- ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Ενδιαφέρον. Θα ήθελες να μας το αναλύσεις όμως? Βασικά οι "τεχνικές" που δίνει ο γνωστικισμός για την καθαίρεση των εγώ είναι.. ο διαλογισμός. Ο απλός και κοινός διαλογισμός.
(Συγνώμη, μπορεί να ενοχληθούν κάποιοι όπως, μακφορ και εαρινός, αλλά τί να κάνω? Δέν μπορώ να λέω αυτό που θέλω?)
Υπάρχουν 15 διαστάσεις,το time matrix μας, πιό πάνω απο αυτές είναι ο Θεός-πηγή των πάντων.Εμείς οι κοινοί άνθρωποι έχουμε την δυνατότητα να εισέλθουμε μέχρι την 12η διάσταση,οι έκπτωτοι μέχρι την 11 διάσταση.
Δεδομένου οτι εσύ και εγώ βρισκόμαστε τώρα στην 3η διάσταση(επειδή δέν έχουμε εξελιχθεί πλήρως) δέν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει παραπέρα,Κάποιοι έκπτωτοι όμως που μπορούν να λειτουργούν απο την 4η ή την 5η ή και πιό πάνω,μπορούν πολύ εύκολα να μας ξεγελάσουν και να μας παρασύρουν.Μπορούν να φένονται άγιοι στα μάτια μας αλλά να θέλουν ουσιαστικά την ψυχή μας.Σκέψου το.Για αυτούς είναι πολύ εύκολο.
quote:Γιατι φέρνουν δυστυχία.
Dr Jekyll Mr Hyde,γιατί κάποιος να καταστρέψει τις επιθυμίες του?
quote:
(Συγνώμη, μπορεί να ενοχληθούν κάποιοι όπως, μακφορ και εαρινός, αλλά τί να κάνω? Δέν μπορώ να λέω αυτό που θέλω?)
Καλά μη με μπλέκεις εμένα
quote:
Υπάρχουν 15 διαστάσεις,το time matrix μας, πιό πάνω απο αυτές είναι ο Θεός-πηγή των πάντων.Εμείς οι κοινοί άνθρωποι έχουμε την δυνατότητα να εισέλθουμε μέχρι την 12η διάσταση,οι έκπτωτοι μέχρι την 11 διάσταση.
Δεδομένου οτι εσύ και εγώ βρισκόμαστε τώρα στην 3η διάσταση(επειδή δέν έχουμε εξελιχθεί πλήρως) δέν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει παραπέρα,Κάποιοι έκπτωτοι όμως που μπορούν να λειτουργούν απο την 4η ή την 5η ή και πιό πάνω,μπορούν πολύ εύκολα να μας ξεγελάσουν και να μας παρασύρουν.Μπορούν να φένονται άγιοι στα μάτια μας αλλά να θέλουν ουσιαστικά την ψυχή μας.Σκέψου το.Για αυτούς είναι πολύ εύκολο.
Ναι κάτι έχω ακουστά για αυτά που αναφέρεις αλλά γιατί θα έπρεπε να εμπιστευτώ αυτές τις πληροφορίες περισσότερο απο άλλες
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
quote:
quote: Dr Jekyll Mr Hyde,γιατί κάποιος να καταστρέψει τις επιθυμίες του?Γιατι φέρνουν δυστυχία.
Σωστό είναι αυτό που λές, ο πόνος και η απόλαυση είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.Οσο πιό πολύ κυνηγάει κάποιος την απόλαυση τόσο πιο πολύ βυθίζεται στον πόνο.
Ομως υπάρχει διαφορά στο να κυνηγάς την απόλαυση με το να την δέχεσαι όταν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία.Π.χ. Δέν είναι το ίδιο να πηγαίνεις κάθε βράδι στα μπουζούκια και να διασκεδάζεις, με το να το κάνεις αυτό όταν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία και θέλεις να το κάνεις, απλώς για να χαλαρώσεις.
Θέλω να σου πώ οτι δέν είναι ανάγκη κάποιος να δουλεύει στην διάλυση των εγώ.Είναι ανάγκη όμως(για μένα τουλάχιστον) να εξελίσεται.Όσο πιό πολύ εξελισεται τόσο αυξάνεται και η δόνηση του,τα κατώτερα εγώ είναι οι αργές και χοντροκομένες δονήσεις,άρα χάνονται και την θέση τους παίρνουν οι ενώτερες ιδιότητες.
Κατα την γνώμη μου,δέν πειράζουμε τις επιθυμίες μας τις αφήνουμε ελεύθερες.Αλλά αυτό δέν σημαίνει ταυτόχρονα οτι χάνουμε κάθε μέτρο...
quote:
Ναι κάτι έχω ακουστά για αυτά που αναφέρεις αλλά γιατί θα έπρεπε να εμπιστευτώ αυτές τις πληροφορίες περισσότερο απο άλλες
Εδω πέρα εξαρτάται απο την κρίση σου.Πρέπει να έχεις γνώση και για τα δύο για να κρίνεις.Αν ξέρεις καλά αγγλικά θα σε συμβούλευα να διαβάσεις τις κευλόντιες πλυροφορίες και μετα θα καταλάβεις.
Εγώ όταν διάβαζα την γνωστική διδασκαλία μου φενόντουσαν όλα σωστά,επειδή νόμιζα οτι όλοι όσοι μιλάνε για εσωτερισμό είναι οι καλοί.Τελικά όμως έμαθα οτι η συνολική εικόνα είναι πολύ μεγάλη και δέν μπορείς να κρίνεις έτσι απλά.
Επίσης οι κευλόντιες πληροφορίες δέν έχουν ίχνος δογματισμού,είναι καθαρά επιστημονικές,σε αντίθεση με την γνωστική διδασκαλία που ο Σαμαέλ είναι δογματικός και μιλάει με μίσος για τον άνθρωπο πάντα,αποκαλόντας τον "διανοητικό ζώο".
quote:
Εδω πέρα εξαρτάται απο την κρίση σου.Πρέπει να έχεις γνώση και για τα δύο για να κρίνεις.Αν ξέρεις καλά αγγλικά θα σε συμβούλευα να διαβάσεις τις κευλόντιες πλυροφορίες και μετα θα καταλάβεις.
Διάβασα, και έχουν ενδιαφέρον όντως.
quote:
Ομως υπάρχει διαφορά στο να κυνηγάς την απόλαυση με το να την δέχεσαι όταν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία.Π.χ. Δέν είναι το ίδιο να πηγαίνεις κάθε βράδι στα μπουζούκια και να διασκεδάζεις, με το να το κάνεις αυτό όταν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία και θέλεις να το κάνεις, απλώς για να χαλαρώσεις.
Θέλω να σου πώ οτι δέν είναι ανάγκη κάποιος να δουλεύει στην διάλυση των εγώ.Είναι ανάγκη όμως(για μένα τουλάχιστον) να εξελίσεται.Όσο πιό πολύ εξελισεται τόσο αυξάνεται και η δόνηση του,τα κατώτερα εγώ είναι οι αργές και χοντροκομένες δονήσεις,άρα χάνονται και την θέση τους παίρνουν οι ενώτερες ιδιότητες.
Χοντροκομένες δονήσεις.. μ'αρέσει το ακουσμα αυτής της φράσης..
Σε τι έρχεται σε αντίθεση τα της γνωστικής διδασκαλίας με αυτά που λέει το σάιτ?
quote:
Για την πραγματική ανέλιξη της ψυχής μπορείς να βασιστείς εδώ:http://www.keylonticdictionary.org/home-No%20Prosender.htm
Θυμάμαι έν α θέμα που είχε γίνει τεράστια συζήτηση γι αυτό: μπορείτε να το δείτε εδώ. Αλλά προσοχή θεωρώ τεράστιο λάθος να βασιστεί κάποιος σε μια αμερικανιά όταν όντας Έλληνας μπορεί να μελετήσει αρχαία ελληνική γραμματεία και να βρει απαντήσεις σε όλα.

quote:
Σε τι έρχεται σε αντίθεση τα της γνωστικής διδασκαλίας με αυτά που λέει το σάιτ?
Η αντίθεση που βρήκα εγώ είναι η εξής:η γνωστική διδασκαλία έχει πολλά κενα σε πολλά πράγματα.Δέν αναφέρει κάν τα 15 κύρια τσάκρας.Δέν μιλάει για τις ανώτερες διαστάσεις,εννοώ την 12 και μετά.Και φυσικά δέν μιλάει πουθενά για το merkaba,πληροφορία που είναι ζωτικής σημασίας ,καθώς η φορά της περιστροφής του καθορίζει αν θα είσαι άγγελος ή διάβολος.
Πώς ξέρεις οτι δέν θα σου ενεργοποιήσει κάποιος έκπτωτος άναποδά το merkaba?Αν εσύ αφεθείς και τους πιστέψεις τότε μπορεί να γίνει πολλύ εύκολα, χωρίς να το καταλάβεις.
Επίσης τοποθετεί το αστρικό σώμα στην 5ή διάσταση ενώ στην πραγματικότητα είναι στην 4η.Αυτό είναι εξώφθαλμο,πώς γίνεται να πηδάμε διαστάσεις όταν κοιμόμαστε?
Οταν εσύ κατλαβαίνεις λανθασμένα για το πού είναι κάτι και πώς λειτουργεί,τότε δημιουργείτε χάος.Αντί για ανέλιξη θα έχουμε πτώση της συνείδησης.
Και αυτή την πτώση μπορεί να μήν την καταλαβαίνεις γιατί μπορεί να ανεβαίνεις διαστάσεις,όμως ουσιαστικά σου κόβεται η ικανότητα να πάς περα απο την 12 διάσταση.
Το μερκάμπα που λειτουργεί ανάποδα στους fallen angels, ρουφάει την περισσότερη ενέργεια για το σώμα και τα τσάκρας και στέλνει την λιγότεροι προς τα έξω.Αντίθετα το μερκάμπα που περιστρέφεται σωστά δίνει προς τα έξω την περισσότερη ενέργεια και κρατάει την λιγότερη.
Θυμάμαι όταν ρώτησα τον υπηρέτη τί είναι το μερκάμπα,και μου απάντησε οτι έχει σχέση με το μάνας των θεοσοφιστών.Αυτό είναι εντελώς λάθος και δέν μπορώ να καταλάβω πού το είδε.
Δέν είναι μόνο αυτά βέβαια.Εγώ ακουλούθησα τν διαίσθηση μου και επιβεβαιώθηκα απο κάποιον πιό προχωρημένο.Αν θές περισσότερες πληροφορίες ρώτα κάποιον με περισσότερες γνώσεις.
quote:
Θυμάμαι έν α θέμα που είχε γίνει τεράστια συζήτηση γι αυτό: μπορείτε να το δείτε εδώ. Αλλά προσοχή θεωρώ τεράστιο λάθος να βασιστεί κάποιος σε μια αμερικανιά όταν όντας Έλληνας μπορεί να μελετήσει αρχαία ελληνική γραμματεία και να βρει απαντήσεις σε όλα.
Είναι πολλύ σημαντική η αρχαία ελληνική γραμματεία,έχεις καμιά πηγή?
Πάντως αυτό το,απαντήσεις σε όλα, μου φένεται υπερβολικό.Επίσης δέν καταλαβαίνω γιατί το λές αμερικανιά.
quote:Μιλάει για τις 9 κατώτερες και 9 ανώτερες περισσότερα δεν γνωρίζω... Ο Υπηρέτης ίσως ξέρει να σου πει.
Η αντίθεση που βρήκα εγώ είναι η εξής:η γνωστική διδασκαλία έχει πολλά κενα σε πολλά πράγματα.Δέν αναφέρει κάν τα 15 κύρια τσάκρας.Δέν μιλάει για τις ανώτερες διαστάσεις,εννοώ την 12 και μετά.
quote:Καλά αυτή η αποκλιση μπορεί να είναι καθαρά θεωρητική σε επίπεδο "συστήματος" δηλαδή κάποιος να χρησιμοποιεί ένα Χ σύστημα και κάποιος ένα άλλο, δεν γνωρίζω. Θεωρείς οτι κάποιος που είναι στην 5η και θα προσπαθούσε να μπει σε κάποια χαμηλώτερη(τουτέστιν την 4η) θα εμπαινε σε κάποια υποδιάσταση?Και αν γινόταν κάτι τέτοιο κατά πόσο θα δημιουργούσε πρόβλημα?
Επίσης τοποθετεί το αστρικό σώμα στην 5ή διάσταση ενώ στην πραγματικότητα είναι στην 4η.Αυτό είναι εξώφθαλμο,πώς γίνεται να πηδάμε διαστάσεις όταν κοιμόμαστε?
quote:
Πώς ξέρεις οτι δέν θα σου ενεργοποιήσει κάποιος έκπτωτος άναποδά το merkaba?Αν εσύ αφεθείς και τους πιστέψεις τότε μπορεί να γίνει πολλύ εύκολα, χωρίς να το καταλάβεις.
Πώς ενεργοποιείται το μερκαμπα? Και δεν μπορείς και ενώ λειτουργεί ανάποδα να είσαι καλός?
quote:Και πού μπορώ να βρώ ένα τέτοιο άτομο?
Δέν είναι μόνο αυτά βέβαια.Εγώ ακουλούθησα τν διαίσθηση μου και επιβεβαιώθηκα απο κάποιον πιό προχωρημένο.Αν θές περισσότερες πληροφορίες ρώτα κάποιον με περισσότερες γνώσεις.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 22/08/2009 22:16:23
quote:
quote:
Πώς ενεργοποιείται το μερκαμπα? Και δεν μπορείς και ενώ λειτουργεί ανάποδα να είσαι καλός?
ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ, ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ. Ανοίξτε και κανά βιβλίο, ρε σεις.
Η Μαασέ Μπερεσίτ είναι μία. Η Μαασέ Μπερκαβά είναι επίσης μια. Τι ορθά και ανάποδα;
Κι όπως λέει το Σεφέρ Γετζιρά:
"...Γιατί Αυτός, είναι πανίσχυρος στην ενότητά του. Ποιόν αριθμό μπορεί να βάλεις πριν απ' το ένα;"
Θα ήταν ενδιαφέρον όμως αν το χεις ψάξει να μας δώσεις κάποιες εξηγήσεις για να καταλάβω και γω τι είναι αυτό το "μερκάμπα"..
Ευχαριστώ.
Οι νομιμοι Αλβανοι..αυτοι που εχουν πρασινη καρτα και πληρουν τις προυποθεσεις να μεινουν αρκει να τηρουν τους κανονες της Ελληνικης πολιτειας.Οποιος παρανομησει απο αυτους με τη μια σπιτι του.

Είναι κρίμα να πετάξουμε έναν άνθρωπο εκτός επειδή εισήλθε παράνομα, την στιγμή που αυτός πεινάει.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

Πόσο μάλλον να κάνουμε ένα gallop!
Φοβάμαι επίσης οτι τα όρια μιας συζήτησης σχετικά με αυτό το θέμα είναι πολύ χαλαρά κι ίσως πολύ "ασαφή", με τον κίνδυνο να πέσουμε σε μια μεγάλη παγίδα, που είναι ανεπίτρεπτη:
Το ρατσισμό...

In anticipation of my resurrection...
Edited by - Dying_Incubus on 04/03/2006 12:56:21
----------------------

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
να φυγουν απο την Ελλαδα ΟΛΟΙ οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Αλβανοι,να πανε σπιτια τους και να μην ξαναγυρισουν...
χριστιανοί της αγάπης που αγαπάνε αλλήλλους σου λέει μετα...υποκρισία στο φουλ....
Κι εσύ εισαι παράνομος αν έχεις αντιγράψει κασσέτα, βιντεοκασέτα, dvd έστω και μια φορά στη ζωή σου...οπότε για δωσε μου τα στοιχεία σου παρακαλώ να σε αναφέρω στους μπάτσους...και γρήγορα...
Ακους εκεί...γκάλοπ...μα γκάλοπ!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!
Κάποιοι φουκαράδες πένητες έπεσαν θύματα της φτώχειας και γενικά δυσάρεστων κοινωνικοιστορικών συγκυριών και επειδή εισήλθαν παράνομα εμείς αντί να κοιτάξουμε πως μπορούμε να τους βοηθήσουμε και να τους στηρίξουμε ζητάς να τους ξαποστείλλουμε!! Η Παναγιά δάκρυσε σήμερα με αυτά που είπε ο πιστος χριστιανός lancelot...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
για το σχόλιο του gigenis λυπάμαι![]()
να δω πάντως αν θα τα έλεγαν αυτά κάποιοι σε περίπτωση που η ζωή τα είχε φέρει έτσι, ωστε οι κατήγοροι να είχαν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση των κατηγορούμενων...
Αλλά μιλάμε εκ του ασφαλούς βεβαίως βεβαίως.....
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
πηγαν μετα απο νομιμες διαδηκασιες και αφου το γερμανικο κρατος
ειχε ζητησει να πανε εκει ατομα για συγγεκριμενη δουλεια
δεν περασαν συνορα παρανομα
δεν παρανομησαν καθολη την διαρκεια της παραμονης τους εκει
σεβαστικαν τους νομους του κρατους που τους φιλοξενουσε
αυτα τα λιγα για τον γηγενη
αν πιστευει ο καθε ενας οτι το καθε κρατος ειναι ξεφραγο αμπελι
ας μαζεψει τον καθε εναν που μπαινει στην χωρα και ας τον ταισει
τωρα αν καποιος στεναχωριεται με τις αποψεις μου δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
γιατι μονο οι αλβανοι και οχι ολοι οι παρανομοι αλλοδαποι;
Γιατί είναι αισθητά περισσότεροι από τους υπόλοιπους;
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει αυτό βέβαια να σημαίνει πως λόγω εθνικότητας τίθεται το ζήτημα που τίθεται, αλλά λόγω τάξης.
Επιμένω στην παραπάνω θέση μου περί νομιμοποίησης όσων γίνεται.
----------------------

quote:
αγαπητέ lancelot επειδή είσαι και χριστιανός δε νομίζω το πρότυπό σου ο Ιησούς Χριστός να ήταν και πολύ χαρούμενος αν ακουγε την φράσηquote:να φυγουν απο την Ελλαδα ΟΛΟΙ οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Αλβανοι,να πανε σπιτια τους και να μην ξαναγυρισουν...
χριστιανοί της αγάπης που αγαπάνε αλλήλλους σου λέει μετα...υποκρισία στο φουλ....
Κι εσύ εισαι παράνομος αν έχεις αντιγράψει κασσέτα, βιντεοκασέτα, dvd έστω και μια φορά στη ζωή σου...οπότε για δωσε μου τα στοιχεία σου παρακαλώ να σε αναφέρω στους μπάτσους...και γρήγορα...
Ακους εκεί...γκάλοπ...μα γκάλοπ!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!
Κάποιοι φουκαράδες πένητες έπεσαν θύματα της φτώχειας και γενικά δυσάρεστων κοινωνικοιστορικών συγκυριών και επειδή εισήλθαν παράνομα εμείς αντί να κοιτάξουμε πως μπορούμε να τους βοηθήσουμε και να τους στηρίξουμε ζητάς να τους ξαποστείλλουμε!! Η Παναγιά δάκρυσε σήμερα με αυτά που είπε ο πιστος χριστιανός lancelot...
Καλά τι γίνεται σε αυτό το forum? Όποια πέτρα και να σηκώσεις πάλι για τον Χριστιανισμό και τους υποκριτές τους χριστιανούς θα ακούσεις;
Έλεος ρε παιδιά, ξεκολλήστε καθόλου τα μυαλά σας. Είναι που είναι το ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ για πέταμα και κυκλοφορούν διάφοροι κολλημένοι (συγνώμη, τον Schwabe εννοώ) εκεί μέσα που δεν λένε να μιλήσουν για τίποτα άλλο, θα το κάνουμε όλο το forum έτσι;
----------------------