- Γυναίκες και φιλοσοφία - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Ο φίλος που είπε την τρομερή φράση ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να σκεφτούν,
επιμένει ότι όλοι οι γράφοντες εδώ μέσα συμφωνούν με τη γνώμη του.
Του ζήτησα να εκφράσει την άποψη του και στο παρόν τόπικ,
αλλά για ευνόητους λόγους μάλλον το αποφεύγει.
Πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα που τουλάχιστον εδώ,
έχω την αίσθηση ότι η συζήτηση διεξάγεται μεταξύ νοημόνων και ουχί μωρών.
Καλό βράδυ σε όλους
Και ιδού η πρώτη και τελευταία φορά που υπέπεσα στο ψέμμα και η απόδειξη ότι ήταν λάθος και όχι ψέμμα είναι ακριβώς το ότι ήταν μια και μοναδική φορά και το αναίρεσα.
Τα υπόλοιπα τρωτά των όσων είπες από ποιο μου ψέμμα θα τα δικαιολογήσεις αγαπητέ?
Ψάξε! Ψάξε! Δεν θα το βρεις...
Χαμογελώ μα δε γελώ κι είναι μεγάλη διαφορά
τον μακιγιάρω τον καημό να φιγουράρει για χαρά!
(Κώστας Χατζής)
Χαμογελαστα
Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
Οι γυναίκες δεν μπορούν να φιλοσοφήσουν γιατί εσύ έτσι γουστάρεις!
Αυτό το αποδέχομαι απόλυτα.
Είναι πολύ φιλοσοφημένο και αποδεικνύει ότι και κάποιοι άντρες έχουν την αυτή αδυναμία.
Φιλικά και με χαρά που ο καθένας ξεκαθάρισε τη θέση του...
Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
quote:
Και ιδού η πρώτη και τελευταία φορά που υπέπεσα στο ψέμμα και η απόδειξη ότι ήταν λάθος και όχι ψέμμα είναι ακριβώς το ότι ήταν μια και μοναδική φορά και το αναίρεσα.Τα υπόλοιπα τρωτά των όσων είπες από ποιο μου ψέμμα θα τα δικαιολογήσεις αγαπητέ?
Ψάξε! Ψάξε! Δεν θα το βρεις...
Με δουλεύεις τέρας ..
quote:
Χαμογελώ μα δε γελώ κι είναι μεγάλη διαφορά
τον μακιγιάρω τον καημό να φιγουράρει για χαρά!
(Κώστας Χατζής)
πλινγκ πλινγκ...
με δουλεύει...
αντε .. καλό βράδυ σε ολους .. πιστεύω να σας διασκεδάσαμε...
- Λίλιθ ? Που είσαι γλυκιά μου ? Γύρισα.
κι έμαθα, κι έμαθα πως για σένα ζω /
έφυγα, χάθηκα, σπούδασα τον πόνο /
ξέρω πια, ξέρω πια, πως να σ' αγαπώ...
Deva Parinito
Edited by - Deva_Parinito on 23/05/2005 21:00:05
Allzaro με ρωτάς για ποιό λόγο οι γυναίκες γοητεύονται από την αθωότητα.
Υποθέτω πως είναι το μητρικό ένστικτο τους.Όπου βλέπουν μωρό κάνουν σαν τρελές.Γι'αυτό και όταν ανακαλύπτουν το "παιδί" μέσα στον άντρα τους βγαίνει η πιο μεγάλη τρυφερότητα.
Ωστόσο δεν γοητεύονται όλες οι γυναίκες από την αθωότητα.Ορισμένες γοητεύονται από τη σκληρότητα!!
δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας,για οτιδήποτε....
το να "ανάβουν τα αίματα" συμφωνώ ,με λίγο κρασάκι και λίγο νεράκι που θα ρίχνουμε έσω του....
διαφωνίες είναι λογικό να υπάρχουν,όμως να χρησιμοποιήσω κάτι το οποίο έχω αναφέρει ξανά(ευχαριστώ τον άνθρωπο που μου το πρωτονέφερε)"δυνατός είναι εκείνος που ξέρει πως να τελειώνει μια διαμάχη".......
το παρακάτω το έχω ήδη αφιερώσει....,όμως το παραθέτω(με ελάχιστες παραλλαγές),γιατί όλα στο εδώ κάποια στιγμή μας αφήνουν....ή αφήνουμε....
είσαι πιο όμορφη απο τριαντάφυλλο.....
είσαι πιο γλυκιά απο την γευση της άνοιξης....
είσαι ένα άνθος που δεν θα πληγώσω....
γιατί είσαι η καρδιά μου....
που ορίζει τους χτύπους της ζωής μου...
μην σταματήσεις να με σκέφτεσαι....
εκτός αν έχεις βρεί την ευτυχία....
γίνεις καρδιά ενός άλλου ανθρώπου...
είσαι ελευθερη,να ταξιδεψεις...
είσαι ελευθερη στο είναι μου να "σταματησεις"...
μην κοιτάξεις πίσω...
θα χαμογελάω....
γιατί θα ξέρω πως η καρδιά μου...
θα βρίσκεται σε εναν ζωντανό συνανθρωπό μου...
που ξέρει να συντονίζεται με τους χτύπους σου....
copyright ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.ΚΟΡ/Ος
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
υ.γ προτείνω να ορίσετε ένα μέρος να συναντηθούμε και να το παραθέσετε στο "συναντήσεις μελών Νο2":)
WHISPERS OF THE DREAMS
WHISPERS OF THE DREAMS
quote:
Υποθέτω πως είναι το μητρικό ένστικτο τους.Όπου βλέπουν μωρό κάνουν σαν τρελές.Γι'αυτό και όταν ανακαλύπτουν το "παιδί" μέσα στον άντρα τους βγαίνει η πιο μεγάλη τρυφερότητα.
Kost
Με απογοήτευσες.. εχεις δίκιο .. δεν τις ξέρεις καλά..
Δεν πειράζει παιδί μου.. ευτυχώς που είμαι εγώ εδώ..![]()
Λοιπόν ακου να δείς..
Λές οτι κάνουν σαν τρελές όταν βλέπουν παιδί..
ακου ΣΑΝ τρελές.. ![]()
τεσ/πα.. λές κάτι ωραία..
Οι ανδρες φίλε μου.. απλά είναι πιο συνεσταλμένοι .. αντιμετωπίζουν τη ζωή και την καθημερινότητα της με στωικότητα... με λίγα λόγια σκέκονται στο ύψος τους.. και δεν χρειάζεται να σαλιαρίζουν προσπαθώντας να δείξουν με αυτούς τους σαθρούς τρόπους οτι αγαπούν το παιδί τους..
Aυτά φίλε μου είναι φαιδρότητες .. και αποσκοπούν στην παραπλάνηση του παιδιού ώστε να ... (παλι κακός θα γίνω)
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ οπως πχ να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη...
Στην γυναικεία τσέπη εχουν τη φωλιά τους τα καβούρια... ![]()
quote:
Γι'αυτό και όταν ανακαλύπτουν το "παιδί" μέσα στον άντρα τους βγαίνει η πιο μεγάλη τρυφερότητα.
Ο άνδρας είναι ενα παιδί .. είναι πάντα ενα παιδί και οπως τα παιδιά είναι πάντα αθώα έτσι και αυτός παραμένει αθώος..
Ναι λοιπόν .. απο αυτό γοητεύονται και γοητεύονται γιατί αυτό δεν μπορούν να το αποκτήσουν..
Μπορεί να μας εχουν κλέψει τα παντελόνια μας τα μποξεράκια μας τα μποτάκια μας (ακου .. ακου τα μποτάκια μας) (εμείς ζητήσαμε ποτέ τις γόβες τους) μπορεί λοιπόν να μας τα έχουν πάρει όλα .. ακόμα την τo aftershave αλλά την αθωότητα δεν μπορούν να την πάρουν... και αν προσπαθήσουν να το πάρουν .. απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
Επειδή λοιπόν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να είναι αθώες .. κρύβονται πίσω απο την αθωότητα του συντρόφου.. οπότε ζητούν απεγνωσμένα εναν ΑΘΩΟ..
quote:
Ωστόσο δεν γοητεύονται όλες οι γυναίκες από την αθωότητα.Ορισμένες γοητεύονται από τη σκληρότητα!!
Αλλο αθωότητα... αλλο σκληρότητα..
Οσο πιο αθώος είναι ενας ανδρας .. τόσο πιο σκληρός είναι...![]()
Μην μπερδεύουμε το αθώος με το μ@#$$%$#ας... ήρεμα...![]()
Edited by - allzzaro on 24/05/2005 15:49:54
quote:
είσαι πιο όμορφη απο τριαντάφυλλο.....
είσαι πιο γλυκιά απο την γευση της άνοιξης....
είσαι ένα άνθος που δεν θα πληγώσω....
γιατί είσαι η καρδιά μου....
Mα τί είναι αυτά που λές τώρα Μάνο... Χαλάς την πιάτσα..![]()
Εδώ γίνεται χαμός.. κοιτάνε να μας υπονομεύσουν.. κύριο μέλημα τους είναι να μας φορέσουν φερετζέδες και να μας βάλουν να χορεύουμε τσιφτετέλι.. και αυτές να καπνίζουν με το τσιγάρο στην άκρη... μάγκικα και να βαράνε παλαμάκια..
quote:
δυνατός είναι εκείνος που ξέρει πως να τελειώνει μια διαμάχη".......
Είμαστε το αδύνατο φύλο.. ναι.. ναι .. είμαστε το αδύνατο φύλο.. ![]()
quote:
το να "ανάβουν τα αίματα" συμφωνώ ,με λίγο κρασάκι και λίγο νεράκι που θα ρίχνουμε έσω του....
Μα το νεράκι στο κρασάκι .. πέφτει μόνο στο δικό μας το ποτηράκι...
ΑΥΤΕΣ το πίνουν ανέρωτο ...μπάμ και κάτω .. ασπρο πάτο...
ΜΑΝΟΣ
quote:
υ.γ προτείνω να ορίσετε ένα μέρος να συναντηθούμε και να το παραθέσετε στο "συναντήσεις μελών Νο2":)
yes.. να συναντηθούμε και να ιδρύσουμε το ``esoterica menclub``.![]()
![]()
![]()
Edited by - allzzaro on 24/05/2005 16:10:12
quote:
Έχω βάσιμες και ισχυρές ενδείξεις, πως σε τούτο το θέμα η Λίλιθ έχει τον πρώτο λόγο, μιας και είναι η πρώτη γυναίκα του Αδάμ (σύμφωνα με την μεταβιβλική εβραϊκή λογοτεχνία), η οποία τον εγκατέλειψε μετά από έναν καυγά.
Ο Αδάμ ήταν κόπανος... ήταν ο πρώτος ``ρεζίλ ντουνιά``
Αφού θα του έφτιαχνε αλλη.. και πιο καινούργιο μοντέλο .. αυτός εκεί... μέχρι στον Καύκασο την έψαχνε ο καψούρης..
quote:
Είναι πολύ φιλοσοφημένο και αποδεικνύει ότι και κάποιοι άντρες έχουν την αυτή αδυναμία.
Ετσι ε.. θα σου άρεσε.. αμ δε θα σου κάνω τη χάρη...
quote:
Φιλικά και με χαρά που ο καθένας ξεκαθάρισε τη θέση του...
Τι ξεκαθάρισε .. δεν ξεκαθάρισε τίποτα.. εγώ επιμένω στις απόψεις μου... απλά έριξες σκόνη για να θολώσεις τα νερά και να βγείς να πείς ΝΙΚΗΣΑ..
Εμμονή φαιδρή .. θέλετε πάντα να νικάτε.. θεωρείτε τα πάντα ενα παιγνίδι που πρέπει να βγαίνετε νικητές.. και θέλετε να φιλοσοφήσετε .. τρομάρα σας...
Πού είναι εκείνες οι ωραίες εποχές.. καβάλα στα άλογα μας , με τα σπαθιά μας , με τις ασπίδες ..που να τολμήσετε να ανέβετε και να πολεμήσετε.. εκεί τα βρίσκατε σκούρα.. εκεί ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ..
ε.. βέβαια ισότητα θέλουμε εκεί που μας συμφέρει..