ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΑΤΜΑ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
indigo_boyΜέλος
23/02/2003, 23:43:04
ΦΙΛΕ Flexable ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=490
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΡΩΤΑΣ!

28/03/2003, 02:40:04
Ο ΗΛΙΘΙΟΣ
Ο ΜΑΓΟΣ
Η ΙΕΡΕΙΑ
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ
Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
ΤΟ ΑΡΜΑ
Ο ΠΟΘΟΣ
Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ
Η ΜΟΙΡΑ
Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ
Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
Η ΤΕΧΝΗ
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Ο ΠΥΡΓΟΣ
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ
Ο ΗΛΙΟΣ
Η ΣΕΛΗΝΗ
Ο ΑΙΩΝΑΣ
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΡΩΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ALISTEL CROWLEY...

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ...ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ..ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΣΥΜΠΑΝ"..ΜΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ..ΘΕΤΕΙ...ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ...ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ "ΑΡΧΕΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ"(ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΑΣΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΞΗ!) ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ..
"Ο ΠΟΘΟΣ"..."Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ".."Η ΜΟΙΡΑ"..."Η ΤΕΧΝΗ"...

"Ο ΑΙΩΝΑΣ"...ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΤΗΣ ΥΛΗΣ...

4 ΚΑΡΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ....ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ...
ΑΡΑΓΕ..ΠΩΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ..ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ..ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ 4 ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..ΕΥΧΟΜΕΝΗ..Η ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΡΟΗ ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ..ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ...

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ...

(ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ)

Φως εν Σκοτει
'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/04/2003 17:38:17

30/04/2003, 05:36:23
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΞΥΠΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ!
(ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ)
...ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ!
ΣΤΟ ΦΙΛΟ FLEXABLE ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ
(ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟΥΣ)
ΣΙΩΠΗΛΟΣ.
-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ....
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ..."ΠΑΝΤΑ...ΕΥΣΤΟΧΟΣ"

Vande!

Knight MIXAILΜέλος
01/05/2003, 00:46:17
Ελεχθη πως αν η ΓΝΩΣΗ ολοκληρη χανοταν ,
αρκει να εσονοντο οι καρτες για να ευρεθει,
ολοκληρη και παλι, μεσω αυτων.

Ενω το συστημα, το Συμπαν, οριστηκε απο Ανω προς τα Κατω,
η προσπαθεια μας εγκειται ακριβως στην αντιστροφη πορεια.
Απο Κατω προς τα Ανω.

Πορεια ιδιαιτερα δυσκολη και επικινδυνη, καθως
προσπαθουμε απο το μερικο να κατανοησουμε το Ολον.
Απο την γνωση του Επαιτη στην κατανοηση και δυναμη
του Πρωτου Κινητρου
( δεν τολμω να πω Πρωτης Αιτιας Ποιος μπορει αλλωστε.)

Χρειαζεται θαρρος για την ατραπο που βρισκεται μπροστα
στα βηματα του "τρελλου"

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT

Knight ΜΙΧΑΗΛ

01/05/2003, 03:15:16
Τα σεβη μου, ιπποτη Μιχαηλ.
θαρρος ναι!+ εμπιστοσυνη...
σαν εκεινη που εχει ο τρελος
προς τον δημιουργο του...

φως+αγαπη

Vande!

13/07/2003, 16:58:01
ενα ενδιαφερον deck στην διευθυνση...
http://www.aeclectic.net/book-of-doors/review.html

10/08/2003, 17:23:11
...ΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ...
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ...
...ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ..
.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ..
...ΚΟΥΒΑΛΑ...ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ...
..ΣΧΕΣΗ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ...
...ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ...
..ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...ΣΥΝΕΠΕΙΑ
..ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ..ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ο
ΜΑΘΗΤΗΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΟ ΝΟΥ ΔΕΝ
..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ...
..ΜΟΝΑΧΑ..Η ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΤΜΑ ΣΕ ΑΤΜΑΖΟΜΑΙ....

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

30/09/2003, 03:18:03
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ …ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ
ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ … ΦΤΕΡΩΤΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ .

H TΑΡΟΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΟΥΣΠΕΝΣΚΥ
(ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΤΗ MAΛΛON
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ DECK ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» )
ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΝΑ ΖΕΥΓΗ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ
ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΤΤΟΤΗΤΑ…

Ο ΜΑΓΟΣ-Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ/Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Ο ΤΡΕΛΟΣ-Ο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-Ο ΑΔΥΝΑΜΟ

--------------------------------------------------------------------

Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ-ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ

Ο ΚΟΣΜΟΣ-ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ-Η ΦΥΣΗ

Η ΚΡΙΣΗ-Η ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΗΣ

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ-Η ΖΩΦΟΡΟΣ ΑΡΧΗ

Ο ΗΛΙΟΣ-Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ-Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ-Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ-Η ΑΓΑΠΗ

Ο ΑΣΤΕΡΙ-Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

ΤΟ ΑΡΜΑ-Η ΜΑΓΕΙΑ(ΩΣ ΕΛΛΙΠΗΣ ΓΝΩΣΗ)

Ο ΠΥΡΓΟΣ-Η ΠΤΩΣΗ(ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ)

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ-ΤΟ ΨΕΜΜΑ

Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ-Η ΣΟΦΙΑ +Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ

Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ-Η ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΩΣ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ-Η ΖΩΗ

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

-------------------------------------------------------------------

Η ΔΥΝΑΜΗ-Η ΙΣΧΥΣ

Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ-Η ΘΥΣΙΑ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ.

30/09/2003, 03:23:43

ΣΚΕΨΕΙΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ/ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

27/10/2003, 19:07:16

Desire draws the Moon and Sun to hold
Each other; hid in darksome depths, the bold
Embrace of sibling spirits joined in love
Unites the world below with sky above.
Unasked, the Dart of Passion strikes; be bold!

H πυθαγορικη εκδοση του ερωτα...

αχ αυτα τα διπολα...

28/10/2003, 07:29:42
"L.da Vinci deck"

"Salvador Dali deck"

"Al.Crowley deck"

"ibis "

"SACRED ROSE "

"tarot of the spirit"

"chinese deck"

"Ukiyoe deck"

φως!

Edited by - ΑΤΜΑ on 28/10/2003 07:34:02

02/11/2012, 00:20:22
@ macedon

Έχεις χάσει την επιθετικότητα και τη σπιρτάδα σου ή είναι ιδέα μου???

Αν φταίει κάτι είναι ότι έχεις τεμπελιάσει και δεν ποστάρεις όσο παλιά.

Τέσπα ας πάμε στα πιο καλά.

quote:

macedon

Η τιμή ενός βιβλίου, αναλφάβητε τενεκέ, καθορίζεται (μεταξύ άλλων) και από την σπανιότητα του βιβλίου.

Βιβλίο που εκδόθηκε για πρώτη φορά στα 80's και σταμάτησε η έκδοσή του στα 90's γιατί να είναι τόσο σπάνιο ρε Τζανετάκο και παρόλα αυτά να μη δελεάζεται ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ μέχρι σήμερα να το επανεκδόσει και να "κονομήσει"???

Τι σε ρωτάω τώρα ρε ταλαίπωρε θα μου πεις...

Και δεν υπάρχει και κανένας γνωστός για να τον βγάλεις διχασμένη προσωπικότητα, ανύπαρκτο, ψυχασθενή κτλ

quote:

Εν πάσει περιπτώσει, μου ζήτησες πού μπορείς να το βρεις και σου απάντησα.

Τι λες βρε δάσκαλε του Δημοτικού????

Πόσες φορές θα πρέπει να στο γράψω???

Σου είπα τότε στην επιχειρηματολογία μου περί εξαφάνισης πηγών από το "σύστημα" ότι είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ το εν λόγω βιβλίο του Jahuda "Hebrew is Greek" και για να αντεπιχειρηματολογήσεις (λες και θα είσαι ποτέ εις θέσιν απέναντί μου ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ) ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΑ (ΧΟΥΒΑΡΝΤΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ) ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΟΥ.

Λοιπόν το ίδιο παιχνιδάκι με το Βιομηχανικό.

Αν λέω ψέμματα με αποκαλείς δημόσια ΨΕΥΤΗ και εγώ οφείλω να σου βρω το link ή ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.

Πάει ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ???

quote:

Το αναλύσαμε παραπάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτε γι' αυτό. Εκπαιδευτικός είμαι, όχι ψυχίατρος.

Έλα ρε συ, και πως έχεις βγάλει συμπεράσματα για διχασμένες προσωπικότητες και ψυχασθενείς???

quote:

quote:
α) Κοιτα τον αριθμό των ποστς σου

β) Πες μας κατά προσέγγιση πόσα αναφέρονται στον ανύπαρκτο

α) Τον κοίταξα
β) Το 14,73%

ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΟΤΑ ρε macedon?????

quote:

Δεν μου απάντησες όμως. Συνηθίζεις να ξεβρακώνεσαι και να περνάς τις νύχτες σου με περιπλανώμενους ραββίνους; Αυτό ρώτησα...

Για τους ραββίνους δεν ξέρω αλλά για κάποιους άθεους (γιαλαντζί κυρίως) όταν τους έχω ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ (*) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ...(βήματα) μου μπαίνουν κατά καιρούς κάποιες ιδέες.

Αλήθεια, γιατί ρωτάς και δεν αφήνεις απλά το χρόνο να κυλήσει και ότι ήθελε προκύψει...

(*) ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ= Να μην υπολογίζουν με τη ψυχρή γλώσσα των ΜΑθηματικών ποια είναι η πιθανότητά τους ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ!

quote:

quote:
Άσε το φτιάξιμο και κοίτα το χάλασμα λέμε.
Θα σου φανεί πιο χρήσιμο.

Συγκρινόμενος με τον Joker, τον εχθρό του μπατμαν, δεν πιάνει μία...

Χαίρομαι που το ακούω πάντως.

Όταν κλαψουρίσεις ξανά για την Π.Δ και τι έκανε ο κακός Γιαχβέ θα σου το έχω έτοιμο το quote....

quote:

ΥΓ: Αλήθεια, πώς με βλέπεις στον ύπνο σου; Σου κάνω τίποτε; Σου μιλάω; Σου διδάσκω την αλήθεια για τη βασιλεία των ουρανών; Είσαι ξεβράκωτος;

Το κακό για εσένα είναι η μειονεκτική θέση που έχεις απέναντί μου. Ξεβρακωμένος δημόσια (ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και όχι αστεία έτσι?) και στα τέσσερα...βήματα με :

πρώτο μεταφράσεις Renan,

δεύτερο μεταφράσεις Gibbon,

τρίτο τα τηλέφωνα των δέκα βιβλιοπωλείων για το βιβλίο "Hebrew is Greek" και

τέταρτο και πιο sexy ως τι καθόνταν ο Μιχαλολιάκος πλάι-πλάι στο ρουφιάνο Πλεύρη στο εν λόγω βίντεο (αν και όλοι οι Χρυσαυγίτες κατ'εσέ ξέρουν το ποιον του). Του Συννενόχου ή του Βλάξ?

http://www.youtube.com/watch?v=MIkAsBla-KA

Για κάθε ένα που θα τολμήσεις ΠΟΤΕ να απαντήσεις θα σου εμφανίζω και άλλα τέσσερα και άλλα τέσσερα.

Πάντα στα τέσσερα μπροστά μου και δημόσια ξεβράκωτος....

quote:

Θα ήθελα πολύ να μάθω...

Το αντιλαμβάνομαι και είναι κατανοητή και εύλογη και ανθρώπινη πάνω απ'όλα η αγωνία σου καθώς είσαι πατέρας, οικογενειάρχης και δασκαλος του Δημοτικού που θα πρέπει να είσαι φάρος και οδηγός για τις ευαίσθητες παιδικές ψυχούλες...

Χμμμ...

Άσε με να το σκεφτώ λιγάκι σε παρακαλώ για το ΠΟΤΕ και ΠΟΙΑ θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 02/11/2012 00:25:18

02/11/2012, 02:17:20
PanosT

quote:
Βιβλίο που εκδόθηκε για πρώτη φορά στα 80's και σταμάτησε η έκδοσή του στα 90's γιατί να είναι τόσο σπάνιο ρε Τζανετάκο και παρόλα αυτά να μη δελεάζεται ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ μέχρι σήμερα να το επανεκδόσει και να "κονομήσει"???

1. Γιατί δεν μπορεί να το εκδόσει κανένας Εκδοτικός Οίκος παρά μόνον αυτός που έχει τα δικαιώματα.

2. Γιατί ο Εκδοτικός Οίκος που έχει τα δικαιώματα δεν βλέπει αγοραστικό ενδιαφέρον.

3. Γιατί το ίδιο συμβαίνει με τα βιβλία του Δενδρινού "Εθνοκρατία", "Η έννοια της επανάστασης", το βιβλίο "Η μάχη του Βερολίνου" (Θ. Μανιάτης), "Η ψυχολογία των επαναστάσεων" (Γουσταύος Λε Μπον), "Η Νέα Τάξη" (Δ. Δημόπουλος) και εκατοντάδες άλλα που εξαντλήθηκαν και δεν επανεκδόθηκαν γιατί έτσι αποφάσισε ο εκδοτικός οίκος.

quote:
Σου είπα τότε στην επιχειρηματολογία μου περί εξαφάνισης πηγών από το "σύστημα" ότι είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ το εν λόγω βιβλίο του Jahuda "Hebrew is Greek"

Το ίδιο και με τα εθνικιστικά βιβλία που παραθέτω παραπάνω. Αυτό που αποκαλείς "σύστημα" εγώ το αποκαλώ "σύνδρομο καταδίωξης" (βάλτο μαζί με τα υπόλοιπα σύνδρομα).

quote:
και για να αντεπιχειρηματολογήσεις (λες και θα είσαι ποτέ εις θέσιν απέναντί μου ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ)

Καλό!

quote:
Λοιπόν το ίδιο παιχνιδάκι με το Βιομηχανικό.

Ενδιαφέρον! Για λέγε...

quote:
Αν λέω ψέμματα με αποκαλείς δημόσια ΨΕΥΤΗ και εγώ οφείλω να σου βρω το link ή ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.

Αντιπρόταση: Σε αποκαλώ ηλίθιο και ρωτάς το Βιομηχανικό αν συμφωνεί μ'αυτό.

quote:
Για τους ραββίνους δεν ξέρω αλλά για κάποιους άθεους (γιαλαντζί κυρίως) όταν τους έχω ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ (*) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ...(βήματα) μου μπαίνουν κατά καιρούς κάποιες ιδέες.

Σου ξαναγράφω την ερώτηση (για τρίτη φορά) γιατί δείχνεις ότι δεν την καταλαβαίνεις ή ότι σε ζορίζει η απάντηση:

"Δεν μου απάντησες όμως. Συνηθίζεις να ξεβρακώνεσαι και να περνάς τις νύχτες σου με περιπλανώμενους ραββίνους; Αυτό ρώτησα...

Όπως βλέπεις ρωτάω για σένα, όχι για τους ραββίνους... Μπορείς να απαντήσεις "ναι" ή "όχι" ή να επιλέξεις από τα παρακάτω:

1. Δεν κατάλαβα την ερώτηση.
2. Την κατάλαβα αλλά έχω το δικαίωμα να μην απαντήσω γιατί θα με κοροϊδεύετε (ακόμη περισσότερο).
3. Σήμερα είναι Παρασκευή
4. Ο Χριστός σώζει.

... ή όποια άλλη σχετική απάντηση θέλεις...

quote:
Αλήθεια, γιατί ρωτάς και δεν αφήνεις απλά το χρόνο να κυλήσει και ότι ήθελε προκύψει...

Με ενδιαφέρει ο τρόπος που γνωρίζεις για την "αλήθεια" και θέλω να τον συγκρίνω με τον τρόπο του ξεβράκωτου νεαρού στο ευαγγέλιο του Μάρκου. Καθαρά ακαδημαϊκό ενδιαφέρον.

quote:
Όταν κλαψουρίσεις ξανά για την Π.Δ και τι έκανε ο κακός Γιαχβέ θα σου το έχω έτοιμο το quote...

Δύσκολο θα βρείς από μένα "κλαψούρισμα" για τα έργα του Γιαχωβά στη μυθολογία των Εβραίων. Μπορεί εσύ βέβαια να θεωρείς τις αρλούμπες αυτές "θεόπνευστες", όπως ακριβώς οι τσομπάνηδες της ερήμου πριν 3000 χρόνια, αλλά θεωρώ πως αυτό συμβαίνει λόγω ακριβώς της ομοιότητάς σου μ'αυτούς.

Για μένα δεν είναι παρά ένα μάτσο παραμύθια για πρωτόγονους Ιουδαίους.

quote:
Το κακό για εσένα είναι η μειονεκτική θέση που έχεις απέναντί μου.

Δηλαδή αν γίνω κι εγώ ψυχασθενής με μανίες καταδίωξης, εμμονές σε πρόσωπα και ονειρώξεις με τα πρόσωπα αυτά, θα γίνω ίδιος σαν και σένα;

... Μπα... δεν θέλω...

quote:
Το αντιλαμβάνομαι και είναι κατανοητή και εύλογη και ανθρώπινη πάνω απ'όλα η αγωνία σου καθώς είσαι πατέρας, οικογενειάρχης και δασκαλος του Δημοτικού που θα πρέπει να είσαι φάρος και οδηγός για τις ευαίσθητες παιδικές ψυχούλες...

Αααα... κατάλαβα από πού το' παθες... Παιδικά τραύματα, ε; Δεν ξεπερνιούνται τα άτιμα... Αν είναι έτσι, χίλια δίκια έχεις και με συγχωρείς που προσθέτω στον πόνο σου και τη δική μου χλεύη...

quote:
Χμμμ...

Άσε με να το σκεφτώ λιγάκι σε παρακαλώ για το ΠΟΤΕ και ΠΟΙΑ θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.

Να... είδες; Προς στιγμή με πανικόβαλες! Αλλά μετά πρόσεξα ότι είπες "να το σκεφτώ" οπότε κατάλαβα ότι αστειεύεσαι...

ΥΓ. Το ερώτημά μου στο τέλος του προηγούμενου σχολίου ήταν από γνήσιο ενδιαφέρον. Πραγματικά θα με ενδιέφερε να μάθω πώς με βλέπεις στον ύπνο σου ή στις παραισθήσεις σου και σε στοιχειώνω έτσι. Πρέπει μάλλον να σου κάνω φοβερά πράγματα για να έχεις τέτοια εμμονή με μένα... Θα μου απαντήσεις κάποια στιγμή;

macedon

02/11/2012, 22:06:27

quote:
macedon
Το ίδιο και με τα εθνικιστικά βιβλία που παραθέτω παραπάνω. Αυτό που αποκαλείς "σύστημα" εγώ το αποκαλώ "σύνδρομο καταδίωξης"
Θα ήθελα εδώ να σε συγχαρώ και να συμφωνίσω μαζί σου macedon καθώς και εγώ έχω καταλάβει, οτι πολλοί σήμερα, και ειδικά ορισμένοι πολιτικοί σχηματισμοί, πάσχουν απο το σύνδρομο της καταδίωξης θεωρώντας τον εαυτό τους "αντισύστημα" και αυτούς που τους καταδιώκουν "σύστημα".
Είναι προφανές πως τέτοια ψυχοπαθηκά στοιχεία θα πρέπει να μη λαμβάνουν ιδιαίτερης προσοχής ή μη για λόγους ψυχαγωγίας.
03/11/2012, 01:12:12
Ήταν σαφές αυτό που είπα και οπωσδήποτε δεν είπα αυτό που νομίζεις ότι είπα...

macedon

05/11/2012, 23:49:50
quote:

macedon

quote:

Αντιπρόταση: Σε αποκαλώ ηλίθιο και ρωτάς το Βιομηχανικό αν συμφωνεί μ'αυτό.

ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ...

Έχω πάντως και κάποια εύκολα παιχιδάκια με ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ και ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ όποτε αισθανθείς λίγο ανδρισμό επάνω σου.

Δεκτός ο οποιοσδήποτε χριστομάχος της παρείτσας σας με βασικές γνώσεις Μαθηματικών. Όλοι σας είστε της μισής μου σφαλιάρας άλλωστε...

Πάντως ΟΥΤΕ ο Βιομηχανικός ΤΟΛΜΗΣΕ να παίξει αυτό το απλό παιχνιδάκι (καλά για τα Μαθηματικά που σε στοιχειώνουν δεν το συζητώ, σε άφησε στη μοίρα σου και στο έλεός μου).

Σύμπτωση???

Η διαφορά σου πάντως με το Βιομηχανικό είναι ότι τον συμπαθώ λίγο παραπάνω από εσένα.

Εσένα ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ μέχρι να βαρεθώ.

Για να ξαναθυμηθούμε το ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ

"
Το κακό για εσένα είναι η μειονεκτική θέση που έχεις απέναντί μου. Ξεβρακωμένος δημόσια (ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και όχι αστεία έτσι?) και στα τέσσερα...βήματα με :

πρώτο μεταφράσεις Renan,

δεύτερο μεταφράσεις Gibbon,

τρίτο τα τηλέφωνα των δέκα βιβλιοπωλείων για το βιβλίο "Hebrew is Greek" και

τέταρτο και πιο sexy ως τι καθόνταν ο Μιχαλολιάκος πλάι-πλάι στο ρουφιάνο Πλεύρη στο εν λόγω βίντεο (αν και όλοι οι Χρυσαυγίτες κατ'εσέ ξέρουν το ποιον του). Του Συννενόχου ή του Βλάξ?

http://www.youtube.com/watch?v=MIkAsBla-KA

Για κάθε ένα που θα τολμήσεις ΠΟΤΕ να απαντήσεις θα σου εμφανίζω και άλλα τέσσερα και άλλα τέσσερα.

Πάντα στα τέσσερα μπροστά μου και δημόσια ξεβράκωτος....
"

Πάμε παρακάτω.

quote:

Σου ξαναγράφω την ερώτηση (για τρίτη φορά) γιατί δείχνεις ότι δεν την καταλαβαίνεις ή ότι σε ζορίζει η απάντηση:

"Δεν μου απάντησες όμως. Συνηθίζεις να ξεβρακώνεσαι και να περνάς τις νύχτες σου με περιπλανώμενους ραββίνους; Αυτό ρώτησα...

Όπως βλέπεις ρωτάω για σένα, όχι για τους ραββίνους... Μπορείς να απαντήσεις "ναι" ή "όχι" ή να επιλέξεις από τα παρακάτω:

1. Δεν κατάλαβα την ερώτηση.
2. Την κατάλαβα αλλά έχω το δικαίωμα να μην απαντήσω γιατί θα με κοροϊδεύετε (ακόμη περισσότερο).
3. Σήμερα είναι Παρασκευή
4. Ο Χριστός σώζει.

... ή όποια άλλη σχετική απάντηση θέλεις...

Αυτή θα είναι η δουλειά σου από εδώ και εμπρός όπως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έχεις ΗΔΗ καταλάβει στο esoterica.

Να μου κάνεις τέτοιου υψηλού επιπέδου ερωτήσεις.

Εγώ θα σε ρωτάω πιο ταπεινά πραγματάκια για Πιθανότητες και Στατιστική, για ολοκληρωμένες μεταφράσεις από τα Αγγλικά σε Gibbon και Renan, για τα τηλέφωνα των "καμμία δεκαριά βιβλιοπωλείων που έχουν το βιβλίο του Jahuda Hebrew is Greek".

Αλήθεια, ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ???

Πριν ή αφ'ότου ισχυρίστηκες δημόσια ότι θα μας φέρεις καμμιά δεκαριά τηλέφωνα με βιβλιοπωλεία που το έχουν???

Αλλά ιδίως οι μεταφράσεις ρε macedon επιπέδου Δημοτικού που μας έκανες στο Renan σε ξεφτίλισαν ανεπανόρθωτα.

Και να πω ότι δεν ξέρεις Αγγλικά???

ΤΟ ΓΑΛΛΟ ΠΡΩΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΕΡΓΟ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΡΑΣΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΑΝΙΗΛ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ...ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ.

Ξέρεις εσύ ε????

Α, ρε macedon με τις ιστορικές πηγές σου...

quote:

Δύσκολο θα βρείς από μένα "κλαψούρισμα" για τα έργα του Γιαχωβά στη μυθολογία των Εβραίων. Μπορεί εσύ βέβαια να θεωρείς τις αρλούμπες αυτές "θεόπνευστες", όπως ακριβώς οι τσομπάνηδες της ερήμου πριν 3000 χρόνια, αλλά θεωρώ πως αυτό συμβαίνει λόγω ακριβώς της ομοιότητάς σου μ'αυτούς.

Για μένα δεν είναι παρά ένα μάτσο παραμύθια για πρωτόγονους Ιουδαίους.

Σ'εσένα δεν βρήκα μόνο κλαψούρισμα αλλά ολόκληρο βιβλίο που σκούζεις ακατάπαυστα και το απόλαυσα με την καρδιά μου.

Το ίδιο σκούξιμο έκανες και εδώ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ αλλά σε παλαιότερους χρόνους. Για να δούμε αν και πότε θα επανέλθεις...

quote:

quote:
Το κακό για εσένα είναι η μειονεκτική θέση που έχεις απέναντί μου.

Δηλαδή αν γίνω κι εγώ ψυχασθενής με μανίες καταδίωξης, εμμονές σε πρόσωπα και ονειρώξεις με τα πρόσωπα αυτά, θα γίνω ίδιος σαν και σένα;

... Μπα... δεν θέλω...

Εσύ να το προσέξεις πολύ αυτό με την Ψυχιατρική και τις ρετσέτες που βγάζεις για εμένα, τους συνομιλητές σου που δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, τον Πλεύρη, τον "Ανύπαρκτο" κτλ.

Δεν θα ήθελα να έχεις σε καμμία περίπτωση αυτό το τέλος...

quote:

quote:

Αααα... κατάλαβα από πού το' παθες... Παιδικά τραύματα, ε; Δεν ξεπερνιούνται τα άτιμα... Αν είναι έτσι, χίλια δίκια έχεις και με συγχωρείς που προσθέτω στον πόνο σου και τη δική μου χλεύη...

Είδες που πήγε ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ το μυαλουδάκι σου???

Δεν μου λες, ο δικός σου πατέρας δεν ήταν Ορθόδοξος ιερέας???

Εκεί, έχεις ψάξει με τη βοήθεια κανενός επαγγελματία Ψυχιάτρου μήπως έχει πάει κάτι στραβά στη σχέση σου με τον πατέρα (ή εναλλακτικά με την Ορθόδοξη μητέρα σου) και κουβαλάς αυτό το κουσούρι από την τρυφερή σου ηλικία???

quote:

quote:
Χμμμ...

Να... είδες; Προς στιγμή με πανικόβαλες! Αλλά μετά πρόσεξα ότι είπες "να το σκεφτώ" οπότε κατάλαβα ότι αστειεύεσαι...

ΥΓ. Το ερώτημά μου στο τέλος του προηγούμενου σχολίου ήταν από γνήσιο ενδιαφέρον. Πραγματικά θα με ενδιέφερε να μάθω πώς με βλέπεις στον ύπνο σου ή στις παραισθήσεις σου και σε στοιχειώνω έτσι. Πρέπει μάλλον να σου κάνω φοβερά πράγματα για να έχεις τέτοια εμμονή με μένα... Θα μου απαντήσεις κάποια στιγμή;

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΡΟΣΤΑ ΜΟΥ

(αν και δε σου κρύβω ότι ο χαμηλός ρυθμός ποσταρισμάτων σου με κάνει να πιστεύω ότι είτε το συνήθισες ήδη και σου λείπει αν περάσουν λίγοι μήνες είτε ότι σου άρεσε από παλιά να σου το κάνουν για κάποιο προσωπικό σου λόγο Χριστιανοί και ντρεπόσουν να το ομολογήσεις).

Τεσπα.
Εγώ είμαι ΕΔΩ και θα παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις...

Υ.Γ Πάλι από Χριστιανό την πάτησες στη ζωή σου???

Ερευνάτε τας Γραφάς

06/11/2012, 00:00:46
quote:

Ήταν σαφές αυτό που είπα και οπωσδήποτε δεν είπα αυτό που νομίζεις ότι είπα...

Ο Doc είναι γνωστός αλήτης και παλιοχαρακτήρας.

Εσύ εδώ μαζί μου που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ξέρεις ΠΛΕΟΝ ότι Σ'ΑΓΑΠΩ.

Ο Doc δεν ξέρει τι πάει να πει "θύελλα εν κρανίω", "τα έχω χαμένα", "δεν ξέρω τι μου γίνεται", "έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου", "πως το έπαθα εγώ αυτό?" κτλ

Εσύ εδώ από κοντά μου και άσε τον κόσμο να σε κοροιδεύει...

Ερευνάτε τας Γραφάς

06/11/2012, 00:04:52
quote:

quote:
macedon
Το ίδιο και με τα εθνικιστικά βιβλία που παραθέτω παραπάνω. Αυτό που αποκαλείς "σύστημα" εγώ το αποκαλώ "σύνδρομο καταδίωξης"
Θα ήθελα εδώ να σε συγχαρώ και να συμφωνίσω μαζί σου macedon καθώς και εγώ έχω καταλάβει, οτι πολλοί σήμερα, και ειδικά ορισμένοι πολιτικοί σχηματισμοί, πάσχουν απο το σύνδρομο της καταδίωξης θεωρώντας τον εαυτό τους "αντισύστημα" και αυτούς που τους καταδιώκουν "σύστημα".
Είναι προφανές πως τέτοια ψυχοπαθηκά στοιχεία θα πρέπει να μη λαμβάνουν ιδιαίτερης προσοχής ή μη για λόγους ψυχαγωγίας.

Δεν ντρέπεσαι ρε παλιόπαιδο???

Δρυός πεσούσης...

Άστον να ξανασηκωθεί ξανά στα δύο με το καλό από τα ΤΕΣΣΕΡΑ που είναι επί τόσους μήνες και ύστερα του κάνεις "σοβαρή κριτική" επί των γραφομένων του και του ειρμού της σκέψης του...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 06/11/2012 00:43:00

06/11/2012, 00:08:43

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 06/11/2012 00:37:40

06/11/2012, 00:22:56
Άστο μου έφυγε η όρεξη τώρα, θα το παίξω κορόνα γράμματα μια άλλη φορά