- Εβδομαδιαία τηλεοπτική ενημέρωση ESOTERICA.gr - - Κινηματογράφος -
|

In anticipation of my resurrection...
Εσύ ρε μεγάλε, τι ρόλο βαράς εδώ μέσα; ...πάντα ήθελα να στο ρωτήσω αυτό 
"enlighted mind sees the endless emptiness"
Θέλω να πω δηλ. στο άλλο θέμα γίνεται πανηγύρι κι εσύ την "εβδομαδιαία τηλεοπτική ενημέρωση του esoterica.gr" σκέφτεσαι ;;; Με προβληματίζεις, αδερφάκι μου ... πρέπει να είσαι λίγο "φεύγα" του λόγου σου ... 
Κάποιο καιρό μετά το στρατό, έγινε άνθρωπος της ύλης
αυτό πιστεύω εγώ
αυτό πιστεύω εγώ
(ή πήγε στον στρατό και ποτέ δε γύρισε. Δεν είμαι βέβαιος)
Ειλικρινά τώρα. Πόσο ακόμα πιο καραγκιόζηδες θα γίνετε? Και οι δύο διαγραμμένοι, και οι δύο γελοίοι εις το διηνεκές, παρασιτικές συμμετοχές καταχρηστικώς.
Θα κάνετε στόχο τον Dying Incubus? Ρε νούμερα, πόσο πιο κάτω έχει?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
13
quote:
Θα κάνετε στόχο τον Dying Incubus? Ρε νούμερα, πόσο πιο κάτω έχει?
Τι έγινε ρε ζόμπι ; Σε θίξαμε ; ![]()
Τους δικούς σου τους διπλούς τους ξέχασες ;;;
[ με μένα δεν σε παίρνει ... τρούλη, εγώ ξέρω πολλά εδώ μέσα ... ] ![]()
![]()
Τι έγινε zip, ξανάρχισες;
Τελικά ψάχνεσαι;
Τελικά ψάχνεσαι;

Προσωρινή απενεργοποίηση θέματος...

Το θέμα ενεργοποιείται ξανά. 
GogosΝέο Μέλος
xtremfast thelw na apantisw sto arxiko thema sou...
auto pisteuw oti den einai akribws psixiko xarisma...kata ti gnwmh mou einai taledo me alli ennoia omws...ki'gw otan gnwrizw kapoio atomo mporw na katalabw akribws ti antrhwpos einai kai ta synesthimata tou ws pros tous allous...
auto pisteuw oti den einai akribws psixiko xarisma...kata ti gnwmh mou einai taledo me alli ennoia omws...ki'gw otan gnwrizw kapoio atomo mporw na katalabw akribws ti antrhwpos einai kai ta synesthimata tou ws pros tous allous...
mporei na eimai kai lathos..:)apla auth einai h gnwmh mou...:)
xtremefastΜέλος
ΦΙΛΕ Gogo ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
PalatianosΜέλος
Αυτο το θεμα εχει ξαναανοιξει και ξανανοιξει και εχει φτασει στις 50σελιδες στο παρελθον.Τι αλλο πια να πει κανεις εδω, δεν εχει πια εξαντληθει?
mike
k.
FafmirΝέο Μέλος
Φίλε xtremefast γεια σου.Είμαι ένα νέο μέλος τουυ esoterica και τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμε με τιν αστρική προβολή κ γενικά με ..ας πούμε παραφυσικά.Σήμερα διάβασα την πρώτη σελίδα του θέματος και πραγματικά μου έκανε πολύ εντύπωση.Αυτό το χάρισμα που έχεις,δεν ξέρω πραγματικά αν είναι κάτι το θετικό η αρνητικό.Όπως και να έχει θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω σε αυτή την συνομιλία και γενικότερα στην προσπάθεια σας για γνώση του αντικειμένου.Θα ήθελα πάρα πολύ να μου πεις καποια πράματα...ξέρω ότι ακουγεται ηλίθιο αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να μου πεις κάποια πράματα για την σχέση μου με ένα συγκεκριμένο άνθρωπο..Thanx για τον χρόνο σου,
με εκτίμηση
Πέτρος
με εκτίμηση
Πέτρος
xtremefastΜέλος
ΦΙΛΕ Fafmir ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ E-MAIL :nikos-effect@hotmail.com
Wizard14Νέο Μέλος
Geia sas !Sipasxw mazi sou einai simfora niwthw tous allous egw provlepsei 12 thanatous diazigia Kserw ti ginete dn mporei na mou pei kaneis psemata i zwi mou einai mia apelpisia pira ena filtro alla mono gia 3 mines isixasa einai adieksodo!Alla kai swtiria eida ston ipno mou to tsoynami kai itan na pane oi goneis mou gia xristougenna tous petaksa ta eisitiria kai eskasa ta lastixa tou amaksiou tou patera mou kai tous eswsa to para 5!Eida kai oti nikisan oi filandoi sti gioyrobizion kai hdi kserw pia xwra tha nikisei tou xronou se ena orama!!!
Αγαπητέ Wizard14, θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σου κι όχι με λατινικούς οι οποίοι δυσχεραίνουν την ανάγνωση τους.

In anticipation of my resurrection...
xtremefastΜέλος
ΦΙΛΕ Wizard14 ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕΣ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ. ΤΙ ΦΙΛΤΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ? ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ?
Wizard14Νέο Μέλος
Ενα φιλτρο δηλαδη μαγικο που σφραγιζει της δυναμεις!!!Αλλα λογω της εφηβειας δεν κρατησε πολυ το εφτιαξα με ενα βιβλιο με φιλτρα της μανας μου που μου το εδωσε γι'αυτο!!!Παντως αν θες σου δινω τη συνταγη!!!
Wizard14Νέο Μέλος
αν θελει κανεις μπορει να μοθ στειλει Φωτο. στο μειλ μου!!!