- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Θα συμφωνήσω μαζί σου αγαπητή amalia ότι το θέμα δεν έχει καμία σχέση με το forum.
Είναι όμως το μοναδικό topic που δεν έχει σχέση με το forum;Σίγουρα όχι καθώς έχουμε δει "διάφορα". Μία ματιά στην θεματολογία του αχλαδότυρου μπορεί να πείσει τον καθένα.
Γειά σου τίγρη.
Οχι βέβαια, τουλάχιστον στην κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού", έχουν ανοιχτεί κατά καιρούς αρκετά άσχετα θέματα, κάποια από τα οποία έμειναν, κάποια άλλα κλειδώθηκαν. Κι εγώ η ίδια, έτυχε στο παρελθόν να μην αντισταθώ στον πειρασμό και να ανοίξω ένα θέμα με άσχετο αντικείμενο, μέχρι που βρέθηκε κάποιος (το μέλος "1900" αν θυμάμαι καλά) και μου έκανε παρατήρηση. Είχε απόλυτο δίκιο! Επεσα στην παγίδα, να κάνω ακριβώς αυτό το οποίο κατέκρινα.
Ετσι είναι οι αδυναμίες του ανθρώπου όμως φίλε τίγρη. Νομίζουμε ότι είμαστε φιλόσοφοι, ότι είμαστε εσωτεριστές, μέχρι που κάποια στιγμή ανακαλύπτουμε ότι είμαστε κατά φαντασίαν όλα αυτά που θεωρούμε φιλοσοφία μας. Οταν τα ίδια μας τα λάθη, μικρά ή μεγάλα, θα έρθουν να μας χτυπήσουν την πόρτα της συνείδησης για να μας πούνε πόσο νομίσαμε ότι αλλάξαμε, αλλά και για να μας θυμήσουν ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, και δεν αρκείται μόνο στα λόγια...
Δεν χρειάζεται λοιπόν να "πείσουμε" κανέναν για τίποτε, ούτε να ωραιοποιήσουμε κάτι, κυρίως σε αυτόν εδώ το χώρο, που αναζητά την αλήθεια και την ουσία. Μέσα από τη δράση μαθαίνουμε
old tiger, πιστεύω ότι θα συμφωνείς σε αυτό μαζί μου.
Καλό σου μεσημέρι. ![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
quote:
Πλάκα έκανα με αυτό το θέμα ρε παιδιά. Το αποσύρω μόνος μου προλαβαίνοντας το σίγουρο κλείδωμα από τον ADMIN
Φίλε VAIHINGER, δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι. Αν πρέπει να κλειδωθεί, θα κλειδωθεί από τον Admin.
Θα σε παρακαλούσα ωστόσο, να μην προβείς σε διαγραφή κανενός από τα μηνύματά σου στο τόπικ αυτό (στην προσπάθειά σου να το αποσύρεις), γιατί κάτι τέτοιο θα έκανε την κατάσταση κάπως δύσκολη, αφού όλοι εμείς που απαντήσαμε, θα φαινόμαστε ως ανόητοι που απαντάμε σε ένα θέμα χωρίς θέμα! ![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Μπορεί να είναι θερμοί...αλλά και παγωμένοι...
Όπως και να έλθουν όμως, το κοινό στοιχείο είναι το τραγούδι που μεταφέρουν. Αυτό πρέπει να ακούσουμε, να κατανοήσουμε και να εφαρμόσουμε.
Ναι...Δράση μέσω των μέχρι σήμερα εμπειριών μας υπό την ψυχρή και δίκαιη εκτίμηση των. Δράση μέσω του Πολεμιστή που πρέπει να αφυπνίσουμε μέσα μας...και σε όποιον αρέσει. Εξάλλου αυτός ο δρόμος είναι εξαιρετικά μοναχικός και δεν έχει χώρο για διπλωματίες, δημόσιες σχέσεις, στρατηγικές, συμμαχίες και όλα τα σχετικά. Όποιος δρα ως πολεμιστής, πράττει αυτά που τον προστάζει η φύση του. Την αλήθεια και την ουσία θα την βρει έσω και όχι κάπου αλλού![]()

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Edited by - old tiger on 12/02/2004 16:57:58
Τι συνωμοσίες και μα…..ς, δε μιλάμε εδώ για το Watergate, για τον αρχιμαφιόζο που λέγεται Σωκράτης μιλάμε και για τον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου!!
Πάω να πάρω μια κλειδαριά να το κλείσω γιατί μέχρι να το κάνει ο ADMIN θα έχετε παραφρονήσει!
ΠΒ*
ο admin χρησιμοποιεί κ άλλη μια μαγική λεξούλα
που είναι η AΠENEPΓOΠOIHΣH...
quote:
Πλάκα έκανα με αυτό το θέμα ρε παιδιά. Το αποσύρω μόνος μου προλαβαίνοντας το σίγουρο κλείδωμα από τον ADMIN.Είπα να δοκιμάσω τις αντιστάσεις σας. Ήρεμα και μακριά από κωλύματα!!!!
quote:
πλάκα ήταν ρε παλικάρια, πλάκα , ΠΛΑΚΑ!!
quote:
Ναι ρε ΧΑΜΕΝΕ οι διαιτητές στήνονται, αλήθεια είναι πίστεψε το!
Τι συνωμοσίες και μα…..ς, δε μιλάμε εδώ για το Watergate, για τον αρχιμαφιόζο που λέγεται Σωκράτης μιλάμε και για τον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου!!
Και εγώ πλάκα έκανα.
Αλλά όπως βλέπεις και εσύ θέλεις μέσα στο γήπεδο σου να παίζεις με τους δικούς σου κανόνες.... δεν ανησυχώ. Εσύ ξέρεις καλύτερα (?).
Δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχω να ‘κερδίσω’(ή μάλλον δεν θέλω να χασω) τίποτα αλλά ούτε & το esoterica με άλλη μια ανούσια μονό/λογό μαχία. Αρκετά.
Να ΄σαι καλά.
ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........
Ή, όπως λέει και η Valnta
: το Θέμα Απενεργοποιείται!
![]()
Πέρα από αυτό, VAIHINGER, θα πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι για τα υπόλοιπα Μέλη!
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------