- Hacking-Cracking - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
ΘΑ ΗΘΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΚΟ HACKING(Μερικά κολπάκια για τα windows xp ή τίποτα τέτοιο σχετικό).ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΘΕΜΑ
google it
για ορισμένες ρυθμίσεις κατέβασε το tweakui
quote:
(Μερικά κολπάκια για τα windows xp ή τίποτα τέτοιο σχετικό).
Ti idous kolpakia akribos psaxneis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
quote:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ FORUMS.
ΘΑ ΗΘΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΚΟ HACKING(Μερικά κολπάκια για τα windows xp ή τίποτα τέτοιο σχετικό).ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΘΕΜΑ
Χμμμμ...ακου να δείς τι θα κάνεις....θα πάς και θα διαβάσεις όλες και τις 33 σελίδες του θέματος που έχει ανοίξει ο Μέγα Δάσκαλος ΠαΝο...12 strand dna activasion κλπ κλπ ....μόλις τις διαβάσεις, θα έχεις ίδη ενεργοποιήσει το 132ο έλικα του DNA σου και μετα θα κάνεις παπάδες με τα ΧΡ... μέχρι και καφέ θα σου φτίαχνει ο computer...αρκεί να το οραματίζεσαι...

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Αν και το θεματικό αντικείμενο του ESOTERICA.gr δεν είναι το διαδίκτυο και οι υπολογιστές, εντούτοις υπάρχει μια θεματική κατηγορία, η οποία χρησιμεύει στο να δημοσιεύονται μηνύματα και θέματα που σχετίζονται με προβλήματα ή προτάσεις σχετικές με αυτό το αντικείμενο και που αφορούν κυρίως τη χρήση των forums (στις περισσότερες περιπτώσεις).
Επέλεξα κάποια θέματα με γενικότερες αναφορές, στα οποία θα μπορούσες να συμμετάσχεις:
HACKING
Ερωτήσεις; Απορίες; Οι ειδικοί των PC είναι εδώ...
Χρήσιμα προγράμματα (downloads)
Ειδικές Γνώσεις H/Υ
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στην πιο κατάλληλη κατηγορία:
Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
από την κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. που άνοιξε αρχικά
και απενεργοποιείται.
JackSparow σε καλωσορίζω στις συζητήσεις μας.
Καλή εξερεύνηση...και στο Παράξενο! ![]()
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
Εάν ήμουν ο Admin, θα με ενοχλούσε η δημιουργία τέτοιου θέματος
O Just_A_Man μιλάει μέσα αό την καρδιά του.
Μπορεί κάποιους μυγιασμένους εδώ μέσα να τους ενοχλεί η θρησκεία του, αλλά εδώ υποτίθεται οτι είναι το esoterica, και κοιτάμε την ουσία αυτού που λέει ο άλλος, και όχι την θρησκεία μέσα από την οποία εκφράζεται.
Αν αντιλαμβανόμουν οτι τους υπεύθυνους αυτού του χώρου (αυτους που εργάζονται και πληρώνουν λεφτά γαι να συντηρείται) τούς ενοχλούσε η συμβολή του Just, δεν θα βρισκόμουν εδώ. Μπορεί να στάζει γλυκανάλατα Χριστιανικά συρώπια ο Just, αλλα καλύτερα έτσι, παρά την πτωμαϊνη και την δυσωδία, κάποιων άλλων εδώ μέσα, που το μύνημά τους κάθε άλλο παρά Φώς είναι.
Πάνο, μια εύκολη λύση σε αυτό που σε ενόχλησε είναι να ανοίξεις κανα φορουμάκι δικό σου. Μια ιδέα και αυτή...
Κ
Δεν αναρωτιέμαι, ρωτάω βρε…![]()
Το εάν δεν κατανοεί κάποιος το τι πιστεύει ο άλλος, δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Με ενοχλεί όπως και εσένα το να μην το σέβεται. Ε.. τώρα, όσον αφορά το θάρρος, δεν νομίζω πως απαιτείται ιδιαίτερο θάρρος το να πεις πως είσαι χριστιανός η κάτι άλλο τέλος πάντων.
Δεν θέλω να διακόψω την ροή του topic πάντως, σεβόμενος τα πιστεύω του just a man γ’αυτό σταματώ εδώ.
*ορισμένες μορφές εικονολατρίας δεν προέρχονται από εξωγενής παράγοντες, αναπτύσσονται μέσα στον οργανισμό εκ γενετής. Γνωρίζω μια περίπτωση γενετήσιας εικονολατρίας από πρώτο χέρι, αλλά αυτό είναι προσωπικό δεδομένο γ’αυτό ας μείνει εδώ…
Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Edited by - Πάνος on 27/08/2004 04:37:56
Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
--αλλη μια παρενθεση--
κι ομως χρειαζεται...μετα ειναι ολα θεμα συνηθειας..ανοσιας..(και οπως εχω πια μαθει κατοπιν επαναληψεων..:)
ειιναι και θεμα αντιστασης στον πολιορκιτικο κριο που χτυπαει...το νου..
οπως ειχα αναφερθει παλιοτερα(αγαπημενη φραση τουαγαπημενου μου κυνικου-γνωστικου οδοντιατρου:) αλλα παραποιηθηκε το σχολιο μου..
πως πρεπει καταρχιν να προσεξεις την κατασκευη του εγκεφαλικου σου..λαβυρινθου..επειδη καποια στιγμη...φτανεις μινωταυρο..:))
Κυνικε μου 'λειψες:)
---εχ πιο πριν αναφερομαι στον οντως οδοντιατρο/προς αποφυγη παρεξηγησης...--
συμφωνω πως ο Μαν μιλαει με την καρδια του
...εξαλλου οποιος βλεπει μονο ο,τι διαβαζει και δεν φτανει να αντιλαμβανεται τη δονηση αυτου που τα γραφει /δηλαδη την ουσια του λογου του σιγουρα δεν εχει συνολικη...κατανοηση--
ο ανθρωπος οντως πεφτει στα λιονταρια με χαμογελο..:)
+ γι'αυτο τον παραδεχομαι,λεγεται θαρρος της πιστης/της οποιας...
οχι μοναχα της συγκεκριμενης..
ποσες φορες σταματησα να προασπιζομαι την αληθεια σε επιθεσεις που δεχτηκα απο ψευτιες με σκοπιμοτητες;/οχι για μενα /ποτε δεν με ενδιεφεραν οι εντυπωσεις μα η ουσια της οποιας δρασης/ενεργειας/
..."πολλες" θα σου απαντησω/δεν αναρρωτιεμαι! ειναι συμπερασμα-τελειωσε ομως το -οποιο-αστειο.
Πριν λιγο καιρο ειχα διαβασει κατι πολυ προσβλητικο για τα οσα ισως μελετω(για να μην ασχοληθω με τα δηλητηρια που με εφτασαν στην ανοσια..:)
"καλυτερα, λεει, αυτο-εστω-..
--δεν θυμαμαι τι προτιμουσε ο "αθεοφοβος",κυριολεκτικα-
παρα να φτασω μεχρι τις ινδιες για να ακουσω αυτα που θα μου πει καποιος ξεβρακωτος ινδος...
το μονο που
"ξεβρακωθηκε" τοτε λοιπον ,ηταν ο ιδιος.--
Ωστοσο τα πολλα σιροπια οντως κανουν κακο στα δοντια..αν δεν τα πλενεις.../αντιδρω "αντισυμβατικα" πια...μοναχα σε περιπτωση σοκολατας..--
η αληθεια ειναι πως πολλα θεματα δεν τα διαβαζω--πως θα μπορουσα αλλωστε,ασε που δεν θελω κιολας..--θεωρω ομως πως θα ηταν καλο οπως προσεχω (εντελως αντικειμενικα ομως) να ταιριαζουν οσα θετω--θεματα--με την ουσια της επικεφαλιδας..του καθε φορουμ,ετσι αντικειμενικα θλιβομαι καθε που εντελως αντικειμενικα αλλοι το πραττουν..
αυτο ειναι θεμα χρονου να καταστει φανερο σε εναν αντμιν που τρεχει και δεν φτανει...επειδη ο χρονος κρονος δηλωνει την αλλαγη της ημερας...στις 24 ωρες...
καλη συνεχεια Μαν,στο ταξιδι σου σε τουτη την ατραπο...
quote:
Δεν θέλω να διακόψω την ροή του topic πάντως, σεβόμενος τα πιστεύω του just a man γ’αυτό σταματώ εδώ.
--αυτο εγινε ηδη βρε:Ρ--
... ομως συμφωνω /οποτε ας τους αφησουμε να συνεχισουν..;)

aum mani padme hum
quote:
Κυνικέ, με ενόχλησε ο τρόπος που μου απευθύνθηκες. Πιθανόν να παρεξήγησες το τι είπα ή το ύφος που το είπα. Αλλά δυστυχώς αυτό είναι το μειονέκτημα του γραπτού λόγου, δεν μπορείς να τον χρωματίσεις όπως τον προφορικό.
Αυτό είναι αλήθεια.
Ίσως για αυτό και να ενοχλήθηκες και εσύ.
Δεν ήθελα να σε προσβάλλω, απλώς να επισημάνω κάτι.
Απλά, στο δικό σου παιχνίδι φτιαχνείς τους δικούς σου κανόνες. Δεν είσαι ο admin εδώ, έτσι; Τί προσφέρει να μας πεις πως θα ένοιωθες ΑN ήσουν.
Εγώ ξέρεις πως θα ένοιωθα;; ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άν νομίζεις οτι παραβιάζονται κανόνες του φόρουμ, ανέφερε τους αντικειμενικά.
Κ.
Μπαίνοντας μέσα το πρωί για να διαβάσω το topic, βρέθηκα σε ένα σημαντικό αριθμό μηνυμάτων.
Τα οποία δεν πρόλαβα να τα διαβάσω αναλυτικά.
Θα ήθελα πρώτα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο που μου αφιερώνετε για να διαβάσετε το Topic.
Και το λέω, κρίνοντας το προσωπικό μου χρόνο που είναι πολύ ελάχιστος.
Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να απατήσω σε όσα αισθάνομαι ότι μπορώ να απαντήσω και γνωρίζω.
Κάτι που θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι είναι, ότι, τέλειες απαντήσεις δεν υπάρχουν.!!!!!!
Και είναι λογικό όταν όλη η Δημιουργία είναι σε εξέλιξη.
Πάντως από την πλευρά του just προσπαθεί πάντα να κάνει το καλύτερο ανθρωπίνως δυνατό.
Αν και το έχω ξανά γράψει, κάτι που από ότι φαίνετε πολύ δεν διαβάζουν όλες τις σελίδες και δεν εμβαθύνουν σε αυτές, μάλλον μιλάνε χωρίς ορθή σκέψη.
Είναι αλήθεια όμως και σε μένα μου έχει συμβεί αυτό. Λόγο βιασύνης και λόγο έλλειψης χρόνου.
Για αυτό καμιά φορά έχω καταλάβει ότι είναι καλύτερο να μην συμμετέχω σε ένα Forum.
Ο λόγος που δεν κάνω διάλογο εκτενέστερα σε θέματα πίστης, είναι, γιατί ΔΕΝ είμαι Ιερέας αλλά ούτε και Πνευματικός Γέροντας.
Για αυτό θα παρακαλούσα όποιος έχει θεολογικά θέματα να απευθυνθεί στον Ιερέα της πόλης του.
Ο just, απλά μοιράζεται βιώματα καρδιάς. Έτσι απλά. Κανένα δεν αναγκάζω με το ζόρί να διαβάσει τις σελίδες μου.
Σας αποδέχομαι όλους, κάτι που από ότι φαίνετε δεν γίνετε από τους περισσότερους.
Έχω να πω πολλά, μα θα επανέλθω.
Απλά είπα να σας πω μια Καλημέρα.
Καλημέρα Φίλοι μου. Να είστε ευλογημένοι.
Υστερόγραφο.
Πάντως, η γνώμη του Admin και της ομάδας του esoterica, μετά από ένα χρόνο ύπαρξης του παρόντος topic, θα ήταν επιθυμητή από τον just. Χωρίς να είναι υποχρεωτική.
Με αγαθή Αγάπη 7Χ7
Just a man
999
Edited by - Just_A_Man on 27/08/2004 11:57:28
quote:quote:
Εάν ήμουν ο Admin, θα με ενοχλούσε η δημιουργία τέτοιου θέματος
O Just_A_Man μιλάει μέσα αό την καρδιά του.Μπορεί κάποιους μυγιασμένους εδώ μέσα να τους ενοχλεί η θρησκεία του, αλλά εδώ υποτίθεται οτι είναι το esoterica, και κοιτάμε την ουσία αυτού που λέει ο άλλος, και όχι την θρησκεία μέσα από την οποία εκφράζεται.
Αν αντιλαμβανόμουν οτι τους υπεύθυνους αυτού του χώρου (αυτους που εργάζονται και πληρώνουν λεφτά γαι να συντηρείται) τούς ενοχλούσε η συμβολή του Just, δεν θα βρισκόμουν εδώ. Μπορεί να στάζει γλυκανάλατα Χριστιανικά συρώπια ο Just, αλλα καλύτερα έτσι, παρά την πτωμαϊνη και την δυσωδία, κάποιων άλλων εδώ μέσα, που το μύνημά τους κάθε άλλο παρά Φώς είναι.
Πάνο, μια εύκολη λύση σε αυτό που σε ενόχλησε είναι να ανοίξεις κανα φορουμάκι δικό σου. Μια ιδέα και αυτή...
Κ
Γεια σας. Νομίζω ότι ο Κynikos εξέφρασε πολύ καλά αυτά που θα έλεγα κι εγώ. Το topic αυτό δεν κραυγάζει, δεν προσηλυτίζει, δεν δογματίζει. Μέσα στο μεγάλο Esoterica-Forum σίγουρα χωράει και μια μικρή γωνιά για την έκφραση της επικοινωνίας κάποιου με τον Θεό του. Εδώ χωράνε δεκάδες ηλιθιότητες και τις τρώμε στην μάπα, και δεν λέμε τίποτε.
Κατανοώ το σκεπτικό του Πάνου, είμαι σίγουρος ότι ρωτάει με αγνή διάθεση να μάθει και όχι βέβαια για να το... παίξει Admin.![]()
Επίσης δεν παρατήρησα πουθενά να αρνείται την συζήτηση ο J.A.M.. Αντίθετα προσπάθησε πολλές φορές σε διάφορα "καυτά" topics να βάλει μια "δροσιά" ειρήνης χωρίς βέβαια να γνωρίζει ότι ούτε η Πυροσβεστική των... Αγγελικών Ιεραρχιών δεν θα μπορούσε να σβήσει τα πάθη εκείνα.![]()
Σε αυτό το forum δεν περισσεύουν οι λάτρεις, οι πιστοί, οι εσωστρεφείς θρησκευόμενοι άνθρωποι. Δυστυχώς περισσεύουν μόνο "εξυπνάκηδες"

"Ο λόγος που δεν κάνω διάλογο εκτενέστερα σε θέματα πίστης, είναι, γιατί ΔΕΝ είμαι Ιερέας αλλά ούτε και Πνευματικός Γέροντας."
Ευτυχώς!!!!!!!!! Αυτό ακόμα να γίνει......![]()
![]()
![]()
![]()
Just A Man:
"Για αυτό θα παρακαλούσα όποιος έχει θεολογικά θέματα να απευθυνθεί στον Ιερέα της πόλης του."
Για να λάβει είτε μια "εξ αποκαλύψεως" απάντηση είτε να μην λάβει καμία απάντηση ως....."αιρετικός".![]()
![]()
![]()
![]()
Χαλαρά.......![]()
![]()
![]()
Επομένως, ή μας δουλεύει ή δεν ξέρει την τύφλα του.
Και στις δύο περιπτώσεις, δεν μπορώ να συμετάσχω περαιτέρω.
ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ!!! (καλό ε;)
εγω απο δω ΒΙΩΝΩ και την παρουσια του γλυκομιλητου συνταξιωτη ειναι αυτο..
quote:
Ο just, απλά μοιράζεται βιώματα καρδιάς. Έτσι απλά. Κανένα δεν αναγκάζω με το ζόρί να διαβάσει τις σελίδες μου.Σας αποδέχομαι όλους, κάτι που από ότι φαίνετε δεν γίνετε από τους περισσότερους.
AN EINAI EDV ENA MATRIX ΤΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ;..ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;
ΕΧΟΥΝ;
ΟΛΟΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ
σαν γιναμε δυο σε κατι που αφορα τον ορο αγαπη
τοτε μαλλον υπαρχει πιθανοτητα να υπαρξει..και γενικα..
σιγουρα ειμαστε παραπανω απο ενας ...απλα η θεαση αλλαζει...
--η καρδουλα ειναι μια--
(κι επειδη ειπα καρδουλα..φετος μου φανερωνεται παλι...ακομη και ο πλατανος που κοιμομουν για πανω απο δεκα μερες πανω απο τις ριζες του...ειχε μια πετρα διπλα του με μια κοκκινη καρδουλα
ζωγραφισμενη*επανω..:)//επειδη φτασαμε βραδακι..να πω οτι απλα την ..ειδα την αλλη μερα..μου αρεσε αυτο επειδη επιλεξαμε το δεντρο χωρις να τη δουμε..και περασαμε θαυμασια....στο μαγικο νησι...
των καβειρων:]
*plus:εναν κροκι Κρονο--χαμογελαει και ο Χρονος;)
καλο ταξιδι Ανθρωπε!
φως+αγαπη

aum mani padme hum
Edited by - ΑΤΜΑ on 28/08/2004 04:19:29
Edited by - ΑΤΜΑ on 28/08/2004 04:21:57
δυο δεν ειναι και οι αξονες στο σταυρο;...
ας δει ο καθενας το σταυρο του και ας αφησει τα σχολια για το σταυρο των αλλων ..
αυτο ειναι αραγε το συμπερασμα...

aum mani padme hum
quote:
Σε τι εξυπηρετεί ένα θέμα που δημιουργήθηκε καθαρά για να δοξάσει με τον λόγο του ένας άνθρωπος τον θεό και την θρησκεία που πιστεύει; Φανταστείτε να αρχίζουν να δημιουργούνται topic ναοί.Δεν ζητάω από κανέναν να απενεργοποιηθεί αυτό το θέμα, αλλά ούτε και επιθυμώ να προσβάλω η να θίξω τον just a man. Απλά έδρασα αυθόρμητα λέγοντας την άποψή μου.
Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Σεβαστέ και αγαπητέ Πάνο.
Έσω (εδώ) σε κάθε θέμα υπάρχει και ένας λογαριασμός (δεν λέγω για μέλη αλλά για λογαριασμούς, διότι κάθε μέλος μπορεί να έχει αρκετούς λογαριασμούς) που εξυπηρετεί την εταιρία προς "ψάρεμα ψυχών αδαών"...
Ο just λοιπόν είναι ένας λογαριασμός και όχι μέλος, έτσι δεν υπάρχει θέμα πως τον έθιξες.
Δες και εδώ σεβαστέ.
Aπό τον λογοριασμό του just και όσα ο λογαριασμός λέει, λείπει η θεολογική "βάση" του χριστιανισμού είτε ορθόδοξου, είτε καθολικού μόνο η "θεολογική" χριστιανική άποψη των εβραιωμασόνων κυριαρχεί. Και νομίζω πως θα πρέπει να σταματήσει κάποτε όλη η χριστιανική παρωδία του just...Εκτός δε ...
quote:
Κυνικέ, με ενόχλησε ο τρόπος που μου απευθύνθηκες. Πιθανόν να παρεξήγησες το τι είπα ή το ύφος που το είπα. Αλλά δυστυχώς αυτό είναι το μειονέκτημα του γραπτού λόγου, δεν μπορείς να τον χρωματίσεις όπως τον προφορικό.Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Προς Πάνο.
Σεβαστέ Πάνο, θα υπάρξουν και άλλοι λογαριασμοί (της εταιρίας φυσικά) που θα τρέξουν προς ενίσχυση.
Προς just.
Ξέχασα μωρέ να ρωτήσω τον λογαριασμό just...
Just τις εικονίτσες της σεβαστής της ξέρεις, μας τις έδειξε στων τεκτομασόνων το topic.
Το ερώτημα τώρα: Γιατί δεν τις "πλαστογραφείς" και εσύ, που ξέρεις, αύριο μπορεί να έχετε τις αποδείξεις πως ο Χριστός ήταν τέκτονας.
quote:
Σε τι εξυπηρετεί ένα θέμα που δημιουργήθηκε καθαρά για να δοξάσει με τον λόγο του ένας άνθρωπος τον θεό και την θρησκεία που πιστεύει; Φανταστείτε να αρχίζουν να δημιουργούνται topic ναοί.Δεν ζητάω από κανέναν να απενεργοποιηθεί αυτό το θέμα, αλλά ούτε και επιθυμώ να προσβάλω η να θίξω τον just a man. Απλά έδρασα αυθόρμητα λέγοντας την άποψή μου.
Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Σεβαστέ και αγαπητέ Πάνο.
Έσω (εδώ) σε κάθε θέμα υπάρχει και ένας λογαριασμός (δεν λέγω για μέλη αλλά για λογαριασμούς, διότι κάθε μέλος μπορεί να έχει αρκετούς λογαριασμούς) που εξυπηρετεί την εταιρία προς "ψάρεμα ψυχών αδαών"...
Ο just λοιπόν είναι ένας λογαριασμός και όχι μέλος, έτσι δεν υπάρχει θέμα πως τον έθιξες.
Δες και εδώ σεβαστέ.
Aπό τον λογοριασμό του just και όσα ο λογαριασμός λέει, λείπει η θεολογική "βάση" του χριστιανισμού είτε ορθόδοξου, είτε καθολικού μόνο η "θεολογική" χριστιανική άποψη των εβραιωμασόνων κυριαρχεί. Και νομίζω πως θα πρέπει να σταματήσει κάποτε όλη η χριστιανική παρωδία του just...Εκτός δε ...
Καθώς και ο ίδιος ο just το παραδέχεται...
Στον Ιερέα της γειτονιάς σας, μας φωνάζει...χα,χα,χα,χα,![]()