ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- το παζλ κι τα χαμένα κομμάτια με την εικόνα του θεού - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- το παζλ κι τα χαμένα κομμάτια με την εικόνα του θεού - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

markos.giann47 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
nobody5001Μέλος
01/03/2006, 15:13:08
Φίλε μου Horus σε χαιρετώ,

Δεν αντιλέγω με τις απόψεις που ως τώρα γράφεις...

Θα περιμένω να δω και τη συνέχεια πριν δραστηριοποιηθώ στο θέμα σου...

Μόνο να προσθέσω κάτι: Δεν είναι μόνο το αίσθημα του φόβου που έχει τέτοιες συνέπειες αλλά και άλλα...
φαντάζομαι πως με πιάνεις...

Με εκτίμηση,

nobody

HorusΜέλος
04/03/2006, 01:37:07
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ nobody ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ... ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...

ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΥΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...

"ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ" ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ...ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΕΥΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....

ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΙΑΣ...
Ο ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ HOLLYWOOD)ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ--- ΖΩΝΤΑΝΟΣ---ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ,ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΖΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ...
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ(ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ)ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ...
ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ Η ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΓΡΙΟΥ ΖΩΟΥ...(ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ).
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ Η ΟΧΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ....

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ nobody (ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ (ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ Η ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΝΕΦΕΡΑ...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

nobody5001Μέλος
04/03/2006, 15:59:53
Αγαπητέ μου φίλε Horus σε χαιρετώ,

Και όπως μου ζήτησες θα συμετάσχω στη συζήτηση ώστε να της δώσουμε και κάποια ώθηση (αν και κάπως «δειλά» σε πρώτη φάση...)

Για να δούμε λοιπόν:

Στα όσα αναφέρεις, προς το παρόν πάντα, θα μπορούσε κάποιος να κατέλιγε στα εξής συμπεράσματα:
- πως ο συγγραφέας τα διαβάζει από κάπου και τα μεταφέρει εδώ, έχοντας κατανοήσει μέχρι ενός βαθμού κάποια πράγματα
- πως ο συγγραφέας του θέματος γνωρίζει πολύ καλά σε τι αναφέρεται κτλ...
- πως ο συγγραφέας προσπαθεί να κάνει εντύπωση

Προσωπικά, αποκλείω την τρίτη περίπτωση και κλίνω προς το πρώτο ή το δεύτερο (κομπλιμέντο είναι, προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης), τώρα πιο από τα δύο ισχύει θα φανεί καθώς εσύ ο ίδιος θα οδηγίσεις τη συζήτηση περαιτέρο ...

Στο θέμα σου τώρα: Ως εδώ καλά τα λες, μόνο που σου «ξέφυγε» μία λεπτομέρεια...
- Σε προηγούμενο σου ποστ αναφέρεσαι σε μία από τις διάφορες «ενεργειακές διακυμάνσεις» επικεντρώνοντας την προσοχή σου στον τομέα του φόβο...
- Μετά φέρνεις το παράδειγμα (σε επόμενό σου ποστ) στην ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ...
- Μην σου διαφεύγει το γεγονός πως παρουσιάοντας την μία όψη του νομίσματος, σε κάποιον φίλο/η που παρακολουθεί τα έως τώρα γραφούμενά σου, του δημιουργηθεί το αίσθημα του φόβου?
- Τι θέλω να πω με αυτό: Πως στο προηγούμενό σου ποστ θα έπρεπε να πρόσθετες πως και το υποψήφιο «θύμα»,ας το πούμε μετά από κάποιο «στάδιο ή φάση», είναι σε θέση να αντικρούσει την «επίθεση» και να στείλει τους «Καλοθελητές» όπως τους αποκαλείς πάλι πίσω στα αγύριστα.... (Για να δίνουμε και μία πιο ολοκληρομένη εικόνα των περιστάσεων...)

Αυτά προς το παρόν...

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 16:01:30

HorusΜέλος
04/03/2006, 21:30:10
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕSOTERICA!!!!

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ nobody ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΝΕΦΕΡΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΣΤΟ "ΥΦΟΣ" ΓΡΑΨΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ...
ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ..
ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο LEVI OYTE O LEADBEATER...(ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ.... )

ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕSOTERICA ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ....
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ...
ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ....

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ...
ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...
ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ "ΑΞΙΑ" ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ NICKNAME ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΤΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ???.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ).

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ..

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ....
ΟΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ nobody ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...(ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ/ΦΙΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ)..

ΦΙΛΕ nobody ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Ο ΘΥΤΗΣ ΕΜΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ.......
ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ Η ΟΧΙ??ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΟΧΙ??ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΦΟΝΟ.......(ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΝΝΟΩ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..)
ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ???

nobody5001Μέλος
04/03/2006, 21:46:45
Φίλε μου Horus σε χαιρετώ και πάλι,

Ας βγάλουμε πρώτα κάποια «πράγματα» από τη μέση:
- Είναι προς τιμήν σου που έχεις επίγνωση των πραγμάτων, και των όσων λες...
- Είναι προς τιμήν σου η ειλικρίνεια που σε διακατέχει
- Και εγώ δεν είμαι τίποτε άλλο από μία απλή και ταπεινή παχουλή, βδελυρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα...

Στο θέμα μας λοιπόν:

- Τα ερωτήματά σου, της τελευταίας παραγράφου, που αναγράφεις είναι πολύ σωστά αλλά ανοίγουν μία πολύ μεγάλη συζήτηση
- Σαν μία πρώτη και «ωμή» απάντηση θα μπορούσε κανείς να πει πως εξαρτάται καθαρά στην κρίση του αμυνόμενου το τι θα πράξη και αναλόγος του επιπέδου του
- Δεν χρειάζεται απαραίτητα να τον «στείλει» αλλά μπορεί πολύ απλά να τον «μπλοκάρει»
- Είναι θέμα μονοπατιού που επέλεξε κανείς
- Τέλος μην σου διαφεύγει πως στις, ας τις αποκαλέσουμε, άλλες διαστάσεις «παίζουν πολλά»...

Αυτά προς το παρόν....

Περιμένω με ενδιαφέρον να διαβάσω τις επόμενες απόψεις σου...

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

Φ α ί δ ρ αΝέο Μέλος
05/03/2006, 10:10:27
Όλα αυτά που αναφέρετε μέχρι τώρα, μου δημιουργούν ένα απλό
ερώτημα : "Πώς μπορεί κάποιος να θωρακιστεί απέναντι στο φόβο;"
Με την αυθυποβολή; Με τη δυνατή πίστη ότι τίποτα δεν μπορεί να
τον βλάψει; Πώς μπορεί ένα άτομο να πιστέψει ότι τίποτα και
κανένας δεν μπορεί να του κάνει κακό εάν πρώτα δεν πιστεύει
στις δικές του ικανότητες; Και πώς φτάνει, τελικά, σε επίπεδο "ικανότητας";
Απαιτείται κάποιου είδους εκπαίδευση ή όλοι οι άνθρωποι κατέχουμε
αυτή την ικανότητα; (Είνα ικανότητα ή δυνατότητα; Εάν ισχύει το δεύτερο,
μέσα από ποια διαδιακασία μετατρέπεται η δυνατότητα σε ικανότητα;)
Σε κάποιον μη γνώστη, αλλά τολμηρό, αρκεί η δυνατή πίστη ότι
είναι ικανός να αντικρούσει πιθανές επιθέσεις χωρίς να έχει προηγηθεί
άλλου είδους προετοιμασία;
HorusΜέλος
05/03/2006, 22:07:52
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ/ΦΙΛΕΣ!!!!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ nobody ΣΥΜΦΩΝΩ...
ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ....ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ (ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ)Η ΦΙΛΗ --Φ α ί δ ρ α--

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΑΙΔΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΜΠΗΚΕΣ!!!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ....
ΠΙΣΤΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗ(Π.Χ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ)ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ...
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΟΥΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ...
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΤΛ, ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΣΟ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ........
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ,ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ,ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ --ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ --ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑ..
ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΦΟΒΟΥ.....,ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ.....

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΟΤΙ...
ΑΝ ΔΕΝ ΨΑΞΕΙΣ ΤΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ???ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ....ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ...

ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ....ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΟΥΕΙ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ Η ΘΥΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ....
ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ.....ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ....

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ???ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ??
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΗΣ??
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ....
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ,Η ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΛΗΣΙΑ....
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ "ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ"......

ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ --ΣΩΣΤΑ--(ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΡΑΦΗ)ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ).............

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΕΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ...
ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ(ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ)...
ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΤΛ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ...ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΦΑΙΔΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ...
ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΡΙΝ,ΘΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ....

ΦΙΛΕ nobody ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ,ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ,ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΤΛ

nobody5001Μέλος
05/03/2006, 23:07:29
Φίλη μου Φαίδρα σε χαιρετώ στην παρέα μας...

Φίλε μου Horus σε χαιρετώ (και πάλι) και σαν μία ταπεινή και ασύμαντη μυγούλα «υπακούω» στις προσταγές σου...
Ναι, δεν αντιλέγω με τα γραφούμενα σου ως τώρα...

Θα προσθέσω μόνο το εξής (και θα παρακαλούσα κάποιους ‘κακούς’ μην πετάξουν καμία μαλ... πέρι διαφήμισης...)

Ρίξε μια ματιά στο θέμα μου (στην ενότητα του Παράξενου...) από τα μέσα της σελίδας 5 και μετά όπου άρχισα να καταπιάνομαι με θέματα γύρω από τα δικά σου...
Είμαι σίγουρος πως θα καταλάβεις πολλά... (αν και θα σου συνιστούσα να τα διάβαζες όλα εξ αρχής – ασχέτου όγκου – και είμαι σίγουρος, βασιζόμενος στις τελευταίες σου δηλώσεις, πως θα μπορέσεις να δεις πολλά ενδιάμεσα από τις γραμμές που γράφω...)

Πέρα τούτου:

Να απαντίσω σε μία ερώτηση της Φαίδρας:

Η αλήθεια, είτε μας αρέσει είτε όχι – και όσοι έχουν εντριφήσει σε αυτά θα συμφωνήσουν μαζί μου, είναι πως κάποιος από το αστρικό πεδίο μπορεί να «καθαρίσει» κάποιον «άνετα»...

Όμως!!!
- Θα πρέπει να είναι πολύ μα πάρα πολύ «προχωρημένος»
- Υπάρχουν και οι βοηθοί, όπως πολλοί σωστά αναφέρει και ο φίλος μας ο Horus, που θα πρέπει να παρακάμψει πρώτα κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο εύκολο......)
- Καθώς και, ας υποθέσουμε πως κάποιος / α έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο να μπορεί να τους παρακάμψει, για να ασχοληθεί με σένα συγκεκριμένα και να σε βάλει στο «μάτι» θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος πολύ σημαντικός λόγος, «αλλουνού παπά εβαγγέλιο τούτο»...
- Αυτοί που επί το πλείστον διεξάγουν τον αποκαλούμενο «αστρικό βαμπιρισμό» ανήκουν σε άλλο στάδιο (προς τον πυθμένα της δύναμης, δηλαδή)

Αυτά προς το παρόν...

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

Edited by - nobody5001 on 05/03/2006 23:08:18

Edited by - nobody5001 on 05/03/2006 23:08:58

G.Μέλος
05/03/2006, 23:38:54
Φόβοι λοιπόν...

για το σκοτάδι, για τα ενεργειακά βαμπίρ, για τους λυκάνθρωπους... Ολα καλά μέχρι εδώ... ή μήπως όχι? Μήπως όλα αυτά προέρχονται από τον πιο καλά κρυμμένο φόβο του ανθρώπου να ζήσει ελεύθερος από φόβο? Μήπως προσπαθεί κανείς να εξευμενίσει το υποσυνείδητο του, δημιουργώντας τεχνητές προβολές των φόβων του προς τα έξω? και ακόμα καλύτερα όταν αυτό το "έξω" ανήκει στον αόρατο κόσμο?

Μήπως τελικά ο άνθρωπος φοβάται να είναι ευτυχισμένος, ήρεμος και ελεύθερος?

Η αστρική μας μορφή εκφράζει τις δικές μας δεσμεύσεις, τα δικά μας προσωπικά εμπόδια, τις δικές μας φυλακές... Ο,τι κι αν είναι αυτό που παρουσιάζεται στα μάτια ενός "εκπαιδευμένου" στην αστρική όραση δεν είναι αποτέλεσμα του φόβου, αλλά της προσπάθειας μας να μπλοκάρουμε την ελεύθερη ροή ενέργειας μέσα μας...

Ποιος θέλει να φοβάται? Αυτός που δεν φαντάζεται ότι υπάρχει κι άλλη επιλογή... Αυτός που έχει πειστεί ότι αυτός είναι ο φυσιολογικός και επιτρεπόμενος τρόπος σκέψης και ύπαρξης... Κουβαλάμε όλοι αυτούς τους φόβους σαν αποδεικτικά στοιχεία της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας που περιμένουν οι άλλοι από μας...

και μόνο η Γνώση μπορεί να ξεπεράσει αυτή την ψευδαίσθηση... Η επίγνωση του εαυτού μας και μέσα απ' αυτόν ολόκληρου του Κόσμου...

κάποιοι λένε : To know, to dare, to will, to be silent... μην το μπερδεύουμε με φόβο αυτό... είναι σεβασμός στην πορεία που έχει διανύσει ο καθένας και στο δικαίωμα του να κάνει τις επιλογές του... είτε στο διαδίκτυο είτε έξω απ' αυτό, αυτοί που Γνωρίζουν σέβονται πάνω απ' όλα αυτή τη διαδρομή... Κι αυτοί που "διδάσκουν" σπανίως Γνωρίζουν... κι αυτοί που έχουν ξεπεράσει τον φόβο βρίσκουν τρόπο να γνωρίσουν με την σειρά τους...

Galadriel, UK

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
nobody5001Μέλος
05/03/2006, 23:49:25
Φίλη G. σε χαιρετώ,

quote:

Μήπως τελικά ο άνθρωπος φοβάται να είναι ευτυχισμένος, ήρεμος και ελεύθερος?

Η αστρική μας μορφή εκφράζει τις δικές μας δεσμεύσεις, τα δικά μας προσωπικά εμπόδια, τις δικές μας φυλακές... Ο,τι κι αν είναι αυτό που παρουσιάζεται στα μάτια ενός "εκπαιδευμένου" στην αστρική όραση δεν είναι αποτέλεσμα του φόβου, αλλά της προσπάθειας μας να μπλοκάρουμε την ελεύθερη ροή ενέργειας μέσα μας...

Ποιος θέλει να φοβάται? Αυτός που δεν φαντάζεται ότι υπάρχει κι άλλη επιλογή... Αυτός που έχει πειστεί ότι αυτός είναι ο φυσιολογικός και επιτρεπόμενος τρόπος σκέψης και ύπαρξης... Κουβαλάμε όλοι αυτούς τους φόβους σαν αποδεικτικά στοιχεία της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας που περιμένουν οι άλλοι από μας...

και μόνο η Γνώση μπορεί να ξεπεράσει αυτή την ψευδαίσθηση... Η επίγνωση του εαυτού μας και μέσα απ' αυτόν ολόκληρου του Κόσμου...

κάποιοι λένε : To know, to dare, to will, to be silent... μην το μπερδεύουμε με φόβο αυτό... είναι σεβασμός στην πορεία που έχει διανύσει ο καθένας και στο δικαίωμα του να κάνει τις επιλογές του... είτε στο διαδίκτυο είτε έξω απ' αυτό, αυτοί που Γνωρίζουν σέβονται πάνω απ' όλα αυτή τη διαδρομή... Κι αυτοί που "διδάσκουν" σπανίως Γνωρίζουν... κι αυτοί που έχουν ξεπεράσει τον φόβο βρίσκουν τρόπο να γνωρίσουν με την σειρά τους...

Συνφωνώ μαζί σου

quote:

για το σκοτάδι, για τα ενεργειακά βαμπίρ, για τους λυκάνθρωπους... Ολα καλά μέχρι εδώ... ή μήπως όχι? Μήπως όλα αυτά προέρχονται από τον πιο καλά κρυμμένο φόβο του ανθρώπου να ζήσει ελεύθερος από φόβο? Μήπως προσπαθεί κανείς να εξευμενίσει το υποσυνείδητο του, δημιουργώντας τεχνητές προβολές των φόβων του προς τα έξω? και ακόμα καλύτερα όταν αυτό το "έξω" ανήκει στον αόρατο κόσμο?

Διαφωνώ, ή μάλλον συμφωνώ εν μέρη...

Προσεγγίζεις μέχρι ενώς σημείου τα πράγματα και μετά "χάνεσαι", κατά την ταπεινή άποψη μιας ταπεινής μύγας (εμένα, δηλαδή)

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

G.Μέλος
06/03/2006, 00:01:18
quote:
Προσεγγίζεις μέχρι ενώς σημείου τα πράγματα και μετά "χάνεσαι"

πού διαφωνείς?

quote:
κατά την ταπεινή άποψη μιας ταπεινής μύγας (εμένα, δηλαδή)

χμ...όλα καλά nun

Galadriel, UK

nobody5001Μέλος
06/03/2006, 00:09:08
Φίλη G. σε χαιρετώ,

quote:

χμ...όλα καλά nun

Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχω παρά να σεβαστώ τις απόψεις σου περί των διάφορων θεμάτων, αντιλήψεων κτλ.. αλλά και να τερματίσω την τόσο επικοδομιτική, αν και σύντομη, συζήτησή μας...

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

Edited by - nobody5001 on 06/03/2006 00:09:39

Edited by - nobody5001 on 06/03/2006 00:10:03

G.Μέλος
06/03/2006, 00:19:08
quote:
Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχω παρά να σεβαστώ τις απόψεις σου περί των διάφορων θεμάτων, αντιλήψεων κτλ.. αλλά και να τερματίσω την τόσο επικοδομιτική, αν και σύντομη, συζήτησή μας...

γιατί?

Galadriel, UK

HorusΜέλος
06/03/2006, 04:47:28
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Galadriel ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!!!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...

ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ..
ΛΕΣ ΟΤΙ

quote:

ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΦΟΒΩΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ....
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ.....
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΙΑ...ΑΛΛΟ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΣΤΡΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ(ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΙΑ).
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΦΟΒΙΑΣ ΑΘΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ...Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ... ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ....
ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ....
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ".......

ΑΛΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΞΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ...
ΣΤΟ ΕΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ(ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ....
ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΗ ΖΩΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ.....

ΕΠΟΜΕΝΟ...

quote:

ΣΥΜΦΩΝΩ

ΕΠΟΜΕΝΟ...

quote:
κάποιοι λένε : To know, to dare, to will, to be silent... μην το μπερδεύουμε με φόβο αυτό... είναι σεβασμός στην πορεία που έχει διανύσει ο καθένας και στο δικαίωμα του να κάνει τις επιλογές του...

ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...

ΕΠΟΜΕΝΟ...

quote:
Κι αυτοί που "διδάσκουν" σπανίως Γνωρίζουν... κι αυτοί που έχουν ξεπεράσει τον φόβο βρίσκουν τρόπο να γνωρίσουν με την σειρά τους...

ΑΠΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ ΕΔΩ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ---ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ(ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΥΣ )----ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ----ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ/ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ,ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ....

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ....

ΑΓΑΠΗΤΗ Galadriel ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΕΓΩ
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..

ΦΙΛΕ nobody ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ....

HorusΜέλος
06/03/2006, 04:57:08
ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ MIND CONTROL ΦΙΛΕ nobody

ΚΑΙ ΜΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΟΥ....???

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ.....

nobody5001Μέλος
06/03/2006, 04:57:35

Να σαι καλά για τα καλά και ενθαρυντικά σου λόγια...

Επί του θέματός σου τώρα:

--- (διαγραφή κάποιων τοποθετήσεων μου... δες το επόμενο ποστ μου φίλε μου...)

Θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσω και τις επόμενες σου απόψεις / παρατηρείσεις επί του θέματος και ανάλογα θα τοποθετήσω, και εγώ με τη σειρά μου, τις δικές μου επόμενες τοποθετήσεις...

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

Edited by - nobody5001 on 06/03/2006 04:58:17

Edited by - nobody5001 on 06/03/2006 06:15:01

Edited by - nobody5001 on 06/03/2006 06:17:48

Edited by - nobody5001 on 06/03/2006 06:19:40

nobody5001Μέλος
06/03/2006, 06:13:34
quote:

Έκανα μία αλλαγή (μάλλον διαγραφή) του ποστ μου, διότι έχω την αίσθηση πως "αμπιδάω" ολίγον τι προς τα εμπρος ενώ συνήθως ο δημιουργός του θέματος είναι αυτός που "δίνει" το ρυθμό...

Οπότε:

Θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσω και τις επόμενες σου απόψεις / παρατηρείσεις επί του θέματος και ανάλογα θα τοποθετήσω, και εγώ με τη σειρά μου, τις δικές μου επόμενες τοποθετήσεις...

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

nobody

nobody5001Μέλος
06/03/2006, 06:14:31
quote:

----

Θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσω και τις επόμενες σου απόψεις / παρατηρείσεις επί του θέματος και ανάλογα θα τοποθετήσω, και εγώ με τη σειρά μου, τις επόμενες τοποθετήσεις...

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

nobody

nobody5001Μέλος
06/03/2006, 06:16:43
Αμήν, τα κατάφερα....

quote:

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ.....

Καλά να περάσεις και όλοι οι άλλοι φίλοι και φίλες...

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

Edited by - nobody5001 on 06/03/2006 06:22:17

G.Μέλος
06/03/2006, 09:35:32
Καλημέρα,

αγαπητέ Horus όταν μίλησα για τεχνητή προβολή των φόβων μας δεν αναφερόμουν στις σκεπτομορφές... Ολα αυτά ναι μεν υπάρχουν αλλά είναι το προφανές επίπεδο σκέψης... Αναφέρομαι σε κάτι ακόμα βαθύτερο, στο οποίο είναι λογικό να προβάλλει αντίσταση...

αυτό στο οποίο αναφέρομαι είναι μία λειτουργία η οποία είναι τεχνητή μεν υποσυνείδητη δε... Η ανάγκη του ανθρώπου να νιώθει ασφαλής μέσα στις δεσμεύσεις του, είναι αυτή που στην ουσία δημιουργεί το αίσθημα του φόβου... Και φυσικά δεν αναφέρομαι στον φόβο για την φωτιά ή το ηλεκτρικό ρεύμα π.χ. που μας βοηθούν να επιβιώνουμε χωρίς να βάζουμε σε κίνδυνο την ζωή μας...

όλοι αυτοί οι μεταφυσικού περιεχομένου "φόβοι" δημιουργούνται με μόνο σκοπό να κρατήσουν σε ισορροπία αυτό που έχουμε μάθει να βιώνουμε ως σοβαρή θεώρηση της ζωής...

είναι κυρίως ο φόβος του ανθρώπου να νιώθει ελεύθερος πάνω απ' όλα... κι απ' τον φόβο ακόμα... και όσο δεν μπορεί κανείς αυτό να το αποτινάξει μένει απλός παρατηρητής φαινομένων του αόρατου και η πραγματική του αλληλεπίδραση με τα εσωτερικά πεδία είναι περιορισμένη και συμπτωματική...

για να μπει κανείς στο ρόλο του δημιουργού ή έστω αυτού που μπορεί να δια-χειριστεί τις ενέργειες που μας περιβάλλουν, πρέπει να ελευθερωθεί από αυτά τα "δεσμά"....

συλλογίσου λίγο πάνω σ'αυτό αγαπητέ... ψάξε και δες για αρχή τη δύναμη των ονείρων (όχι αυτών που βλέπουμε στον ύπνο, αλλά αυτών που κάναμε παιδιά) και πόσο αυτά έχουν απωθηθεί από την ενήλικη πραγματικότητα...

Galadriel, UK