ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Ιησούς:Κήρυκας μίσους διχασμού & μισελληνισμού??" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- "Ιησούς:Κήρυκας μίσους διχασμού & μισελληνισμού??" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Schwabe60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
28/09/2003, 19:04:35
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ MASVIDAL,
ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΕΔΩ:
quote:
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ....ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ:
quote:
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ?

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΥΨΩΣΗ,ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ "ΕΚΕΙΝΩΝ" ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ.ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ...ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ...ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

28/09/2003, 19:23:46
quote:
εχε πιστη στον εαυτο σου,σε αυτα που μπορεις να προσφερεις και σε'σενα και στους υπολοιπους ,αφουγκρασου τις δονησεις της ελλαδας μας και του μαγματος που αναβλυζει απο την ιστορια της και βοηθησε την να αναδειξει μαζι με ολους μας το μεγαλειο της που εχει ακομη πολλα να προσφερει.

ΜΑΝΟ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΞΙΕΣ...
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΝΟΕΣ,ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΑ!!!
ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

ΜΕ ΕΙΛΊΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

ΑλεξίαΝέο Μέλος
28/09/2003, 20:13:31
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ

Είδα όνειρο ότι πήρα συνέντευξη από τον Θεό.
-“Θες, λοιπόν, να σου δώσω συνέντευξη;” ρώτησε ο Θεός.
-“Αν σας περισσεύει λίγος χρόνος”, απάντησα.
Ο Θεός χαμογέλασε: “ Έχω μια μέρα και μια αιωνιότητα ”.
-“Τι ερωτήσεις σκέφτεσαι να μου κάνεις;”
-“Τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει περισσότερο στους ανθρώπους;”
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ…
-Ότι ζουν σαν να μην πρόκειται να πεθάνουν ποτέ, και πεθαίνουν σαν να μην έχουν ζήσει καθόλου. Ότι χάνουν την υγεία τους προσπαθώντας να βγάλουν λεφτά, κι ύστερα χάνουν τα λεφτά για να ξαναβρούν την υγεία τους. Ότι με το να αγχώνονται για το μέλλον τους, λησμονούν το παρόν τους, κι έτσι δεν ζουν ούτε στο μέλλον ούτε στο παρόν. Ότι βιάζονται να αποβάλλουν την παιδικότητά τους. Θέλουν να μεγαλώσουν γρήγορα και ύστερα παρακαλούν να ξαναγίνουν παιδιά.”
Ο Θεός πήρε το χέρι μου στο δικό Του, μείναμε λίγο σιωπηλοί και μετά ρώτησα…
-“Σαν γονιός, ποια είναι τα μαθήματα ζωής πού θα θέλατε να μάθουν τα παιδιά σας;”
Ο Θεός απάντησε χαμογελώντας:
- “Να μάθουν ότι δεν μπορούν να αναγκάσουν τους άλλους να τους αγαπήσουν. Αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να γίνουν άξιοι να αγαπηθούν.
- Να μάθουν ότι δεν μετράνε περισσότερο τα πράγματα που έχουμε στη ζωή μας, αλλά οι άνθρωποι που έχουμε στη ζωή μας.
- Να μάθουν ότι δεν ωφελεί να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τους άλλους.
- Να μάθουν ότι πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει περισσότερα, αλλά αυτός που χρειάζεται λιγότερα.
- Να μάθουν ότι μέσα σε ελάχιστες στιγμές μπορείς ν’ ανοίξεις στον άλλο πληγές που μετά παίρνει πολλά χρόνια για να τις γιατρέψεις.
- Να μάθουν τη συγχώρεση συγχωρώντας.
- Να μάθουν πως υπάρχουν άνθρωποι που τους αγαπούν πραγματικά, που όμως δεν ξέρουν πώς να δείξουν ή να εκφράσουν τα αισθήματά τους.
- Να μάθουν ότι τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν τα πάντα…
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!
- Να μάθουν ότι δυο άνθρωποι μπορεί να κοιτούν το ίδιο πράγμα και να βλέπουν δυο διαφορετικά πράγματα.
- Να μάθουν ότι δεν φτάνει πάντα να σε συγχωρούν οι άλλοι…πρέπει να μπορείς να συγχωρήσεις κι ο ίδιος τον εαυτό σου.
- Και να μάθουν ότι εγώ για τα παιδιά μου θα είμαι πάντοτε εδώ.”

(Ο άνθρωπος που πήρε την συνέντευξη θέλησε να παραμείνει άγνωστος)

28/09/2003, 20:43:25
αλεξια , κατεθεσες μια συγκλονιστικη αληθεια-μαρτυρια που θα επρεπε να διακατεχει ολοκληρο το εγω μας..ισως για να μην υπαρχει πλεον(το εγω),ουτως ωστε να υπαρχει μια μοναχα "ασπιδα",.....το Εμεις.

σε ευχαριστουμε :),προσωπικα το λατρεψα.

να προσεχετε,

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

28/09/2003, 20:44:24
ΑΛΕΞΙΑ ΦΙΛΗ,
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
ΕΙΘΕ!!!

28/09/2003, 20:52:16
παραειναι συμπτωσεις ?????:))))))))))))) xaaxaaxxaax

την καλησπερα μου :)))

29/09/2003, 00:56:56
!...Αλεξία, καλώς ήρθες eso-terra!
Σου εύχομαι μια ευχάριστη και ανοδική διαδρομή

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

29/09/2003, 01:16:46
Αυτά που γράφει η Αλεξία είναι όντως πολύ ... (δεν ξέρω ποιά λέξη τα χαρακτηρίζει)..., και είναι ο τρόπος ζωής που θα έπρεπε να υιοθετήσουμε όλοι μας, αν πραγματικά θέλουμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο...

...το πρόβλημα από την άλλη πλευρά είναι πως μας προκαλούν όμορφα συναισθήματα όταν τα διαβάζουμε επειδή ακριβώς είναι ΞΕΝΑ σε εμάς...

Τα συμπεράσματα δικά σας

Feel the anxiety hold off the fear...

29/09/2003, 10:43:25
θα του ζηταγα να γνωρισω την αδελφουλα μου.

Astral_Μέλος
29/09/2003, 15:35:50
quote:

quote:

quote:

ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ: "ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ"; ............

Για να πληρώσεις μάλλον... Εγώ γι'αυτό γυρνάω!!!

ΦΙΛΕ ΑΣΤΡΑΛ,
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ...ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ...
ΟΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΤΕ ΔΥΣΤΥΧΙΑ,ΠΟΝΟΣ,ΛΥΠΗ,ΧΑΜΟΣ,ΔΑΚΡΥΑ,ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ...
,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ...

Αγαπητή ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, λες :

quote:
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ...

Θα ήθελα αν μπορούσες να μου το αποδήξεις αυτό που λες...

Πάμε παρακάτω, Λες:

quote:
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ...

Ξέρεις αν υπάρχει άλλη, ή το λες γιατί το λένε πολλοί;

Μετά μας λές :

quote:
ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ,ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ

Αφού αν υπάρχει κερδισμένος, ο ηττημένος ποιός είναι;

Και στο τέλος λες :

quote:
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ...

Αφού δεν ξέρουμε αυτά που ανέφερες πιο πριν, πως ξέρεις τόσο σίγουρα ότι αυτά έτσι αντιμετοπίζονται;

ΑλεξίαΝέο Μέλος
29/09/2003, 18:55:02
Έχετε δίκιο…το κείμενο «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ» είναι φοβερό…και έπεσε στα χέρια μου εντελώς «τυχαία» (αν και πιστεύω ότι δεν υπάρχει τυχαίο, συμπτώσεις κ.λπ.)

Θα ήθελα πάντως να σας συστήσω ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ βιβλίο που αναφέρεται στο πώς να βιώσουμε τη ζωή μας. Μακάρι να μπορούσαμε να τα εφαρμόσουμε. Σας εγγυώμαι ότι δεν θα μπορέσετε να το αφήσετε από τα χέρια σας.

«Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ - James Redfield – εκδ. ΔΙΟΠΤΡΑ - #1 Διεθνές Best Seller

Εγώ διαβάζω αυτή την περίοδο τη συνέχεια της «ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ», η οποία είναι συναρπαστική.

Με εκτίμηση.

29/09/2003, 21:08:25
quote:
Αγαπητή ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, λες :

quote:
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ...

Θα ήθελα αν μπορούσες να μου το αποδήξεις αυτό που λες...

Πάμε παρακάτω, Λες:

quote:
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ...

Ξέρεις αν υπάρχει άλλη, ή το λες γιατί το λένε πολλοί;

Μετά μας λές :

quote:
ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ,ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ

Αφού αν υπάρχει κερδισμένος, ο ηττημένος ποιός είναι;

Και στο τέλος λες :

quote:
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ...

Αφού δεν ξέρουμε αυτά που ανέφερες πιο πριν, πως ξέρεις τόσο σίγουρα ότι αυτά έτσι αντιμετοπίζονται;

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ;
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ.ΠΟ ΑΜΕΣΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ...

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ;
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ Ή ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗΣ (Ο ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ,ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ...)ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΔΗΓΑ ΣΗΜΕΙΑ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ;ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΚΤΙΝΑ ΦΩΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"( ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Η ΕΚΦΡΑΣΗ)
Μ'ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ,ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ,ΤΟ ΑΕΝΑΟ ΕΙΝΑΙ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ.ΟΤΑΝ ΛΕΩ "ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ" ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ λ.χ. ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ...

ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ,ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΙΩΣΗ...
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ...

(ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΩ...)

29/09/2003, 21:14:38
quote:

θα του ζηταγα να γνωρισω την αδελφουλα μου.

ΜΑΝΟ ΜΑΣ,ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ Μ'ΑΥΤΟ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ;
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΙΞΕΣ...
ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

MasvidalΜέλος
29/09/2003, 21:37:47
"Mother !! did you see me here lying ?
Did you set desire free ?
Heal me..teach me !!
Mother !! are your children filthy liers ?
is your son a wannabe ?
Heal me,teach me" ....

Edited by - Masvidal on 29/09/2003 21:39:21

arxiloxosΝέο Μέλος
30/09/2003, 09:44:31
μα όλοι μας τον ρωτάμε σιωπηλά κάθε μέρα όταν βλέπουμε όλη αυτή την ασχήμια γύρω μας και λέμε ΓIATI? ΓIATI όλα αυτά? δεν χρειάζεται να τον δούμε μπροστά μας.μας ακούει...αλλά δεν κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις...γιατί δεν ξέρουμε ποιοί είμαστε και τι κάνουμε... δεν ξέρουμε να AΓAΠAME. και απο κεί αρχίζουν όλα

arxiloxosΝέο Μέλος
30/09/2003, 09:47:32
μα όλοι μας τον ρωτάμε σιωπηλά κάθε μέρα όταν βλέπουμε όλη αυτή την ασχήμια γύρω μας και λέμε ΓIATI? ΓIATI όλα αυτά? δεν χρειάζεται να τον δούμε μπροστά μας.μας ακούει...αλλά δεν κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις...γιατί δεν ξέρουμε ποιοί είμαστε και τι κάνουμε... δεν ξέρουμε να AΓAΠAME. και απο κεί αρχίζουν όλα

30/09/2003, 21:43:40
quote:
γιατί δεν ξέρουμε ποιοί είμαστε και τι κάνουμε... δεν ξέρουμε να AΓAΠAME. και απο κεί αρχίζουν όλα

ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΩ ΦΙΛΕ ΑΡΧΙΛΟΧΕ,

ΝΑΙ,ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ,ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
"ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ"
"ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ"
ΟΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΖΩΗΣ,ΘΑ ...ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ...

Astral_Μέλος
01/10/2003, 12:16:06
Ωραία είναι να φιλοσοφείς, μ'αρέσει και εμένα αλλά όχι πάντα... Όταν μηλάμε απόλυτα χωρίς να ξέρουμε. Τότε δεν μ'αρέσει...
Γιατί δεν μπορεί να είναι "Αγάπα τον εαυτό σου ως τον πλησίων σου";

"Φίλη" μου kapodistria,

Πράγματι δεν μπορώ να σου αποδείξω το αντίθετο... Όμως μπορώ να πώ σύγουρα ότι δεν γλητώνεις απο τον θάνατο, ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανένας μας... Σωστά τα λες, είναι οι πράξεις μας, έτσι όταν είπα:

quote:
Για να πληρώσεις μάλλον... Εγώ γι'αυτό γυρνάω!!!

γνωρίζω της αδυναμίες μου, για της οποίες δεν είμαι καθόλου περίφανος... Και επειδή νιώθω πως όλα είναι μία επανάλειψη, όλο και πιό πολύ πύθομαι ότι της καλλιεργό πιό πολύ αντί να της αποβάλω...

quote:
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ Ή ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗΣ

και άλλες τόσες αντίθετες και πιό πηστικές αγαπητή μου... ορίστε λίγες απορίες - Υπάρχει η ψυχή; Ποιά η λειτουργία της ψυχής; Πως γεννιέτε; Πεθαίνει ή είναι αθάνατη; Όταν "κορεστή" μπορεί να ξαναέρθει ή παύει να είναι ψυχή;

Με συγχωρείτε που είμαι λίγο ψίχουλας, όμως για μένα η λεπτομέρια κάνει την διαφορά...

Δεν θα συνεχείσω γιατί εύκολα γίνομαι κουραστικός και πισματάρης, βλέπετε κάποιες απο της αδυναμίες μου
Ευχαριστώ που το διαβάσατε

01/10/2003, 18:30:33
quote:
Δεν θα συνεχείσω γιατί εύκολα γίνομαι κουραστικός και πισματάρης, βλέπετε κάποιες απο της αδυναμίες μου
Ευχαριστώ που το διαβάσατε

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ,ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ,ΑΣΤΡΑΛ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ!!!
ΟΥΤΕ ΚΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

quote:
Όταν μηλάμε απόλυτα χωρίς να ξέρουμε. Τότε δεν μ'αρέσει...
Γιατί δεν μπορεί να είναι "Αγάπα τον εαυτό σου ως τον πλησίων σου";

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΑΤΡΑΛ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ;ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ (ΛΕΩ ΑΝ)ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.ΑΝ ...ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ... ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ!!!

quote:
Υπάρχει η ψυχή; Ποιά η λειτουργία της ψυχής; Πως γεννιέτε; Πεθαίνει ή είναι αθάνατη; Όταν "κορεστή" μπορεί να ξαναέρθει ή παύει να είναι ψυχή;

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ;
ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΟΕΣ,ΟΠΩΣ Ο ΠΛΑΤΩΝ,ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΜΕΤΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ...ΚΑΘΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΥΛΟ ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ;ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ;ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ,Η ΠΝΟΗ,Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.( "ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΛΟΓΟΣ.ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ.ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ..." ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤ.ΙΩΑΝΝΟΥ )
ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΥΤΟΝ...

ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ;
ΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΠΝΟΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ;
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;

ΑΝ ΚΟΡΕΣΤΕΙ;
ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΡΕΣΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ...
ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ...ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ...
ΤΟΝ ΛΟΓΟ...
ΤΟΝ ΘΕΟ...

04/10/2003, 10:17:50
Ω!!! ΘΕΕ ΜΟΥ!!!
ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ;
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ...
ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ!!!

"Άνοιχτοί των εφτά ουρανών οι θόλοι
φέγγουν στα δάση κι'ως το ακροθαλάσσι,
που το παρθένο αγγίζει περιβόλι
της δημιουργίας χαμόγελο στη πλάση.
Στ'αγέρι σαν απο φιλί αναγάλλια.
Στη σιγαλιά η αγάπη έχει φωλιάσει.
Κι' ύμνος της ομορφιάς αγάλια-αγάλια,
σαν προσευχή που την ψυχή απαλύνει,
ξεχύνεται σ'αγρούς και σ'ακρογιάλια,
και της καρδιάς μυρώνει την γαλήνη.
Κι΄΄ολα απαλά σα δειλινό τ'Απρίλη,
καρπός,λουλούδι ή χόρτο λες πως κλείνει
την ίδια ανατριχίλα που στα χείλη
του πολυαγαπημένου μου έχω νιώσει
τον ίδιο αχό,που κρύβει το κοχύλι,

την γλύκα,που του κόσμου κλείν' η γνώση."