «φταίει αυτό» .. σαν να τους βλέπε .. «Γεεεροντα!» ![]()
2. Οι Η.Π.Α. στο εσωτερικός τους απέχουν πολύ από αυτό που φαντάζονται οι υπόλοιποι λαοί για αυτές (έχω συγγενείς στο America οπότε όλο και κάτι μου διηγήθηκαν για την καθημερινότητα τους
)
Edited by - XD on 05/09/2005 00:12:02
quote:
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ..
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν πληροφορήθηκα την καταστροφή. Οι εικόνες στη Ν. Ορλεάνη δεν διαφέρουν από τις εικόνες που όλοι μας είδαμε 2 χρόνια πριν σε ολόκληρη την Κεντρική Ευρώπη. Και δεν ήταν μόνον η Γερμανία που χτυπήθηκε από πλημμύρες, αλλά και άλλες χώρες όπως πχ η Τσεχία. Οι δρόμοι της Πράγας είχαν μετατραπεί κυριολεκτικά σε κανάλια. Όταν λοιπόν βλέπουμε ένα κράτος όπως η Τσεχία να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια τέτοιου μεγέθους φυσική καταστροφή, το γεγονός της ανικανότητας των κρατούντων των ΗΠΑ πρέπει να μας βάζει σε σοβαρές σκέψεις. Εάν οι απαισιόδοξες προβλέψεις επαληθευθούν και μιλάμε όντως για 10000 θύματα από την τραγωδία, έχουμε να κάνουμε με απώλειες υπερδιπλάσιες του χτυπήματος στους δίδυμους πύργους. Την ίδια στιγμή που η αμερικανική κυβέρνηση ξοδεύει δισεκατομμύρια δολλάρια για "την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας", εάν αυτά τα χρήματα ξοδεύονταν για την αντιμετώπιση των πραγματικών κινδύνων της χώρας--και όχι αυτών που "ονειρεύονται" ορισμένοι παρανοϊκοί εγκέφαλοι--τότε ίσως να είχε αποφευχθεί η καταστροφή. Αλλά κάποιοι εξακολουθούν να κυνηγούν μάγισσες...και τρομοκράτες...Στην εποχή μας έχουν γίνει ένα και το αυτό!
Ευχάριστη η αλλαγή της τροπής της συζήτησης. Το topic το άνοιξα για να "ακούσω" τις απόψεις όλως αυτών που βλέπουν παντού συνωμοσιολογία και κατέληξε να έχει σαφείς κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις...
Προς τι η έκπληξη όμως; Οι ΗΠΑ έχουν πάρει ήδη τον κατήφορο. Κι αν δεν το καταλαβαίνουμε, είναι γιατί είμαστε κι εμείς κομμάτι της τρέχουσας ιστορίας. Να φέρω ένα παράδειγμα. Πόσοι από τους Αθηναίους αμέσως μετά τους Περσικούς πολέμους θα μπορούσαν να καταλάβουν πως από εδώ και πέρα τους περίμενε η πτώση, πως το αποκορύφωμα της δόξας των Αθηνών είναι ο Φειδιπίδης που μπαίνει στην Αθήνα για να ψιθυρίσει: "νενικήκαμεν". Μάλλον κανείς... Για τον ιστορικό του μέλλοντος το αποκορύφωμα της "αμερικανικής αυτοκρατορίας" πιστεύω πως θα είναι η στιγμή που ο Γκορματσώφ ανακοινώνει την διάλυση της ΕΣΣΔ. Οι ΗΠΑ καταρρέουν... Αλλά είναι τεράστιες, χρειάζονται πολλά χρόνια για να πέσουν, κάνουν φοβερό θόρυβο κι αλλίμονο σε όσους παρασύρουν μαζί τους...
η γριά ευρώπη λοιπόν ξελασπώνει (μεταφορικά και κυριολεκτικά) την Αμερική... Το "κοσμικό καλαμπούρι" σε πλήρη εξέλιξη...
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
quote:
[b]ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΕ dim.kar ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..
Καλημέρα!
Μπορείς να με βοηθήσεις λιγάκι;
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΝΕ.ΔΕΝ ΠΝΙΓΗΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ Η ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΙΝΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΟΠΟΤΕ
100.000 ΠΡΟΒΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ->
ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕΘΑΝΙΟ->
ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!!!
ΒΟΥΑΛΑ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!!
ΘΕΛΩ ΝΟΜΠΕΛ.
Με εντυπωσίασε για άλλη μια φορά η ανικανότητα του ανθρώπου να αντιμετωπίσει τη μανία της φύσης!
Αυτή τη φορά, με εντυπωσίασε πολύ περισσότερο, διότι ήταν κάτι αναμενόμενο.
Το τσουνάμι, ήταν ξαφνικό. Ο κόσμος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Τώρα όμως? Ήταν κάτι που το περιμένανε. Το βλέπαμε παγκοσμίως στις οθόνες μας, πριν συμβεί. Ξέραμε τι έρχεται. Και μάλιστα το περιμέναμε και ακόμα ισχυρότερο (και ευτυχώς δεν ήταν έτσι!). Πάρθηκαν μέτρα προστασίας. Εκκενώθηκαν, υποτίθεται, οι πόλεις. Είχαμε χρόνο! Και? Τι άλλαξε? Τι καταφέραμε? Πάρα πολλά θύματα και πάλι. Χωρίς δικαιολογία αυτή τη φορά! Για άλλη μια φορά, ο άνθρωπος έδειξε πόσο μικρός είναι απέναντι στη φύση!
quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.......ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΝΕ.ΔΕΝ ΠΝΙΓΗΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ Η ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΙΝΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΟΠΟΤΕ
100.000 ΠΡΟΒΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ->
ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕΘΑΝΙΟ->
ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!!!ΒΟΥΑΛΑ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!!
![]()
...Προς τι αυτό το μένος;;;;;
Ποιο ήταν το "έγκλημα" αυτών των ανθρώπων; Μήπως ότι γεννήθηκαν με αμερικανική υπηκοότητα; Ή μήπως το σκούρο χρώμα τους; Τα λεγόμενά σου είναι απάνθρωπα...Ειλικρινά λυπάμαι...![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ dim.kar ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ...
quote:
ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ (ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΖΕΙ) ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ...
ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΝΑΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ....
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΠΥΛΙΝΑ ?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ dim.kar ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ...
quote:
ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ (ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΖΕΙ) ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ...
ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΝΑΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ....ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΠΥΛΙΝΑ ?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Άλλωστε λίγα posts πιο πάνω παρουσίασα την άποψη μου ότι οι ΗΠΑ καταρρέουν αλλά αλίμονο σε αυτούς που θα παρασύρουν στην πτώση τους... Πήλινα πόδια; Δεν λές χάρτινα (και μάλιστα βρεμένα);
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky