ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Orbs - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Orbs - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Krios30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
21/01/2007, 16:51:41
Εάν ισχύουν τα δεδομένα που παραθέτει ο φίλος/η Sagaviper, τότε μάλλον δεν έχουμε να κάνουμε με orbs, αλλά με ΑΤΙΑ! Αλλά πάλι τι είδους ΑΤΙΑ θα είχε τέτοια διάμετρο; Και μάλιστα τόσα πολλά; δύσκολο μου φαίνεται...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
TrollΜέλος
22/01/2007, 18:18:22

Πάρτε για παράδειγμα την φωτογραφία της φίλης Ostria παραπάνω.
Με βάση το σκεπτικό του Sagaviper, μετρώντας τις αποστάσεις απο το φακό και αρχίζοντας απο το μεγαλύτερο orb που διακρίνουμε και τελειώνοντας στο μικρότερο που φαίνεται θα μπορούσαμε πολυ εύκολα να ξεγελαστούμε και να υποθέσουμε μεγέθη.

Οσον αφορά τη κάμερα της NASA θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τον τύπο της αλλά και που είχε εστιαστεί γιατί orbs δεν έχουν παρατηρηθεί σε καμμία αναλογική βιντεοκάμερα(VHS). Το σίγουρο όμως είναι οτί λειτουργεί ασύρματα δηλ. ψηφιακά και εκεί περιπλέκεται το θέμα γιατι απο το σημείο που στέλνει το σήμα στέλνουν ταυτόχρονα και καμμιά 100αριά δορυφόροι.

Τώρα αν πιστέψουμε οτι τα orbs ειναι εξωγήινοι και μάλιστα τους φωτογραφίζουμε ή ακόμα τους βιντεοσκοπούμε, τότε δεν μας μένει τίποτα άλλο απο ένα ραντεβουδάκι για αννταλλαγή απόψεων ιδεών και τεχνολογίας.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

22/01/2007, 20:18:27
Ωραίο το αστείο σου φίλε Troll, αλλά δεν γέλασα, γιατί με έβαλε σε σκέψεις ο φίλος Sagaviper
Κανονικά φαίνονται λογικά. Οπότε τι μπορεί να είναι; Δεν έχει κανείς αντίρρηση, όσο αφορά τις αποστάσεις; Αυτά που θεωρεί σαν δεδομένα ισχύουν στα αλήθεια;
Ουφ... πάλι πολλά ερωτήματα μου δημιουργήθηκαν... Και δεν βλέπω κανένα να απαντά...

TrollΜέλος
22/01/2007, 21:22:12
quote:
Ωραίο το αστείο σου φίλε Troll, αλλά δεν γέλασα, γιατί με έβαλε σε σκέψεις ο φίλος Sagaviper
Κανονικά φαίνονται λογικά. Οπότε τι μπορεί να είναι; Δεν έχει κανείς αντίρρηση, όσο αφορά τις αποστάσεις; Αυτά που θεωρεί σαν δεδομένα ισχύουν στα αλήθεια;
Ουφ... πάλι πολλά ερωτήματα μου δημιουργήθηκαν... Και δεν βλέπω κανένα να απαντά...

Εδώ μιλάμε για orbs που εμφανίζονται σχεδόν καθημερινά σε φωτογραφίες ή για ΑΤΙΑ;

Νομίζω ότι υπάρχει φορουμ UFO και υπάρχουν βέβαια και πιο πειστικά βίντεο απο αυτό που παράθεσαν.

Εκτός βέβαια αν προσπαθούμε να συσχετίσουμε τα δύο αυτά, οπότε σας ξαναλέω ότι έχω φωτογραφίσει ποικιλία εξωγήινων σκαφών, αλλά κανένα εξωγήινο.

Ψέματα με τράκαρε ένας προχθές να ή φωτογραφία απο τον εμπειρογνώμονα της ασφαλιστικής εταιρείας μου.

23/01/2007, 11:30:14
quote:

Οσον αφορά τη κάμερα της NASA θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τον τύπο της αλλά και που είχε εστιαστεί γιατί orbs δεν έχουν παρατηρηθεί σε καμμία αναλογική βιντεοκάμερα(VHS). Το σίγουρο όμως είναι οτί λειτουργεί ασύρματα δηλ. ψηφιακά και εκεί περιπλέκεται το θέμα γιατι απο το σημείο που στέλνει το σήμα στέλνουν ταυτόχρονα και καμμιά 100αριά δορυφόροι.

Ισως το θέμα του tether video να είναι διαφορετικό. Πάντως δείτε τα στοιχεία που βρήκα και αν μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τα αντικείμενα που βλέπουμε στην εικόνα.

Tether Optical Phenomena Experiment (TOP)
http://liftoff.msfc.nasa.gov/Shuttle/STS-75/tss-1r/exp/top.html

και από αυτό το άρθρο
sprg.ssl.berkeley.edu/sprite/ago96/publication/wave/wave.ps
The TOP imager was a high sensi-tivity image intensied CCD camera capable of takingextended exposures. The data discussed in this paperwere taken with an interference lter centered at 762 nmwith a bandwidth of 3 nm. The imager was mountedinside the orbiter cabin to look through one of the win-dows to observe the atmosphere below and was shieldedfrom interior light.

Βλέποντας και εδώ το πρόγραμμα των ερευνών
http://science.ksc.nasa.gov/shuttle/missions/sts-75/sts-75-day-03-highlights.html
τα στοιχεία που έχουμε είναι τα εξής:

Once deployed, the tethered satellite will slowly fly away from Columbia, eventually reaching a distance of 12 miles (20 kilometers).

Το STS-75 βρισκόταν σε orbit altitude 160 ναυτικά μίλια.

Η κεραία θα έφτανε σε απόσταση 20 χλμ από το STS-75, στην ιονόσφαιρα, αλλά έσπασε καθώς ξεδιπλωνόταν ενώ βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο ξεδιπλώματος (άρα κοντά στα 20 χλμ ή 12 μίλια απόσταση).

Η τελευταία μέρα

On Sunday, February 25, 1996, 9:30 p.m. CST, STS-75 MCC Status Report # 08 reports:

The tether on the Italian Tethered Satellite broke about 7:30 p.m. CST Sunday as the satellite was nearing the full extent of its deployment from the Shuttle. The satellite, which was nearing the end of its planned 12.8 mile distance, immediately began accelerating away from Columbia at a rapid rate as a result of normal orbital forces. TSS is separating from Columbia at a rate of 420 miles each 90 minute orbit.

The tether apparently snapped near the top of the 39-foot TSS boom in Columbia's cargo bay. Neither the astronauts nor the Space Shuttle were ever in any danger.

Following the break, Mission Control asked the astronauts to record television of the boom and broken tether for post-flight analysis.

http://science.ksc.nasa.gov/shuttle/missions/sts-75/sts-75-day-04-highlights.html

Αρα η εστίαση της κάμερας ήταν πάνω στην κεραία η οποία απομακρυνόταν συνέχεια. Οπότε πρέπει συνέχεια να διόρθωναν την εστίαση του φακού.

quote:

1. Το tether είναι 99 μίλια μακριά από το σκάφος.
2. Το tether έχει μάκρος 11-12 μίλια.
3. Τα παραπάνω ΑΤΙΑ περνούν καθαρά από ΠΙΣΩ χωρίς καμία αμφιβολία.
4. ΔΕΝ φαινονται με γυμνό ματι. (Χρησιμοποιείται ειδική κάμερα από τη ΝΑΣΑ.)

Δεν βλέπω να ισχύει το Νο1
At the time the tether broke, it was extended 12.2 miles from Columbia
(η πληροφορία βρίσκεται στο προηγούμενο link STS-75 Day 5 Highlights)

ps. Τρολλ πολύ καλή η εικόνα! χεχε

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 23/01/2007 11:31:43

TrollΜέλος
23/01/2007, 14:46:59
quote:
Αρα η εστίαση της κάμερας ήταν πάνω στην κεραία η οποία απομακρυνόταν συνέχεια. Οπότε πρέπει συνέχεια να διόρθωναν την εστίαση του φακού.

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Έπρεπε συνεχώς να διορθώνουν το φακό ώστε να εστιάζει στη κεραία.
Πολύ πιθανό τα orbs που εμφανίστηκαν να ήταν λοιπόν αντανακλάσεις φωτός τις στιγμές της πολυεστιακής λήψης πριν τη διόρθωση.
Αν φυσικά ήταν orbs γιατί σε καμμία κάμερα χειρός δεν έχουν εμφανιστεί κινούμενα orbs.

Αντίθετα είδα κάτι πρόσφατα στην TV με έναν τύπο απο τον Καναδά πού έδειχνε φωτογραφίες με orbs κοντά στο columbia, υποστηρίζοντας ότι ήταν ufo.

Ειχαν τραβήξει απο ψηφιακή βιντεοκάμερα ταινία και μετέπειτα την ανάλυσαν καρε-καρε. Σε ένα frame της εικόνας εμφανίστηκε orb.
Πολύ λογικό να εμφανιστεί κατά την γνώμη μου μιας και η επεξεργασία της εικόνας καρέ-καρέ μετετρεψε την βιντεοκάμερα σε ψηφιακή φωτογραφική.

23/01/2007, 17:44:44

εχω εκατονταδες φωτογραφιες με ορμπς

συμφωνω οτι προκειται για αντανακλασεις του φλας σε μικροσωματιδια σκονης ή υγρασιας

αυτο που προβληματιζει εμενα ειναι η συμπεριφορα τους

δειτε ενα ορμπ με ασυνηθιστη συμπεριφορα

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8941

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

23/01/2007, 18:07:15
quote:
Εδώ μιλάμε για orbs που εμφανίζονται σχεδόν καθημερινά σε φωτογραφίες ή για ΑΤΙΑ;

Νομίζω ότι υπάρχει φορουμ UFO και υπάρχουν βέβαια και πιο πειστικά βίντεο απο αυτό που παράθεσαν.

Εκτός βέβαια αν προσπαθούμε να συσχετίσουμε τα δύο αυτά, οπότε σας ξαναλέω ότι έχω φωτογραφίσει ποικιλία εξωγήινων σκαφών, αλλά κανένα εξωγήινο.

Ψέματα με τράκαρε ένας προχθές να ή φωτογραφία απο τον εμπειρογνώμονα της ασφαλιστικής εταιρείας μου.

Εγώ μια ερώτηση έκανα....
Τι κάθομαι και ασχολούμαι...

TrollΜέλος
23/01/2007, 22:53:08
quote:
Εγώ μια ερώτηση έκανα....
Τι κάθομαι και ασχολούμαι...

Τι σε πείραξε φίλε μου;

24/01/2007, 02:45:46
quote:
σε καμμία κάμερα χειρός δεν έχουν εμφανιστεί κινούμενα orbs

Ισχύει αυτό; Εχω την εντύπωση ότι κινούνται είτε αργά είτε γρήγορα.

quote:

συμφωνω οτι προκειται για αντανακλασεις του φλας σε μικροσωματιδια σκονης ή υγρασιας

δειτε ενα ορμπ με ασυνηθιστη συμπεριφορα

Οντως η συμπεριφορά τους έχει καταγραφεί αρκετές φορές ως περίεργη. Μπορεί όμως να ήταν η ιδέα σου; (σε σχέση με την φωτό)

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

24/01/2007, 13:24:38

quote:

Ostria

Οντως η συμπεριφορά τους έχει καταγραφεί αρκετές φορές ως περίεργη. Μπορεί όμως να ήταν η ιδέα σου; (σε σχέση με την φωτό)

τι ακριβως να ηταν η ιδεα μου καλη μου οστρια?

γι αυτο εβαλα την φωτογραφια, για να κρινετε μονοι σας (βεβαια αν μεγεθυνεις την πρωτοτυπη, φαινεται οτι το ορμπ αποφευγει με απολυτη ακριβεια το αυτι μου, αλλά ειναι βαρια για να την ανεβασω)

αλλοι θα δουν μια τυχαια συμπτωση, αλλοι θα δουν χιουμορ

εγω δεν πιστευω στις συμπτωσεις

καποιες απο τις φωτογραφιες τις ειχα παραθεσει στο παρελθον στο τοπικ "ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη", ακριβως για την περιεργη φαινομενικη συμπεριφορα τους που με προβληματιζε

κοιτα αυτες απο το Δερσιο

17.59 τραβηχτηκε η πρωτη απο τον Πυθαγορα διπλα στα γκουρ και επειδη θεωρησε οτι επρεπε να κοιταω την καμερα, μου εβαλε χερι ("που κοιτας μωρε μαλακα? εμενα κοιτα")

και τραβηξε αλλη μια, οπου εγω γελωντας του ειπα "ποζα θελεις να παρω μωρε μαλακα, να" και ανοιξα τα χερια μου
(17.59 και αυτη)

χιουμορ στο χιουμορ?

γιατι οχι?

επαναλαμβανω την αποψη μου οτι το θεμα δεν ειναι τι ειναι τα ορμπς, αντανακλασεις σε μικροσωματιδια σκονης και υγρασιας ειναι, αλλά η περιεργη "συμπεριφορα" τους

γιατι ενω τραβαω δεκαδες ποζες ακριβως στο ιδιο σημειο (με εχουν περασει πολλοι για παλαβο βλεποντας με να φωτογραφιζω ξανα και ξανα το ιδιο σημειο ) και ενω βλεπω στο φως του φλας τα χιλιαδες μικροσωματιδια να γυαλιζουν, αυτα δεν παρουσιαζονται σε ολες, αλλά σε "επιλεγμενες" που πολλες φορες σε κανουν να βαλεις τα γελια?

η συζητηση θα αποκτουσε ενδιαφερον αν προσπαθουσαμε να υποθεσουμε τι μπορει να τα επηρεαζει - εμεις ασυνειδητα? ο τοπος? η χρονικη στιγμη?

εγω νομιζω οτι ισχυουν ολα ταυτοχρονως - συγχρονικοτητα

ΥΓ. σορυ που εβαλα την πρωτη φωτογραφια στο ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη-2, αλλά τις φωτογραφιες του Πεντελικου τις παραθετω εκει ωστε να υπαρχουν συγκεντρωμενες

www.johnniebegood.gr

TrollΜέλος
24/01/2007, 17:09:20
Οστρια
quote:
Ισχύει αυτό; Εχω την εντύπωση ότι κινούνται είτε αργά είτε γρήγορα.

Γιατί σου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση;

Εχεις δεί ποτέ orbs και μάλιστα κινούμενα σε βίντεο που έχει τραβήξει κάποιος; Θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον.

quote:
η συζητηση θα αποκτουσε ενδιαφερον αν προσπαθουσαμε να υποθεσουμε τι μπορει να τα επηρεαζει - εμεις ασυνειδητα? ο τοπος? η χρονικη στιγμη?

εγω νομιζω οτι ισχυουν ολα ταυτοχρονως - συγχρονικοτητα

Εχεις απόλυτο δίκιο.
Πόσο μάλλον όταν σε μερικές περιπτώσεις λήψεων σου δίνεται ή εντύπωση ότι κάνουν πλάκα μαζί σου.

Πάντως και στη πρώτη φωτό υπάρχει orb πάνω-πάνω λίγο κομμένο.
Στη δεύτερη ξέφυγαν τελείως.

24/01/2007, 17:09:46
quote:

Εγώ φίλε μου έθεσα αυτές τις ερωτήσεις....
Κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, αυτά που βλέπουμε στο βίντεο(παρεμπιπτόντως το έχει βάλει και η φίλη Ostria στο ufo, αλλά δεν σχολιάστηκε) μοιάζουν πάρα πολύ με αυτά στις φώτο.
Οπότε ήμαστε στο θέμα μας. Και στην πρώτη φώτο που έβαλε η Ostria, φαίνεται καθαρά ότι κινούνται, και μάλιστα προς τα απάνω!!!
Και η απάντηση σου φίλε μου Troll, στις ερωτήσεις μου, (δεν έχω ιδέα επί του θέματος, σε αντίθεση με εσένα που λες ότι μπορείς να κατασκευάσεις κιόλας)ήταν αυτή:

quote:

τώρα αν νομίζεις ότι αυτή ήταν σοβαρή και τεκμηριωμένη απάντηση, πάω πάσο.
Αν πάλη γράφουμε εδώ για να σπάμε πλάκα, πάλι πάσο...

SagaviperΜέλος
24/01/2007, 17:44:48
"The satellite, which was nearing the end of its planned 12.8 mile distance,
immediately began accelerating away from Columbia at a rapid rate as a result
of normal orbit forces. TSS is separating from the Shuttle at a rate of 420
miles each 90 minute orbit.
"

"At the time the tether broke, it was extended 12.2 miles from Columbia, just
short of its planned 12.8 mile fully-deployed length. (τα 12.8 μίλια μάξ θά βρισκόταν
προσκολλημένο ακόμα πρίν σπάσει. Όταν σπάσει είναι λογικό να αρχίζει να απομακρύνεται)
"

quote:

quote:
1. Το tether είναι 99 μίλια μακριά από το σκάφος.
2. Το tether έχει μάκρος 11-12 μίλια.
3. Τα παραπάνω ΑΤΙΑ περνούν καθαρά από ΠΙΣΩ χωρίς καμία αμφιβολία.
4. ΔΕΝ φαινονται με γυμνό ματι. (Χρησιμοποιείται ειδική κάμερα από τη ΝΑΣΑ.)

Ostria
"Δεν βλέπω να ισχύει το Νο1"

At the time the tether broke, it was extended 12.2 miles from Columbia
(η πληροφορία βρίσκεται στο προηγούμενο link STS-75 Day 5 Highlights)

Εδώ εννοούν ότι το Tethered Satellite System ήταν 12.2 μίλια όταν
έσπασε φίλη Ostria. Αν προσέξεις στα βίντεο την ώρα θα δείς ότι συνεχίζουν
ώρα μετά όταν ο δορυφόρος ηδη επιταχύνει μακριά απο το σκάφος με 420 μίλια στη κάθε τροχιά.

Ακούς πάρα πολύ καθαρά στον ασύρματο που λένε ότι το tether βρίσκεται 77 ναυτικά μίλια όταν αρχίζει το βίντεο.
Άρα δεν βλέπω πως δεν ισχύει το Νο.1 προσωπικά.

Σε κάποια φάση το tether βρισκόταν 100 μίλια μακριά απο τη κάμερα και πάλι περνούσαν από πίσω.
Αν συνεχιζόταν το βίντεο πάλι θα περνούσαν από πίσω και στα 200 μίλια.

Θα χάσουμε το δάσος στο τέλος φίλη Ostria αν μείνουμε στο δέντρο.

quote:
Αν φυσικά ήταν orbs γιατί σε καμμία κάμερα χειρός δεν έχουν εμφανιστεί κινούμενα orbs.

Θα μπορούσαμε να διαχωρίσουμε τα όρμπς των stills τα διαφανή(που δέν είδα προσωπικά σε βίντεο ακόμα)
και τα μεταλλικά όρμπς που πιάστηκαν σε βίντεο και διαφέρουν πολύ από τα άλλα.

quote:

Δεν ξέρω ρε jonniebegood αν ξέρεις το Μασάρου Εμότο που φωτογράφιζε το νερό σε διάφορους σχηματισμούς
και υποστηρίζει ότι η σκέψη μας τα αισθήματά μας 'αλλοιώνουν' το νερό. Αν πράγματι είναι υγρασία και η σκέψη σου
πλάθει τον αέρα σου τότε μπορεί να έχουμε μια πιθανή εξήγηση στο παράξενο σχήμα που βλέπω στις δικές σου φώτο
τουλάχιστον.

Νομίζω το tether επεισόδιο αξίζει εξαιρετικής προσοχής στις λεπτομέρειες γιατί κρύβονται πολλά. Όποιος πραγματικά
ενδιαφέρεται να βρεί μια άκρη ή τουλάχιστον να κοντέψει στη λύση θα ξοδέψει αρκετό χρόνο στη έρευνα από μόνος του.

Απορώ φίλε Troll πόση ώρα πραγματικά ξόδεψες να ερευνήσεις το tether θέμα. Παρακολούθησες τουλάχιστον τα
βίντεο που έβαλα;

‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider.’
TrollΜέλος
24/01/2007, 17:53:23
Βρήκα και μία φώτο απο Πεντέλη στη δοκό Α6

Η κοπέλα κοιτά τα orbς με γυμνο μάτι; ή αυτά παίζουν μαζί της;

Πάντως σίγουρα δεν είναι μεταλλικά και οπωσδήποτε οχι ΑΤΙΑ.

Στη πορεία μπορεί να προσθέσω foto με orbs με αλλά σχήματα.

24/01/2007, 18:18:15

quote:

Δεν ξέρω ρε jonniebegood αν ξέρεις το Μασάρου Εμότο που φωτογράφιζε το νερό σε διάφορους σχηματισμούς
και υποστηρίζει ότι η σκέψη μας τα αισθήματά μας 'αλλοιώνουν' το νερό.

δεν τον γνωριζω, αλλά αναγνωριζω τον τροπο σκεψης και αντιληψης "αυτηνης της σχολης" (της οποιας αποφοιτος ειμαι) και φτιαχτηκα!

που θα τον βρω τον κυριο?

quote:

Αν πράγματι είναι υγρασία και η σκέψη σου
πλάθει τον αέρα σου τότε μπορεί να έχουμε μια πιθανή εξήγηση στο παράξενο σχήμα που βλέπω στις δικές σου φώτο
τουλάχιστον.

δεν ειναι η σκεψη μου, υποψιαζομαι οτι ειναι το ζωτικο πεδιο μας το οποίο αυξανεται οταν γελαμε, σε συνδυασμο με τον τοπο και τον χρονο

εχω πολυ αστειες φωτογραφιες, αλλά χρειαζομαι την αδεια των προσωπων που φωτογραφιζα

www.johnniebegood.gr

TrollΜέλος
24/01/2007, 18:56:42
quote:
τώρα αν νομίζεις ότι αυτή ήταν σοβαρή και τεκμηριωμένη απάντηση, πάω πάσο.
Αν πάλη γράφουμε εδώ για να σπάμε πλάκα, πάλι πάσο...

Οχι φίλε κριέ δεν σπάω πλάκα με τίποτα και ειδικά με εσένα.
Συγνώμη αν παρεξήγησες τα γραφόμενά μου αλλά δεν ήταν προσωπική απάντηση στα ερωτήματά σου.

Επίσης δεν είπα πουθενά ότι κατασκευάζω orbs, αλλά ότι μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες με orbs σε ποσοστο 80%, και αυτό,γνωρίζοντας τις συνθήκες λήψης κάτω απο τις οποίες μπορεί να εμφανιστεί το φαινόμενο.

Πιστεύω πολύ απλά ότι δεν εχουν καμμία σχέση τα orbs με τα ΑΤΙΑ.

Τώρα όσον αφορά την κεραία tether έχω μελετήσει αρκετά το βίντεο και κάτι το οποίο δεν το αναφέρουμε πουθενά είναι η γωνία λήψης καθώς και η ταχύτητα με την οποία κινούνται και ο καμεραμάν αλλα και το αντικείμενο.

Μάλιστα με την ταχύτητα την οποία κινούνται και στο 1.000.000 μίλια να ήταν ή απόσταση και υπήρχε η δυνατότητα λήψης πάλι απο πίσω θα φαινόντουσαν να περνούν τα orbs.
Αυτό όμως δεν τα κάνει ΑΤΙΑ γιατί τότε μιλάμε για χιλιάδες ή εκατοντάδες εξωγήινους να κάνουν βόλτα στην τροχιά της γής.

24/01/2007, 19:18:25
Τώρα απάντησες σωστά αγαπητέ Troll.

quote:
Πιστεύω πολύ απλά ότι δεν εχουν καμμία σχέση τα orbs με τα ΑΤΙΑ.

Νομίζω φίλε μου ότι παρ όλες τις γνώσεις σου έχεις λάθος...
Στα συγκεκριμένα βίντεο βλέπουμε να πετάν άγνωστα αντικείμενα, ότι και να είναι αυτά...οπότε;

quote:
Αυτό όμως δεν τα κάνει ΑΤΙΑ γιατί τότε μιλάμε για χιλιάδες ή εκατοντάδες εξωγήινους να κάνουν βόλτα στην τροχιά της γής.

Εδώ όμως συμφωνούμε απόλυτα!!!
Με την προϋπόθεση, πως άλλο ΑΤΙΑ, και άλλο εξωγήινοι...

25/01/2007, 01:08:25
Γιατί έχω την αίσθηση ότι κινούνται; Καλή ερώτηση. Πρώτον νομίζω ότι έχω δει σειρές φωτογραφιών που δείχνουν κίνηση και ίσως να έχω πετύχει και κάποιο βίντεο (στα μεταφυσικά, φαντάσματα κλπ αν δεν κάνω λάθος).

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αυτά που βλέπουμε στο βίντεο του tether είναι orbs -ότι κι αν είναι τα orbs- (δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι μεταλλικό μέχρι στιγμής, μάλλον ημιδιάφανα είναι όλα) και δείτε και αυτό που εισέρχεται στην ιονόσφαιρα στο παρακάτω βίντεο (μόλις ξεκινάει το κλίπ).

http://video.google.es/videoplay?docid=8536779374329988710

Αγαπητέ Sagaviper μπορεί να έχεις δίκιο, δεν πρόσεξα μάλλον όταν είπαν για τα 77 μίλια, αλλά και πάλι έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για κάτι φυσικό, ίσως ηλεκτρομαγνητικό; Ας μην ξεχνάμε ότι φαίνονται γύρω από μία κεραία.

Θα συμφωνήσω με τον Τρολλ ότι είναι απίθανο να μιλάμε για τόσα πολλά εξωγήινα σκάφη (και τέτοιου μεγέθους αν θεωρήσουμε ότι έχουν μέγεθος χιλιομέτρων που το αποκλείω όπως είπα σε προηγούμενη απάντηση). Σίγουρα πρόκειται για κάτι άλλο.

Jonnie μου, πολύ όμορφα τα orbs σου! Δεν νομίζω να έχω δει παρόμοια με αυτά τα τελευταία, τα ακτινωτά! (το ένα κάθισε πάνω στο κεφάλι σου σαν καπελάκι! χεχε)
Τώρα για το αν επηρεάζονται από κάποιο πεδίο, ποιό και πώς δεν μπορώ να το πω. Θα πρέπει να βρούμε βίντεο για να δούμε αν και πώς αντιδρούν.

-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 25/01/2007 01:10:27

25/01/2007, 01:36:45

quote:

Ostria

Τώρα για το αν επηρεάζονται από κάποιο πεδίο, ποιό και πώς δεν μπορώ να το πω. Θα πρέπει να βρούμε βίντεο για να δούμε αν και πώς αντιδρούν.

μουρθε μια ιδεα για το πως θα μπορουσαν να καταγραφουν σε βιντεο ορμπς

θα το συζητησω με τον καταλληλο ανθρωπο για τα τεχνικα, τον κακιστο βριλ, και θα σας πω

www.johnniebegood.gr