ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παρερμηνείες ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Παρερμηνείες ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Carmel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/01/2016, 21:29:36
quote:
Sesostris
Πάρε ένα απτό παράδειγμα για να μαθαίνης και λίγο ιστορία. Γιατί μπορεί να είσαι καλός στην φυσική και την αστρονομία, όμως απ' ότι καταλαβαίνω από ιστορία υστερείς.

Χαχα!
Μην είσαι και τόσο σίγουρος Σωτήρη.Δεν κατέχει ούτε κόκκο φυσικής.Αντιγραφέας είναι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

CarmelΜέλος
06/01/2016, 22:35:55
Εκεί στο club κάντε λίγο χώρο διότι σας έρχεται και άλλος εντός ολίγου.

Φίλε Sesostris από που πήρες το κείμενο που παραθέτεις?

Σε ερωτώ διότι στο κείμενο, επαναλαμβάνω στο κείμενο δεν γραφει πουθενά, επαναλαμβάνω πουθενά για πυρπόληση.

Κάτι για πυρπόληση γράφει από κάτω με δύο αστερίσκους το βιβλίο από το οποίο έκανες και το σχετικό copy paste.

Οπότε ή μένεις στην εκκλησιαστική πηγή και δεν υπάρχει πυρπόληση είτε μας λες από ποιο βιβλίο μας το έφερες που έχει τους ανιστόρητους και εμφανως παγανιστικούς αστερίσκους.

Σήμερα το βράδυ θα μάθεις και εσύ πολύ Ιστορία από επιστημονικές πηγές κύρους με τις οποίες θα εμπλουτίσεις τη μεγάλη οικογενειακή βιβλιοθήκη σου φίλε Sesostris και θα πετάξεις τα σκουπίδια που τη μολύνουν.

Edited by - Carmel on 06/01/2016 23:09:14

06/01/2016, 22:42:16
Camel το "ad hominem" πάει κι έρχεται βλέπω. Το επιζητείς διακαώς και νομοτελειακά θα έρθει. Όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι όμως. Για την ώρα έχω μετρήσει δύο υπαναχωρήσεις. Η αρχική περί ύπαρξης του Κυρίου έγινε αβαβά και τώρα η απόδειξη περί αξιοπιστίας της Βίβλου. Δεδομένου ότι έχω φορέσει ήδη μάσκα για τις πιτσιλιές, η "επίκληση της αυθεντίας" των επιστημόνων του youtube δεν λειτουργεί εδώ μέσα. Πρώτον είναι φτηνό κόλπο και δεύτερον είναι πολύ ασήμαντες οι πηγές σου για να είναι λειτουργικές. Οπότε ή ψάξε να βρεις επιχειρήματα για αυτά που υποστηρίζεις (προφανώς δεν έχω ελπίδες για επιστημονικά) ή άλλαξε θέμα συζήτησης. Γιατί από εδώ και πέρα θα πέφτει ξύλο μετά επιστήμης, καθότι θα ζητείται τεκμηρίωση για οτιδήποτε αναφέρεις εκτός Βίβλου. Τα εντός Βίβλου θα τα συζήτας αναγκαστικά με τους γαβ-γαβ και μπαμ-μπαμ, όπως θα διαπιστώσεις. Εγώ άλλο χρόνο για πέταμα δεν διαθέτω. Αυτά για την ώρα.

CarmelΜέλος
06/01/2016, 22:49:36
quote:

quote:
Carmel
Ποιος σου διέσωσε την Αρχαία Ελληνική Γνώση.

Κυρίως οι Άραβες, προ του Ισλάμ.

Α, μιλάμε για τόσο καλή γνώση της Ιστορίας!!!!

Κοίτα, το κατεβατό με τις πηγές κύρους σου το έδωσα για να το διαβάσεις και να αποφύγεις τη δημόσια χλεύη μ'αυτά που γράφεις αλλά δεν το κατάφερα.

Άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια με την ευχή ότι θα το διαβάσεις μιας που είναι και στα Νέα Ελληνικά.

http://www.portaaurea.gr/istoria_meletes/byzgram.htm

quote:

quote:
Carmel
Με ονόματα και διευθύνσεις μόνο από ανεξάρτητες πηγές εγνωσμένης επιστημονικής επάρκειας.

Δεν θεωρείς αξιόπιστα τα κείμενα των πατέρων της εκκλησίας και των θεολόγων?

Και τις τακτικές διαλόγου copy-paste τις κάνετε εδώ μέσα?

Τα κείμενα των Πατέρων της Εκκλησίας μια χαρά σας τα γράφουν και δεν αναφέρουν καμία, επαναλαμβάνω καμία πυρπόληση.

Κοίτα όμως τι σου γράφει για άλλο θέμα που τσούζει τους παγανιστές (και όχι τους άθρησκους σαν και εσένα) και να μας πεις αν το δέχεσαι?

Η πολιτική των Ρωμαίων αυτοκρατόρων από του μεγάλου Κωνσταντίνου υπήρξε να αφίνωσι τους ναούς των ειδωλολατρών, όπως κλείνωσι μόνοι τους σιγά- σιγά δια της ερημώσεως μη υπαρχόντων πλέον προσκυνητών και οπαδών της ειδωλολατρικής θρησκείας. Νόμοι σοφοί μάλιστα είχον καθορισθή, ίνα προστατεύσωσι τους αρχαίους τούτους βωμούς κατά πάσης καταστροφής και διαρπαγής. Ούτω είχον διατηρηθεί οι ναοί της Αιγύπτου, των οποίων οι μυθώδεις θησαυροί διετηρούντο σχεδόν ανέπαφοι.

Το παγανιστικό βιβλίο που μας έφερες βάζει εκεί τον πρώτο αστερίσκο και αποστασιοποιείται από τους.....Πατέρες της Εκκλησίας.

Εσύ φίλε μου το δέχεσαι ως έχει ή με τον αστερίσκο?

Edited by - Carmel on 06/01/2016 22:53:25

CarmelΜέλος
06/01/2016, 23:03:54
quote:

είναι πολύ ασήμαντες οι πηγές σου για να είναι λειτουργικές.

Robert Jastrow

Biography

Dr. Jastrow attended Townsend Harris High School and was invited to attend Camp Rising Sun. He went to Columbia University for college and graduate school, where he received his A.B., A.M. and PhD in theoretical physics, in 1948. Afterwards he joined NASA when it was formed in 1958.

He was the first chairman of NASA’s Lunar Exploration Committee, which established the scientific goals for the exploration of the moon during the Apollo lunar landings. At the same time he was also the Chief of the Theoretical Division at NASA (1958–61). He became the founding director of NASA's Goddard Institute for Space Studies in 1961, and served until his retirement from NASA in 1981.
Concurrently he was also a Professor of Geophysics at Columbia University.

After his NASA career he became a Professor of Earth Sciences at Dartmouth College (1979–1992), and was a Member of the NASA Alumni Association. Jastrow was also a Founder and Chairman Emeritus of the George C. Marshall Institute, and Director Emeritus of Mount Wilson Observatory and Hale Solar Laboratory.

Awards

NASA Medal for Exceptional Scientific Achievement
Arthur S. Fleming Award for Outstanding Service in the U.S. Government.
Columbia University Medal of Excellence
Columbia Graduate Facilities Award to Distinguished Alumni
Doctor of Science degree (honorary) from Manhattan College

Αυτός ο...πουθενάς έγραψε σε βιβλίο του, επαναλαμβάνω σε βιβλίο του (και όχι σε βιντεάκια στο youtube ή σε συνεντεύξεις σε εφημερίδες και sites) τα εξής δύσπεπτα.

The details differ, but the essential elements in the astronomical and biblical accounts of Genesis are the same: the chain of events leading to man commenced suddenly and sharply at a definite moment in time, in a flash of light and energy ... For the scientist who has lived by his faith in the power of reason, the story ends like a bad dream. He has scaled the mountain of ignorance; he is about to conquer the highest peak; as he pulls himself over the final rock, he is greeted by a band of theologians who have been sitting there for centuries. God and the Astronomers (1992) pp.106-107

Edited by - Carmel on 06/01/2016 23:07:10

CarmelΜέλος
06/01/2016, 23:09:56
Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε τον μακαρίτη...

Edited by - Carmel on 06/01/2016 23:10:40

06/01/2016, 23:11:10
Γαβ,γαβ,γαβ
Γου, γουβ, γουβ

-Γαβ, γουβ
-Γουβ, γαβ, γουβ

-Γουβ, γουβ, γαβ

Τα ανωτέρω είναι συζήτηση μεταξύ σκύλων, που έχουν σπουδάσει σε ανώτερα ιδρύματα και ομιλούν την γλώσσα της επιστήμης τους.

Μου μοιάζει πάντως με την διάλεκτο του Καρμελίτο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/01/2016, 23:16:23
Και ο Λιακόπουλος έχει πτυχίο φυσικής.
Είναι όμως και υποψήφιος για νομπέλ εφηρμοσμένης παπαρολογίας.

Οπως και μερικοί άλλοι πτυχιούχοι, την μαρτυρία των οποίων επικαλείται ο Καρμελίτο μας.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/01/2016, 23:24:00
Πατηρ: Ξέρω ότι είμαι πολύ ελαστικός μαζί σου, αλλά το κάνω επειδή νιώθω φοβερές τύψεις απέναντί σου.

Υιός: Γιατί?

Πατηρ: Γιατί δεν μεγαλώνεις σωστά και φταίω εγώ για αυτό! Είμαι αδύναμος χαρακτήρας και έκανα λάθη στη ζωή μου, που τώρα τα πληρώνεις εσύ.Εγώ φταίω που μας παράτησε η μητέρα σου, εγώ φταίω που εσύ ζεις σε διαλυμένη οικογένεια, εγώ φταίω για όλα τα ψυχολογικά τραύματα που μπορεί να σου δημιουργήσει αυτό.

Υιός: Δεν φταίς εσύ μπαμπά.Για όλα φταίει αυτή η ηλίθια που έκανε παιδί.

Πατήρ: Μη μιλάς έτσι για την μητέρα σου.

Υιός: Για την δική σου μητέρα μιλάω!!!

Αθάνατε Αρκά.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/01/2016, 23:40:51
Carmel

Επειδή έχει μεγάλη πλάκα η νεύρωσή σου, πάρε και ψάξε λιγουλάκι κι αυτό:

Where the more than 18,000 civil service employees and more than 40,000 contractors and grantees work.

Είναι από εδώ:

http://nasapeople.nasa.gov/workforce/default.htm

Πάτα και το αντίστοιχο link, και θα δεις την πλήρη ανάλυση ανά κατηγορία εργαζομένων/συνεργατών.

Αφού λοιπόν το ψάξεις, και δεν νομίζω πως θα αμφισβητήσεις τα στοιχεία που δίνει η ίδια η NASA για τους εργαζόμενους και συνεργάτες της, θέλω να κάνεις κάνα-δυο σχόλια.

Ας πούμε, πόσο στατιστικά σημαντικό είναι ένας(1) συνεργάτης της να πιστεύει και να γράφει αυτά που πίστεψε και έγραψε ο Robert Jastrow? Θέλω να πω, μεταξύ όλων αυτών των δεκάδων χιλιάδων, σίγουρα θα υπάρχουν και μερικοί καθολικοί, προτεστάντες, μουσουλμάνοι, εβραίοι, σατανιστές, βουδιστές, ταοιστές, αγνωστικιστές και άθεοι. Το ότι ένας(1) μέσα σε αυτό το πλήθος ήταν ο Robert Jastrow, λέει πράγματι κάτι?

Το ότι παρουσιάζεις έναν νευρωσικό αχταρμά έχει την πλάκα του, όπως προανάφερα, αλλά κάνε και λίγο κράτει. Μπορεί τα μέλη να σε αντιμετωπίζουν με κατανόηση και χιούμορ μέχρι στιγμής εδώ μέσα, αλλά επί της ουσίας, το τσαμπουκαλίκι σου είναι κάπως...ζαβό. Μην ξανοίγεσαι πολύ, γιατί μπάζει...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.