- ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ 83' ΜΥΘΟΣ 'Η ΑΛΗΘΕΙΑ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΦΙΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

Υπάρχει καμμία αμφιβολία γι'αυτό;
δεν ξερω αν ακουσατε οτι σχεδιαστηκε ηδη και θα τεθει λιαν συντομως στην παραγωγη ενα chipaki που θα αντικαταστησει τα barcode.
Θα ειναι σχεδον αορατο και θα ειναι πανω στα προιοντα.
Το συγκεκριμένο δεν το έχω ακούσει αλλά μου φαίνεται πολύ πιθανό.
Είχα ακούσει όμως πριν από μερικά χρόνια ότι η εμφύτευση των chip θα αρχίσει από τα κατοικίδια, με την δικαιολογία να μην χάνονται κλπ.
Ήδη βρίσκεται σε ισχύ οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα κατοικίδια που έχει γίνει και νόμος του Ελληνικού κράτους και έχει αρχίσει πριν από μερικές εβδομάδες να εφαρμόζεται η εμφύτευση.
Στους ανθρώπους έχω διαβάσει ότι η εμφύτευση του chip θα βρεί ερείσματα στην ασφάλεια των συναλλαγών, καθ'όσον δεν θα χρειάζεται να απομνημονεύουμε pin, θα υπάρχει καταγεγραμμένο το ιατρικό ιστορικό, κρίσιμες πληροφορίες όπως ομάδα αίματος κλπ.
Αυτό το παρακολουθούμε ακόμα, θα το δούμε και θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.
Προς το παρόν για το chip-άκι που ήδη εμφυτεύεται στα κατοικίδια δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι το "σφράγισμα" ούτε έχουμε τέτοιες ενδείξεις, τουλάχιστον εγώ δεν έχω.
Το ζήτημα όμως ανιχνεύεται, διότι ούτως ή άλλως εύκολα μπορούμε να φανταστούμε με ποιόν τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία της εμφύτευσης από κάποιους που θέλουν να εγκαθιδρίσουν αστυνομικό κράτος και να παρακολουθούν ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητές μας.
Εξ' άλλου, μήπως το κινητό τηλέφωνο που όλοι μας κουβαλάμε επάνω μας, δεν είναι ο καλύτερος προδότης για το πού πάμε, πόση ώρα μένουμε εκεί που πάμε κλπ.;
Αντε να δουμε τι θα μας πουνε τωρα οι σοφοι της Χριστιανοσυνης,οτι κανανε λαθος και τελικα δεν ειναι το barcode το σφραγισμα του Σατανα αλλα το chipaki???
Αυτό, πρώτη φορά το ακούω. Ποιοί είναι οι σοφοί της Χριστιανοσύνης;
Εννοείς τους τρείς Ιεράρχες; Τους Αγίους; Είπαν τίποτα αυτοί για το barcode; Εγώ νόμιζα ότι "αρχή σοφίας φόβος Θεού", ότι οι Άγιοι είναι οι σοφοί της Χριστιανοσύνης.
Μήπως εννοείς την Λουκά; Τον Κοινούση; Τον Καρατζαφέρη; ![]()
![]()
![]()
Και αντε να σας δω ρε μαγκες που θα δειτε το 666 πανω στο chipaki γιατι καλα στο barcode το βρηκατε εκει με τις τρεις καθετους(αν και εγω τις τρεις καθετους τις εξηγουσα σαν την Α.Τριαδα)αλλα τωρα στο chipaki?
Για ξεκινηστε απο τωρα το ψαξιμο και μολις βγει στην παραγωγη το chip ολο και καμμια μοντα θα εχετε ανακαλυψει για να το Σατανοποιησεε και αυτο!!!
Μήν στενοχωρείσαι πάντως, ο Ευαγγελιστής Ίωάννης είπε "ο εχων νουν ψηφισάτω τον αριθμον του θηρίου" όπερ μεθερμηνευόμενο, όποιος έχει το μυαλό του και προσέχει πιθανώς θα μπορεί να καταλάβει με το μυαλουδάκι του τον αριθμό του θηρίου.
Πάντως, και πιστός Χριστιανός να μην ήμουν, θα έπρεπε να είμαι πάρα πάρα πολύ προκατειλημένος για να απορρίψω όσα περιγράφει η Αποκάλυψη στο κεφάλαιο ΙΓ.
Δεν μιλάω να τα δεχτώ, μιλάω να τα απορρίψω.
Η παγκοσμιοποίηση δεν ταιριάζει "γάντι" με τα λεγόμενα;
Πότε άλλοτε λέγαμε "πάντας ανθρώπους";
Τα διαρκώς εξελισσόμενα συστήματα παρακολούθησης των κινήσεων μας, των τραπεζικών μας συναλλαγών, των συναλλακτικών προτιμήσεων μας, από το πόσα χρήματα ξοδεύουμε στο σούπερ μάρκετ μέχρι το πού θα πάμε διακοπές και πόσο θα ξοδέψουμε εκεί που θα πάμε, ακόμα και τα e-mail μας που περνάνε από έξι συγκεκριμμένες εταιρείες τις Αμερικής, ακόμα και το τί θα πούμε στα κινητά μας τηλέφωνα ή και στα σταθερά μας, όλα αυτά αλλά και ο φόβος για το τί έρχεται μετέπειτα, γιατί αυτά ήδη τα γνωρίζουμε και όλοι μας έχουμε κάνει τους συμβιβασμούς μας, και το "άσχημο" σενάριο όλο αυτό το σύστημα να πέσει στα χέρια ενός κακόβουλου που να θέλει να μας στερήσει την ελευθερία μας, δεν μας τρομάζει;
Η κατάσταση κατά τη γνώμη μου είναι χειρότερη από Οργουελική.
Θυμίζω την υπογραφή που έβαλε ο δικός μας ο Πρωθυπουργός κ.Σημίτης, η οποία δεσμεύει όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, διότι υπέγραψε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, για "εκχώρηση" στις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, του δικαιώματος να διαχειρίζονται όλα τα δεδομένα και τις καταγραφές από τις τηλεφωνικές κλήσεις, σταθερές και κινητές σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το έρεισμα φυσικά ήταν η διεθνής τρομοκρατία.
Αν το Echelon μας λέει κάτι, αυτό που ήδη γνωρίζουμε είναι ότι έχει "ήδη" αντικατασταθεί από ένα ακόμη πιό εξελιγμένο σύστημα.
Αν η NSA μας λέει κάτι, αυτό που ξέρουμε είναι ότι ήδη υπάρχει μιά ακόμα πιό μυστική οργάνωση που φροντίζει για όλα αυτά.
Αλήθεια, τί έγινε, μήπως βρέθηκαν αυτοί που έκαναν τις παρακολουθήσεις μέσα στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Τότε που η Γαλλία και η Γερμανία αντιτάχτηκαν στον Μπούς, λίγο πριν να ξεκινήσει ο πόλεμος στο Ιράκ. Τί έπαιζε εκεί;
Είπαν ότι τους κοριούς τους είχαν τοποθετήσει πράκτορες της Μοσάντ που ήταν μεταμφιεσμένοι σε υδραυλικοί. Έγινε κανένα διάβημα στο Ισραήλ; Είχαν καμμία επίπτωση οι Εβραίοι; Για λογαριασμό ποιού έκαναν τις παρακολουθήσεις οι Εβραίοι; Μήπως κόψαν κανένα τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών στους Αμερικανούς; Να το ψάξουμε ρε παιδί από τα λογιστικά τους.![]()
![]()
Όλα αυτά και άλλα πολλά, πάρα πολλά να μήν μας ανησυχούν επειδή θα θεωρηθούμε οπιστοδρομικοί Χριστιανοί λοιπόν;
quote:
ΤΟ ΜΟΝΟ 666 ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΤΥΑΝΕΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΟΤΑΝ "ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ".
Αυτο δεν το ειχα παρατηρήσει, τώρα που το λες...
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai