- ΜΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΛΠ.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Φευγάτος .Tο oνειρο μου ήταν να είναι η ζωή μου ένα ταξίδι χωρίς τέλος.Σπούδασα κάτι που έχει σχέση με υγειά και μετά έφυγα έξω .Όπως λέει και ο χάρη κλυν ξαναγύρισα, άρχισα με τα μούτρα τη δουλεία για 7 χρόνια και πράγματι τα πήγα πολύ καλά εγώ όμως ήθελα πάντα να φύγω δεν ήξερα για που αλλά να φύγω.Αρχικά λοιπόν κράτησα μια δουλεία σε σχέση με την υγεία και τον υπόλοιπο χρόνο αποφάσισα να τον διαθέσω για μένα, μετά της 2 η ώρα το μεσημέρι να αρχίζω τα κοψίδια με καλούς φίλους που να φιλοσοφούμε συμποσιαζομενοι σε διάφορα μέρει όπου μας έβγαζε η τρελά του μυαλού μας,,,αυτή είναι ζωή ,καθόλου άγχος και φιλοσοφία,μετά είπα ας κάνω κάτι που να είναι τελείως διαφορετικό από τη δουλεία μου δεν ήμουν εγώ να πεθάνω με σε ένα μόνο επάγγελμα επάνω ,τότε άρχισα να ασχολούμαι με ακίνητα αγόραζα ευκαιρίες και πουλούσα σε καλύτερες τιμές πήγα πολλή καλά αλλά εγώ ήμουν Φευγάτος δεν ήμουν για μια δουλεία ,τα παράτησα και αυτά και άρχισα να ασχολούμαι με εμπόριο κρασιού [ μεγάλε Διόνυσε] με μάγεψε η ιδέα ,τα πήγα λοιπόν και εδώ πολύ καλά αλλά εγώ δεν ήμουν γεννημένος για μια δουλεία ,βαρέθηκα λοιπόν της δουλείες και είπα δεν ασχολείσαι με πολιτικοί αλώστε ένα κάστρο πέφτει από μέσα και εγώ μισούσα το υπάρχον πολιτικό-οικονομικό-θρησκευτικό σύστημα,κατέβηκα λοιπόν σε επίπεδο δήμου και τα πήγα καλά μετά σκεφτικά δεν γίνομαι ξανά φοιτητής σε μια σχολή που να μπορώ να πλακώνομαι στο ξύλο με τους καθηγητές και να τους σπάω τα νεύρα πολύ μου άρεσε η ιδέα γιατί τώρα μπορούσα να το κάνω αυτό χέστηκα και αν τελειώσω ,έτσι βρήκα μια συντηρητική σχολή σε επίπεδο ηθικής μια τέτοια σχολή ήταν οι θεολογία για να μιλώ για λαγνεία και να γίνεται χαμός εκεί μέσα. .Τώρα κάθομαι και γράφω στον υπολογιστη μου και σκέπτομαι τι άλλο να κανό αλώστε Φευγάτος ήμουν πάντα.Ομόλογω κάτι έχω βρει.
Tα κοψίδια προκαλούν διαταραχές στα νεύρα του εγκεφάλου
που έχουν να κάνουν με τον σωστό τονισμό των λέξεων.
Eπίσης, τελευταίες έρευνες θεωρούν ότι η παρατεταμένη χρήση κοψιδίων
οδηγεί σε πολιτικές φιλοδοξίες κ τάσεις φυγής.

Thothoula γεματούλα
Kόρη Thoth Tρισμέγιστου
Aδερφή TAT Kύβου
ΠPOΣOXH!
Tα κοψίδια προκαλούν διαταραχές στα νεύρα του εγκεφάλου
που έχουν να κάνουν με τον σωστό τονισμό των λέξεων.
Eπίσης, τελευταίες έρευνες θεωρούν ότι η παρατεταμένη χρήση κοψιδίων
οδηγεί σε πολιτικές φιλοδοξίες κ τάσεις φυγής.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ VALNTA.
και γώ... τί ήμουνα δεν έχει σημασία,
πάντως σε λίγο εγκαινιάζω την καινούργια μου επιχείρηση!
ΦΑΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
είναι ένα είδος -θα το έλεγα άκομψα και λίγο χοντροειδώς- ψυχοθεραπευτικής ιδιωτικής κλινικής, που ειδικεύεται σε άτομα που κάπου - κάπως - κάποτε έχασαν τη ροή της προηγούμενης ζωής τους... και τώρα κάνουν άλλα αντί άλλων σχετικά με το τι έκαναν...
η ιδέα φυσικά ήρθε μετά από προσωπικά μου βιώματα...
κικιρικου!![]()
![]()
![]()
υπολογίστε με και μένα !!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
THEKLATS
Κάθε πρωί που ξυπνώ, βουτώ την δυχαλωτή μου γλώσσα στο πιο δραστικό φαρμάκι και βγαίνω στο δρόμο ψάχνοντας για το επόμενο θύμα... μόνο που πρέπει να προσέχω να μην σκοντάψω και την δαγκώσω!
Τώρα με όλες αυτές τις απεργείες προσανατολίζομαι σε διαφορετικό επάγγελμα. Θα ανοίξω μαγαζί με υλικά διαμαρτυρίας... πλακάτ, πανό, πέτρες, ντουντούκες κλπ κλπ.
...Όσο για τα κοψίδια... δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στο οργανισμό μου (σαν αυθεντικός θεότρελος επιστήμονας πρώτα πειραματίζομαι στον ευατό μου και μετά στα ανύποπτα και ανυπεράσπιστα θύματα...εεε πειραματόζωα μου).
quote:
Τώρα με όλες αυτές τις απεργείες προσανατολίζομαι σε διαφορετικό επάγγελμα. Θα ανοίξω μαγαζί με υλικά διαμαρτυρίας... πλακάτ, πανό, πέτρες, ντουντούκες κλπ κλπ.
...έρχομαι συνέταιρος...έχω ήδη 3 πλακάτ που είχα φτιάξει απο παλαιότερα τα οποία θα είναι το μερίδιό μου...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
quote:
Τώρα κάθομαι και γράφω στον υπολογιστη μου και σκέπτομαι τι άλλο να κανό αλώστε Φευγάτος ήμουν πάντα.Ομόλογω κάτι έχω βρει.
Μήπως να μάθεις λίγο ορθογραφία ?
Να ανοίξεις ένα παράρτημα της επιχείρησης στην Θεσσαλονίκη και εγώ ένα στην Αθήνα. Με κεντρικό το δικό μου βέβαια!
Μην με φάνε και οι δρόμοι...
Τι δουλειά κάνω..
Μπορεί να μαντέψει κανείς...![]()
quote:
χμμμ... μήπως φτιάχνεις ΒΑΣΙΛΟ-πιττες για την πρωτοχρονιά ?
Οχι .. οχι... ![]()
Εσύ Αίον με τί ασχολείσαι??
Μένουμε και κοντά.
THEKLATS
quote:
Εγώ είμαι κατα φαντάσια καλλιτέχνης και εν'αναμονή αγρότης ... κοινώς ασχολούμαι με τις νέες τεχνολογίες!!
Γίνε λίγο πιο σαφής.
Κατά φαντασία καλλιτέχνης?? Τι κατά φαντασία καλλιτεχνικές τάσεις εχεις??
Μουσική??
Και νέες τεχνολογίες???
Εγώ σου εχω πεί και τι δουλειά κάνω και πόσο χρονών είμαι.
Περιμένω τη σειρά σου.
Φιλικά
allzzaro
Τουλάχιστον κάτι για τις κατά φαντασία καλλιτεχνικές τάσεις???
Δεν σου κάνω πλάκα.
quote:
φίλε/η μου νομίζω ότι έχει ξανανοίξει παρόμοιο θέμα στις "απόψεις - προτάσεις".παρ' όλ' αυτά, προτείνω να κάνουμε μιά νέα αρχή και να παραθέσουμε ασχολία, επάγγελμα, σπουδές κλπ. (γιατί δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες) και επιπλέον να απαντήσουμε -αν θέλουμε- στην ερώτηση
ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ /ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΛΠ.
βέβαια, θα απαντήσω στην ερώτησή σου, αλλά πρώτα θα ήθελα, μιά που εσύ άνοιξες το θέμα, να μας γράψεις σχετικά με τη δική σου ασχολία!
ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΟΙΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΦΙΛΗ λίλιθ ?ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
THEKLATS
quote:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ.
Ωραίοι... χμ... απολαμβάνεις τη συζήτηση ... για να δούμε.. πως θα πάει γιατί συνήθως ... δεν πάει έτσι.
Φτύσετο μην το ματιάσεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()