ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠAPNHΘA: Tο Mαγικό Bουνό της Aττικής Γης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠAPNHΘA: Tο Mαγικό Bουνό της Aττικής Γης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ammophila30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
31/08/2019, 18:41:50
quote:

quote:

Στο έχω ξαναπεί βάλε το να δουλέψει ! Δεν παθαίνει τ´ιποτα , δεν σου έιπα ούτε ότι έιδες την αφροδ´ιτη .ουτε είδες πυγολαμπ´ιδες .ποτέ στη ζωή σου δεν τις έχει πιάσει γιατί σιχαινεσαι ,μόνο το φωσ´ακι τους θα έχεις δει, παλλιώς θα ήξερες ότι πάνε και ψηλά για το ζευγ´αρωμα, αν´αβουν σε χαμηλες πτήσεις αλλά με τα θηλυκά πάνε στα ουρ´ανια, τέλος πάντων μιλ´ω σε αυτιά κουφών. Και είναι και πολλά άλλα πράγματα και Ζούμπερι που φθορ´ιζουν και φωσφορ´ιζουν και να μην πουμε και για τους ήχους που βγ´αζουν , αιντε καλή απολογία. Πας οπωςολος κόσμος. Γεια χαρά

Α και για να κατέεις η Αφροδίτη μόνο αξημέρωτα και στη Δύση

Από που να το πιάσω και που να το αφήσω.

Από το ότι με γνωρίζεις τόσο καλά που ξέρεις ότι σιχαίνομαι να πιάσω πυγολαμιδες;
Το τι γνωρίζω και τι όχι;
Τις γνώσεις μου και την αντίληψη μου γενικότερα;

Το ότι μου προτείνεις να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει; Είσαι και σίγουρος πως δεν το βάζω να δουλέψει. Άλλωστε είπαμε με γνωρίζεις πολύ καλά.

Επειδή όμως δεν με ξέρεις και αν νομίζεις το αντίθετο, το μυαλό μου προσπαθώ να το βάζω να δουλέψει σε ουσιαστικά πράγματα και όχι να διαβάζω 10 φορές τα μηνύματά σου τα οποία είναι γεμάτα ορθογραφικά, συντακτικά, λάθη και να προσπαθώ να βγάλω νόημα όπως το τελευταίο μήνυμά σου που προσπαθώ να καταλάβω που κολλάει το ζουμπερι σε όλο αυτό.

Εγώ τον σταματάω εδώ όλο αυτόν τον διάλογο του παραλόγου.
Τέλος από εμένα.
Καλή συνέχεια.

Γράφω από ένα τηλέφωνο τριάντα τετρ εκατοστά επιφάνεια , βέβαια για τη αλεπού ομφακες εισιν. Πήγαινε άλλη μια ποδηλατάδα ακόμα και στο Στρέφη, να δεις και άλλες πυγολαμπίδες , ζόυμπερο από να πει ζουδι. Καλό ξεστραβωμα με τα βουνά και το μυαλό σου

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν

elias@48Νέο Μέλος
31/08/2019, 19:32:20
quote:

quote:

quote:

quote:

Δεν υπάρχει χάρτης με τέτοια κλίμακα-συμβολικό είναι;

ΗΚ

Φυσικά υπάρχει ,από την στιγμή που γεννήθηκες.

δε μας το έμαθαν αυτό στο σχολείο γέροντα

ΗΚ

Εμ που να στο μάθουν ,αφού δεν το τελείωσες ακόμα

Λες ε; Πάντως για την κλίμακα των χαρτών μαθαίνουν τα παιδιά στην α γυμνασίου

ΗΚ

elias@48Νέο Μέλος
31/08/2019, 19:34:02

quote:

ΗΚ

[/quote]δε μας το έμαθαν αυτό στο σχολείο γέροντα

ΗΚ
[/quote]

[/quote] Λες ε; Πάντως για την κλίμακα των χαρτών μαθαίνουν τα παιδιά στην α γυμνασίου

ΗΚ

31/08/2019, 19:37:11
quote:

quote:

ΗΚ

δε μας το έμαθαν αυτό στο σχολείο γέροντα

ΗΚ
[/quote]

[/quote] Λες ε; Πάντως για την κλίμακα των χαρτών μαθαίνουν τα παιδιά στην α γυμνασίου

ΗΚ
[/quote]
Προφανώς , το βλέπω

S3KL3TISΝέο Μέλος
31/08/2019, 20:15:15
quote:

Γράφω από ένα τηλέφωνο τριάντα τετρ εκατοστά επιφάνεια
μωρέ και τριάντα στρέμματα να ήτανε.........
βέβαια για τη αλεπού ομφακες εισιν
γιατί το λες αυτό; Απλά για να πεις κάτι;
Πήγαινε άλλη μια ποδηλατάδα ακόμα και στο Στρέφη, να δεις και άλλες πυγολαμπίδες
μου πέφτει μακριά. Τις αφήνω για σενα. Τραβά πιασε τις, βάλ'τες σε γυάλα, κάνε ότι θες. Τις άλλες τις κανονικές αστες την ησυχία τους
ζόυμπερο από να πει ζουδι.
τελικά τι είναι; ζουμπερι; ζουμπερο; ζουδι; ζουμπα;Μάλλον χρειάζεσαι τριάντα τετραγωνικά χιλιόμετρα τηλέφωνο.
Καλό ξεστραβωμα με τα βουνά και το μυαλό σου
σε Ευχαριστώ για τις ευχές. ************

Τελικά η βλακεία είναι ανίκητη
Μπουρδελο το κάναμε το θεμα
Over and out

31/08/2019, 20:22:42

31/08/2019, 20:25:27
Πάντως για να επαναφέρω , ακ´ομα και ταΐζοντας τα μαργαριτάρια με γουρούνια. Παρακολούθησε μια πρώιμη άνοιξη τις αλυσίδες με τις κάμπιες από πεύκο σε πεύκο και αναρωτήσου γιατί διακόπτετε η σειρά και που καμπυλώνει
Ο διάολος είναι σε μικρά πράγματα , μαζί με άλλες ελασσονες θεότητες
Αλλά πρέπει να είσαι όχι ποδηλάτης αλλά παρατηρητής

Edited by - ammophila on 31/08/2019 20:27:57

31/08/2019, 21:03:20
Θες και αλλά ******* σεκλετη; Έχεις δει ζάρα να πετάει βράδυ από δέντρο σεδεντρο ; Η να την ενοχλήσεις μέρα σε σπηλιά; Απλά μην μου ξαναπείς δεν καταλαβαίνω. Μάλλον αυτό είναι το θέμα σου, ότι δεν καταλαβαίνεις.
Μπορείς να περιγράψεις πως είναι μια πυγολαμπ´ιδα με απλά λόγια!;;
Επειδή έφαγες Σκαλωμα με αυτές, για αρχή τι χρώμα έχουν;;

Edited by - ammophila on 31/08/2019 21:05:15

Edited by - ammophila on 31/08/2019 21:06:00

Edited by - ammophila on 31/08/2019 21:07:02

31/08/2019, 21:10:06

PeronosporosΜέλος
31/08/2019, 22:28:04
quote:

quote:

quote:

Στο έχω ξαναπεί βάλε το να δουλέψει ! Δεν παθαίνει τ´ιποτα , δεν σου έιπα ούτε ότι έιδες την αφροδ´ιτη .ουτε είδες πυγολαμπ´ιδες .ποτέ στη ζωή σου δεν τις έχει πιάσει γιατί σιχαινεσαι ,μόνο το φωσ´ακι τους θα έχεις δει, παλλιώς θα ήξερες ότι πάνε και ψηλά για το ζευγ´αρωμα, αν´αβουν σε χαμηλες πτήσεις αλλά με τα θηλυκά πάνε στα ουρ´ανια, τέλος πάντων μιλ´ω σε αυτιά κουφών. Και είναι και πολλά άλλα πράγματα και Ζούμπερι που φθορ´ιζουν και φωσφορ´ιζουν και να μην πουμε και για τους ήχους που βγ´αζουν , αιντε καλή απολογία. Πας οπωςολος κόσμος. Γεια χαρά

Α και για να κατέεις η Αφροδίτη μόνο αξημέρωτα και στη Δύση

Από που να το πιάσω και που να το αφήσω.

Από το ότι με γνωρίζεις τόσο καλά που ξέρεις ότι σιχαίνομαι να πιάσω πυγολαμιδες;
Το τι γνωρίζω και τι όχι;
Τις γνώσεις μου και την αντίληψη μου γενικότερα;

Το ότι μου προτείνεις να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει; Είσαι και σίγουρος πως δεν το βάζω να δουλέψει. Άλλωστε είπαμε με γνωρίζεις πολύ καλά.

Επειδή όμως δεν με ξέρεις και αν νομίζεις το αντίθετο, το μυαλό μου προσπαθώ να το βάζω να δουλέψει σε ουσιαστικά πράγματα και όχι να διαβάζω 10 φορές τα μηνύματά σου τα οποία είναι γεμάτα ορθογραφικά, συντακτικά, λάθη και να προσπαθώ να βγάλω νόημα όπως το τελευταίο μήνυμά σου που προσπαθώ να καταλάβω που κολλάει το ζουμπερι σε όλο αυτό.

Εγώ τον σταματάω εδώ όλο αυτόν τον διάλογο του παραλόγου.
Τέλος από εμένα.
Καλή συνέχεια.

Γράφω από ένα τηλέφωνο τριάντα τετρ εκατοστά επιφάνεια , βέβαια για τη αλεπού ομφακες εισιν. Πήγαινε άλλη μια ποδηλατάδα ακόμα και στο Στρέφη, να δεις και άλλες πυγολαμπίδες , ζόυμπερο από να πει ζουδι. Καλό ξεστραβωμα με τα βουνά και το μυαλό σου

Γιατί εμείς απο τί γράφουμε ρε γέρο; Απο γιγαντο-οθόνες;;;
Αλλά έτσι είναι: άμα γεράσει ο άνθρωπος μειώνεται το φώς του, θωρεί πως κατουρεί μακριά μα κατουρεί ομπρός του!

Τώρα πίσω στον λάκκο σου!
Ένα σοβαρό θέμα είχαμε και βάλθηκε ένα τρόλ δεκαετίας να το μαμήσει!

31/08/2019, 22:30:47
Δηλαδή τ´ωρα με βρίζεις ΕΕ; Ανάθεμα και αν ξέρεις τι κωμικό το γελοίο είναι ένας περονόσπορος να λέει τέτοια πράγματα σε μια αμμοφιλα , ούτε το όνομα σου κακομοίρη δεν ξέρεις τι σημαίνει.

Edited by - ammophila on 31/08/2019 22:33:30

31/08/2019, 22:40:07
quote:

Eπειδή ξεκίνησε κάποια κουβέντα σε άλλο topic κι επειδή ξεφύγαμε από το θέμα εκείνο, παίρνω την πρωτοβουλία να ξεκινήσω αυτό εδώ για την Πάρνηθα, που κατά πολλούς (συμπεριλαμβανομένου και εμού), κρύβει πολλά πράγματα

Στο όνομα της Aγίας Eπιστήμης

Έτσι το ξεκίνησε ο ψαροθεος το 2003 , και έτσι το εκφυλασατε δεκαέξι χρόνια μετά οι στρόπιοι, αν υπάρχει κάτι σαν διαχείριση , imho πρέπει να κλειδωθεί.

ilias1990Μέλος
31/08/2019, 23:23:13
Ammophila, κοίτα πως έχει το πράγμα, τα τρία χρόνια περίπου που συμμετέχω στο φόρουμ : Οι 9/10* που κάνουν εγγραφή και ανοίγουν καινούργιο θέμα, είναι trols/spammers και το κακό συναπάντημα.
Σπάνια, όπως στο συγκεκριμένο θέμα, μπαίνει ένας άνθρωπος να γράψει σοβαρά για τα βιώματά του, να συμμετέχει με ωραίο και παραγωγικό τρόπο.
Εσύ, λοιπόν, ενώ φαίνεται να μην έχεις κάποιο πρόβλημα με την πρώτη κατηγορία (όμοιος ομοίω αεί πελάζει, άλλωστε), μπαίνεις να την πεις στον Σεκλέτη, τελείως αναίτια και κακόβουλα. Προφανώς και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε ασχολίαστο κάτι τέτοιο, όσοι τουλάχιστον ενδιαφερόμαστε για το φόρουμ.
Γι'αυτό το λόγο θέλω να συστήσω στον Σεκλέτη να μην αποθαρρύνεται από τα παράσιτα και να συνεχίσει να γράφει, μιας και η πλειοψηφία ενδιαφέρεται.
Αυτά από εμένα.

*Δικοί μου, πρόχειροι υπολογισμοί.

"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν

PeronosporosΜέλος
31/08/2019, 23:54:58
quote:

Δηλαδή τ´ωρα με βρίζεις ΕΕ; Ανάθεμα και αν ξέρεις τι κωμικό το γελοίο είναι ένας περονόσπορος να λέει τέτοια πράγματα σε μια αμμοφιλα , ούτε το όνομα σου κακομοίρη δεν ξέρεις τι σημαίνει.

Edited by - ammophila on 31/08/2019 22:33:30

Στην τρύπα σου μυρμηγκολέοντα!
Στο λαγούμι απο το οποίο προήλθες! Που θα μας κάνεις και υποδείξεις!
Θέλεις να απαριθμήσω πόσες μαλακίες έχεις πετάξει σε αυτό το νήμα; Δεν κάνεις και τίποτα άλλο!
Έχεις κάτι να πείς για την Πεντέλη;
Αν ναι, πες το!
Αν όχι, σιώπα!

01/09/2019, 00:57:14
Μια και καμία διάθεση δεν υπαρχει
ούτε απο τα φαντάσματα του παρελθόντος,
ούτε απο τους κομήτες, μα ούτε κι απο εμένα να κάνω καθημερινά "μάθημα" στον καθένα!!!

θα διατυπώσω μερικές απόψεις, που ειτε αρέσουν ειτε όχι, με αφήνει παγερά αδιάφορο!

Το πως λειτουργούν τα φόρα το esoterica.gr το αποδεχθήκατε απο τη στιγμή που πατήσατε το κουμπάκι που έλεγε "δέχομαι" ,
τώρα, αν στην πορεία αλλάξατε άποψη είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας!
Ομοίως αναφαίρετο δικαίωμα μας, στο "σπίτι" μας, να φιλοξενούμε όποιον θέλουμε !
και μην πεταχτεί κανείς και πιπιλίσει την καραμέλα περί "διώξεων τις αντίθετης άποψης" ! μια βόλτα στα φόρα θα πείσει και τον πιο δύσπιστο οτι η ελευθεριά περισσευε τόσα χρόνια σε αυτό το χώρο...

Επανερχόμαστε στο "σπίτι" μας...
Οι καιροί πλέον είναι πονηροί ή τουλάχιστον έτσι μας αρέσει να τους αντιμετωπιζουμε εμείς και να κάνουμε οτι νομίζουμε οτι είναι καλύτερο για αυτό τον χώρο
και πιστέψτε με δε θα δώσουμε λογαριασμό σε κανένα troll, σε κανένα κομήτη, σε κανένα μυθομανή, σε κανένα φάντασμα του παρελθόντος!!!

Πάμε τώρα στις τελευταίες εξελίξεις
η ιστορία του φόρουμ έχει δείξει οτι ο οποιοσδηποτε ΔΕΝ σέβεται τον χώρο αποτελεί παρελθον για αυτόν!|
Επίσης έχουμε αποδειξη οτι ούτε "πελάτες" ψάχνουμε
ουτε κανέναν να συμφωνεί μαζι μας ή να ευλογήσει τα γένια μας !
το esoterica.gr έκλεισε τον κύκλο του (όπως η πλειοψηφία παγκοσμίως παρόμοιας θεματολογίας φόρουμ) γιατί τους ξεπέρασαν άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...
Παρ'ολα αυτά έχει αποφασιστεί αυτός ο χώρος να μείνει ανοιχτός
(με οποιοδήποτε κόστος ειτε χρηματικό ειτε ψυχολογικό) γιατί όπως έχουμε πει πολλές φορές σεβόμαστε την ιστορία και τα μέλη του esoterica.gr !

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ όμως δεν θα γίνει χώρος όπου θα βγάζει ο καθένας, την όποια, μη αποδεκτή συμπεριφορά του!
Εδω μέσα μπορεί ο καθένας να εκφράσει την άποψη του κόσμια!!!
Κανείς δεν μπορεί να μειώνει τον συνομιλητή του στο ελάχιστο!

Με θλίψη για μια ακόμη φορά βλέπω πάλι το ίδιο σκηνικό!
όσοι ξέρουν, έχω αρκετή υπομονή, μα καμιά περιστροφή.

Θα γίνουν επεμβάσεις σε μερικά μηνύματα,

Ο λογαριασμος ammophila απενεργοποιείται οριστικά
Οι λογαριασμοί Peronosporos και S3KL3TIS απενεργοποιούνται χρονικά για τρεις (3) ημέρες

ΥΓ
Προς μέλη που νομίζουν οτι μπορούν να παίξουν με τις λέξεις μέσω e-mails, καλά θα κάνουν να μην προκαλούν ή απειλούν.
Απαντάμε εκεί που πρέπει κι εκεί που θέλουμε!
έχουν παρεξηγήσει μερικοί ή δεν έχουν κατανοήσει οτι εδώ τους κανόνες τους βάζουμε εμείς κι οχι αυτοί !
δημοσιεύουμε ή διαγράφουμε όποιο σχόλιο είναι έξω από την φιλοσοφία του esoterica.gr
όποιου δεν αρέσει ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, δεν μπορώ να το πω πιο απλά!

01/09/2019, 02:17:52
quote:
το esoterica.gr έκλεισε τον κύκλο του (όπως η πλειοψηφία παγκοσμίως παρόμοιας θεματολογίας φόρουμ) γιατί τους ξεπέρασαν άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Στο μονο που διαφωνώ. Η συζήτηση γύρω από το μεταφυσικό, το παράξενο και τον εσωτερισμό εχει αποτύχει στα κοινωνικά δίκτυα, ειδικά του FB και ειδικότερα της Ελλάδας. Τέτοια φαινόμενα επιδρομών, οφειλονται και στην κουλτούρα που καλλιεργήθηκε σε αυτά εδω και μια 10ετία. ΝΑ βγω να την πετάξω να δω πως θα αντιδρασουν οι άλλοι. Αλίμονο τώρα αν καθόμουν να γράφω σεντόνια σε κινητό. Το FB ξεφτίζει και ειδικά σε τέτοιους χωρους που λειτουργεί παραγωγικά η ανωνυμία, το forum ειναι αναντικατάστατο. Υπάρχουν φόρουμ του εξωτερικού που ανθούν. Απλα, εκεί η διαχείριση λειτουργεί, όπως λειτουργει στο esoterica εδω και λίγο καιρό. Μην το βαζεις/ετε κάτω, στο χερι μας ειναι να τραβήξει κόσμο τον ίδιο και καλύτερο απο αυτόν που έχασε ή να επανέλθουν κάποιοι που έφυγαν για τους παραπάνω λόγους. Το μονο που χρειάζεται είναι ανανέωση του λογισμικού του forum, τίποτε άλλο. Νομίζω τα έχουμε ξαναπεί.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)

01/09/2019, 02:57:58
Eιδικά το Fb συντηρεί αυτή την καφρίλα που επικρατεί!
έχουν συμβει κοσμογονικές αλλαγές τα τελευταια χρόνια ,
κι εμείς ασχολούμαστε με τα troll ...

01/09/2019, 15:48:49
Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει η κοινωνία που έχει διαμορφώσει το fb. Όλα για την επιφάνεια... Ήρθε σαν τσουνάμι βασικά αυτή η στροφή της κοινωνίας, δεν βλέπω πως μπορεί να συνέλθει ο κόσμος.

Ο Heretic πάντως έχει δίκιο.
Σε όλο σου το τελευταίο μήνυμα Αιρετικέ.

Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...

elias@48Νέο Μέλος
02/09/2019, 22:08:08
Μπορεί πάντως κάποιος να έχει fb και να του αρέσει και το φόρουμ.

ΗΚ

03/09/2019, 14:05:26
Η κακή χρήση των κοινωνικών δικτύων είναι κάτι ανεξάρτητο από το να έχεις απλά ένα λογαριασμό κάπου

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)