- Εβδομαδιαία τηλεοπτική ενημέρωση ESOTERICA.gr - - Κινηματογράφος -
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
quote:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:xtremefast@pathfinder.gr ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ.
Φίλε μου Νίκο, πρίν παράσχεις οποιαδήποτε βοήθεια-ελπίζω χωρίς αμοιβή-σε οποιονδήποτε θα σε συμβούλευα το εξής, χωρίς να με παρεξηγήσεις.Πήγαινε σε έναν Ορθόδοξο Ιερέα να σου διαβάσει μία προσευχή διότι μπορεί η ικανότητα αυτή που λές ότι έχεις να είναι κατόπιν διαβολικής-σατανικής επιρροής.
ΑΝ εξακολουθείς να την έχεις αυτή την ικανότητα μετά από αυτό, τότε πιθανόν να είναι δώρο Θεού, προσπάθησε να την χρησιμοποιείς με πολύ αγάπη για τον συνάνθρωπό σου, χωρίς οποιοδήποτε αντάλαγμα-χρηματικό ή άλλο-για να την διατηρήσεις σε ένα ευγενές επίπεδο που θα σε έχει εσένα ψυχικά υγιή και τον συνάνθρωπό σου πραγματικά ωφελημένο.
Με εν Χριστώ αγάπη.-
Φιλικά.-
E.X.O
Πιστευω στις ικανοτητες σου,
και καταλαβαινω την αναγκη σου να αναζητας βοηθεια για να κατανοησεις το χαρισμα σου ή ακομα και να το δαμασεις.
Παρολα αυτα πιστευω πως διατυμπανιζοντας το θετεις τον εαυτο σου σε κινδυνο.Δεν μπορεις ποτε να ξερεις με τι σκοπο μπορει καποιος να σε πλησιασει και πως θα μπορουσε μεσα απο τηνβοηθεια που θα σου παρεχει να σε προσηλιτιση σε καποια θρησκεια ή να μετατρεψει το χαρισμα σου σε κατι το οποιο να μην ειναι αυτο για το οποιο ισως και να προοριζετε.
Δεν μου αρεσει να κανω διαφημιση ουτε κι εχω ασχοληθει απλα εχω μια μικρη ενημερωση μεσα απο αρθρο περιοδικου για το ρεικι.Ισως να ειναι μια αρχη της αναζητησης σου.Υποτιθετε οτι το ρεικι (ανοιγει)τα καναλια του εγκεφαλου για να μπορεις να εξασκησεις το χαρισμα σου.Αυτο συμβαινει με τη βοηθεια καποιων ανθρωπων που ανηκουν σε καποιες βαθμιδες ας το πουμε λιγο ανωτερες εγκεφαλικα απο ολους εμας τους κοινους.
Εχεις στα χερια σου ενα χαρισμα το οποιο ολοι μας θα θελαμε να ειχαμε γιαυτο προφυλαξε και χρησιμοποιησε το μονο για καλο και χωρις αμοιβη.Αν καποιος θελησει την βοηθεια σου μπορεις να του την προσφερεις,απλα προσπαθησε να μην αναθεματιζεις και να μην ευχεσε για το κακο.
Κατα την γνωμη μου κουβαλας μεγαλο βαρος και δεν ειναι παιχνιδι οσο κολακευτικο κιαν ειναι.Να ξερεις πως οτι καλο κανεις οταν θα εχεις πραγματικη αναγκη αυτο θα επιστρεφει 100φορες.Σε αντιθεση με το κακο,1κακο θα ειναι πολυ δυσκολο να το διορθωσεις.Φυσικα αναφερομαι σε οτιδηποτε ηθελημενο.
Αν αθελα σου προκαλεσεις κατι απλα αποδεξου το ειναι κατι που ολοι μας κανουμε.
Συγνωμη αν σε κουρασα(οσο και ολα τα παιδια του forum).Και σας ευχαριστω που αφιερωσατε χρονο για τις σκεψεις μου.
Άντα
ΠΡΟΣ whiz ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ<<Να ξερεις πως οτι καλο κανεις οταν θα εχεις πραγματικη αναγκη αυτο θα επιστρεφει 100φορες.Σε αντιθεση με το κακο,1κακο θα ειναι πολυ δυσκολο να το διορθωσεις.Φυσικα αναφερομαι σε οτιδηποτε ηθελημενο.>> ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΤΙΜΩΡΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η' ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.
Να ΄σαι καλα φιλε μου!
Σε ευχαριστω για την ανταποκριση σου!
Καλο απογευμα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
quote:
Ενα φιλτρο δηλαδη μαγικο που σφραγιζει της δυναμεις!!!Αλλα λογω της εφηβειας δεν κρατησε πολυ το εφτιαξα με ενα βιβλιο με φιλτρα της μανας μου που μου το εδωσε γι'αυτο!!!Παντως αν θες σου δινω τη συνταγη!!!
Φίλτατε wizard14 (τo 14 είναι η ηλικία σου, αναρωτιέμαι...),
Υπάρχει και το φαινόμενο placibo ξέρεις... άσε που το μυαλό στην εφηβεία είναι λίγο -έως πολύ- ανακατεμένο...![]()
Επειδή διαβάζουν και μικρά παιδιά -όπως κάνεις και εσύ- ελπίζω να μη δώσεις συνταγές για ματζούνια γιατί εξάπτεις τη φαντασία και υπάρχει φόρτο εργασίας στα νοσοκόμεια...
.
.
.
The_She_Mantis...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
1.προμυνημα
2.αστρικο προμυνημα
3.εμβιωση
4.αστρικη εμβιωτικη προβολη
quote:
και εγω εχω ψυχικεσ μαγικεσ δυναμεισ........
1.προμυνημα
2.αστρικο προμυνημα
3.εμβιωση
4.αστρικη εμβιωτικη προβολη
Μπράβο,να τις χέρεσαι.
Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen
ίσως είναι συγγενικό της εμβίωσης.
Υπάρχει ήδη θέμα για αυτήν οπότε σε παραπέμπω εκει.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/09/2009 21:46:22
Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen