ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εβδομαδιαία τηλεοπτική ενημέρωση ESOTERICA.gr - - Κινηματογράφος -

- Εβδομαδιαία τηλεοπτική ενημέρωση ESOTERICA.gr - - Κινηματογράφος -

Dying_Incubus60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
06/11/2015, 14:51:18

Εβδομάδα: 07 Νοεμβρίου – 13 Νοεμβρίου

ΣΑΒΒΑΤΟ – 7/11

• Ταινίες:
    - "Ημέρα ανεξαρτησίας" (139’) – NOVA1: 09.30
    Περιπέτεια φαντασίας σε σκηνοθεσία Ρόλαντ Έμεριχ. Παίζουν: Μπιλ Πούλμαν, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Γουίλ Σμιθ. Εξωγήινοι εισβάλουν στη Γη και καταστρέφουν όλες τις μεγάλες πόλεις του πλανήτη. Όμως την 4η Ιουλίου ξεκινά η γήινη αντεπίθεση.
  • Ντοκιμαντέρ:

- Από τον Φρόϋντ στο Διαδίκτυο (Ε) – ΕΡΤ1: 16.00
    - Γη: Σενάρια καταστροφής – ΣΚΑΪ: 22.10
    - Σαν σήμερα τον 20ό αιώνα (Ε) – ΕΡΤ1: 23.40
    - Η δικτατορία των Συνταγματαρχών κι η αποκατάσταση της Δημοκρατίας (Ε) – ΒΟΥΛΗ: 00.15
    - Γη: Σενάρια καταστροφής (Ε) – ΣΚΑΪ: 04.00

• Εκπομπές:
  • Σειρές:

ΚΥΡΙΑΚΗ – 8/11

• Ταινίες:
    - "30 μέρες νύχτα" (92’) – MEGA: 01.15
    Θρίλερ σε σκηνοθεσία Μπεν Κετάι. Παίζουν: Κίλε Σάντσεζ, Μία Κίρσνερ, Χάρολντ, Περινέου. Εχει περάσει ένας χρόνος, από τότε που το Μπάροουζ της Αλάσκας βυθίστηκε στο σκοτάδι για 30 ημέρες και αιμοσταγή βαμπίρ εξόντωσαν όλους τους κατοίκους του. Μια γυναίκα προσπαθεί να εκδικηθεί για τον θάνατο του συζύγου της αλλά και να πείσει τους συμπολίτες της ότι τα βαμπίρ υπάρχουν και έχουν πολύ κακές διαθέσεις…
    - "Apollo 18" (73’) – STAR: 04.15
    Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Γκονζάλο Λόπεζ Γκαγιέγκο. Παίζουν: Γουόρεν Κρίστι, Λόιντ Όουεν, Ράιαν Ρόμπινς. Τρεις αστροναύτες ετοιμάζονται για μια νέα αποστολή στο φεγγάρι με σκοπό να «φυτέψουν» φωτογραφικές μηχανές και συσκευές υποκλοπής στην επιφάνεια της Σελήνης ή τουλάχιστον αυτο τους λένε επίσημα από το υπουργείο…

• Ντοκιμαντέρ:

- Η δικτατορία των Συνταγματαρχών κι η αποκατάσταση της Δημοκρατίας (Ε) – ΒΟΥΛΗ: 23.20
    - Το πανόραμα μιας επταετίας: Χούντα είναι, θα περάσει; – ΒΟΥΛΗ: 01.00

• Εκπομπές:
    -"7 ημέρες επιστήμη" – ΣΚΑΪ: 13.00
    Ενημερωτική εκπομπή με το Νίκο Ανδρίτσο.
  • Σειρές:

ΔΕΥΤΕΡΑ – 9/11

• Ταινίες:
  • Ντοκιμαντέρ:

- Η δικτατορία των Συνταγματαρχών κι η αποκατάσταση της Δημοκρατίας – ΒΟΥΛΗ: 09.00
    - Η ιστορία των Ηπείρων (Ε) – ΕΡΤ2: 16.00
    - Σαν σήμερα τον 20ό αιώνα (Ε) – ΕΡΤ1: 19.15
    - Το πανόραμα μιας επταετίας (Ε) – ΕΡΤ2: 21.30
    - Το πανόραμα μιας επταετίας: Χούντα είναι, θα περάσει; (Ε) – ΒΟΥΛΗ: 23.45

• Εκπομπές:
  • Σειρές:
    -"Under the dome" – ΣΚΑΪ: 22.15
    Σειρά επιστημονικής φαντασίας με τους Μάικ Βόγκελ, Ρέιτσελ Λαφέβρ, Ντιν Νόρις, Αλεξάντερ Κοχ.
    -"Tower prep" – MEGA: 02.00
    Σειρά φαντασίας με τους Ντρου Βαν Άκερ, Ράιν Πίνκστον, Ελίζ Γκατιέν.

ΤΡΙΤΗ – 10/11

• Ταινίες:
  • Ντοκιμαντέρ:

- Η δικτατορία των Συνταγματαρχών κι η αποκατάσταση της Δημοκρατίας – ΒΟΥΛΗ: 09.00
    - Το πανόραμα μιας επταετίας (Ε) – ΕΡΤ2: 21.10
    - Το πανόραμα μιας επταετίας: Χούντα είναι, θα περάσει; (Ε) – ΒΟΥΛΗ: 23.15

• Εκπομπές:
  • Σειρές:
    Σειρά επιστημονικής φαντασίας με τους Μάικ Βόγκελ, Ρέιτσελ Λαφέβρ, Ντιν Νόρις, Αλεξάντερ Κοχ.
    -"Tower prep" – MEGA: 03.15
    Σειρά φαντασίας με τους Ντρου Βαν Άκερ, Ράιν Πίνκστον, Ελίζ Γκατιέν.

ΤΕΤΑΡΤΗ - 11/11

• Ταινίες:
    - "Interstellar" (162’) – NOVA1: 09.45
    Περιπέτεια φαντασίας σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν. Παίζουν: Αν Χάθαγουεϊ, Ελεν Μπερστίν, Μάθιου Μακ Κόναχι, Τζον Λίθγκοου. Καθώς η ζωή στη Γη έχει αρχίσει να γίνεται αφόρητη, μια ομάδα εξερευνητών ταξιδεύει σε έναν μακρινό γαλαξία για να ανακαλύψει εάν η ανθρωπότητα έχει μέλλον σε κάποιον άλλον πλανήτη…
  • Ντοκιμαντέρ:

- Πρωτοσέλιδα Ιστορίας – ΒΟΥΛΗ: 21.00
    - Το πανόραμα μιας επταετίας: Χούντα είναι, θα περάσει; (Ε) – ΒΟΥΛΗ: 23.45

• Εκπομπές:
  • Σειρές:

ΠΕΜΠΤΗ – 12/11

• Ταινίες:
    - "Prometheus" (119’) – STAR: 22.00
    Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ. Παίζουν: Μίκαελ Φάσμπεντερ, Σαρλίζ Θερόν, Γκάι Πιρς. Ετος 2093. Μια επανδρωμένη αποστολή φτάνει σε έναν έρημο πλανήτη, αναζητώντας ίχνη πολιτισμού. Τα ευρήματά της όμως μπορεί να σημάνουν το τέλος της ανθρωπότητας...
  • Ντοκιμαντέρ:

- Ναπολέων: Η ρωσική εκστρατεία (Ε) – ΕΡΤ1: 00.40

• Εκπομπές:
  • Σειρές:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – 13/11

• Ταινίες:
    - "The prestige" (120’) – STAR: 22.00
    Περιπέτεια σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν. Παίζουν: Χιου Τζάκμαν, Κρίστιαν Μπέιλ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μάικλ Κέιν. Δυο μάγοι της βικτοριανής εποχής ανταγωνίζονται ανελέητα μεταξύ τους, προσπαθώντας να κλέψουν ο ένας τα μυστικά του άλλου - μια εμμονή που τους οδηγεί σε όλο και πιο ακραίες πράξεις.
    - "Hannibal: Η αρχή" (109’) – STAR: 00.45
    Τρόμου σε σκηνοθεσία Πίτερ Γουέμπερ. Παίζουν: Γκασπάρ Ουλιέλ, Ρις Ίφανς, Ντόμινικ Γουέστ, Λι Γκόνγκ. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ο νεαρός Χάνιμπαλ παρακολουθεί από απόσταση αναπνοής τη δολοφονία των γονιών του και της μικρότερης αδερφής του. Αυτή η τρομακτική σκηνή, όμως, θα ωχριά μπροστά στις ακρότητες στις οποίες θα είναι μάρτυρας στο εξής...

• Ντοκιμαντέρ:

- Διαστημικό τηλεσκόπιο Χαμπλ (Ε) – ΕΡΤ2: 16.00
    - Σαν σήμερα τον 20ό αιώνα – ΕΡΤ1: 19.15
    - Ναπολέων: Η ρωσική εκστρατεία (Ε) – ΕΡΤ1: 00.40

• Εκπομπές:
  • Σειρές:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

In anticipation of my resurrection...

06/11/2015, 17:13:48
Εσύ ρε μεγάλε, τι ρόλο βαράς εδώ μέσα;

...πάντα ήθελα να στο ρωτήσω αυτό

"enlighted mind sees the endless emptiness"
06/11/2015, 17:29:59
Θέλω να πω δηλ. στο άλλο θέμα γίνεται πανηγύρι κι εσύ την "εβδομαδιαία τηλεοπτική ενημέρωση του esoterica.gr" σκέφτεσαι ;;; Με προβληματίζεις, αδερφάκι μου ... πρέπει να είσαι λίγο "φεύγα" του λόγου σου ...

07/11/2015, 00:37:05
Κάποιο καιρό μετά το στρατό, έγινε άνθρωπος της ύλης
αυτό πιστεύω εγώ

(ή πήγε στον στρατό και ποτέ δε γύρισε. Δεν είμαι βέβαιος)

07/11/2015, 02:10:45
Ειλικρινά τώρα. Πόσο ακόμα πιο καραγκιόζηδες θα γίνετε? Και οι δύο διαγραμμένοι, και οι δύο γελοίοι εις το διηνεκές, παρασιτικές συμμετοχές καταχρηστικώς.

Θα κάνετε στόχο τον Dying Incubus? Ρε νούμερα, πόσο πιο κάτω έχει?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

07/11/2015, 12:06:05
13
07/11/2015, 13:08:02
quote:
Θα κάνετε στόχο τον Dying Incubus? Ρε νούμερα, πόσο πιο κάτω έχει?

Τι έγινε ρε ζόμπι ; Σε θίξαμε ;

Τους δικούς σου τους διπλούς τους ξέχασες ;;;

[ με μένα δεν σε παίρνει ... τρούλη, εγώ ξέρω πολλά εδώ μέσα ... ]

08/11/2015, 20:10:20
Τι έγινε zip, ξανάρχισες;
Τελικά ψάχνεσαι;

08/11/2015, 20:13:11
Προσωρινή απενεργοποίηση θέματος...

13/11/2015, 17:05:23
Το θέμα ενεργοποιείται ξανά.

GogosΝέο Μέλος
13/07/2006, 13:59:42
xtremfast thelw na apantisw sto arxiko thema sou...
auto pisteuw oti den einai akribws psixiko xarisma...kata ti gnwmh mou einai taledo me alli ennoia omws...ki'gw otan gnwrizw kapoio atomo mporw na katalabw akribws ti antrhwpos einai kai ta synesthimata tou ws pros tous allous...

mporei na eimai kai lathos..:)apla auth einai h gnwmh mou...:)

xtremefastΜέλος
16/07/2006, 12:03:21
ΦΙΛΕ Gogo ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.

PalatianosΜέλος
02/08/2006, 18:25:37
Αυτο το θεμα εχει ξαναανοιξει και ξανανοιξει και εχει φτασει στις 50σελιδες στο παρελθον.Τι αλλο πια να πει κανεις εδω, δεν εχει πια εξαντληθει?

mike
k.

FafmirΝέο Μέλος
18/08/2006, 21:47:21
Φίλε xtremefast γεια σου.Είμαι ένα νέο μέλος τουυ esoterica και τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμε με τιν αστρική προβολή κ γενικά με ..ας πούμε παραφυσικά.Σήμερα διάβασα την πρώτη σελίδα του θέματος και πραγματικά μου έκανε πολύ εντύπωση.Αυτό το χάρισμα που έχεις,δεν ξέρω πραγματικά αν είναι κάτι το θετικό η αρνητικό.Όπως και να έχει θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω σε αυτή την συνομιλία και γενικότερα στην προσπάθεια σας για γνώση του αντικειμένου.Θα ήθελα πάρα πολύ να μου πεις καποια πράματα...ξέρω ότι ακουγεται ηλίθιο αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να μου πεις κάποια πράματα για την σχέση μου με ένα συγκεκριμένο άνθρωπο..Thanx για τον χρόνο σου,
με εκτίμηση
Πέτρος
xtremefastΜέλος
18/08/2006, 22:45:51
ΦΙΛΕ Fafmir ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ E-MAIL :nikos-effect@hotmail.com

Wizard14Νέο Μέλος
21/08/2006, 21:27:15
Geia sas !Sipasxw mazi sou einai simfora niwthw tous allous egw provlepsei 12 thanatous diazigia Kserw ti ginete dn mporei na mou pei kaneis psemata i zwi mou einai mia apelpisia pira ena filtro alla mono gia 3 mines isixasa einai adieksodo!Alla kai swtiria eida ston ipno mou to tsoynami kai itan na pane oi goneis mou gia xristougenna tous petaksa ta eisitiria kai eskasa ta lastixa tou amaksiou tou patera mou kai tous eswsa to para 5!Eida kai oti nikisan oi filandoi sti gioyrobizion kai hdi kserw pia xwra tha nikisei tou xronou se ena orama!!!
22/08/2006, 07:40:22
Αγαπητέ Wizard14, θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σου κι όχι με λατινικούς οι οποίοι δυσχεραίνουν την ανάγνωση τους.

In anticipation of my resurrection...

xtremefastΜέλος
22/08/2006, 18:18:45
ΦΙΛΕ Wizard14 ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕΣ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ. ΤΙ ΦΙΛΤΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ? ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ?

Wizard14Νέο Μέλος
22/08/2006, 22:13:02
Ενα φιλτρο δηλαδη μαγικο που σφραγιζει της δυναμεις!!!Αλλα λογω της εφηβειας δεν κρατησε πολυ το εφτιαξα με ενα βιβλιο με φιλτρα της μανας μου που μου το εδωσε γι'αυτο!!!Παντως αν θες σου δινω τη συνταγη!!!
Wizard14Νέο Μέλος
22/08/2006, 22:22:26
αν θελει κανεις μπορει να μοθ στειλει Φωτο. στο μειλ μου!!!