ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

15/10/2002, 14:17:56
FILOI MOU KALHSPERA.
ANOIXA AYTO TO THEMA GIA NA YPARXEI SYZHTHSH GIA TO AN BOROUME NA DOUME OTI PRAGMATIKA YPARXEI GYRO MAS.

BOROUME NA DOUME THN AYRA ?????
BOROUME NA DOUME TON AYLO KOSMO POU YPARXEI (EAN YPARXEI) ????
BOROYME NA BLEPOUME THN YLH KAI MESA APO AYTHN NA DOUME OTI KRIBETAI PISW APO AYTHN ?????

EYXARISTW

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

aenaongrΜέλος
15/10/2002, 20:51:52

Δύσκολα τα πράγματα φίλε AVATAR...

Μια άποψη που μπορώ να καταθέσω είναι ότι αυτό συμβαίνει επειδή βλέπουμε μέσω του νου, ο νους για τον οποίο η Μπλαβάτσκυ αναφερόταν ως τον: Μεγάλο Φονιά του Πραγματικού.

Ο νους μας φιλτράρει ότι φθάνει σ' αυτόν, και φθάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αλλά μας σερβίρει στο συνειδητό μόνο αυτό που "θέλουμε" να δούμε. Αυτό που "εκπαιδευτήκαμε" να βλέπουμε από αυτό που υπάρχει.

Βέβαια αυτό δεν είναι κακό, είναι η προστασία μας (η ασπίδα μας) από το άγνωστο όπως ίσως το περιγράφει ο Καστανέντα. Ο τρόπος με τον οποίο το δικό μας ενεργειακό πεδίο περιπλέκεται με την ενέργεια του κόσμου. (Είναι και το ξερό μας το κεφάλι...)

Το παράξενο της υπόθεσης δεν είναι ότι δεν βλέπουμε (π.χ. την αύρα), είναι ότι παρόλο που (σχεδόν) όλοι ξέρουμε ότι δεν βλέπουμε όλα όσα υπάρχουν, ενεργούμε σα να μην υπάρχει τίποτα που δεν βλέπουμε και δεν γνωρίζουμε, ακόμα και όταν υποστηρίζουμε το αντίθετο!

Τελειώνοντας, βάζω ακόμα ένα σκέλος στην ερώτηση:
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ;
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ;
Αυτό έχει άμεση σχέση με την αρχική ερώτηση γιατί πιστεύω ότι η αντίληψή μας για τον "έξω" κόσμο εξαρτάται από τον εσωτερικό μας κόσμο.

Βέβαια είναι καλύτερα όποιος θέλει να τοποθετηθεί πρώτα στην αρχική ερώτηση που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς θα ενδιέφερε πολύ και εμένα να ακούσω και άλλες απόψεις.

Τι το ον αεί, γέννεσιν δε ουκ έχον, και τι το γιγνόμενον δε αεί, ον δε ουδέποτε;

16/10/2002, 09:26:37
FILE aenaongr PISTEYW PWS XREIAZETAI KAI H ERWTHSH POU ETHESES
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ;

OSO GEIA TO THEMA EAN BOROUME NA DOUME THN AYRA PISTEYW MOU EINAI PWS XRIAZETAI EKPEDEYSH...
ESWTETIKH DYNAMH... KAI POLY EPIMONI KAI YPOMONI KAI KALO DASKALO.
FANDASOU FILE MOU NA BOROUSAME NA DOUME THN AYRA H KALHTERA TO XRWMA TIS AYRAS.

THA XERAME TI EINAI AYTOS O ANTHROPOS KALOS H KAKOS
THA XERAME EAN AYTOS POU MAS MILA MAS KOROIDEYEI H MAS LEEI ALITHEIA.
-----------------
FILE MOU EIMASTE PROETIMASMENOI GIA KATI TETIO ?????????????

EYXARISTW GIA THN NEA ERWTHSI POU ETHESES ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ;

EYXARISTW KAI KALH MERA SE OLOUS MAS

18/10/2002, 10:58:56
Μπορούμε να δούμε την ΑΥΡΑ αλλά με την θετική ενέργεια. Όσοι ασχολούνται με την Αρνητική ενέργεια και λένε ότι βλέπουν την Αύρα είναι με τις Δυνάμεις του ΣΑΤΑΝΑ που τους ενισχύει τις προσωπικές τους ενέργειες με την δύναμη του. Για να καταφέρη κάποιος να ενεργοποιήση τον ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟ και να βλέπει τις ενέργειες με τα ΚΑΘΑΡΑ χρώματα, πρέπει το πνεύμα του να κινείται σε Παλμικές Ακτίνες Φωτός για να μπορεί να ενωθεί με εκείνες τις ανκτινοβολίες και να τις φέρη στην συνειδητότητα του. Διαφορετικά προβάλλη την σκέψη του σε πιο χαμηλά πεδία ενεργειών που διακινούνται τα δαιμόνια και προβάλλουν τις δικές τους ενέργειες σε όλα τα φάσματα των χρωμάτων, όμως σε θαμπά συγχυσμένα χρώματα. Εκείνος που προβάλλει την σκέψη του και ενώνεται με αυτές τις ενέργειες, ενώνεται με τις συγχυσμένες ενέργειες βρώμικων συστατικών (μαύρων) και τις εστιάζει στο άτομο του. Εάν το κάνει συνεχώς γίνεται ένας συγκεντρωτικός φασματικός ΑΓΩΓΟΣ που παίρνει βρώμικη ενέργεια και αυτομάτως την εκπέμπει στο περιβάλλον του ακόμα πιο βρώμικη διότι τον πιάνει η αλαζονία και εκμεταλλεύεται αυτή την ενέργεια που δεν ξέρει τι είδους είναι. Νομίζει ότι έγινε ΘΕΟΣ και τα έμαθε όλα. Νομίζει ότι μπορεί να προχωρήση μόνο με τον δικό του εγκέφαλο και ΝΟΜΙΖΕΙ ότι δεν χρειάζεται πλέον τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ. Όμως τώρα είναι που τον χρειάζεται, διότι έπεσε στο ΣΚΟΤΟΣ και δεν υπάρχει μια ακτίνα φωτός να τον φωτίζει για να βγή έξω στο ΦΩΣ και να βλέπει. ΙΩΑΝΝΑ

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

18/10/2002, 11:06:35
GEIA SAS FILOI MOU.

NOMIZW PWS H ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ EDWSE MIA KALH APANDHSH GIA THN AVRA.
KAI MALISTA PISTEYW SE AYTO POU EIPE PWS ME THN VROMIKI AYRA BROMISEI
TON GYRO PERIBALO.

MALLON KATI SAN MOLYNSI.

THA EITHELA NA RWTHSW THN ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ALLA KAI TOUS ALLOUS FILOUS EAN BOROUME NA DOUME KAI OTI ALLO YPARXEI GYRO MAS.

AS MHN XEHNAME PWS O DIMIOYRGOS MAS EINAI DIMIOURGOS ORATWN KAI AORATWN.

DILADI EAN BOROUME NA DOUME TO AORATO OXI MONO THN AYRA ALLA KAI THN ALLH DIMIOURGIA.

EYXARISTW.

Darkangel_78Μέλος
18/10/2002, 15:53:49
Καλησπέρα και <<εδώ>>!

Φίλε Avatargr,σίγουρα ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να δουν την αύρα.Και σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος που οι υπόλοιποι δεν τη βλέπουν (ανήκω στη δεύτερη κατηγορία...)Και δε μιλάω μόνο για την αύρα,αλλά για όλα τα υπαρκτά-μη ορατά.

Εξάλλου,αν μπορούσαμε να τη δούμε,οι κακοί,οι ψεύτες κλπ κλπ θα ήταν αναγκασμένοι να ζουν σε γκέτο.Δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να αλλάξει,ούτε πιστεύω να ήθελε κανείς να έχει συναναστροφές με τέτοιους χαρακτήρες.Νομίζω ότι δοκιμαζόμαστε κάθε φορά όταν
αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε την άσχημη συμπεριφορά των άλλων.

Αν κάποιος πραγματικά το θέλει,νομίζω ότι μπορεί όχι να δει (με την στενή έννοια του όρου) αλλά να ακούσει τη φωνούλα μέσα του, που ονομάζεται ένστικτο ή διαίσθηση ή δε ξέρω και γω πώς αλλιώς.Και αν συμβεί αυτό τότε μπορεί να δει και αύρες,και αιθερικά και πνεύματα και όλα αυτά που μας περιβάλλουν αλλά δε μπορούμε να δούμε...
Σας χαιρετώ,ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

SecondbornΜέλος
18/10/2002, 19:10:36
Συμφωνώ πάρα πολύ μαζί σου αγαπητή Darkangel. Προσωπικά πιστεύω στις δυνατότητες της ανθρώπινης φύσης σε αυτόν τον τομέα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι υπάρχει η διαίσθηση. Τη ζω καθημερινά και όσες φορές(λίγες) κλείνω τα αυτιά μου προς αυτήν την έχω πατήσει. Βρείτε τον "εσωτερικό" σας εαυτό φίλοι μου. Πολλές φορές έχει πολύ σημαντικά πράγματα να σας πει και αντικαθιστά ακόμα και τον καλύτερο σας φίλο...
Σκεφτείτε τη διαίσθηση σαν ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι που είναι πάντα δίπλα σας(θυμηθείτε και τον Πινόκιο)!

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

Darkangel_78Μέλος
18/10/2002, 22:21:18
Καλησπέρα!
Φίλε Δευτερογεννημένε,χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου!
Θα ήθελα να ακούσω και τις απόψεις των υπολοίπων και ειδικά του Avatargr που άνοιξε αυτό το ωραίο θέμα!!!

Όσο για την <<εσωτερική>> φωνή σου,θα έλεγα να την ακούς πιο συχνά.Μη ξεχνάς ότι ο καλύτερός σου φίλος δεν παύει να είναι άνθρωπος και να κάνει λάθη.Ενώ η φωνούλα αυτή λίγες φορές (κατά τη γνώμη μου ΠΑΝΤΑ) πέφτει έξω.Μπορεί να φαίνεται πιο ανεπαρκής από την <<όραση>> για την οποία συζητάμε αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Σας χαιρετώ προς το παρόν!!Ο Σκοτεινός Άγγελος!

aenaongrΜέλος
18/10/2002, 22:58:37
quote:

...παίρνει βρώμικη ενέργεια και αυτομάτως την εκπέμπει στο περιβάλλον του ακόμα πιο βρώμικη διότι τον πιάνει η αλαζονία και εκμεταλλεύεται αυτή την ενέργεια που δεν ξέρει τι είδους είναι. Νομίζει ότι έγινε ΘΕΟΣ και τα έμαθε όλα. Νομίζει ότι μπορεί να προχωρήση μόνο με τον δικό του εγκέφαλο...

Πολύ σωστά, γι' αυτό προεκτάθηκε το θέμα και στο "να δούμε μέσα μας" γιατί εκεί είναι που έχουμε τη δυνατότητα να δούμε την αλαζονεία... Όλα τα ισχυρά κάστρα από μέσα πέφτουν.

quote:

...σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος που οι υπόλοιποι δεν τη βλέπουν (ανήκω στη δεύτερη κατηγορία...)

Σκοτεινός Άγγελος ...Β' Κατηγορίας
Κουράγιο κάποτε θ' ανέβεις και συ...

quote:

...Σκεφτείτε τη διαίσθηση σαν ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι που είναι πάντα δίπλα σας(θυμηθείτε και τον Πινόκιο)...

Αλλά ο Πινόκιο λέει και ψεματάκια... Σε λίγο η διαίσθησή μας θα βγάζει μάτι!!!

Τι το ον αεί, γέννεσιν δε ουκ έχον, και τι το γιγνόμενον δε αεί, ον δε ουδέποτε;

Darkangel_78Μέλος
18/10/2002, 23:09:38
quote:
Σκοτεινός Άγγελος ...Β' Κατηγορίας
Κουράγιο κάποτε θ' ανέβεις και συ...

Φώτιεεεεε....

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΑΛΕΥΘΕΙΣΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ???ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝΕ!!!!

quote:
Σκεφτείτε τη διαίσθηση σαν ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι που είναι πάντα δίπλα σας(θυμηθείτε και τον Πινόκιο)...

Εγώ λέω ότι είναι ΜΕΣΑ και ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ...Θα υπάρξει πρόβλημα συνωστισμού!!!!
Ο Σκοτεινός Άγγελος!! (Θ'αλλάξω προπονητή μπας και ανέβω κατηγορία!!!)

Edited by - Darkangel_78 on 18/10/2002 23:11:41

aenaongrΜέλος
18/10/2002, 23:29:49

Τώρα αυτό το Φώτιεεεε... τι επίκληση είναι;
Θα περίμενα κανένα Σκοτάδιεεεεε...

Υ.Γ.
Πρόσεχε γιατί στην Α' Κατηγορία γίνεται σκληρό παιχνίδι

SecondbornΜέλος
19/10/2002, 04:02:40
Έχεις απόλυτο δίκιο για το ότι το ανθρωπάκι βρίσκεται μέσα μας και όχι δίπλα μας αγαπητέ σκοτεινέ άγγελε. Μην ανησυχείς όμως. Έχει και την πλάκα του να ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία!
Πού να ψάχνεις για καλό προπονητή στις μέρες μας...?

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

19/10/2002, 20:42:43
FILOI MOU KAI PALI GEIA SAS.

Isws den ethesa swsta ta erwthmata ayta.

BOROUME NA DOUME THN AYRA ?????
BOROUME NA DOUME TON AYLO KOSMO POU YPARXEI (EAN YPARXEI) ????
BOROYME NA BLEPOUME THN YLH KAI MESA APO AYTHN NA DOUME OTI KRIBETAI PISW APO AYTHN ?????

BROSTA APO TIS ERWTHSEIS THA EPREPE NA BALW TO GIATI DEN BOROUME

Isws exoume enwthei poly me thn YLH....kai gyrisame thn plath sto pneyma
Isws logw to oti pesame apo ton PARADEISO...

PEPITHISI MOU EINAI PWS OLA AYTA TA ERWTHMATA POU ETHESA OLOI OI ANTHRWPOI TIS EXOUN TIS IKANOTHTES AYTES.

KAI ASFALWS SYMFONW ME AYTO POU LEEI O FILOS aenaongr

Μια άποψη που μπορώ να καταθέσω είναι ότι αυτό συμβαίνει επειδή βλέπουμε μέσω του νου, ο νους για τον οποίο η Μπλαβάτσκυ αναφερόταν ως τον: Μεγάλο Φονιά του Πραγματικού.

EYXARISTW

Darkangel_78Μέλος
20/10/2002, 00:56:42
Καλησπέρα!
Τις ικανότητες αυτές μπορεί να τις έχουν όλοι,ίσως σε διαφορετικό βαθμό ο καθένας.Και μπορεί κάποιος να το έχει συνειδητοποιήσει, μπορεί κάποιος άλλος όχι.Όπως λέει ο Richard Bach

<<Μάθηση είναι να ανακαλύπτεις αυτό που ξέρεις ήδη.Δράση είναι η απόδειξη ότι το ξέρεις>>

Λέγεται πάντως ότι τα παιδιά έχουν περισσότερες πιθανότητες να δουν την αύρα κάποιου και αυτές οι πιθανότητες μειώνονται όσο περνά ο χρόνος.Καμιά φορά τα παιδιά ζωγραφίζουν ανθρώπους με χρώματα γύρω τους,το έχετε προσέξει?Μήπως τελικά πρέπει να βρούμε τη χαμένη μας αθωωότητα???

Ο Σκοτεινός Άγγελος!

ΥΓ: Τί είναι Παράδεισος,φίλε Avatargr???

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
20/10/2002, 14:42:50
ΗΡΘΑ & εγώ!

Έστω και... καθυστερημένα η επίκληση της Αγαπητής Αρχαγγέλου...μ, έπιασε τόπο!
Να μια "ξεκάθαρη απόδειξη" της Δύναμης της Προσευχής και του Θαύματος που ακολουθεί!!

Προτείνω λοιπόν ένα Δημοψήφισμα στο Χώρο, για την Αγγελική Βαθμίδα της «Darkangel 78»!

Προσωπικά είμαι υποστηρικτής της «Υπερβολής» καθότι το Ύψος των Ιδεών που θέτουμε για τον εαυτό μας καθορίζει και τα μελλοντικά βήματά μας!
(πχ. Αν πιστεύεις πως είσαι σκουληκάκι τότε δύσκολα θα πάψεις να σέρνεσαι!)

Λοιπόν την Ψηφίζω ως Αρχάγγελο για τον 1ο Γύρο!

Φίλε Αέναον συμφωνώ με την θέση σου για την διαίσθηση.
Όπως ανάφερα αστειευόμενος, το λέω και σοβαρά, πως κάθετι έχει διαφορετική αξία, ανάλογα απαό το Ύψος που το εξετάζουμε.
Αν ένα θέμα το εξετάζουμε ως Θύματα, ή ως Αδύναμοι, ή ως Άσχετοι, του δίνουμε, πιστεύω, και την ανάλογη αξία!
Βέβαια έχουμε πολύ Δρόμο ακόμη για να "βλέπουμε" τον κόσμο γύρω μας ως ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Κατ' εμένα η Διαίσθηση δεν είναι Αλήθεια! Όπως δεν είναι και η Λογική.
Είναι τρόποι, εργαλεία θα έλεγα, για να γνωρίσουμε την Αλήθεια.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που βλέπουν, αόρατα για τους πολλούς, ή ακούνε εσωτερικές φωνές.

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ!!!!

Έτσι πρώτα-πρώτα θα πρέπει να ελέγχουμε το τι βλέπουμε και το τι ακούμε!

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ και ΓΙΑΤΙ;

Ποιος μας βεβαιώνει για αυτό, η "Εσωτερική Φωνή";

Μα χιλάδες άνθρωποι στο κόσμο με προβλήματα Ψυχικής Υγείας ισχυρίζονται το ίδιο!!!

"ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ...ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!!!"

Προσωπικά πιστεύω πως έχουμε μια απόσταση από την ατομική μας ατέλεια ως την Θεια Τελειότητα! Την ΑΛΗΘΕΙΑ δηλαδή

Η απόσταση αυτή είναι πρώτα-πρώτα απόσταση. Δηλαδή ΜΠΟΡΕΙ να διανυθεί!
Όμως όσο μεγαλύτερη είναι τόσο ισχυρότερη και η διστρεύλωση της Αλήθειας.
Το αποδεικνύουν οι δολοφονίες διαταραγμένων ψυχικά που υποστήριζαν ότι τους καθοδηγούσαν Άγγελοι (πρόσεξε Dark-Angel ) για σκοτώσουν δαίμονες, ή ότι ο Θεός οδήγησε το χέρι τους κλπ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ!!! (οι περισσότεροι).

ΑΝ δεχτούμε ότι η Δημιουργία αποτελείται από πολλά Πεδία (πιο Υλικά και "ανεβαίνοντας" πιο Πνευματικά) είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε από πιο Πεδίο λαμβάνουμε!

Εδω θα ήθελα να κάνω μια άλλη παρέμβαση σε ανάλογο θέμα που έχουν θίξει οι συνομιλητές μας από την Κύπρο Λευκός Αετός & Λευκή Κουκουβάγια

Συγνώμη φίλοι μου αλλά ο ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ που αναφέρετε συνέχεια αντιστοιχεί με "Όραση" στο Αστρικό Πεδίο!
Δεν είναι "Θείο Πεδίο", όπως το Πεδίο του Λόγου, ή το Αιτιατό Πεδίο (Ανώτερο Νοητικό), που μπορεί να "βεβαιώσει" την πιθανή αξιοπιστία όσων λαμβάνετε!

Στο Αστρικό Πεδίο υπάρχουν οντότητες που "καθοδηγούν" δεκτικούς ανθρώπους και τους "εμπνέουν" σύμφωνα με την αντίληψή τους.
Το Πεδίο αυτό είναι κυρίως συναισθματικός χώρος (όλων των ποιοτήτων) και με αυτό το "κέντρο" (τρόπο εκφρασης) εκδηλώνονται!

Οι "οντότητες" αυτές (μπορεί και σκεπτομορφές!) έχουν, συνήθως, τις εξής ιδιότητες:

1. Δεν γνωρίζουν από Αγάπη. (την χρησιμοποιούν, αλλά δεν την εκδηλώνουν). Με αποτέλεσμα να είναι αυστηρές και σκληρές πολλές φορές!

2. Δεν γνωρίζουν βέβαια από Έλεος. (Εκδηλώνονται συνήθως παρουσιάζοντας ένα Θεό σαν αυτό της Παλαιάς Διαθήκης).

3. Υπερτονίζουν Αξίες και Εξουσίες. (Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός κλπ)
Δίνουν έτσι ιδιαίτερη σημασία σε Ψυχικές (κυρίως) ή Πνευαμτικές Δυνάμεις καθώς τις θεωρούν καταξίωση.
"Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων, Αγάπη δεν μη έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."

4. Λόγω του ότι δυσκολεύονται να λειτουργήσουν περίπλοκους νοητικούς συνειρμούς ή πνευματικές έννοιες, ανακακτασκευάζουν το λόγο χρησιμοποιώντας βαρύγδουπες, επιστημονικές & πνευμαντικές, έννοιες (γοητεύονται από αυτές!) δημιουργώντας νέες περίπλοκες εκφράσεις. (σαν τα παιδάκια που χτίζουν με Lego!)

5. Εκδηλώνονται πολλές φορές με έντονα συναισθήματα, κυρίως όταν αμφισβητείται η "αυθεντία" τους!
Ακριβώς λόγω της αδυναμίας τους, υποτιμούν συνήθως τους συνομιλητές τους υποβιβάζοντάς τους σε "κατώτερη εξελικτική βαθμίδα"!

6. "Χαίρονται" με την Εξουσία που αποκτούν και λαμβάνουν θέση Δασκάλου, πλαστογραφώντας υψηλά Πνεύματα, όπως του Σωκράτη & του Πλάτωνα, του Προφήτη Ηλία και πολλών Αγίων!

7. "Τρέφονται" με τα συναισθήματα αυτών που "καθοδηγούν" δημιουργώντας έντονες εξαρτήσεις και ψυχικές δεσμεύσεις!

Αυτά τα θέτω όχι βέβαια ως κατηγορία, αλλά ως ενός είδους προβληματισμό, στο δύσκολο αυτό θέμα.
Συγνώμη αλλά ο ΘΕΟΣ ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ δεν εκδηλώνεται ταυτόχρονα και με τα ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (Αυτό έγινε στον Ιορδάνη!) και σίγουρα όχι από το Αστρικό ΠΕδίο!!!!

Τέλος συμφωνώ με την... Αρχάγγελο, πως πρέπει να βρούμε το παιδί μέσα μας!

Σας χαιρετώ με Σεβασμό & Αγάπη!

20/10/2002, 20:34:15
Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΝΟΣ. Τον βλέπεις μόνο στα ενεργειακά πεδία ΟΥΣΙΑΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. Εάν κάποιος άνθρωπος έχει καθαρό D.N.A και θετική ενεργοποίηση, και καθαρή ενάρετη ζωή, τότε μπορεί να αναπτύξη τον ΚΑΘΑΡΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΟΦΘΑΛΜΟ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, να ενεργοποιήση τους πιο εσωτερικούς οφθαλμούς και τότε με ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΦΩΤΟΣ, ΜΕ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΘΕΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΟΥΣΙΑΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ μπορεί να κάνη παρουσία στο απειροελάχιστο εξωτερικό απαλότατο μεμβρανικό στοιχείο της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ. Εκτός και εάν είναι ο ίδιος ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ κάτω στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ οπότε με μια παλμική του σκέψη ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΊΖΕΙ.
Εσύ Φώτιε γιατί ονομάζεις ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ κάποιο πρόσωπο αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ; ΙΩΑΝΝΑ

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Darkangel_78Μέλος
20/10/2002, 23:53:19
Γεια σας φίλοι μου!!
Είδατε? Η επίκληση για βοήθεια έπιασε.Σ'ευχαριστώ Φώτιε!!Άσε κατά μέρος όμως τα δημοψηφίσματα,δεν έχω πολιτικές ή άλλες βλέψεις....

Στο θέμα τώρα.

quote:
Έτσι πρώτα-πρώτα θα πρέπει να ελέγχουμε το τι βλέπουμε και το τι ακούμε!ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ και ΓΙΑΤΙ;Ποιος μας βεβαιώνει για αυτό, η "Εσωτερική Φωνή";Μα χιλάδες άνθρωποι στο κόσμο με προβλήματα Ψυχικής Υγείας ισχυρίζονται το ίδιο!!!

Μη περιπλέκεις τα πράγματα.Αξιόπιστα (ως προς τί?Την απόλυτη αλήθεια?Και ποιός τη ξέρει?) είναι τα λόγια της <<εσωτερικής φωνής>> για τον καθένα και μόνο γι αυτόν.Πώς μπορώ να σε πείσω για τα λεγόμενα μιας φωνής που ΜΟΝΟ εγώ ακούω? Καλή η έρευνα και η αμφισβήτηση αλλά σε τέτοια θέματα δε μπορούμε να εφαρμόσουμε επιστημονικές μεθόδους.
Και κατά την άποψή μου η ψυχή δε νοσεί γιατί είναι άυλη και τέλεια.Ο εγκέφαλος νοσεί,που είναι υλικός και ατελής.(Μπορεί να κρυολογήσει ένα φάντασμα?Δε νομίζω...)Σε τέτοιες περιπτώσεις εμπλέκονται και συνήθως σοβαρές οργανικές διαταραχές. Δε θεωρώ ότι κάποιος που ακούει το ένστικτό του είναι άρρωστος!!

Αν περιοριστούμε στην αύρα,έχω να πω ότι υπάρχει αλλά δε μπορούμε να τη δούμε για απλούς λόγους.
Πρώτον διότι οι συχνότητες στις οποίες εκπέμπεται είναι έξω από το ορατό φάσμα.(Έχει αποδειχθέι και επιστημονικά και έχει αποτυπωθεί με ειδικές μεθόδους φωτογραφίας) Τώρα ΠΩΣ γίνεται κάποιοι να την βλέπουν δε ξέρω...Ρωτήστε ΑΥΤΟΥΣ.

quote:
Κατ' εμένα η Διαίσθηση δεν είναι Αλήθεια! Όπως δεν είναι και η Λογική.Είναι τρόποι, εργαλεία θα έλεγα, για να γνωρίσουμε την Αλήθεια.

Nα που έρχεσαι στα λόγια μου...και απειροελάχιστο κομμάτι της αλήθειας είναι και η ΑΥΡΑ,σωστά??

quote:
/Προσωπικά πιστεύω πως έχουμε μια απόσταση από την ατομική μας ατέλεια ως την Θεια Τελειότητα! Την ΑΛΗΘΕΙΑ δηλαδή

Αν απέχουμε λέει...Επιμένω ότι ακολουθώ την εσωτερική φωνή μου για να τη βρω.Τώρα αν είναι καθοδηγούμενη ή όχι αυτό δε μπορώ να το ξέρω.Τη θεωρώ όμως αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου (του ατελούς,του άρρωστου) που ΙΣΩΣ με οδηγήσει στην Αλήθεια.

Ο Σκοτεινός Άγγελος!

ΥΓ: Συγνώμη αν άφησα κάποια σημεία ασχολίαστα,αλλά με κουράζουν τα μεγάλα μηνύματα...

Darkangel_78Μέλος
21/10/2002, 00:04:27
Ένα τελευταίο σχόλιο:
Αγαπητή Λευκή Κουκουβάγια,δεν απαντώ εκ μέρους του Φώτιου ΟΜΩΣ η ερώτηση αφορά και μένα...

1) Για να με λέει Αρχάγγελο ίσως να εξετίμησε τον κόσμιο διάλογο και να χρησιμοποιεί τον τίτλο αυτό ως αναφορά οικειότητας.Όπως και αν παρατηρείς εξακολουθώ να υπογράφω ως <<Σκοτεινός Άγγελος>>

2)Μπορεί απλά να κάνει χιούμορ...

3)

quote:
Εσύ Φώτιε γιατί ονομάζεις ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ κάποιο πρόσωπο αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ; ΙΩΑΝΝΑ

Δε ξέρεις αν με έχει δει ή όχι.Με τον γνωστό τρόπο των σωματικών οφθαλμών ή κι αλλιώς.Και τέλος...
Εgo sum qui sum...

και το ξέρω και το έχω αποδεχτεί και δεν θεωρώ απαραίτητο να το ΑΠΟΔΕΙΞΩ...
Καλή σας νύχτα!!

aenaongrΜέλος
21/10/2002, 00:24:01

1. Μετά τα μεγάλα μέσα που επικαλέσθηκε η Darkangel, ασκώ το αναφαίρετο δικαίωμα της ...αποχής από την ψηφοφορία, μη με πάρει κανα ξόρκι ξώφαλτσα και πάψω να βλέπω και αυτά που έβλεπα (ή νόμιζα πως έβλεπα) γύρω μου.

2. Αποκαλύπτω την δική μου κατηγορία, που είναι η ερασιτεχνική ελαφρών βαρών μετά διαλλειμάτων για καφέ-τσάι και τα συναφή... φανατικός του: "Δεν χρειάζεται να πέσεις ΜΕΣΑ στο ποτάμι για να ξεδιψάσεις"

3. Καληνύχτα!!!

nagualΜέλος
21/10/2002, 02:51:52
Γειά σας κι από μένα.
Γιά την «εσωτερική φωνή» θα συμφωνήσω εξ‘ολοκλήρου με την Darkangel.
Φυσικά φίλε Φώτιε είναι αληθινοί οι κίνδυνοι που αναφέρεις γιά τα πεδία που προέρχεται αυτή η φωνή.
Αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αναλάβεις τον κίνδυνο.
Και φυσικά να είσαι προσεκτικός και ευέλικτος.

Τα μεγάλα καράβια παιρνάνε και μεγάλες φουρτούνες.
Αν είσαι μεγάλο καράβι είναι «αμαρτία» να κάνεις δρομολόγιο Πειραιά-Σαλαμίνα.
Και βέβαια ριψοκίνδυνο γιά μιά βάρκα να πάει Αυστραλία.
Εσένα φίλε Φώτιε που σ‘αρέσει η υπερβολή και οι μεγάλοι στόχοι πως βαδίζεις στη ζωή σου αν όχι με την διαίσθηση;Φιλικά πάντα ρωτάω.

Διαβάζω σ‘ένα βιβλίο του Αρχιμανδρίτη Αρσένιου Κομπούγια:
...ούτοι(οι δύο προφήτες της Αποκαλύψεως) οπωσδήποτε δεν θα πιστευθούν από τους πολλούς,αλλά από άσημους και ταπεινούς ανθρώπους.Και όχι μόνον δεν θα πιστευθούν από τον κόσμο ιδίως τους πλούσιους και τους ισχυρούς της Γης αλλά ούτε από αρχιερείς,ιερείς και θεολόγους.Ολοι αυτοί θα τους εκλάβουν λόγω της ασήμου εμφανίσεως των,του σφοδρού ελέγχου που θα εξασκούν,ιδίως εναντίον ελεεινών αρχόντων Πολιτείας και ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ της τότε εποχής,ως θορυβοποιούς και μανιακούς...και θα εκτελεστούν ως η Αποκάλυψις γράφει...
Ξαναρωτάω φίλε Φώτιε:
Πως θα τους καταλάβεις αν όχι με την διαίσθηση;
Πολλές ερωτήσεις σου έκανα σήμερα!
Καλή σας μέρα.

ΥΓ.aenaon,δε σ‘αναγνωρίζω...