ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κανένα Ανέκδοτο να γελάσουμε? Part 1 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Κανένα Ανέκδοτο να γελάσουμε? Part 1 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

nitro912gr30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
NON SERVIAMΜέλος
16/04/2003, 04:48:06
Στις 9 το πρωί, τηλεφωνεί ένας κεκές στο αστυνομικό τμήμα: - "Βββρρρήκα ένννα ψψψψόφφιο άααλογο στττην οδόο Παπα. ., Παπα.., Παπα.." Πρόθυμος ο αξιωματικός υπηρεσίας, προσπαθεί να βοηθήσει: - "Παπάγου; Παπαφλέσσα; Παπάφη;" - "Όόχχι... Παπα..., Παπα..., Παπα..., Φτού!" και κλείνει. Σε μια ώρα, ξαναπαίρνει και αρχίζει τα ίδια: - "Βββρρρήκα ένα ψψψόφφιο άααλογο σττην οδόο Παπα. ., Παπα. ., Παπα..., έλα, Παπα..." Και πάλι τίποτα. Πρόθυμος, αλλά χάνοντας την υπομονή του ο αξιωματικός, δομικάζει πάλι: - "Παπάγου; Παπαφλέσσα; Παπάφη;" - "Όόχχι ππάλι! Παπα..., Παπα..., Παπα... Φτού!" και ξανακλείνει. Σε πέντε ώρες ξαναχτυπάει το τηλέφωνο: - "Βββρρρήκα ένννα ψψψψόφφιο άααλογο στττην οδόο Παπα. ., Παπα. ., Παπα. ." Έχοντας εξανλήσει την υπομονή του ο αστυνομικός, αλλά θέλοντας και να φανεί ευγενικός, προσπαθεί. . - "Παπάγου; Παπαφλέσσα; Παπάφη;" - "Μπρράβο! Εκεί το ππήγα τώρα!"

YOU MAY SAY I 'M A DREAMER BUT I 'M NOT THE ONLY ONE

elpidaΜέλος
16/04/2003, 13:36:13
Με αγαπάς;
Ναι σε αγαπώ!
Με αγαπάς πολύ;
Ναι, παρά πολύ!
Που με βάζεις;
Στο κρεβάτι!
Αχ! Βρε μωρό μου και αν πέσω;
Ε!Σε γ**** και στο πάτωμα

16/04/2003, 17:47:41
Μια μέρα ένας ξυλοκόπος εκεί που πελεκούσε ένα κορμό δίπλα σ' ένα
ποτάμι, του φεύγει το τσεκούρι και πέφτει μέσα στο θολό νερό.
Μεγάλη η ζημιά και τον είχαν πάρει σχεδόν τα κλάματα, όταν εμφανίζεται ο Κύριος και τον ρωτάει:
- Γιατί κλαις;
Ο ξυλοκοπος του λεει για το τσεκούρι, ο Κύριος βυθίζεται στο ποτάμι
και, όταν ξαναεμφανίζεται, κρατάει ένα χρυσό τσεκούρι:
- Αυτό είναι το τσεκούρι σου; τον ρωτάει.
Ο ξυλοκόπος απαντάει:
- Όχι!
Ο Κύριος ξαναβυθίζεται και εμφανίζεται με ένα ασημένιο τσεκούρι:
- Αυτό είναι το τσεκούρι σου; ρωτάει
Ο ξυλοκοπος:
- Όχι!
Τρίτη βουτιά ο Κύριος και βγαίνει με ένα σιδερένιο τσεκούρι:
- Μήπως, αυτό είναι το τσεκούρι σου;
- Ναι!
Ο Κύριος χάρηκε για την τιμιότητα του ξυλοκόπου και του χάρισε ΚΑΙ
τα άλλα δυο πολύτιμα τσεκούρια. Ο ξυλοκόπος γύρισε σπίτι του
πασιχαρέστατος...
Μετά από καιρό, καθώς έκαναν βόλτα με τη γυναίκα του άκρη - άκρη στο
ποτάμι, τρώει αυτή μια γλίστρα και παρ' την μέσα. Ο ξυλοκόπος, που δεν
ήξερε μπάνιο, το 'ριξε στο κλάμα, οπότε να σου παλι ο Κύριος:
- Γιατί κλαις;
- Κύριε, η γυναίκα μου έπεσε μέσα στο ποτάμι!
Ο Κύριος ρίχνει μια βουτιά και βγαίνει με την Κλώντια Σίφερ:
- Αυτή είναι η γυναίκα σου;
- Ναι! φώναξε ο ξυλοκόπος.
Ο Κύριος έγινε έξαλλος:
- Τί λες, ρε ψεύτη του κερατά!;!;!;
Ο ξυλοκόπος:
- Συγχώρεσέ με, Κύριε... πρόκειται για παρανόηση... αν έλεγα "όχι"
στην Κλώντια Σίφερ, μετά θα μου έβγαζες τη Σάρον Στόουν... και αν
έλεγα "όχι" και σ' αυτήν, μετά θα μου έβγαζες τη γυναίκα μου... εγώ θα έλεγα ναι... και θα μου τις έδινες και τις τρεις... αλλά, Κύριε, εγώ είμαι ένας φτωχόςξυλοκόπος, πως να τις συντηρώ ΤΡΕΙΣ γυναίκες;........ γι' αυτό είπα
"ναι"!

"Τάδε έφη Avallon"
drumx13Μέλος
16/04/2003, 19:00:32
ενα πρωι ο γιωργως ο μουστακαλης παει στο καφενειο ...εκει βρισκει τον τασο φιλο του πειραχτηρη απο παλια που τον ρωταει...
Τασος. " πες στακα"
Γιωργος." στακα"
Τασ. "θα σου χεσω την μουστακα" λεει γελοντας μαζι με ολο το καενειο
την αλλη μερα παλι τα ιδια
Τασ . " πες στακα"
Γ . τον κοιταει καλα καλα "φευγα απο δω ρε "
Τ. "πες στακα" λεει ειναι καινουργιο"
Γιωρ."στακα"
τασ. σου γαμ.... την μουστακα λεει και ξεκαρδιζεται στα γελια
....ρομπα ο Γιωργος στο καφενειο
την αλλη μερα το πρωι στο καφενειο ο γιωργος καθεται στην γνωστη του θεση
ερχεται ο τασος και πριν προλαβει να πει κατι του λεει ο γιωργος
Γ. "πες λαδακι"
Τ. αντε να πω "λαδακι"
Γ. "σου γαμω τον κολο"
Τ .. "μας δεν ταιριαζει"
Γ. "γιαυτο βαζουμε λαδακι"

love for what is comming and forgivness for the past...

drumx13Μέλος
16/04/2003, 19:17:35
Ο μητσος ο κολομπαρας πεθαινει και την ωρα της κρισης απο λαθος πηγαινει στον παραδεισο εκει που περπατουσε βλεπει ενα αγγελακι που εσκυβε ολο χαρη να μυρισει ενα λουλουδι .
Αδυνατον να αντισταθει ο μητσος το βουταει το αγγελακι και το ριχνει στου θαμνους και το βατευει....μετα απο λιγο το αγγελακι τσουρομαδημενο εμφανιζεται στον Αγιο πετρο
"το και το αγιε μου ο αγριος... ο βαρβαρος..." κλπ κλπ.
ψαχνει τα κοιταπια του ο αγιος οταν ακουει ενα αλλο αγελακι να τρεχει κατα το καταλυμα του τσιριζοντας...
Αγιε μου τι ητανε τουτο...
Βλεπει ο Αγιος την κατασταση και ανακαλυπτει παραληλα το λαθος κατα την κριση του Μητσου και καλει τον βελζεβουλ με συνοδεια να τον παρουν στην κολαση και η ηρεμια επαναρχεται στον παραδεισο...
10 μερες μετα ο αγιος καθεται στο παραθυρο του και με τα κυαλα παρατηρει τον παραδεισο οπου ολα κυλουν αρμονικα .
Γυριζει τα κυαλια κατα την κολαση και τι να δει...
τα καζανια με το βραστο νερο οπου βαζουν τους κολασμενους σβηστα καποιοι κανουν μπανιο μεσα και πινουν καφεδακια..η πισα στα βαρελια παγωμενη η φλογες σβηστες και γενικα η ζωη στην κολαση εχει γινει χαλαρη...τα παιρνει ο αγιος και κατηφοριζει κατ εκει... μονολογοντας ...και κακιζοντας τον βελζεβουλη "θα μου το κλεισει το μαγαζι ο αναξιος ο ετσι ο αλιως " μπαινει στην κολαση οργισμενος και βλεπει το βελζεβουλη στυλωμενο στον τοιχο να κοιταζει με ανυσηχια γυρω του

Αγ πετρος....
"τι εγινε ρε κοπριτη... που ειναι η φωτια κοιτα χαλια... το νερο κρυωσε, η πισα παγωσε, τι κανεις θα το κλησουμε το μαγαζι...
βελζ.....
καλα φυλαξου τωρα που σου λεω και αμα γουσταρεις σκυψε εσυ να αναψεις την φωτια...

drumx13Μέλος
16/04/2003, 20:43:05
Μια κοπελα ειχε προβλημα με το μικρο της στηθος για την ακριβεια το στυθος της ηταν σαν 11χρονου κοριρτσιου....
Ειχε παει σε γιατρους σε πλαστικους και δεν γινινταν τιποτα ....
Καποια στιγμη βρηκε μια παλια φιλη της και της ειπε το προβλημα της και η φιλη της της συστησε ενα καλο πρακτικο γιατρο..
Παει λοιπον στον πρακτικο και αφου την εξεταζει της δινει την θεραπεια...
"καθε μερα 1 το μεσημερι θα καθεσαι μπροστα στον καθρεπτει θα βγαζεις το σουτιεν και θα χαιδευεις της ρωγες σου και θα λες: "Μια ωραια πεταλουδα...μια ωραια πεταλουδα με πιτσιλιστα φτερα...."να μην το ξεχασεις καμια μερα... επι ενα μηνα ...μετα ενα μηνα θα εχουν μεγαλωσει ....θα ηθελα να σε ξαναδω...
Ο καιρος περνουσε γρηγορα και ο μηνας τελειωνε.... Πραγματι ακολουθοντας της οδηγιες του πρακτικου η κοπελα καθε μεσημερι τα "πετουσε" εξω μπροστα στον καθρευτη και αρχιζε: "Μια ωραια πεταλουδα...μια ωραια πεταλουδα με πιτσιλιστα φτερα...." χαιδευοντας της ρωγες της και τα αποτελεσματα ηταν εντυπωσιακα ...
Ενα πλουσιο στηθος ειχε παρει την θεση τπυ μικρου παλιου στηθους που την ειχε γεμισηει με τοση ανασφαλεια...
Την τελευταια μερα και ενω η ωρα ηταν 10:30 το πρωι αποφασιζει να κατευει στο κεντρο για ψωνια ..παιρνει το λεωφωρειο ,το μετρο....και φτανει στην Ερμου κανει τα ψωνια της και μπαινει τον δρομο για το σπιτι καθως η ωρα πλησιαζε 12:00
Στο κεντρο γινεται ενας χαμος κοσμος παει και ερχεται και η κηνησει εχει φρακαρει καθως μια διαδηλωση εχει κλησει την κυκλοφορια σε παρακειμενους δρομους...
Ενα τεταρτο μετα η κατασταση φαινεται να χειροτερευει η διαδηλωτες κινουνται προς τα εκει και η κινηση με το λεωφιρειο ειναι προς το παρον αδυνατη ....
Καποια μολωτωφ πεφτει πλακωνει η Αστηνομια καποιες "ψιλες" απο εδψ καποιες"ψιλες" απο εκει ... η ωρα εχει παει 12:30..
Γυρω στην μια παρατεταρτο η κοπελα εχει αρχισει να ανυσηχει και η κατασταση στους δρομους παει απο το κακο στο χειροτερο...τραυματιες καπμογονα περιπολικα δακρυγονα πετρες καδρονια εκτοξευονται απο παντου ..
12:55 Οι διαδηλωτες αρχιζουν να χρησημοποιουν το λεωφορειο σαν οδοφραγμα ...
Η κοπελα εχει χασει την ψυχραιμια της πλεον και αρχιζει να χτυπαει της πορτες να βγει εξω αλλα κανει δεν της ανοιγει..
Αδιαφωρωβτας για τον κοσμο γυρω της τελικα στην μια το μεσημερι στεκεται μπροστα στον καθρευτη του οδηγου ,τα "πεταει "εξω και αρχιζει...."Μια ωραια πεταλουδα...μια ωραια πεταλουδα με πιτσιλιστα φτερα...."
αυτο μας ελειπε τωρα λεει καποιος ολα τα ειχαμε εχουμε και την ανωμαλη..
οδηγε σε παρακαλω βγαλε την κυρια εξω..
Ο οδηγος αναλαμβανει να της κανει παρατηρηση και της λεει..
καλα δεν ντρεπεσαι εδω ειναι μικρα παιδια... παπουδες... τι κανεις
κοπελα:...ρε συ ξερεις τι ωρα ειναι...?
Τι ωρα ειναι λεει ο οδηγος...
-Η ωρα ειναι μια...
-Μιαααα φωναζει ο οδηγος αλαφιασμενος και ξεκουμπωνει το παντελονι του "το πεταει" εξω και αρχιζει .... το τραγουδι

"...Αχ κουνελακι κουνελακι ξυλο που θα το φας..."

17/04/2003, 09:23:42
Καλοκαιριάτικο σούρουπο, σε ένα πάρκο. Σε ένα παγκάκι ένα ζευγαράκι χαμουρεύεται. Κάποια στιγμή η κοπελιά του λέει:
- Νίκο
-Μμμμμμ...
- Νίκο!
- Μμμμμμ...
- Νίκο γαμώτο, σου μιλάω!
- Μμμμ, εε; Τι είναι;
- Βγάλε τα γυαλιά σου. Μου γρατζουνάς τα μπούτια.
- Mμμμ, καλά.
Περνάνε πέντε λεπτά ησυχίας. Κάποια στιγμή η κοπελιά κάνει πάλι:
- Νίκο.
- Μμμμμμμμ...
- ΝΙΚΟ! ...
- Μμμμμμ ...
- Ρε Νίκο σου μιλάω επιτέλους!
- Έλα τώρα, τι είναι πάλι;
- Ξαναφόρεσε τα γυαλιά σου. Γλύφεις το παγκάκι.

O αναζητών
Apostolos

17/04/2003, 09:26:32
Πάει η δημοσιογράφος και ρωτάει τον Μήτσο μήπως ξέρετε για την ασθένεια των τρελών αγελάδων ?
Ναι λέει ο Μήτσος !
Ακου να σου πω : Πόσες φορές αρμέγουμε την αγελάδα την ημέρα ξέρεις ?
Όχι λέει αυτή !
2 λέει ο Μήτσος !
ε και ?
Πόσες φορές πηδάει ο ταύρος την αγελάδα ?
Δεν ξέρω !!
Μια φορά το χρόνο
Ε και ?
ΑΜΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΓΑΝΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΔΑΓΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΣΟΥΝΑ ?????

O αναζητών
Apostolos

17/04/2003, 09:57:28
ΤΕΛΕΙΑ!!

"Τάδε έφη Avallon"
ΓιώργοςΜέλος
17/04/2003, 14:33:29

13 WAYS TO GET A WITCH MAD AT YOU!

1. Ask if they are Satan worshippers.
2. Raid their herb supply to season your stew.
3. Rearrange their altar.
4. Pick up their crystals to get a closer look.
5. Build little houses with their runes.
6. Sharpen their athame.
7. Try on their jewelry.
8. Play poker with their tarot cards.
9. Untie the knots in their cords.
10. Debate with them about true religion.
11. Blow out their candles.
12. See how far their crystal ball will roll.
13. Make Jell-O in their cauldron.