- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ
ψάχνοντας για τον ταο ταο και εχω πάθει πλάκα.Εχω βρεί σε dvd τον nils holgerson μεταγλωτισμένο στα ελληνικά. θυμάται κανείς το γύρο γύρο ολοι με τον ζουγανέλη που εβγαινε με την κιθάρα και και αυτοσχεδίαζε?
Σκεφτείτε.
Σειρά, live οχι κινουμενο σχεδιο, μαλλον στα αγγλικα. Προβλήθηκε πριν το
1989 και μετα το 1978 στην ελληνικη τηλεοραση.
Πρωταγωνιστει μια κοπέλα γύρω στα 16 που προσπαθει να μαζεψει απο κατι χωραφια
γυρω απο το σπιτι της τα κομάτια ενός εξωγήινου πραγματος.
Τελικά τα μαζεύει ολα και το συναρμολογεί. Και επικοινωνεί με ένα εξωγήινο (που είναι προφανώς φιλικός).
Ξέρω, σας φώτισα !
Αλλα αν ολοκληρο το forum του esoterica δεν μπορεί να λύσει τον παραπάνω γρίφο
τότε κανένας δεν μπορεί.
Αγγελος.
Υ.Γ
Πολλά απο τα κινουμενα σχεδια που αναφερονται εδω μπορούν να βρεθούν
σε bittorrent αλλα ειναι πρακτικό μονο αν έχεις γρηγορη και σταθερή γραμμή.
Αν καποιος ενδιαφέρεται για Harlock ας το πει να του στειλω τα torrent files.
quote:
Θυμάστε ένα παιδικό με ένα λαγουδάκι που έμενε στην κορυφή από ένα ψηλό κτιριο και κάθε πρωι έκανε ελικόπτερο με τα αφτιά του και πετούσε για να βοηθήσει τα παιδάκια..:P
Τι μου θύμισες τώρα... Θυμάστε ένα άλλο με ένα κοριτσάκι που είχε για παρέα έναν σκύλο και πετούσαν με ένα αεροπλανάκι στο διάστημα και στον ήλιο???
Ηταν λοιπόν: X-MEN, Ασημενια Γεράκια, Στρουμφάκια, Asterix, Ολα τα Μικι Μαους και τα Bugs Bunny με τους παρεμφερείς ήρωες, X-MAN και η γκόμενά του η Σείρα, Χελονονιτζάκια, Μικρό μου Πόννυ...και να μην ξεχάσω την υπέρτατη φεμινίστρια την Μικρή Λουλού. Βέβαια εγώ είμαι αγοράκι αλλά αυτό δεν έχει να λέει
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...