- ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Είναι γεγονός πως μέλη με μεγάλο αριθμό μηνυμάτων στο φόρουμ, σαφώς δηλώνουν με την παρουσία τους την αγάπη τους προς αυτό και το στηρίζουν έμπρακτα με τις προσπάθειές τους. Αυτό όμως δεν τους δίνει το δικαίωμα να είναι οι γαμάουές του. Ουδείς νομίζω από τους συντονιστές & διαχειριστές του φόρουμ, δεν έχουν μιλήσει προσβλητικά, δεν έχουν θίξει υπολήψεις, δεν έχουν πει κακοήθης χαρακτηρισμούς, μήτε για την ΑΤΜΑ, μήτε για την Mantis, μήτε για την Galadriel, και αυτό, κατά την γνώμη μου, είναι καλό γι’ αυτούς.
Κάνετε όμως ένα λάθος, όσοι νομίζετε πως τούτο είναι «φασισμός». Θεωρείτε de facto την αντιληπτική ικανότητα του συνομιλητή σας, και αφήνετε να εννοηθούν μπούρδες, που αν σας ζητήσει κάποιος να τις ερμηνεύσετε, ούτε κι εσείς οι ίδιοι θα γνωρίζετε τι λέτε. Με αυτόν τον τρόπο, οδηγείστε σε παρερμηνεύσεις, παρεξηγήσεις και μαλώνετε σαν γάιδαροι σε ξένο αχυρώνα γιατί το φόρουμ σε κάποιους ανήκει. Όταν συνειδητοποιήσετε τον ρόλο σας εδώ, θα σας είναι πολύ εύκολο να αποδεχτείτε τις κινήσεις των διαχειριστών του, και δεν σχολιάζετε, βγάζοντας έξω τα εξάσφαιρά σας, γιατί η τεχνολογία έχει προοδεύσει και έχουν εφευρεθεί και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα. Σεις, γιατί δεν τα χρησιμοποιείτε ?
Όταν ένα μέλος όπως η ΑΤΜΑ λέει «Εμένα δεν με πειράζει που απενεργοποίησαν προσωρινά τον λογαριασμό μου», τι άλλο θέλεις ryche ? Μήπως δεν την πιστεύεις ? Εγώ την πιστεύω. Τι προσπαθείς να κάνεις λοιπόν ? Σπέρνεις ανέμους και θα θερίσεις θύελλες καλέ μου φίλε, και άσε κατά μέρος τις καμουφλαρισμένες σου απειλές, γιατί no passaran σε μερικούς.
Εσύ pixeldream, τι θες ? Είσαι μέλος ή δεν είσαι ? Μήπως είσαι περισσότερος ελεύθερος από τους άλλους ? Μήπως σε ενοχλεί η δημοκρατία που βασίζεται σε αρχές & νόμους ? Είσαι άναρχος ? Για δεν πας να ζήσεις τότε σε μια ζούγκλα και να βρυχάσαι ολημερίς κι ολονυχτίς σαν λιοντάρι ?
Jonniebegood, λες «αν ήμουν συντονιστής». ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ! Ξύπνα!
Κάθεστε και γράφετε ανοησίες, σχολιάζοντας μια κίνηση του διαχειριστή του φόρουμ. Αυτό είναι το φόρουμ μωρά μου, take it or leave it. Αλλά όταν θα το take it, να ξέρετε τι κάνετε, κι όταν θα το leave it, πάλι να ξέρετε τι κάνετε.
Γνωρίζετε τι σημαίνει «κοινότητα» ? Ελάτε να μιλήσουμε αν θέτε, πάνω σ’ αυτό, κι όχι τι κάνει η Amalia και η κάθε Amalia. Σε νοιάζει πολύ ryche αυτό ? Εμένα καρφί δεν μου καίγεται. Εσένα pixeldream, σε νοιάζει ?
Lorenzo, για δεν έγραψες εδώ ‘κανα απόσπασμα του Καζαντζάκη ? Έχει κι αυτός, άμα ψάξεις, όμορφες περιγραφές του «φασισμού» και τις αποδοκιμάζει με τον δικό του τρόπο. Για δεν σκέφτηκες να το κάνεις αυτό με τον δικό σου τρόπο, που είναι κι ωραίος και τον γουστάρω κιόλας? Περισσότερη αξία θα είχε, από αυτά που λες. Άλλα που να πάει το μυαλό σου έρμε, έτσι που το κατάντησες σαν χωματερή, πάει εκεί που σε συμφέρει.
Admin για δεν βάζεις πάλι το διακριτικό του Ρεχάγκελ, παρά κάθεσαι και «απολογείσαι» για την στάση σου ? Ο Χαριστέας θα πει στο Ρεχάγκελ που θα σταθεί στο γήπεδο, ή ο Ρεχάγκελ στον Χαριστέα ?
Σας πείραξε ο κομμουνιστάκος ? Θέλετε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό ? Εγώ τους αγαπάω αυτούς πιο πολύ απ’ ότι αγαπούν αυτοί οι ίδιοι τον ίδιο τους τον εαυτό. Μπορώ να αποδείξω πως κι αυτοί είναι «φασίστες», σε λίγες γραμμές κειμένου. Περισσότερο φασίστας είναι κάποιος που νομίζει πως ξέρει τι λέει, από αυτόν που δεν ξέρει. Ο πρώτος είναι αλυσοδεμένος από τον «φασισμό» του ύπνου του, ο δεύτερος, έχει τουλάχιστον την οξυγονοκόλληση της άγνοιάς του…
Τα δέοντα,
Deva Parinito
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 18:00:18
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 18:28:53
quote:
Ατυχες ειναι αυτο το ποστ σου Αμαλια.
Ολα αυτα που εγραψες ειναι για τα ματια του κοσμου.
Βλεπεις το φιδι απο την τρυπα το βγαζουν παντα λιγοι.
Αλλα πιστεψε με ειναι πολλοι που περιμενουν απο πισω για να βγει..
που αν μαζευονταν εδω θα εβλεπες οτι αποτελουν την ραχοκοκαλια του φορουμ.
Ακου "ατυχες γεγονος"!!!
Πλακα μας κανεις;Τα πιστευεις αυτα που λες;Νιωθεις ενταξει με αυτα που γραφεις ενω ξερεις οτι δεν ειναι καθολου ατυχες το γεγονος;
Γειά σου ryche.
Λυπάμαι πραγματικά που το παίρνεις τόσο προσωπικά το θέμα αυτό.
Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι γι' αυτό, είναι δική σου επιλογή, οπότε εκφράσου ελέυθερα.
Αν τα λόγια μου δεν σε πείθουν, μου αρκεί που τα πιστεύω εγώ.
Άλλωστε, ο σκοπός μου δεν είναι να σου αλλάξω την υπόθεση με την οποία έχεις ταυτιστεί.
Αυτό θα ήταν δικό σου θέμα, εφόσον το επέλεγες.
Καλό απόγευμα.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Είναι γεγονός πως μέλη με μεγάλο αριθμό μηνυμάτων στο φόρουμ, σαφώς δηλώνουν με την παρουσία τους την αγάπη τους προς αυτό και το στηρίζουν έμπρακτα με τις προσπάθειές τους. Αυτό όμως δεν τους δίνει το δικαίωμα να είναι οι γαμάουές του.
Oντως.. δεν θέλω να θεωρώ λάθος .. το να αισθάνομαι τόσο οικείο το esoterica γιατί το θεωρώ οικείο.. τόσα χρόνια γράφω .. δεν μπορώ να πώ οτι δεν το αγαπώ.. ώστε να το θεωρώ οικείο αλλά το να παίρνει ο κ$##@$%^μου αέρα λόγω οικειότητας και να καβαλάω το καλάμι... και να γίνομαι .. πως το είπες γαμάουές?? τεσ/πα .. απο αυτό λοιπόν...![]()
τότε .. τα θέλει ο κ%%$#σμου...![]()
quote:
είσαι αντίθετος με το γεγονός, ότι ο Admin, χρησιμοποιεί μπλε γράμματα μέσα σε εισαγωγικά αντί του "quote", όταν θέλει να αναφερθεί στα λεγόμενα κάποιου.
ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΑ QUOTE;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ. ΟΥΠΣ!
quote:
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΩ ΛΙΓΟ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.
allzzaro ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.
I can make you anything you want to be
I can show you anything you want to see
I can make your hidden fantasies come true
I can make you see things from a different view.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ. ![]()
ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΥΣΕΣ.
Θα συμφωνήσω με τον jonniebegood.
Αυτά ρε jonnibegood που θα έκανες αν ήσουν συντονιστής μου θυμίζει κάτι απο ελληνική ταινία «ας ήμουν για μια μέρα πρωθυπουργός». ![]()
![]()
Ο PIXELDREAM ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ.
Edited by - pixeldream on 09/07/2005 18:14:27
quote:
Λυπάμαι πραγματικά που το παίρνεις τόσο προσωπικά το θέμα αυτό.
Να μην λυπάσαι. Έχει κι ο ryche τους λόγους του...
Deva
quote:
Εσύ pixeldream, τι θες ? Είσαι μέλος ή δεν είσαι ? Μήπως είσαι περισσότερος ελεύθερος από τους άλλους ? Μήπως σε ενοχλεί η δημοκρατία που βασίζεται σε αρχές & νόμους ? Είσαι άναρχος ? Για δεν πας να ζήσεις τότε σε μια ζούγκλα και να βρυχάσαι ολημερίς κι ολονυχτίς σαν λιοντάρι ? Λες «αν ήμουν συντονιστής». ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ! Ξύπνα!
ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ; ΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ...ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ...ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ...ΞΥΠΝΑ.
ΤΙ ΘΕΛΩ; ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΔΑΙΝΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ.
ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ...ΕΣΥ;...ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ...ΣΩΣΤΑ;
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ; ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.
Ευχαριστώ,
Deva
Υ.Γ Το τζίνι μου παίζει άσχημα παιχνίδια...
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 18:36:29
quote:
ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
Σαφώς και δεν μπορείς, σαφώς...
quote:
ΩΡΑΙΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.
Εντάξει, άρχισε λοιπόν εσύ την κουβέντα, λέγοντάς μου τι εννοείς με αυτό : "Είμαι ό,τι θέλεις να είμαι" γιατί δεν το καταλαβαίνω. Άντε να σε δω, παλίκαρε...
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 18:45:44
quote:
allzzaro ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.I can make you anything you want to be
I can show you anything you want to see
I can make your hidden fantasies come true
I can make you see things from a different view.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πείς....
Ρε παιδιά.. γιατί δεν μιλάμε οπως πρέπει.. αμάν αυτά τα .. δυσνόητα δεν μπορώ να τα καταλάβω μαχαίρια, πηρούνια, για όνομα του Θεού.. δεν καταλαβαίνω τίποτα... τι στο καλό δεν μου κόβει.. δεν μπορώ να καταλάβω... ούφ..
Για να δούμε, τι ψάρια θα πιάσουμε...
Deva
Υ.Γ Εδώ να δεις, τι γέλιο θα ρίξει ο Deva...
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 18:51:18
quote:Jonniebegood, λες «αν ήμουν συντονιστής». ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ! Ξύπνα!
και ουτε θα ειμαι ποτε φιλε, απο επιλογη μου.
ηλπιζα να μην παρεξηγηθουν οι προθεσεις μου και εισαι ο πρωτος που το εκανε.
λοιπον δεν ειμαι συντονιστης αλλα ειμαι μελος ενος ελευθερου χωρου και λεω ελευθερα την γνωμη μου.
δεν ειδα να χαλιεται η Κυρα μας των Κλειδιωνε απο οσα ειπα (και ειναι φυσικο αφου αυτη ειναι η αποψη μου και απλα την λεω, δεν προσπαθω να την επιβαλλω), εσυ γιατι χαλαστηκες???
πολυ νευρικο σε βρισκω... ![]()
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.
Πάλι δεν καταλαβαίνω...
Deva
quote:Αυτά ρε jonnibegood που θα έκανες αν ήσουν συντονιστής μου θυμίζει κάτι απο ελληνική ταινία «ας ήμουν για μια μέρα πρωθυπουργός».
Ο PIXELDREAM ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ.
εχεις απολυτο δικιο!
με προτιμας σε στυλ Μαυρογιαλουρου ή σε στυλ Γ. Βασιλειαδου vs Αυλωνιτη? ![]()
ο συντονιστης για μια μερα jonnibegood χαιρεταει τα πληθη!
![]()
.
.
quote:
jonniebegood
λοιπον δεν ειμαι συντονιστης
Καλή παρατήρηση. Να το θυμάσαι αυτό που λες...
quote:
jonniebegood
ο συντονιστης για μια μερα jonnibegood χαιρεταει τα πληθη!
Τι το 'θελα και το 'πα?
Τα συμπεράσματα δικά σας. Αμαλία, κάτι συζητούσατε στο Εργαστήρι για φαντασιοπληξία. Ε, ρε υλικό που έχει εδώ...
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 19:03:04
quote:
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.
Bρε pixeldream .. δεν ξέρω αν θα πρέπει να βάλω τα γέλια ή να αρχίσω να ανησυχώ.. δεν καταλαβαίνω τίποτα..
Με ρώτησες αν είμαι εκνευρισμένος και σου είπα οχι.. απο εκεί και μπρός .. δεν καταλαβαίνω τι μου λές.. αφού αρχίζω να πιστεύω οτι δεν μιλάς σε μένα... Βέβαια γνωρίζω οτι κάπου στοχεύεις και οχι μόνο εσύ .. αλλά ολοι σας.. δηλαδή με λίγα λόγια .. κάτι ξέρετε και για κάτι μιλάτε που εγώ δεν γνωρίζω...
Πείτεμου και εμένα του δόλιου να μάθω .. τι συμβαίνει.. ως προς τι ΟΟΟΟΛΑ αυτά...
quote:quote:
λοιπον δεν ειμαι συντονιστηςΚαλή παρατήρηση. Να το θυμάσαι αυτό που λες...
Deva
εσυ γιατι το παιζεις ομως συντονιστης στην θεση των συντονιστων?
ασε σε αυτους να μου κανουν υποδειξεις, που ξερουν και τον τροπο - οι δικες σου μου ακουγονται αυταρχικες... ![]()
.
.
quote:
οι δικες σου μου ακουγονται αυταρχικες
Τοκ τοκ! Είναι ο ήχος της πόρτας.
Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα...
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 19:09:19
quote:
μαχαίρια, πηρούνια, για όνομα του Θεού..
ΛΥΓΙΣΕ ΤΑ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ![]()
![]()
quote:
τι στο καλό δεν μου κόβει
ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ...ΑΠΛΑ ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Deva_Parinito
quote:
Πάλι δεν καταλαβαίνω...
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;
jonniebegood ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑ.