ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

gewkwn30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
quote:

quote:
O Μάξιμος,αγαπητέ nediB,
μόνο ψευδοπροφήτης δεν είναι...Είναι αληθινός προφήτης του Θεού και ο χρόνος αυτός θα τον δικαιώσει απόλυτα!Και να δω μετά τι θα λέτε...Θα του ζητήσετε συγγνώμη;
Εσύ θα ζητήσεις, οταν αποδειχθεί το αντίθετο απο αυτο που ισχυρίζεσαι; Θα διορθώσεις ο,τι διέδιδες μέχρι σήμερα;

Εγώ το έχω πει,αν μέχρι το τέλος του 2013 δεν έχει εμφανιστεί ο Αντίχριστος,θα πάει να πει οτι όλη αυτή η θεωρεία είναι λάθος εν τη γεννέση της...Επειδή όμως πιστεύω ακράδαντα οτι μέσα στο 13 θα έχουμε εμφάνιση,τότε και ο Μάξιμος είναι σωστός 100%.....

quote:

Ηδη θα πρεπει να αρχισουν να ζητουν συγνωμη,διοτι η εσχατη ημερομηνια που εδιναν(αφου εδωσαν ενα σωρο αλλες και απετυχαν)ειναι για αρχες του 2013.

321

Το πήρε όλο το 2013 τελικά ο μοναχός....Αρχικά έλεγε για αρχές 13,τώρα στο καινούργιο βίντεο επανατοποθετείται,και μιλάει για καλοκαίρι ή τέλος του 13......

18/02/2013, 17:38:36
Χριστιανέ Ορθόδοξε σύνελθε...

Ερευνάτε τας Γραφάς

18/02/2013, 17:41:33
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΟΜΟΛΟΓΙΑ...

Οφείλω να ομολογήσω με κάθε ειλικρίνεια ότι είμαι ρατσιστής. Απεχθάνομαι τους ηλίθιους, τους βλάκες, τους ανεγκέφαλους, τους κολλημένους, τους τηλεκατευθυνόμενους, τους προβατάνθρωπους, τους λεβεντομαλάκες. Όλους αυτούς δηλαδή που ενώ δεν τους αδίκησε καθόλου η φύση σε χέρια, πόδια και μυαλό, αδίκησαν οι ίδιοι τον εαυτό τους με την επιλογή να βολοδέρνουν πνευματικά ανάπηροι στα στενά όρια που αφήνουν οι θρησκευτικές, πολιτικές, κοινωνικές ή όποιες άλλες παρωπίδες.

Να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή όπως και ο αρχηγός σου...

Ερευνάτε τας Γραφάς

nediBΜέλος
18/02/2013, 19:17:16
quote:

Χριστιανέ Ορθόδοξε σύνελθε...

Ερευνάτε τας Γραφάς

321

nediBΜέλος
18/02/2013, 19:18:36
quote:

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΟΜΟΛΟΓΙΑ...

Οφείλω να ομολογήσω με κάθε ειλικρίνεια ότι είμαι ρατσιστής. Απεχθάνομαι τους ηλίθιους, τους βλάκες, τους ανεγκέφαλους, τους κολλημένους, τους τηλεκατευθυνόμενους, τους προβατάνθρωπους, τους λεβεντομαλάκες. Όλους αυτούς δηλαδή που ενώ δεν τους αδίκησε καθόλου η φύση σε χέρια, πόδια και μυαλό, αδίκησαν οι ίδιοι τον εαυτό τους με την επιλογή να βολοδέρνουν πνευματικά ανάπηροι στα στενά όρια που αφήνουν οι θρησκευτικές, πολιτικές, κοινωνικές ή όποιες άλλες παρωπίδες.

Ερευνάτε τας Γραφάς

Ο Εωσφ----;;;;;

321

18/02/2013, 21:44:59
quote:
nediB
quote:

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΟΜΟΛΟΓΙΑ...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Ο Εωσφ----;;;;;

Όχι καλέ, δεν το πήγα και τόοοοοοοσο μακριά.

Άσε, κατάλαβε εκείνος....

Ερευνάτε τας Γραφάς

gewkwnΜέλος
20/02/2013, 00:15:30
quote:

quote:

Ηδη θα πρεπει να αρχισουν να ζητουν συγνωμη,διοτι η εσχατη ημερομηνια που εδιναν(αφου εδωσαν ενα σωρο αλλες και απετυχαν)ειναι για αρχες του 2013.

321

Το πήρε όλο το 2013 τελικά ο μοναχός....Αρχικά έλεγε για αρχές 13,τώρα στο καινούργιο βίντεο επανατοποθετείται,και μιλάει για καλοκαίρι ή τέλος του 13......

Ναι ρε συ Χ.Ο. οκ.

Η θεση τωρα σχετικα με την τοποθετηση
του "κ.Μαξιμου" σχετικα με την
"αναβολη" του "αντι-προσωπου" ποια ειναι;
εχω την εντυπωση οτι εγραφες για συγκεκριμενες
ημερομηνιες
για αυτο σε ρωταω.

quote:
Ναι ρε συ Χ.Ο. οκ.

ημερομηνιες
για αυτο σε ρωταω.

Η θέση μου είναι οτι πρέπει να περιμένουμε 10 μήνες ακόμα πριν αρχίσουμε να τον πετροβολούμε...Μετά,ο πρώτος θα είμαι που αν και όχι αναμάρτητος,πρώτος το λίθω θα βάλω...Διακυβεύονται πολλά για μένα απο την αλήθεια ή το ψέμμα αυτής της ιστορίας.Μου έχει στοιχήσει πολλά στην προσωπική μου ζωή,ότι τον πίστεψα αυτόν τον άνθρωπο....Πήρε η ζωή μου απρόσμενη τροπή,απο εκεί που δεν το περίμενα...Αρα,δεν είναι κάτι απλό,να κάνει λάθος.....Όχι για μένα τουλάχιστον,για τους άλλους μπορεί.....

gewkwnΜέλος
20/02/2013, 17:28:08
quote:

quote:
Ναι ρε συ Χ.Ο. οκ.

ημερομηνιες
για αυτο σε ρωταω.

Η θέση μου είναι οτι πρέπει να περιμένουμε 10 μήνες ακόμα πριν αρχίσουμε να τον πετροβολούμε...Μετά,ο πρώτος θα είμαι που αν και όχι αναμάρτητος,πρώτος το λίθω θα βάλω...Διακυβεύονται πολλά για μένα απο την αλήθεια ή το ψέμμα αυτής της ιστορίας.Μου έχει στοιχήσει πολλά στην προσωπική μου ζωή,ότι τον πίστεψα αυτόν τον άνθρωπο....Πήρε η ζωή μου απρόσμενη τροπή,απο εκεί που δεν το περίμενα...Αρα,δεν είναι κάτι απλό,να κάνει λάθος.....Όχι για μένα τουλάχιστον,για τους άλλους μπορεί.....

οχι "βαλω" νομιζω ειναι "βαλετω"...
Τωρα το εαν διακιδευονται πολλα στην ζωη σου
θα πρεπει να το σκεφτεις ΑΜΕΣΑ κατα την προσωπικη
μου αποψη.
Σου εχω γραψει αλλωστε την αποψη μου για τον "κ.Μαξιμο".