- ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Υ.Γ. Χατζηχρήστο, δεν είναι απαραίτητο να τον υπερασπιστείς κι αυτόν. Αρκούντως ρεντίκολο έχεις γίνεις με τις υπερασπίσεις των υποδέλοιπων νούμερων, τύπου Μηθύρων και panosfromlydian176. Κι επειδής το έκανες και ψιλοθέμα το ζήτημα με τα νταραβέρια, βάλε κι εσύ το ονοματάκι σου στο προφίλ, νά'ναι σωστό και μπεσαλίδικο το νταραβέρι. Και για να μην υπάρχουσι και παρεξηγήσεις, σου λέω και Π 249218.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Άντε και ρωτήστε τον ΧΟ, αν έχει παράπονα. Όχι τίποτις άλλο, είναι που η καραμέλα με το που για τη μαλακία μας, φταίει η ηλικία μας, κούρασε και τελείωσε συγχρόνως.
Υ.Γ.1. Αυτό με την "μισαλλοδοξία", αλλάχτε το, γιατί κάνει κρα σε κατηχητικό.
Υ.Γ. 2. Όσοι την έχετε δει, πως εδώ μέσα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για διδασκαλία, βάλτε κι ένα ονοματάκι στο προφίλ. Δεν κοστίζει. Να ξέρουμε που να σας βρούμε, βρε αδερφέ. Στον Ιανό, στον Κάκτο, στην Αθηνάς, όπου εις την τελικήν εκδίδεστε κι ονοματεπωνύμως...
quote:
Ά, και για να τελειώνουμε με τις μαλακίες, τύπου αντιχριστιανικής μισαλλοδοξίας και άλλες καραγκιοζιές, μια χαρά τσακώθηκα με τον τύπο που την έκανε παγανιστικά οικειοθελώς, μια χαρά και με τα χριστιανόπουλα φασιστοναζιστάκια.Άντε και ρωτήστε τον ΧΟ, αν έχει παράπονα. Όχι τίποτις άλλο, είναι που η καραμέλα με το που για τη μαλακία μας, φταίει η ηλικία μας, κούρασε και τελείωσε συγχρόνως.
Υ.Γ.1. Αυτό με την "μισαλλοδοξία", αλλάχτε το, γιατί κάνει κρα σε κατηχητικό.
Υ.Γ. 2. Όσοι την έχετε δει, πως εδώ μέσα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για διδασκαλία, βάλτε κι ένα ονοματάκι στο προφίλ. Δεν κοστίζει. Να ξέρουμε που να σας βρούμε, βρε αδερφέ. Στον Ιανό, στον Κάκτο, στην Αθηνάς, όπου εις την τελικήν εκδίδεστε κι ονοματεπωνύμως...
O DSM εχει σκαψει μια τρυπα για τον ευατο του,εχει χωθει μεσα και διακηρυττει οτι βρισκεται στην κορυφη του Εβερεστ.
Edited by - lydios1 on 02/08/2014 03:33:35
Δεν πολυγνωρίζω αν είσαι παλαιό μέλος ή και όχι, αλλά το 1 στο nick μοιάζει σα να είσαι, και μάλιστα μπαναρισμένο, με διάθεση να το πας στο 2, στο 3 κλπ. Παλαιό για νά'χαμε να λέγαμε δηλαδή. Όσο και τα μαρούλια.
quote:
O DSM εχει σκαψει μια τρυπα για τον ευατο του,εχει χωθει μεσα και διακηρυττει οτι βρισκεται στην κορυφη του Εβερεστ.
Δεν κάνω κήρυγμα σε κανέναν. Ίσα-ίσα, που κράζω τους κάθε λογής χατζηπανοχριστομηθυλύδιους που κηρύττουν την αρετή της αποχής από τη ζωή, και την αποθέωση της μαλακίας.
Εικάζω ωστόσο, που είσαι μια ακόμα μετενσάρκωση του ψόφιου. Τί διάολο ρε φλούφλη? Ο επίτιμος είσαι? Απέθαντος, κι έτσι?
Αλλά τώρα μεταξύ μας, δεν βαρέθηκες το φτύσιμο?
Λυπάμαι που στο λέω αλλά με την συμπεριφορά σου και την ανάρτηση νόμων μοιάζεις εσύ ο φασιστοναζιστούλης. Είσαι και ομογενής.
Και πες μου επιτέλους, πόσο τον αγόρασες τον χώρο και πόσο τον νοικιάζεις;
Ηρέμησε ρε φίλε, γιατί έχεις φάει κόλλημα με εμένα; Ασχολήσου με την ζωούλα σου. Τί σε μέλει; Συνιστώ ozapex.
Χαλάαααρωσε, χαλαράααα.
Δεν πας να κάψεις ρε φίλε ένα ομοίωμα του Χριστού; Εμένα τί με νοιάζει τί πιστεύεις; Γιατί να έχω πρόβλημα;
Ξεκόλα και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες. Αμάν πια οι ατσαλάκωτοι υπερκριτές. Όταν ήσουν μικρός δεν έτρωγες ξύλο από τους γονείς; Δεν δεχόσουν συμβουλές; Δεν κρινόσουνα για τις σκανταλιές;
Κατέβα λίγο από εκεί που νομίζεις ότι έχεις ανέβει. Φιλικά στο λέω, δίχως διάθεση ειρωνείας.
Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις, είμαστε όλοι ίσοι. Μην θέλεις συνέχεια να ξεχωρίζεις και να βγαίνεις από πάνω.
Γιατί τόση κακία και μισανθρωπία; Διαφέρεις κατά πολύ από τον Νικόμαχο, ο οποίος είναι τουλάχιστον πλακατζής και είπε πως δεν έχει πρόβλημα αν παραμείνω. Εσύ γιατί φέρεσαι έτσι; Φαντάζομαι είσαι από εκείνους τους κρητικούς που δεν φιλοξενούν και από εκείνους που δεν δίνουν ούτε πενταράκι στους ζητιάνους.
Κάποτε θα καταλάβεις πως όλοι οι άνθρωποι, μικροί, μεγάλοι, πλούσιοι, φτωχοί, δούλοι, ελεύθεροι είναι ίσοι. Κάποτε συντρίβεται ο εγωισμός και του μεγαλύτερου εγωιστή ανθρώπου. Κανείς δεν την γλυτώνει, άκου και μια διαφορετική κουβέντα και δεν θα χάσεις.
quote:
troll_3
Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις, είμαστε όλοι ίσοι.
Λάθος.
Θα είμαστε όλοι ίσοι.
Υ.Γ
Οσοι απομείνουν, από την...λοβοτομή !!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
troll_3
Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις, είμαστε όλοι ίσοι.
Λάθος.Θα είμαστε όλοι ίσοι.
Υ.ΓΟσοι απομείνουν, από την...λοβοτομή !!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Φοβήθηκες και εσύ τώρα Νικόμαχε μην σε κάνει ντα ντα ο μπαμπάς dsm?
Μήπως ο dsm είναι νέα θεότητα και δεν το ξέρω; Τί τον έχετε;
Ο DSM είναι απλός...προφήτης!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Προτιμάτε τώρα να το παίξετε οικοδεσπότες(τάχα) που έχετε έναν φιλοξενούμενο που σας παρακαλεί(τάχα) και εσείς για να τον εξευτελίσετε περισσότερο(πάλι στην φαντασία σας) του λέτε -Ξουτ, δεν κατάλαβες ακόμη πως δεν χωράς εδώ; Όμως εκείνος που εξευτιλίζεται (τελικά) είναι αυτός που επιμένει στο υπέρογκο εγώ του και στον φανταστικό κόσμο που έχει χτίσει γύρω από αυτό. "Εγώ ο γαμιάς ο Έλληνας που πατάω στην πλάτη τους και εξουσιάζω όλους τους κατώτερους αμόρφωτους ανθέλληνες".
Η συμπεριφορά αυτή είναι καθαρή ματαιοδοξία ανθρώπου επαρμένου με ημερομηνία λήξης.
quote:
El Idio:
Brie Boy den xriasomai tipota kai kanenan to systema exi klepsi apo emena ti zoi mou otan imoun paidi, se ligo kairo tha exo ta lefta kai to xrono na kano oti thelo, alla tha frethi kapios malakas tou kratoys na mou pi ti tha kano, kai tote tha anixoune i piles tis Kolaseos kai tha kano oti Goustaro.
Ειθέ να ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως λοιπόν, αν είναι για το καλό του τουρισμού και της οικονομίας μας !!!
Ακριβώς αγαπητέ
Μιλάμε για βλακεία, ανευθυνότητα και μόνο... Και δυστυχώς δεν χρειάζεται η μη αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων για να μας το αποδείξει... σε συνδυασμό δε με τον βλαχοδημαρχισμό των καρεκλοκένταυρων τοπικών παραγόντων, έχουμε ένα ιδανικό αποτέλεσμα μιζέριας και ανοησίας!! Ας μην ψάχνουμε κακούς, μόνο ηλιθίους.
Μόνο που δεν μου αρέσει να αντιμετωπίζω την αξιοποιήση των αρχαιολογικών μνημείων από την οικονομικό-τουριστική άποψη και μόνο. Για μένα δεν είναι σημαντικό το να έρχονται γιαπωνέζοι τουρίστες και να φωτογραφίζουν τα αρχαία της περιοχής και να καρπώνονται κέρδη οι τοπικοί έμποροι...
Αλλά να αξιοποιηθούν υπέροχα μνημεία που ρημάζουν στα βουνά και δηλώνουν πράγματα για το παρελθόν...
quote:
Μόνο που δεν μου αρέσει να αντιμετωπίζω την αξιοποιήση των αρχαιολογικών μνημείων από την οικονομικό-τουριστική άποψη και μόνο. Για μένα δεν είναι σημαντικό το να έρχονται γιαπωνέζοι τουρίστες και να φωτογραφίζουν τα αρχαία της περιοχής και να καρπώνονται κέρδη οι τοπικοί έμποροι...Αλλά να αξιοποιηθούν υπέροχα μνημεία που ρημάζουν στα βουνά και δηλώνουν πράγματα για το παρελθόν...
Θα συμφωνήσω σε αυτό και νομίζω πως κανένας δεν σκέφτεται την αξιοποίηση των αρχαίων για την εκμετάλλευση του τουρισμού και μόνο………
το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο που δεν μετριέται σε χρήμα ………
Απλά το ανέφερα ορμώμενος από τον πιο κάτω σχολιασμό σου ……
quote:
Κατάγομαι από μια πόλη του ιδίου νομού, με πλούσια ιστορία. Η οικονομία της ουσιαστικά νεκρώνει, από τότε που κάτω από τον κεντρικό δρόμο της ανακαλύφθηκαν σημαντικότατα αρχαία ευρήματα σε αρίστη κατάσταση. Είχα κατέβει και τα είχα δει, ήταν εντυπωσιακώς καλοδιατηρημένα...
Τότε είχαν ακουστεί διάφορα, ότι θα σκεπαστούν με γυάλινο θόλο, ότι ο κεντρικός δρόμος θα γίνει πεζόδρομος, και ότι η ανακάλυψη αυτή θα σημάνει και την τουριστική αξιοποίηση της πόλης...Το αποτέλεσμα?
Δύο χρόνια μετά δεν έχει γίνει τίποτα, τα αρχαία έχουν εγκαταλειφθεί, σκεπασμένα με λαμαρίνες, ο δρόμος έχει κλείσει για τα αυτοκίνητα, και τα εμπορικά μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Οι κάτοικοι θεωρούν πως η σημαντικότατη ανακάλυψη τους κατέστρεψε.
Θέλοντας να τονίσω πως αναβιώνοντας το παρελθόν ανασταίνεις το παρόν και το μέλλον , όλα είναι αλυσίδα όταν δεν έχεις παρελθόν δεν μπορεί να έχεις ούτε παρόν ούτε μέλλον ……
quote:
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ Η ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ.ΑΠΛΩΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΡΩΝ,ΔΛΔ ΕΥΡΩ,ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ,ΑΠΟ "ΕΜΑΣ" ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΤΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ.
Για να ξεφυτρώσει το οποιοδήποτε δεν γίνεται αν πρώτα δεν το φυτρώσουν ………
Και δεν υπάρχει καμία θεωρία συνομωσίας , για τον απλούστατο λόγο ότι η έλλειψη ευαισθησίας προέρχεται από την έλλειψη ευθύνης των αρμοδίων που δεν ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τον πολιτισμό των προγόνων τους ………Ίσος το έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους!! Αλλά έστω και έτσι , δεν είναι περίεργοι να μάθουν περισσότερα ;;;; (όχι για το αν έχουν σχέση με τον Σωκράτη;, για τον τότε πολιτισμό εννοώ) ……… Όσο για την έλλειψη πόρων για μελέτες και ανασκαφές οι δαπάνες μπροστά σε αυτά που σπαταλούν για ανούσια πράγματα χωρίς κανένα όφελος κάθε μέρα είναι μηδαμινές τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες των υπευθύνων για να αποφεύγουν τις ευθύνες τους , στο κάτω - κάτω εμείς θα τα πληρώσουμε γιατί χολοσκανε;; ………… (όπως για παράδειγμα θα πληρώσουμε για την πρωτιά της Έλενας που μας έκανε υπερήφανους «Έλληνες» ) ………
quote:
……μάλιστα ήταν παρών και ο κύριος Λαλιώτης!!!!!! ( το όνομα του είναι Ελληνικό …… είναι όντως και Έλληνας;;;;;)
Αυτό πάλι τί είναι??
[/quote]
Εννοώ αν με εννοείς , ότι το κράτος έγκρινε το έργο με δικιά του δαπάνη προς όφελος τον κατοίκων της περιοχής……… Αν όντας ήταν αυτός ο λόγος τη πιο καλό για την περιοχή μια τέτοια ανακάλυψη;;;;
Edited by - XRYSOMALLO DERAS on 27/05/2005 04:55:40
quote:
XRYSOMALLO DERAS:
Εννοώ αν με εννοείς , ότι το κράτος έγκρινε το έργο με δικιά του δαπάνη προς όφελος τον κατοίκων της περιοχής……… Αν όντας ήταν αυτός ο λόγος τη πιο καλό για την περιοχή μια τέτοια ανακάλυψη;;;;
Σε εννοω .![]()
Την παρένθεση ήταν που σχολίασα. Δυστυχώς, Ελληνικότητα έχουν μπόλικη, όλοι οι πολιτικοί... Από τιμιότητα πάσχουν.
Γεγονός είναι πως κάποτε σε αυτά τα μέρει που είναι άγνωστα για τους περισσότερους κάποιοι πριν από εμάς μεγαλούργησαν , τη σήμερον ημέρα απολαμβάνουμε το χάρισμα χωρίς να προσπαθούμε ………
Απλά το επαναφέρω για να είναι ζωντανό …………
Όλοι ξέρουμε πως η αρχαία Φθια ήταν η πατρίδα του Αχιλλέα η Πόλη των Μυρμιδόνων και πως εκεί έζησαν κάποτε οι Έλληνες ………
[ εκεί που αναφέρθηκε και ο Σωκράτης .. ( όταν οι Αθηναίοι δίκασαν το καλύτερο παιδί της πόλης ).. στους μαθητές του πως θέλει να ταφή το σώμα του , δηλαδή στην πατρίδα του , στην πατρίδα του Αχιλλέα …ακόμη ανέφερε πως αν ο θάνατος είναι ένας βαθύς ύπνος που δεν έχει γυρισμό έχει καλός , αν όμως το σώμα μένη στη γη και η ψυχή συνεχίζει να ζει στους ουρανούς προσωπικά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα , τον μόνο άνθρωπο που έχω βλάψει στη ζωή μου είναι μόνο ο εαυτός μου!! … Σωκράτης ο Αμφισβητίας !!!! ] ………
………όμως που ακριβώς βρίσκονταν κανένας μας δεν ξέρη και απ ότι φαίνεται δεν θέλει και κανείς να μάθη…… Ίσως λίγο πιο πολύ ενδιαφέρον από κάποιους πιο έμπειρους και πιο ιδικούς δεν θα έβλαπτε …… Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω και πολλά … απολυτήριο δημοτικού έχω…
Θα σας αναφέρω πως λέγετε ότι πριν τριάντα χρόνια περίπου και βαλε , βρέθηκε σε αγρό από αγρότη που έκανε το χωράφι του με το αλέτρι , άγαλμα από τον Αχιλλέα …αυτό που βγήκε στην επιφάνεια ήταν το κεφάλι , για αρκετό διάστημα έκανε βόλτες στα καφενεία , μετέπειτα και σε ανύποπτο χρόνο εξαφανίστηκε (ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ) και ξεχάστηκε το συμβάν , όχι όμως και οι επισκέπτες στην περιοχή ……ήμαρτον , τέτοια μα τέτοια αδιαφορία;;;;;;;;
και να σας πω τη πιστεύω , τα ευρήματα από τους προγονούς μας βγαίνουν έξω από τη χώρα μας σε συναινέσει με τους πολιτικούς μας που έχουν θησαυρίσει , ο λόγος που δεν κάνουν τίποτα …
Και ας αρχίσετε πάλι να λέτε για αδιαφορία και για έλλειψη ευαισθησίας , συνομωσίας και δεν ξέρω τη άλλο …
Η αλήθεια όμως είναι πως οι πολιτικοί μας τα κονομάνε από τον πολιτισμό μας……
Και εμείς τους ψηφίζουμε και συνεχίζουμε να τους ψηφίζουμε ……
Κανένας όμως δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να διαμαρτύρομαι .-