ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

macedon61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
Kyanos_DrakosΜέλος
30/04/2008, 10:34:39
Καλημέρα!
Φίλε μου δεν αρνούμαι ότι μπορεί να είναι και έτσι.
όπως τα λες και τα πιστεύεις!
Ούτε και αρνούμαι ότι αγνοώ ως ένα βαθμό
και για αυτό είμαι προσεκτικός τριγύρω όπως με καλείς να είμαι!
Αυτό που αναφέρεις ακούγεται απαίσιο...
δεν έχω δει νέα τελευταία...
τυχαίο.. όχι βέβαια ! ηλίου φαεινότερον!

ο Κισσός... αναρριχάται
"Όταν δεις κάτι κακό σε κάποιον άλλο, γύρισε και εξέτασε πολύ προσεκτικά τον εαυτό σου" Κομφούκιος
www.myspace.com/okissos

30/04/2008, 21:34:24
Αγαπητέ Kyanos_Drakos δεν εχω την ίδια αντίληψη για τους δαίμονες που παρουσιάζεται εδω αν και σέβομαι όλες τις απόψεις...
Δλδ δεν πιστευω οτι υπάρχουν καταχθόνιες περιοχές στο σύμπαν και οντότητες παράλληλες εξω απο εμάς.
Η αποψη μου είναι οτι όλα αυτά είναι αλληγορίες του τι συμβαίνει μέσα μας. Θεωρώ οτι ολες αυτές είναι ''περιοχές'' του υποσυνείδητου μας και η έκφραση των συναισθημάτων μας.[ μέχρι αυτή την στιγμή αυτό κατανοώ....τωρα αν αργότερα αλλάξω αποψη ...καλώς να γίνει].

quote:
Και όντως δεν μπορείς nst να κοιτάς προς τα δύο κατευθύνσεις ταυτόχρονα!
Αλλά ο δρόμος του καθενός είναι ένας, έτσι!;!

Δεν αντιλαμβάνομαι τι θέλεις να πεις εδώ.
Η διδασκαλία είναι μια αλλά οι δρόμοι και οι σκοποί είναι διαφορετικοι για τον καθένα.
Η Θεότητα εξελίσεται μεσα απο εμας και συμπεριλαμβάνει τα πάντα. Ονομάζουμε αρνητικό οτι εμας μας φαίνεται έτσι αλλά δεν ξέρουμε τι Εκείνη εννοεί.
Τωρα σχετικά με την μουσική....κατά την άποψη μου με κάθε ένα ήχο εκφράζουμε κάτι διαφορετικό. Κάποιο διαφορετικό στοιχείο του εαυτού μας που ανταποκρίνεται στη ανάγκη εκείνης της στιγμής η σε ενα σκοπό που θέλουμε να πετύχουμε.
πχ Αν θέλει κανείς να διαλογιστεί με μουσική δεν θα ακούσει ροκ, αλλά αν θέλει να εκφρασει το σώμα του θα προτιμήσει Ντίσκο η χαόυζ μουσική. Αν θέλει να νιώσει τα συναισθήματα του και να αντικρίσει τις σκέψεις του είναι καλύτερη η κλασσική μουσική και αν θέλει την αίσθηση της παρέας θα προτιμήσει Σαββόπουλο κλπ...αν πάλι θέλεις να χαθείς στην κρεπάλη...θα ακούσεις Διονυσίου ....αν θές κατανυξη...Γαιτάνο...[ και άλλα πολλά....]

Ολα είναι στη φύση μας και όλα χρειάζονται να δεν θέλουμε να είμαστε απόλυτοι και μονομερείς.
Δεν πιστεύω οτι η ύλη είναι κατώτερη απο την ψυχή η το πνεύμα. Πιστεύω οτι όλα είναι εκφάνσεις της ίδιας ενέργειας που δονείται με αλλο τόνο κάθε φορά....και εμένα μου αρέσει να ''παίζω '' σε όλη την κλίμακα.
Δεν γράφω μουσική δυστυχώς...αλλά την λατρεύω και την χρησιμοποιώ οταν μου χρειαζεται...

Καλό βράδυ σε όλους

Edited by - nst on 30/04/2008 21:46:03

30/04/2008, 22:47:11
Αγαπητή μου nst ποτέ δεν είπα ότι υπάρχουν καταχθόνιες
οντότητες στο σύμπαν, όπως λέει η λέξη είναι κάτω από τη
γη κι όχι κάπου στο έξω γης διάστημα, αυτά είναι παραπλανητικά…. Είπαμε , θέλουν να τους παρουσιάσουν σαν εξωγήϊνους,
γιατί για γήϊνοι μόνο ως δαίμονες θα περνούσαν…
Όσο για το διαλογισμό με ροκ, διαφωνώ, δεν έχεις ακούσει
παλιά ροκ, όπως έλεγα πιο πάνω…Eloy, Pink Floyd, Iron Butterfly,κλπ, είναι ότι πρέπει για διαλογισμό…Συγνώμη,
ελληνική μουσική ακούω σπάνια έως καθόλου…Η μουσική έχει
τις δονήσεις όπως λέει ο Kyanos Drakos, αλλά γύρω μας
υπάρχουν χειρότερα από τις αρνητικές μουσικές δονήσεις…
Υπάρχουν αρνητικά μικροκύματα που πιάνει ο εγκέφαλος και
έχει υποσυνείδητα μηνύματα με θλιβερές σκέψεις και άλλα
αποτελέσματα όπως λένε κάποιοι που έχουν γράψει στο θέμα
«τι χημικά μας ψεκάζουν…» που υπάρχει στο φόρουμ…
Αν διαβάσετε, θα δείτε πως η αρνητική σκέψη περνάει στον
άνθρωπο με πολλούς τρόπους…
Η ερώτηση μου είναι γιατί το κάνουν αυτό; Τι κερδίζουν με
το να δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα και μελαγχολία
στον κόσμο;…;Exει σχέση αυτό με τα ερπετοειδή που λέμε;
01/05/2008, 13:32:53
quote:
Όσο για το διαλογισμό με ροκ, διαφωνώ, δεν έχεις ακούσει
παλιά ροκ, όπως έλεγα πιο πάνω…Eloy, Pink Floyd, Iron Butterfly,κλπ, είναι ότι πρέπει για διαλογισμό…Συγνώμη,
ελληνική μουσική ακούω σπάνια έως καθόλου

Συγχωρεμένος Τρεχαγύρευε [ γελάω τώρα]...Τι να σου πω ...διαλογισμό με αυτο εδω....http://www.youtube.com/watch?v=J02fBoam-14....αν εσυ μπορείς ..ουδεν σχόλιο...να μου ελεγες αυτο,http://www.youtube.com/watch?v=XxxYtqMltUA, πήγαινε κι ερχόταν ...τέλος πάντων..
Δεν είναι πιο ωραία να μιλάμε για μουσική παρά για δαιμόνια φιλαράκι?

Και για να μυηθείς λίγο στα δικά μας....
http://www.youtube.com/watch?v=1bt1EH6u3S0&feature=related

quote:
Η ερώτηση μου είναι γιατί το κάνουν αυτό; Τι κερδίζουν με
το να δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα και μελαγχολία
στον κόσμο;…;

Αν είναι κανείς συνειδητός δεν τον αγγίζουν αλλά αν δεν είναι τότε αποπρασανατολίζεται , και ξεφεύγει μακριά απο το φως ...
Ομως πιστεύω ακράδαντα οτι και αυτοί που προκαλόυν κάτι τέτοιο εχουν άγνοια και είναι οι ίδιοι δυστυχισμένοι. Αν ήξεραν , αν μπορούσαν να αισθανθούν, ποτε δεν θα δημιουργούσαν σκοτάδι...

01/05/2008, 14:27:22
Φιλενάδα Nst αυτάεν είναι ροκ που έβαλες, αυτάείναι ελαφριά τραγούδια... Ροκ είναι το in a ghata da vita, το wall,
το aqualang των Jethro Tull κλπ...Εγώ γι' αυτά μιλούσα...
Πιστεψε με θα πάθεις πλάκα...
Όσο για διαλογισμό, άκουσε λίγο whitte bird ένα τραγούδι φοβερό,
ή και άλλα του woodstock...
Πάντως φιλαράκι αν νομίζεις πως ότι γίνεται με αρνητικές δονήσεις κια ερπετοειδή γίνεται κατά λάθος κάνεις.. λάθος...
Φιλαράκι μας πουλάνε στο διάβολο , απλά δεν μας το έχουν
πει ακόμη...
Kyanos_DrakosΜέλος
02/05/2008, 01:07:00
Δηλαδή δεν συμφωνείς εσύ οτι το φυτό θα μαραθεί ? πέρα απο την κατανόηση μας για το Θείο σχέδιο θα
μαραθεί ή όχι ?
μάλλον δεν έχεις ακούσει την εκδίκηση των παιδιών της χιροσίμα και του Ναγκασάκι...

ο Κισσός... αναρριχάται
"Όταν δεις κάτι κακό σε κάποιον άλλο, γύρισε και εξέτασε πολύ προσεκτικά τον εαυτό σου" Κομφούκιος
www.myspace.com/okissos

Edited by - Kyanos_Drakos on 02/05/2008 01:33:47

MarteΜέλος
02/05/2008, 02:21:37
Για να επανέλθουμε στην αρχική τοποθέτηση σας παρουσιάζω φωτό από πράξη προσβολής της δημοσίας αιδούς από τρισκατάρατα ερπετοειδή που προσπαθούν να διαφθείρουν την νεολαία μας (πριν την φάνε) αυτές τις άγιες μέρες.

"Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω έχω φίλο τον Ήλιο Θεό με του αγέρα το νέκταρ μεθάω αγκαλιάζω και γη κι ουρανό"

Edited by - Marte on 02/05/2008 02:23:00

02/05/2008, 12:04:48
quote:

Για να επανέλθουμε στην αρχική τοποθέτηση σας παρουσιάζω φωτό από πράξη προσβολής της δημοσίας αιδούς από τρισκατάρατα ερπετοειδή που προσπαθούν να διαφθείρουν την νεολαία μας (πριν την φάνε) αυτές τις άγιες μέρες.

Πω πω !!!κοκκίνησα ολόκληρη με το αποτρόπαιο θέαμα...γρηγορα στην πυρά..πριν μας αγγίξουν τα βέβηλα ερπετά..

02/05/2008, 22:03:22
Αγαπητέ μου Kyanos Drakos, για μένα το λουλούδι δεν πρόκειται
να μαραθεί,αν κι η αλήθεια είναι ότι το βλέπω περισσότερο
σαν τον φοίνικα που βγαίνει μέσααπό τις στάχτες του...
Για να το πω αλλοιώς, ο άνθρωπος δεν πρόκειται να πάθει
τίποτα , αυτή τη φορά.
Θα επιζήσει των καταστάσεων που είναι μπροστά του και θα γίνει δυνατοτερος...Απλά πρέπει να περάσει τις καταστάσεις αυτές και
να έχει τις σχετικές εμπειρίες...
Με σκοπό να μπρεί να ξέρει τι έχει διαλέξει και τι
μπορεί να διαλέξει. Να ξέρει δηλαδή ότι το κακό
δεν έχει μέλλον κα ΄μονο με το καλό θα έχει ζωή αιώνια...
Τόσο απλά...
03/05/2008, 05:42:34
Τρεχαγυρευόπουλε φίλε μου,άσε τόν "φοίνικα",αφού εσείς δέν χρησιμοποιείτε τέτοιους συμβολισμούς.Για σένα κανονικά ο "φοίνικας",θα πρέπει να είναι κάτι υλικά υπαρκτό και "σατανικό",αφού αναγεννάται από τίς στάχτες του...κανα νεφιλήμ π.χ....Μήν μάς μπερδεύεις σε παρακαλώ.Άς τον σε μας πού τον αποσυμβολίζουμε,εμπνεόμεθα διαρκώς από αυτόν και διατηρούμε τον συμβολισμό του ζωντανό...
03/05/2008, 09:56:54
Γιατί ρε φίλε ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΕ, πιστεύεις τόσο λάθος για μένα;
Φίλε μου κι εγώ κάλλιστα θα μπορούσα να σε ονομάσω ιλουμινάτι και παθιασμένο με μυστικές και τεκτονικές στοές ενασχολούμενο, αλλά δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα, περιμένω να μου δείξεις πιο πολλά, εσύ γιατί βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα;
Φίλε μου, όλα προέρχονται από τον θεό, ακόμη και τα πιο άσχημα, απλά η καλύτερη τους μορφή, είναι αυτή που θα μείνει κι εγώ σαν τελειομανής που είμαι διαλέγω το πιο τέλειο...
Αυτή είναι η αλήθεια, για να σε βοηθήσω...
03/05/2008, 10:56:55
ΟΣΟ θα υπάρχουν μεσα στις συζητήσεις οι έννοιες << εσεις, εμείς, αυτοί >> ο διαχωρισμός θα συνεχίζεται και εσωτερικά και εξωτερικά.
Θα αποδεικνύουμε για άλλη μια φόρα οτι η γνώση που λαμβάνουμε δεν περνάει στο είναι μας.
Η αδελφότητα αναφέρεται σε όλη την ανθρωπότητα ανεξαρτήτως χρώματος, φύλου, θρησκείας και εθνικότητας...δεν αναφέρεται σε μια στενη ομάδα ανθρώπων που εχουν απλως ενα κοινό ενδιαφέρον.

Φίλοι ζούμε εδω και τώρα, αυτή την στιγμή με όλα όσα αυτό περιέχει..
οπως είμαστε και όχι όπως φαντασιωνόμαστε οτι θα γίνουμε ...

Φιλικά

03/05/2008, 10:59:50
quote:
όλα προέρχονται από τον θεό, ακόμη και τα πιο άσχημα, απλά η καλύτερη τους μορφή, είναι αυτή που θα μείνει κι εγώ σαν τελειομανής που είμαι διαλέγω το πιο τέλειο

Δεν νομίζεις οτι ο Θεός κάτι θα ξερει παραπάνω απο τα δημιουργήματα του? Γιατί να μην ''ΔΙΑΛΕΓΕ'' και εκέινος το τέλειο? Θα μπορούσε..

03/05/2008, 12:30:47
Αγαπητή μου nst μπορεί να σου φάνηκε υπερήφανος ή αλαζονικός
ή ότι άλλο, αλλά όταν λέω ότι διαλέγω το τέλειο, εννοώ,
τώρα που ξέρω, γιατί παλιότερα έπεφτα με τα μούτρα , βέβαια
με κάποια κριτήρια, ομολογώ, σε όλες τις καταστάσεις, ώστε
να αποκτήσω την εμπειρία… αυτός είναι, πιστεύω κι ο λόγος που
ο Θεός δεν έπλασε τον άνθρωπο τέλειο, αλλά τον άφησε να ΓΙΝΕΙ τέλειος που είναι σαφώς καλύτερο…
Σκέψου, το θέμα δεν είναι να είμαστε πλάσματα, αλλά να γίνουμε
αυτό που είμαστε, δηλαδή θεοί…
Φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο, δεν υπάρχει το «εμείς, εσείς κλπ»
είναι ανόητο να υποστηρίζουμε διαφορετικά πράγματα όταν είμαστε
όλοι αδέλφια, έστω ως όμοια πλάσματα…Είμαστε αδέλφια κι έχουμε
κοινό προορισμό και αυτό θα γίνει κάποια στιγμή, άσχετα από το
ποσο καιρό και τι διαδρομές ψυχής θα πάρει…
Φιλαράκι, όλα έχουν κάποιο λόγο που γίνονται, όλα έχουν κάποιο
λόγο που συντελούνται κι αυτό είναι η γνώση…
03/05/2008, 15:29:11
Αγαπητέ ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΕ, στο τελευταίο σου μήνυμα απευθύνεσαι στον trexagireve χρησιμοποιώντας το β' πρόσωπο πληθυντικού αριθμού.
Υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό από την στιγμή που απευθύνεσαι σε ένα φυσικό πρόσωπο;

In anticipation of my resurrection...

04/05/2008, 03:34:59
Χαίρε,Dying_Incubus,φίλτατε.Απευθύνομαι αρχικά στον ίδιο{με ενικό} και κατόπιν μέσω αυτού{σε πληθυντικό},σε όλους τούς δογματικούς..."τυφλούς".Διότι πιστεύω ότι ο δογματικός είναι αδύνατον να συμβολίσει/αποσυμβολίσει κάτι το οποίο δέν δέχεται το δόγμα του ή απλά δέν το περιελαμβάνει.Άν το έκανε δέν θα ήταν δογματικός...
04/05/2008, 03:39:39
Επίσης με τον πληθυντικό στό Α'πρόσωπο,ενοώ όλους τούς "ελεύθερα σκεπτόμενους Ανθρώπους",ανεξαρτήτως άλλων ομοιοτήτων η΄διαφορών ώς πρός εμέ.
04/05/2008, 17:27:34
Αγαπητέ μου φίλε ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΕ, να μην είσαι τόσο σίγουρος για το ποιοι ανήκουν στο πρώτο πληθυντικό και το δεύτερο πληθυντικό, γιατί πέραν από την επιθυμία του καθενός , υπάρχει κι η αδυσώπητη αλήθεια, που έρχεται μόνη της να κατάδείξει ποιος είναι ποιος και ποιος ανήκει που…Φιλικά , Βαγγέλης…
Ο σωστός ερευνητής, δεν βιάζεται να δογματίσει, αλλά ερευνά τις θέσεις και προπάντων κατανοεί, ότι στην κάθε ιέση, το ρόλο της σκιάς παίζει και η αντίθετη της που ενυπάρχει και ζεί μέσα από τη δράση της…
Με πομπώδεις φράσεις και θέσεις , δεν αποδεικνύεται τίποτα.Η εφαρμογή στη ζωή είναι αυτό που δείχνει το πως έχουν τα πράγματα, αγαπητέ μου, οι δηλώσεις εν θερμώ, απέχουν ...
Strange00Νέο Μέλος
05/05/2008, 05:41:59
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, Ο.ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ... ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ, ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΑΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ... ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟ ΓΥΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ... ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΛΑΚΙΤΣΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΕΠΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ 5-6 ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΑ, ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΩΝ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟΝ ΕΞΗς ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ: ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ... ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ - ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΩ - ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ "ΗΓΕΤΩΝ" ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ... ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ... ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!!!
ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ ΚΤΛ... ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ... ΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ... ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΠΟΝΝΟΗΣΩ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ, ΒΡΙΛ, ΝΕΦΕΛΙΜ 'Η Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ... ΑΟΛΑ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ... ΜΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ
ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ...ΚΑΙ Η ΓΕΩΠΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 'Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΕΙ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΩΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ 'Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ 'Η ΔΙΑΝΟΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑΔΥΟ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ... ΟΠΟΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΑΥΤΗ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΩ ΚΑΙ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ"...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...
05/05/2008, 09:13:01
Αγαπητέ ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΕ, όπως σου είπε κι ο trexagireve είναι πολύ δύσκολο να ομαδοποιήσουμε κάποιον άνθρωπο με βάση κάποια πιστεύω του τα οποία μας έχει παρουσιάσει.
Ως σύνθετες και πολυεπίπεδες προσωπικότητες έχουμε πάρα πολλές εκφάνσεις που μέσω της ομαδοποίησης αυτής καταστρατηγούνται κατά κάποιον τρόπο.
Ας κρίνουμε λοιπόν κάποια πεποίθηση ενός ανθρώπου, ας αναφέρουμε τις αντιρρήσεις μας με έναν τρόπο που θα επιτρέψει έναν γόνιμο διάλογο - κάτι που γενικά κάνεις με την έως τώρα συμμετοχή σου - αλλά ας αποφεύγουμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο.
Αν το κάνουμε κινδυνεύουμε να γίνουμε άδικοι...

In anticipation of my resurrection...