ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ..πιο χαμηλά-πιο χαμηλά-πιο χαμηλά - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ..πιο χαμηλά-πιο χαμηλά-πιο χαμηλά - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ιωάννα της Λοραίνης31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/06/2003, 23:34:44
Καλή μου ΑΤΜΑ, χαίρομαι που άλλη μιά γυναίκα ταυτίστηκε με γυναίκες. Χαίρομαι που ένιωσες καλά. Τώρα δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικό ή όχι, που έχω μόνο μία φίλη και οι υπόλοιποι είναι όλοι αγοράκια. Θεωρείς πρόστυχο το γεγονός ότι εμείς οι γυναίκες δεν μπορούμε να τα βρούμε τόσο πολύ -σαν φίλες- με άλλες γυναίκες και τη βρίσκουμε πιό πολύ με αγόρια, αν ναι, γιατί?

Αν είναι να κάνεις κάτι σήμερα μην το αφήνεις για αύριο, γιατί αν είναι ωραίο, το ξανακάνεις κι αύριο.

07/06/2003, 01:19:19
χμμμ...προστυχο; μαλλον οχι δεν το θεωρω ετσι.το σιγουρο ειναι πως μερικες φορες λειτουργει το συστημα "κυψελη"...σκεψου ενα τσαμπι μελισσια~~~`βασιλισσα μια/εργατριες /κυφηνες...αρκετοι...

τ'αγορια στην εφηβεια κυκλοφορουν σε αγελες τεσσαρων η πεντε ατομων...αναρρωτηθηκες γιατι;...

τα κοριτσια εχουν παντα μια "κολλητη"
(αν μαλιστα δεν εχουν αδερφη αυτο ειναι +το σιγουρο)...
αυτα με τα παιδια....

...οι μεγαλοι ;...

σκεψου μια παρεα με γυναικες που συνηθιζουν να κανουν
εξορμησεις ολες μαζι...(ti tromaktiko!)
εκει δεν υπαρχει ουτε εμπνευση /ουτε θηλυκοτητα...

το ιδιο γελοια... μπορω να θεωρησω +την εξορμηση ανδρων για τους ιδιους λογους ...

Ειπα λοιπον οτι, οπου δεν υπαρχει εμπνευση ολα ειναι στειρα.

ενα παραδειγμα ειναι καποια φραση που λεγανε στα περιοδικα...
πως η ιδανικη συζυγος πρεπει να παιζει ολους τους "ρολους"/
μονο που δεν πληρωνεται/θα συμπληρωνα ,ωστε να καταλαβεις τι εννοω....

που ειναι εδω το προστυχο;
χμμμ.....

...αυτο που θεωρω προστυχο ειναι η υποκρισια....

ΥΓ."BU"...ΕΛΕΓΕ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΧΕΡΤΖΙΚΟΒΑ + ΤΩΡΑ ΝΑΤΗ-ΝΕ ΤΟΠ ΤΩΝ ΤΟΠ...(δεκα χρονια μετα εστω...)

"GOODNIGHT AND HAVE A TERIFFIC GOOD SEX"(δρ ΡΟΥΘ)

Let there be Light!

07/06/2003, 06:31:58
Να γραφτεί στα πρακτικά περικαλώ! Η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω με τη φίλη ΨΧ (ΑΤΜΑ).

quote:
η ιδανικη συζυγος πρεπει να παιζει ολους τους "ρολους"/

Δεν υπάρχει ιδανική σύζυγος φιλαράκι, υπάρχει αυτή που κατανοεί τη σημαίνει ο ρόλος της γυναίκας και αυτή που δεν κατανοεί. Όπως και σε ολόκληρο το ζωικό βασίλειο, η θηλυκιά φροντίζει τα μωρά και ο αρσενικός φροντίζει για το κυνήγι. Στα λιοντάρια, οι μητέρες εκτός απο το να φροντίζουν τα μικρά, κυνηγούν επιπλέον.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

07/06/2003, 09:40:14
quote:

σχετικά με τον τίτλο "πιό χαμηλά-πιό χαμηλά-πιό χαμηλά" και το θέμα "η προστυχιά" θα ήθελα να πω σε όσους δεν το κατάλαβαν -πχ. Avallon- και επειδή είχα προλάβει το θέμα με τον πρώτο του τίτλο αλλά και επειδή διάβασα τα πρώτα μηνύματα, ότι ο τίτλος άλλαξε και από το "τι είναι γιά σας... προστυχιά" έγινε "τι είναι γιά σας...πιό χαμηλά-πιό χαμηλά-πιό χαμηλα". Άλλαξε όμως ο τίτλος ουσιαστικά ή του δώθηκε ένας διαφορετικός αλλά ισοδύναμος προσδιορισμός?

γιά μένα η λέξη "προστυχιά" είναι ένας αρνητικός χαρακτηρισμός, αρχικά, ή ετοιμολογικά αν θέλετε, χωρίς σεξουαλικό περιεχόμενο, που δυστυχώς, όπως πολλές άλλες λέξεις της γλώσσας μας έχει χρησιμοποιηθεί γιά να περιγράψει κάτι το σεξουαλικό, και έτσι επιβάλλεται η νοηματική σύνδεση. αν λοιπόν δεχτούμε ότι η λέξη "προστυχιά" συνδέεται με το σεξ, αυτό δε σημαίνει ότι ξεσκεπάσαμε το νόημα της λέξης, αλλά αντιθέτως ότι πέσαμε στην παγίδα κάποιων "σεμνότυφων και πουριτανών" προγόνων μας, που γίνανε ανίεροι γλωσσοπλάστες και πήρανε το σεξ από το θρόνο που του ανοίκει και το υποβιβάσανε σε κάτι λιγότερο, δηλαδή "πιό χαμηλά-πιό χαμηλά-πιό χαμηλά", αδίκως!

TΏΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ!
...και φυσικά έχω δίκιο για την παρανόησή μου αφού προστυχιά και σεξ δεν ταυτίζονται...απλά γιατί στο σεξ τίποτα δεν είναι πρόστυχο αλλά αντίθετα πολύ προστυχιά υπάρχει στην καθημερινή μας συμπεριφορά...

Φαίνεται ότι και γω φίλη ΑΤΜΑ έχω το ίδιο "πρόβλημα" με σένα...
Ημουν πάντα ιδιαίτερα αγαπητή στα αγόρια και πάντα αγόρια ήταν οι κολλητοί μου. Τις ελάχιστες φορές που έκανα μια "φιλική" σχέση με γυναίκα δεν "ευώδωσε" και ο λόγος: H προστυχιά φυσικά που οδηγεί τους ανθρώπους στον εξευτελισμό και στην καταστροφή των σχέσεών του.

Φίλε ...salonica αυτά που λες είναι ..."last year.."
Mεταξύ μας δε μου φαινόσουν τόσο φαλλοκράτης και οπισθοδρομικός...

"Τάδε έφη Avallon"
07/06/2003, 12:42:07
οκ Avallon, χαίρομαι που τελικά συνενοηθήκαμε!!!

όσο γιά σένα Σαλονικέρεπετε...τι να πω!
συμφωνώ με την Avallon, αν και οι εντελώς αρχετυπικοί ρόλοι -βλέπε άντρας "κινηγός", γυναίκα "θύραμα"- έχουν μιά πολύ έντονη σεξουαλικότητα... αλλά αυτά, λέω, πάνε γιά το "σεξουαλική ενέργεια".

κατά τ άλλα, να είναι η γυναίκα, η γατούλα και ο τίγρης και αυτό να εναλλάσεται, δεν μου φαίνεται καθόλου άσχημο!

τώρα βέβαια, ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα μας, οπότε σας επαναφέρω στην τάξη της... προστυχιάς, παίρνοντας -φαντάζομαι με την συγκατάθεσή της Ιωάννας- το θάρρος να το κάνω αυτό!

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

ananasssΜέλος
07/06/2003, 13:04:44
quote:
θα είμαστε πάλι εμείς οι ίδιοι που θα καταθέτουμε προσωπική άποψη και όχι κανένας άλλος, ο δεύτερος μας εαυτός.

Γκουχου γκουχ... Εχμμμ...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

07/06/2003, 13:32:31
Διαβάζοντας παλαιότερα τη συμπεριφορά των *(δικαστών) στην αρχαία Ελλάδα, μου είχε προξενήσει μεγάλη εντύπωση οι αποφασεις των περισσότερων σε ορισμένα των αδικημάτων…

Έδειχναν τρομερή ανοχή για οποίο αδίκημα, ακόμα και σε αυτό της δολοφονίας *(εν βρασμώ ψυχής, όχι το προμελετημένο) μα σε εκείνο που ήταν εντελώς ανένδοτοι και τιμωροί, ήταν όταν κάποιος σου είχε κάνει καλό στη ζωή, και εσύ όχι μόνο δεν το αναγνώριζες, μα το ανταπέδιδες με κακό…

Για αυτούς ήσαν όλοι σύμφωνοι στην καταδίκη. Εκεί βλέπω και εγώ αρκετή ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ, όχι από κίνητρα πάθους, μα από μικροπρέπειας ΨΥΧΗΣ, και προπαντός, παντελούς έλλειψη πνεύματος.

Φυσικά σε δικαστές δεν έλειψαν ποτέ τα λάθη... όπως στην περίπτωση του ΣΩΚΡΑΤΗ, μα υπήρξε γενική μετάνοια δια την πράξη των, όπως και τιμωρία των ΠΡΟΣΤΥΧΩΝ ψευδομαρτύρων.. δια το ποιον του φιλόσοφου της Αρετής και Καλοσύνης

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 07/06/2003 13:35:15

07/06/2003, 17:07:47
quote:

Να γραφτεί στα πρακτικά περικαλώ! Η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω με τη φίλη ΨΧ (ΑΤΜΑ).

quote:
η ιδανικη συζυγος πρεπει να παιζει ολους τους "ρολους"/

XMMMM...BIAΣΤΗΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΗ;
'Η ΑΛΛΑΞΕΣ ΠΛΕΥΣΗ;
...ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ;;;;;;;
Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!!!!!

"στειρα κατασταση " ...ανεμπνευστη...μουχλα...μουφα...πως να το καταλαβεις,αλλιως, μικρο πρασινο πλασματακι;
ας του δωσει καποιος ενα φιλι ...πιστευω στα θαυματα...

ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ...ΑΜΕΕΕ...

(εν αναμονη της μεταμορφωσης σε πριγκηπα...)...

[quote]
Δεν υπάρχει ιδανική σύζυγος φιλαράκι, υπάρχει αυτή που κατανοεί τη σημαίνει ο ρόλος της γυναίκας και αυτή που δεν κατανοεί. Όπως και σε ολόκληρο το ζωικό βασίλειο, η θηλυκιά φροντίζει τα μωρά και ο αρσενικός φροντίζει για το κυνήγι. Στα λιοντάρια, οι μητέρες εκτός απο το να φροντίζουν τα μικρά, κυνηγούν επιπλέον.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ....ΘΗΛΥΚΟΥ...
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ... "ΝΟΙΩΘΕΙΣ" ΑΒΑΛΟΝ...

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΚΑΤΙΝ-ΑΒΑΛΟΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΤΑ ΟΙΚΕΙΑΚΑ ΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙΝ-ΑΤΜΑ.
ΚΑΤΙΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΓΑΡ...
ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ FAVORITE SPORT...
(ΔΙΑ-ΚΡΙΝΩ /ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ...Η ΨΥΧΗ...)

ΣΗΜΑΙΑ Η ΜΑΛΒΙΝΑ + ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΙΟ...ΧΑΜΗΛΑ...

Let there be Light!

Edited by - ΑΤΜΑ on 07/06/2003 17:19:20

07/06/2003, 17:14:32
quote:
μα σε εκείνο που ήταν εντελώς ανένδοτοι και τιμωροί, ήταν όταν κάποιος σου είχε κάνει καλό στη ζωή, και εσύ όχι μόνο δεν το αναγνώριζες, μα το ανταπέδιδες με κακό…

...πλατωνακο..."εγραψες"!...
αυτο ακριβως το κακο ειναι ο,τι δυσκολα "παυει" να με πληγωνει...
μα να 'μαι παλι! ... συνεχιζω της ζωης μου το ατερμονο παιχνιδι...

χμμμμ...

Let there be Light!

08/06/2003, 02:43:51
ΑΤΜΑ πολλά υπονούμενα και μυστήρια διαβάζω στις απαντήσεις σου.
Να ξεκαθαρίσω ΓΙΑΤΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ καθαρός στις σχέσεις μου, οτι προσπαθώ να είμαι ευθύς με τους άλλους. ΑΤΜΑ μου!...τι εννοείς με το
"άλλαξες πλεύση..." δε σε καταλαβαίνω καθόλου ρε κοριτσάρα μου...
Avallonάκι, δεν είμαι φαλλοκράτης και οπισθοδρομικός. Αυτή είναι η λογική των πραγμάτων και αυτοί είναι οι ρόλοι Ανδρός και Γυναικός.
Τα παιδιά χρειάζονται τη μητέρα τους πάνω απο τα κεφάλια τους και μέσα στις αγκαλιές τους για υποστήριξη και στήριγμα σ' αυτόν τον κόσμο, όπως χρειάζονται και τον πατέρα τους για τους ίδιους λόγους. Απο τη στιγμή που απαρχής κόσμου, οι γυναίκες φέρνουν στη ζωή το παιδί έχουν άλλη, πιό δεμένη σχέση μαζί του. Όποια μητέρα παραμελήσει αυτό το καθήκον της, για μένα δεν είναι Γυναίκα. Είναι απλά παραπλανημένη.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

08/06/2003, 14:33:33
quote:
Τα παιδιά χρειάζονται τη μητέρα τους πάνω απο τα κεφάλια τους και μέσα στις αγκαλιές τους για υποστήριξη και στήριγμα σ' αυτόν τον κόσμο, όπως χρειάζονται και τον πατέρα τους για τους ίδιους λόγους. Απο τη στιγμή που απαρχής κόσμου, οι γυναίκες φέρνουν στη ζωή το παιδί έχουν άλλη, πιό δεμένη σχέση μαζί του. Όποια μητέρα παραμελήσει αυτό το καθήκον της, για μένα δεν είναι Γυναίκα. Είναι απλά παραπλανημένη.

σωστόν ερπετούλη, αλλά θα συμπλήρωνα και κάτι, που είπε ένας φίλος...
κάθε πατέρας, οφείλει να είναι ταυτόχρονα και μιά καλή μητέρα!

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^