- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Δεν δύνασαι;Δεν πειράζει..Μακάριοι, λέει...
quote:
Αγαπητέ μου allzzaro, είσαι η αδυναμια μου..Που το πας που το φέρνεις, πρέπει να γίνει σύγκριση, έτσι;Εμείς κι εσείς...
Θα χάσετε ρε καημένοι, δεν το καταλαβαίνετε;
μάτς μούτς.. και εμένα ![]()
Μόνος σου τα λές Βαγγελάκο. Διάβασε την τελευταία πρόταση που γράφεις.
``Θα χάσετε ρε καημένοι`` λές. Αναφέρεσαι στους ``εσείς`` μόνος σου τα λές..![]()
εσείς οι νεοτερίζοντες, αν και ίδιοι κατ ουσίαν με εμάς,δεν θέλετε
να δεχτείτε εμάς, γιατί τότε, θα είσαστε λάθος εσείς;
Εσύ τι λές;
quote:
λοιπον αγαπημενοι μου αθεοι κ ειδωλωλατρες βαρατε αν μπορειτε προσεξτε ομως γιατι με την τοση ορμη που εχετε μην χτυπησετε κ σεις οι ιδιοι κ στην τελικη αν χτυπησετε εσεις θα πονεσετε κ μετα πως θα συνεχισετε?
Το ποιός βαράει ποιόν, αυτό ασε να το κρίνει ενας τρίτος φίλε μου.
Αυτή η προπαγάνδα με τον ``Τηλευαγγελισμό`` που σαρώνει το Ιντερνετ δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Οι νέες εξαγγελίες περί ειδωλολατρών, νεοπαγανιστών το μόνο που πετυχαίνουν είναι να αφυπνίζουν τους πιστούς Χριστιανούς.
Οταν ενας Χριστιανός διαβάζει αυτό το link http://www.egolpio.com/PAGANISM/jesus_for_pagans.htm πραγματικά αρχίζει να ανησυχεί και αρχίζει να ``ερευνά τας γραφάς`` οπως λές.
Και οταν αρχίζει να ερευνά τας γραφάς φίλε μου αρχίζει να ανακαλύπτει οτι ``το ψάρι βρωμά απο το κεφάλι``..![]()
quote:
..Ότι
Με έβαλες μέσα στο σακούλι λοιπόν.
Μού έβγαλες ταυτότητα, μού κόλλησες ετικέτα, με αρχειοθέτησες ![]()
Πώς με τοποθετείς κάπου οταν δεν ξέρεις ποιός είμαι?
Δεν είμαι Δωδεκαθειστής, δεν είμαι ειδωλολάτρης, δεν είμαι παγανιστής.
Είμαι Χριστιανός ![]()
Εσύ δεν ξέρω τι είσαι. Εγώ προσωπικά σε κατατάσσω στους πράκτορες της Νέας Τάξης..![]()
Εσείς φέρεστε λές και ανακαλύψατε την ...Αμερική...
Αν υπάρχουν θέματα,όλοι τα βλέπουμε,ολοι έχουμε άποψη και πρέπει
να δούμε λογικές και εφαρμογές τους, γεγονότα, αλήθειες επ αυτού, όσο κι αν πονάνε...
Εκεί, μπερδευόμαστε...Εκεί, εσείς τη βλέπετε ωραίοι,σύγχρονοι
και τοποθετείτε εμας τους συμπολίτες σας, τους δίπλα σας, λόγω δόγματος και απόδοσης αυτου, στο ...μεσαίωνα....
Βρε, καταλαβαίνετε ότι ζούμε παρέα;
Τα ίδια βλέπουμε και τα θέλουμε αλλοιώς;
Κάτι δεν πάει καλά, δεν το βλέπεις;...
Δεν το έπιασα..
quote:Κάτι δεν πάει καλά, δεν το βλέπεις;...
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο Ευάγγελε...κάτι δεν πάει καλά ...αλλα ως συνήθως όλοι το βλέπουν πάντα εκτός του εαυτού τους...για ψάξου λιγο!
Όλο και κάτι θα βρείς..
Ασφαλώς προβοκατόρικα τοποθετούμαι αλλα για δές το λιγάκι το πράμα...δεν ξέρεις καμμιά φορά..
Πάντως όλοι σ'αγαπάμε!!!![]()
soul
quote:
τρεχαγυρευεquote:
..Ότι
Με έβαλες μέσα στο σακούλι λοιπόν.
Μού έβγαλες ταυτότητα, μού κόλλησες ετικέτα, με αρχειοθέτησεςΠώς με τοποθετείς κάπου οταν δεν ξέρεις ποιός είμαι?
Ασφαλώς και σε ξέρουμε...αμ! πώς???
Νόμιζες ότι θα την γλύτωνες , παλιοπαιδο..φτού σου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ είμαι με τον Ευάγγελο και θα σε ραπίσω...στο σακούλι μέσα και κίχχχχ...!!!![]()
![]()
soul
quote:
Αγαπητέ μου Εαρινέ, προφανώς συνειδητοποίησες την έλλειψη του φόρουμ για προβοκάτορα και αποφάσισες να αναλάβεις την αποστολή...Τι έγινε αγόρι μου; Έγινα το αποκλειστικό σου;
Δεν δύνασαι;Δεν πειράζει..Μακάριοι, λέει...
Ευάγγελε , άσε τον να λέει...άστους νε λένε , άστους να πούν..
Αυτοί δεν ξέρουν ν'αγαπούν...ενώ εμείς love stoty θα γράψουμε..!
Είμεθα χριστιανοί...αγαπιόμαστε!!!![]()
![]()
![]()
soul