- ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΥΠΑΡΧΕΙ???
ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.........
Λοιπόν γίνεται...
Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορεί να τι κάνει ο κάθε ένας, χρειάζεται να έχει γνώσεις. Φυσικά ΔΕΝ μπορεί να έχει γνώσεις του αρχάριου μαθητή, χρειάζεται τρομερή πείρα και αφάνταστη γνώση, Βλέπεις το κακό με τους δαίμονες (ή ότι άλλο είναι αυτοί), είναι η "περίεργη" συμπεριφορά τους. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα έρθει και έαν σε υπηρετήσει ή ότι θα υπακούει στα "μαγικά" ή ότι θα μπορείς να το ξαναστήλεις πίσω ή ότι δεν θα έρθουν και άλλοι μαζί του (όλη η παρέα δηλαδή)...
Όλα τα υπόλοιπα είναι γελοιότητες για το πλήθος...
Ταπεινή μου άποψη - ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ. Εκτός του ότι θα σε κοροϊδέψουν κατά 99,99%οι διάφοροι αετονύχηδες υπάρχει η πιθανότητα 1 στο 1000000 να φέρεις πράγματι κάτι - και δεν θα είσαι προαιτημασμένος για αυτό...
Edited by - OANNHSEA on 12/09/2007 11:34:48
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.........
Ο πειρασμός είναι πολύ μεγάλος και ο κίνδυνος τεράστιος...
quote:
ΟΧΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ... ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΡΗΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ...ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ Η ΚΑΠΟΙΟ SITE?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.........
βασικά καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με την Αγία Γραφή και ειδικότερα με την Καινή διαθήκη.

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
quote:
βασικά καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με την Αγία Γραφή και ειδικότερα με την Καινή διαθήκη.
Δηλαδή; Τι εννοείς;
A - Lux e Tenebris - Ω
AMPA forum
Ταπεινὴ ἀλλὰ καὶ δηκτικὴ γνώμη: Πρὸ πάσης προσπάθειας ἐπίκλησης καλύτερα νὰ μαθευτεῖ ἡ ὀρθογραφία.
-ΥΗVH
Light in extension

Μείνε μακριά απο ότι δεν γνωρίζεις και αναφέρετε σε τελετουργίες, επικλήσεις, κλπ... να ξέρεις δεν είναι όντα τα οποία θα καλέσεις και άμα δεν σου κάνουν τα διώχνεις, είναι όντα που όταν έρθουν καταστρέφουν και μετα συστήνονται.
Με πείρα ετών είσαι απλά απροστάτευτος, με πείρα δεκαετιών έχεις ευκερία να μάθεις πώς να τα ελέγχεις.
οταν το παρελθόν συναντα το μέλλον ερχετε το τέλος....
quote:quote:
βασικά καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με την Αγία Γραφή και ειδικότερα με την Καινή διαθήκη.Δηλαδή; Τι εννοείς;
R + C
A - Lux e Tenebris - Ω
AMPA forum
Βασικὸ κατὰ τὴν ταπεινή μου γνώμη εἶναι νὰ μελετάει κάποιος τὴν Ἁγία Γραφὴ πρὶν ἀσχοληθεῖ μὲ τὶς ἐπικλήσεις δαιμόνων…
Διότι μελετώντας τὴν Γραφὴ ὑπάρχει περίπτωση νὰ ἀποφασίσει νὰ ἀσχοληθεῖ μὲ τὴν νοερὰ προσευχὴ ἡ ὁποία θὰ τὸν φέρει σὲ ἐπαφὴ μὲ ἀγαθὰ πνεύματα πρωτίστος ἀλλὰ ἀκόμα καὶ μὲ τὸν ἴδιο τὸν Κύριο.
Φυσικὰ αὐτὸς εἶναι ὁ δύσκολος δρόμος , ὁ ὁποῖος πρέπει νὰ συνδιάζετε μὲ πραγματικὰ ἀνθρώπινη ζωὴ γεμάτη Ἀγάπη , Εἰρήνη , Δικαιοσύνη.
Ἐλάχιστοι τὰ ἔχουν καταφέρει τώρα χιλιάδες χρόνια .
Ὅλοι οἱ ἄλλοι δρόμοι σὲ ὁδηγοῦν μὲ μαθηματικὴ ἀκρίβεια στὸ Λάθος….
ΥΓ.συγγνώμη για το πολυτονικό αλλά είναι άλλη φάση όπως και να το κάνουμε...

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 07/10/2007 03:34:09
Τώρα σχετικά με αυτό που αναφέρεις, σίγουρα η προσευχή, σε όλα τα θρησκευτικά ή συναφή συστήματα έχει άριστα αποτελέσματα. Με αυτά όμως που αναφέρεις πως τα αποτελέσματα της προσευχής μπορεί να είναι η επικοινωνία με αγαθά πνεύματα αλλά και με τον ίδιο τον Ιησού (αν κατάλαβα καλά), με βάζει σε σκέψεις και σε ρωτώ:
1. Το ότι είναι τελικά ελάχιστοι αυτοί που το πέτυχαν, σημαίνει ότι είτε ο εσωτερικός χριστιανισμός είναι για λίγους και συνάμα τους πολύ ικανούς (άραγε γιατί αυτοί να χρειάζονται "υποβοήθηση" μιας και ψυχοπνευματικά "λάμπουν";), είτε ότι οι περισσότεροι χριστιανοί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μίας τέτοιας διαδικασίας (άρα είναι άδικος κόπος ο εκκλησιασμός με τη στενή έννοια του όρου), είτε ότι τελικά το σύστημα που προτείνεις απλώς δεν λειτουργεί.
2. Το να ισχυρίζεσαι πως η μόνη οδός για μια επιτυχή επίκληση είναι η ανάγνωση της βίβλου, το θεωρώ υπερβολικό. Σίγουρα, υπάρχουν αρκετά "ειδικά" εδάφια (ειδικά στην παλαιά διαθήκη) που σε βοηθάνε προς αυτή την κατεύθυνση, πλήν όμως η πορεία του εσωτερισμού και δη των επικλήσεων, ελάχιστα έχει καθοριστεί από τα αναγνώσματα της βίβλου. Αυτό μας λέει η ιστορία.
3. Λες πως η προσευχή μπορεί να σε φέρει σε επικοινωνία με τον Ιησού. Χμμ...
A - Lux e Tenebris - Ω
Edited by - Trithemius on 08/10/2007 21:51:04
quote:Ταπεινή μου άποψη - ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ. Εκτός του ότι θα σε κοροϊδέψουν κατά 99,99%οι διάφοροι αετονύχηδες υπάρχει η πιθανότητα 1 στο 1000000 να φέρεις πράγματι κάτι - και δεν θα είσαι προαιτημασμένος για αυτό...
Τι να μη δοκιμασει βρε ;;; Τις αηδιες περι πνευματων ;; Ελεος βρεεεεε !!!
2007 και ακομα υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν σε τετοιες αηδιες ;;;;
quote:
Φίλε ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ το πολυτονικό είναι όντως πληρέστερο αλλά στην οθόνη του υπολογιστή μου, τα κουτάκια νικάνε τα σημεία στίξης... Οπότε ας μείνουμε στο μονοτονικό καλύτερα
Φίλε Trithemius, κι εγώ αν διαβάσω το μήνυμα αυτό με τον Internet Explorer βλέπω αρκετά κουτάκια στο μήνυμα του ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ.
Εάν το διαβάσω με Mozilla όμως το διαβάζω κανονικά. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Τα πάντα είναι σωστά .![]()

quote:
Φιλαράκια εγώ με τον Internet Explorer 7 δεν βλέπω κανένα κουτάκι στο μήνυμα του ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ .Τα πάντα είναι σωστά .
Ίσως έχεις δίκιο γιατί στον υπολογιστή που κάθομαι τα πρωινά έχουν παλιότερη έκδοση του Internet Explorer.

In anticipation of my resurrection...
Με ενδιαφερει, για καποια επισημα εγγραφα που θελω να γραφω!

Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...
Ο καθένας με την τρέλα του...
Ο ένας θέλει να κάνει προφορική επίκληση δαίμονα(με την βιβλική έννοια).
Ο άλλος λέει πως γίνεται μια τέτοια επίκληση, αλλά μην το κάνει...
Δηλαδή πρώτα του βάζει την σκέψη και μετά του λέει να μην το κάνει...
Ο άλλος την είδε κάπως και γράφει με πολυτονικό σύστημα (βέβαια ο καθένας ότι θέλει κάνει)...
Επίσης, τον έπιασε το χριστιανικό του και προσπαθεί να μας πείσει ότι με την μελέτη της Αγίας Γραφής ,έρχεσαι κοντά με τον Θεό...
΄
Τελικά το internet, κάνει κακό...
Ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν, καταρχήν είστε σίγουροι ότι υπάρχουν δαίμονες???
Και στην τελική, αν υπάρχουν τι σας νοιάζει εσάς???
Και γιατί να τους καλέσετε, αυτοί σας κάλεσαν ποτέ???
Και για τον φίλο που προτείνει την αγία γραφή:
Διάβασε κανένα κόμιξ και άσε την Αγία Γραφή για τα γεράματα...
Υ.Γ: Πάντως καλύτερα να συζητάτε για το πολυτονικό σύστημα, παρά για δαίμονες και για γκρέμισμα του σπηλαίου της Πεντέλης…
Edited by - RMD on 10/10/2007 00:36:25