- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Συγνώμη που δεν έγραψα όλη μέρα αλλά προσπάθησα το μεσημέρι να μπω που είχα λίγο ελεύθερο χρόνο και μέχρι να διαβάσω τις απαντήσεις σας και να σταματήσω να γελάω, είχε περάσει ο χρόνος που είχα στην διάθεσή μου.
Λοιπόν... είμαι ο μόνος λοιπόν που δεν απογοητεύτηκα τοξοτίνα από σένα στο who is who, είναι μάλλον του μεγάλου συντονισμού που έχουμε ![]()
![]()
Καταρχήν να πω για την συνάντηση οτι χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστίκαμε, και πραγματικά οι ενέργειες μας είναι πολύ συμβατές, μιας και εγώ ένιωθα πολύ ωραία όλη την μέρα, με ένα χαμόγελο να διαγράφεται πάνω μου. Επίσης να ευχαριστήσω την Ανσίν για την τιμή που μας έκανε να μας φιλοξενήσει σπίτι της, κι ας ήμαστε άγνωστοι (σχεδόν).
Βίκυ ευχαριστώ για την φωτογραφία, η κορούλα σου υπέροχη!
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

αλλά για κάποιον λόγο αισθάνθηκα οτι δεν πρέπει να το κάνω αυτό, για αυτό θα σας το στείλω στα προσωπικά σας μαιλ, και τα σχόλια ή επιμέρους απορίες τις λέμε εδώ.
Να είστε καλά καλό σας βράδυ.

Edited by - Μορφέας on 24/01/2006 02:03:36
Παιδιά εγώ το πιό πιθανό είναι να μην μπορώ να είμαι μαζί σας την πρώτη φορά λόγω κάποιου σοβαρού προβλήματος υγείας ενός ατόμου της οικογενείας. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι είναι δυνατόν αλλά δεν ξέρω εάν καταφέρω να συγκεντρωθώ σε αυτά που συμφωνήσαμε.
Ότιδήποτε μηνύματα αναταλλάσετε στείλτε τα και σε μένα να είμαι ενημερωμένη.
Κάντε μια προσευχή να πάνε όλα καλά. Ευχηθείτε να έχουμε δύναμη και να βάλει ο Θεός το χέρι του για ότι είναι καλύτερο.
Unseen μου ευχαριστώ για την φιλοξενία, πέρασαμε υπέροχα (εγώ και ο γιός μου) και απ΄ότι βλέπω το ίδιο λένε όλοι.
toxotis μάλλον δεν έγραψες σωστά το mail μου μέσα από το profile, σου στέλνω τώρα ένα μήνυμα για να κάνεις relpay.
Μορφέα μου θα κατεβάσω το messenger ελπίζω μέσα στην εβδομάδα.
Παιδιά να είστε καλά, λυπάμαι που δεν έχω το κουράγιο να γράψω κάτι πιό χαρούμενο.
Την καλημερα μου σε ολους μας!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Σας καλημερίζω όλους
από τη χιονισμένη Θεσσαλονίκη

κι εδώ χιονίζει τοξοτίνα μου. Πύραμιντ καλό κουράγιο!
Ελπίζω να πήρατε όλοι το μαιλ που σας έστειλα χτες. Εάν έχετε απορίες η θέλετε διευκρινήσεις, ας τις σχολιάσουμε.

Ζητώ συγνώμη για την μικρή απουσία, αλλά είμαστε οικογενειακώς τάβλα με κάποια γαστρεντερική ίωση και δεν πήγαμε ούτε στα γραφεία/σχολεία μας σήμερα ούτε τίποτα.
Πολύ ωραία η τεχνική λύση που πρότεινες Μορφέα (και τοξότη) αλλά ειλικρινά δεν είμαι σε κατάσταση ούτε καν να το προσπαθήσω!
Μορφέα αν μου έστειλες μήνυμα στο mail του γραφείου μου δεν το έχω πάρει ασφαλώς και πιθανόν να μην το πάρω ούτε αύριο (αναλόγως πώς θα αισθάνομαι).
Πυραμίδα εύχομαι το καλύτερο για τον άνθρωπό σου και να είσαι σίγουρη ότι θα σας σκέφτομαι.
Τοξότη τι καταπληκτικό χαμόγελο με κοίταζε μέσα από τη φωτογραφία που μου έστειλες! Και δεν σου συζητώ πόσο γλύκα είναι η κόρη σου!! Σκέτο μέλι.
Avallon, nst και γαλάζια σφαίρα την πιο γλυκιά μου καλησπέρα.
Με πολλή αγάπη
Unseen
******* By Art we live *******
αφού δημιουργηθεί η σμαραγδί ακτίνα -σε κύκλο-, προχωράμε στη διαδικασία με το γαλάζιο ανθρωπάκι κτλ΄
η πρώτη ακτίνα τι γίνεταί?
Συναιχίζει να υπάρχει έτσι απλά?
Εξαφανίζεται?

περαστικούλια σου!
Ελπίζω να'σαστε γρήγορα πάλι καλά όλοι σας...
φιλάκια

Εγώ δυστυχώς δε βρήκα χρόνο να μελετήσω το "προσχέδιο" του Μορφέα...
Επανέρχομαι...
Οχι μόνο χιόνι αλλά και χιονοθύελλα όπως βλέπεται έχουμε.
Αφιερωμένες εξαιρετικά στο energy group…

Eξω σκοτεινιά και κρύο αλλά μέσα ΦΩΣ και πολύ πολύ ΖΕΣΤΑΣΙΑ...
Mορφέα μου συγνώμη αλλά δε μπόρεσα να συγκρατηθώ... ήθελα να τις μοιραστώ πολύ μαζί σας. Μπήκα σήμερα για πρώτη φορά στο messenger αλλά δεν ξέρω ακόμη να το χρησιμοποιώ, έστειλα κάπου ένα μήνυμα για τεστ και αν πάρω απάντηση θα προσπαθήσω να το μάθω.
Το λατρεύω το χιόνι, αλλά λατρεύω και τη μαμά του άντρα μου, η οποία δυστυχώς γλύσρησε στη σκάλα και έσπασε το χέρι της!![]()

Αγαπητή toxotis, εύχομαι μια ταχεία ανάρρωση στην πεθερά σου.
Φίλε Μορφέας, το πιστεύεις οτι η τεχνική με βοηθάει αρκετά αυτές τις μέρες με αυτό το κρύο ώστε να μην κρυώνω πολύ?
Επιπλέον, με βοηθάει αρκετά με το "πρόβλημα" στα χέρια μου.
Να 'σαι καλά! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Χαίρομαι που η τεχνική του Μορφέα βρήκε άμεσα ανταπόκριση σ' εσένα
και σε βοηθάει..

Μορφέα το σχέδιο το είδα και θα το ξαναδώ αλλά δεν είδα πουθενά ημερομηνίες. Εγραψες κάτι και δεν το είδα ή δεν ανακοίνωσες ακόμη?
Το messenger θα προσπαθήσω να το εγκαταστήσω. Αν δεν τα καταφέρω θα πρέπει να περιμένει μετά τα χιόνια που θα έχω βοήθεια.
quote:
Kαμμιά τεχνική για παγωμένες μύτες?
Σκουφί τύπου Νίντζα [ μόνο τα μάτια φαίνονται]![]()
Ανσίν, περαστικά σου, η σκέψη μας είναι μαζί σου. Ναι σου έστειλα την τεχνική στο άλλο μαιλ.
Τοξοτίνα μου...
quote:
αφού δημιουργηθεί η σμαραγδί ακτίνα -σε κύκλο-, προχωράμε στη διαδικασία με το γαλάζιο ανθρωπάκι κτλ΄η πρώτη ακτίνα τι γίνεταί?
Συναιχίζει να υπάρχει έτσι απλά?
Εξαφανίζεται?
Η πρώτη ακτίνα, η σμαραγδί, λειτουργεί απλά σαν ο ενωτικός μας κρίκος. Από κει και πέρα δεν της δίνουμε άλλο σημασία. Πλέον από την στιγμή που θα εργαστούμε με την μπλε ακτίνα θα λειτουργούμε σαν ένας και όχι πλέον σαν πολλοί λόγω της σμαραγδί σύνδεσης.
Επίσης περαστικά στην μανούλα σαου...
Αγαπητέ Dying Incubus χαίρομαι πραγματικά πολύ που σου χρησίμευσε αυτή η τεχνική, η οποία υπενθυμίζω προέρχεται από τους πρόποδες του Νεπάλ. Τουλάχιστον απο κει είναι η πηγή από όπου προσωπικά την έμαθα. Για να το χρησιμοποιούν οι μοναχοί λοιπόν έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Πάντως ειλικρινά χαίρομαι πολύ που βοηθήθηκες έστω και λίγο, όσο βοηθήθηκες.
Άβαλλον, η ίδια τεχνική που ανέφερα προηγουμένως είναι καλή για την εξισσορόπηση της θερμοκρασίας σε ολόκληρο το σώμα.
Νστούλα μου, αν έχεις απορίες ή σχόλια, αυτές τις μέρες θα βλέπω τις απαντήσεις τα βράδυα.
Δεν είπα καμία ημερομηνία διότι βλέπω οτι η Πυραμίδα δεν θα μπορεί, η Ανσίν δεν θα μπορεί, η Τοξοτίνα είχε το πρόβλημα με την μητέρα της και η Άβαλλον έχει παγωμένη μύτη
.
Αύριο όμως θα σας στείλω προτεινόμενες ημερομηνίες για την άλλη εβδομάδα.
Να είστε καλά ρε παιδιά και κουράγιο!!!

Το καλό είναι οτι είναι κι εύκολη για να την πραγματοποιήσει κάποιος.
Άρχισα να διαβάζω το παρόν topic από την αρχή κι ομολογώ οτι αφενός το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον κι αφετέρου μετανιώνω που δεν είχα προχωρήσει στην ανάγνωση του από την αρχή της δημιουργίας του...

In anticipation of my resurrection...
Unseen παρούσα! Ανακάμψαμε οικογενειακώς, χάσαμε και από 1-2 κιλά έκαστος και προχωράμε ακάθεκτοι!
Αν κάποιος προβληματίζεται με το τι κάνουμε τη σμαραγδί ακτίνα, Μορφέα, δεν θα μπορούσαμε να οραματιστούμε ότι ανεβαίνει σαν σπείρα προς τα πάνω, στο φως;
Άντε, περιμένουμε τις ημερομηνίες, μπας και ξεκι(ου)νήσουμε.
Avallon πολύ ωραίο το περιβάλλον όπου βρίσκεται το σπίτι σου! Εκείνη δε η βεράντα με κατενθουσίασε!
Α! Να μην ξεχάσω! Σκεφτόμαστε με την καλύτερή μου φίλη να κάνουμε μέσα στο Φεβρουάριο (πιθανόν το πρώτο δεκαπενθήμερο) ένα ενημερωτικό απόγευμα στο σπίτι της για την αύρα (με τεχνικές θέασης και ψηλάφισής της καθώς και κάποιες τεχνικές καθαρισμού της), αν κάποιος από το energy group ενδιαφέρεται, καλοδεχούμενος... (εξυπακούεται ότι δεν τίθεται θέμα χρημάτων).
Με πολλή αγάπη,
Unseen
******* By Art we live *******