- ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:quote:
jonniebegood
ο συντονιστης για μια μερα jonnibegood χαιρεταει τα πληθη!
Τα συμπεράσματα δικά σας. Αμαλία, κάτι συζητούσατε στο Εργαστήρι για φαντασιοπληξία. Ε, ρε υλικό που έχει εδώ...Deva
πες της κατι καινουργιο βρε ντεβα.
ειμαι το επισημο πειραματοζωο του εργαστηριου επι της φαντασιοπληξιας - δεν τοξερες?
μαλιστα στην τελευταια συναντηση δεν πηγα γιατι υποψιαστηκα οτι θα εκαναν μαθηματα ανατομιας πανω μου! ![]()
κανα μπανακι εκανες?
φορτισμενο σε βρισκω αδελφε.
χαλαρωσε!
υπαρχει και το χουμορ ξερεις...
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;
Σε ευχαρίστησα, γιατί με έκανες να διορθώσω το μήνυμά μου φίλε... Ξύπνα! Δεν σου ζήτησα τίποτε.
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 19:18:27
quote:
υπαρχει και το χουμορ ξερεις...
Ναι, δεν λέω, μόνο που εγώ σου μιλάω πολύ σοβαρά αδελφέ...
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 19:14:24
quote:
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;
Δεν καταλαβαίνω.. δεν καταλαβαίνω .. δεν καταλαβαίνω τίποτα..
Βγήκε αυτός .. και καταγγέλει ως φασίστες τους ιδιοκτήτες του esoterica.. οκ.. τους καταγγέλει ως φασίστες επειδή τον διέγραψαν..
οκ.. τεσ/πα.. οι διαγραφές πρόσκεινται στον κανονισμό.. και κάποιος πρέπει να τις κάνει... Τελικά τις κάνει η Αμαλία.. φυσικά δεν περνούν απο κάποια σχετική δίκη.. κρίνει οτι πρέπει να γίνουν και γίνονται..
ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕΣ...ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ 20 ΦΟΡΕΣ.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ.
ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
Deva
quote:
DEVA ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΑΣΚΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ.
Και τι νομίζεις πως είναι αυτά που διαλαλώ ?
Για λουκ τι διαλαλώ λοιπόν :
quote:
Θεωρείτε de facto την αντιληπτική ικανότητα του συνομιλητή σας, και αφήνετε να εννοηθούν μπούρδες, που αν σας ζητήσει κάποιος να τις ερμηνεύσετε, ούτε κι εσείς οι ίδιοι θα γνωρίζετε τι λέτε.
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 19:25:41
quote:
ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕΣ...ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ 20 ΦΟΡΕΣ.
A.. τώρα μπήκα.. σπίρτο είμαι...
quote:
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ.
Ούπς.. πάλι δύσκολα.. δηλαδή εχουμε να κάνουμε με την Αμαλία..??
Τι έκανε η Αμαλία .. εκτός απο τις διαγραφές..??
quote:[font=Comic Sans MS]Ναι, δεν λέω, μόνο που εγώ σου μιλάω πολύ σοβαρά αδελφέ...
Deva
μονο που το ωθεις να γινει τσατ το τοπικ βρε ντεβα...
ανυ γουεϊ που λενε στο χωριο μου, την γνωμη μου την ειπα, ακουσα τις γνωμες αλλων, παιξαμε με τα αλλα παιδακια, ωρα να την κανω πριν με μπαναρει ο ντεβα ως μη σοβαρο και φαντασιοπληκτο. ![]()
παω να παιξω τον συντονιστη και σε αλλα τοπικ. ![]()
.
ΥΓ. πιξελ νομιζω οτι μου παει περισσοτερο το στυλ Βασιλειαδου - σε προσλαμβανω για ιματζ μεϊκερ παιδι μου - υπουργειο οταν φαω την θεση του αντμινου.
μπορεις να με φωναζεις ιζνογκουντ.![]()
ναστε καλα
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr