ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
28/02/2006, 21:03:41
quote:
Θα συμφωνήσω με την Ανσίν ότι εκτέθηκε σε ενέργειες που δεν άντεξε.
Αλλοστε το ωροσκόπιό του και ιδιαίτερα ο Βόρειος-Νότιος δεσμός του δείχνουν πολλά.

Αν θέλεις gretel μας λες περισσότερα για το Βόρειο και νότιο δεσμό του? Εγώ το μόνο που ξέρω ότι ήταν ένας ακόμη αυτοκαταστροφικός Κριός σαν εμένα!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
28/02/2006, 22:03:20
Γειά σας παιδιά.

Η πλάτη μου είναι μιά χαρά, μου αρρώστησε όμως ο μικρός πάλι.
Δεν έχω βγει από το σπίτι από την Τετάρτη το απόγευμα, λίγο ακόμα και θα φλιπάρω.

Τέλοσπάντων φιλιά σε όλους, ελπίζω να είστε όλοι καλά.

01/03/2006, 00:08:50
Αγαπητή Αβαλλον δεν έχω τα στοιχεία του μαζί μου εδώ που βρίσκομαι.
Απ'ότι θυμάμαι είχε Β.Δ. Δίδυμο Ν.Δ. Τοξότη. Το ωροσκόπιό του έδειχνε -στο ιντερνετ το είδα γιατί δεν είμαι και ειδήμων- άνθρωπο πονόψυχο και ιδιοφιυή που όμως είχε μαζεμένους πλανήτες στον 12ο οίκο του με άσχημες όψεις.

Επιφυλάσσομαι τώρα που θα κατέβω Αθήνα να βρώ τα στοιχεία και να τα παραθέσω.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
toxotisΜέλος
01/03/2006, 05:07:14
Aγαπημένοι μου φίλοι

γειά σας. Ελπίζω να είστε όλοι σας καλά.
Πυραμιδούλα περαστικούλια για τον μικρό σου.

Ανσιν μου για πότε με το καλό ετοιμάζεσε για πάνω?

Εδώ γίνετε ένας πανικός προετοιμασίας για το διήμερο.
Σήμερα δεν μπορώ να ησυχάσω από τη μέση μου καθόλου, παρ' όλο που έκανα την περισσότερη εργασία καθιστή, αλλά μάλλον το...παρακάνω κομματάκι...μόνο που δε γίνετε διαφορετικά

Το μόνο που παρακαλώ είναι να έχουμε καλό καιρό την Κυριακή και να μην πάει στράφι τόση χαρά και ετοιμασία.

Δεν είδα να αποφασίσατε κάτι για την εβδομαδιαία συνάντηση-ξεχαστήκατε χρυσούλια μου? Τετάρτη πιάσαμε!

Φιλιά πολλά σε όλους σας
Τοξότης & Σια

galazia_sfairaΜέλος
01/03/2006, 08:48:20
Kαλο μήνα καλο μηνα σε ολους μας ας φερει την άνοιξη στις καρδιες όλων.
Πυραμιδουλα σε καταλαβαινω κι εγω οταν ειχα τον μικρο ειμουν μεσα συνεχεια και κονεψα να παθω...περαστικά στο μωρουλι σου.
Τοξοτάκι μην το παρακάνεις .....πρόσεχε βρε!
Χριστινάκι,Μίνα Ελενη, καλο μήνα.
Μορφεα καλο μηνα πουλακι μου!
Αναμονη της μερας και της ωρας ειμαστε...

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

UnseenΜέλος
01/03/2006, 09:16:20
Καλημέρα σε όλους και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Αγαπημένη μου nst,

Θα ξέρεις κι εσύ από τη Φυσική ότι η ενέργεια εκδηλώνεται σε ένα ευρύτατο φάσμα συχνοτήτων, στη μία άκρη του οποίου είναι οι χαμηλές συχνότητες και στην άλλη άκρη οι υψηλές. Μια χαμηλή συχνότητα θα ήταν π.χ. της τάξης των 20 Herz, μια υψηλή θα ήταν 1000 φορές μεγαλύτερη, δηλ. της τάξης των 20 kHz (παρεμπιπτόντως αν θυμάμαι καλά μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε ήχους στο φάσμα 20 Hz - 20 kHz). Και μια και μιλάμε για την ακοή, οι ήχοι προς το υψηλό τμήμα του φάσματος είναι τόσο ανυπόφοροι που μπορούν ακόμη και να μας τρελάνουν!

Κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί –και συμβαίνει σε μερικές περιπτώσεις- με την έμπνευση. Όταν κανείς αναζητεί την έμπνευση, περιπλανιέται σε διάφορα πεδία. Τώρα, υπάρχουν φυσικοί νόμοι που δρουν σαν φίλτρα ή ασφαλιστικές δικλίδες, αφού δεν επιτρέπουν την είσοδο σε πεδία με τα οποία κάποιος δεν είναι συμβατός, ΑΛΛΑ υπάρχει και κάτι άλλο, κάτι που μπορεί να επιτρέψει τη στιγμιαία είσοδο. Κι αυτό είναι η ισχυρή βούληση. Βεβαίως κανείς δεν ξεφεύγει της εφαρμογής των φυσικών νόμων και τελικά το πεδίο θα σε πετάξει έξω, αλλά τι θα έχεις πάθει εσύ στο μεταξύ; Πιθανόν να έχεις χάσει τα λογικά σου...

Η φορά της ψυχής (ή "αίσθησις" κατά τον Πλάτωνα) έχει να κάνει με το πού πρόσκειται η ψυχή: προς τις θετικές ή τις αρνητικές ενέργειες, χονδροειδώς θα το λέγαμε προς το καλό ή προς το κακό. Αν ένας άνθρωπος δεν είναι καλά ενεργειακά και παρουσιάζει ανισορροπίες (είναι διαρκώς υπερφορτισμένα κάποια κέντρα, ενώ κάποια άλλα δεν τροφοδοτούνται καλά) είναι πιθανό να αλλάξει φορά η ψυχή του, να "μαυρίσει", όπως λέμε στην καθομιλουμένη, σε σταθερή βάση... Σκέψου κάποιον χρήστη ναρκωτικών και την ακραία συμπεριφορά στην οποία φθάνει για να βρει τη δόση του, πώς καταλήγει να χάνει παντελώς την αίσθηση της πραγματικότητας είτε έχει πάρει τη δόση του ή όχι... είναι μια καλή αναλογία.

Pyramid χαίρομαι τόσο πολύ που είσαι καλά! Περαστικά στον μικρό και υπομονή!

Τοξοτάκι θα είμαστε στην Ξάνθη από το Σάββατο. Στη Θεσ/νίκη θα είμαστε τη Δευτέρα το μεσημέρι και θα μείνουμε μέχρι τις 6 το απόγευμα περίπου.

Την αγάπη μου σε όλους
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

another starΜέλος
01/03/2006, 10:01:25
Καλημέρα παιδιά

πυραμιδούλα και γω έχω τον άρρωστο μικρό σήμερα από χθες το απογευμα, συνάχι πυρετός και πολύ βήχας. Αντε περαστικά μας.
Γαλάζια σφαίρα τι κάνεις κοπέλα μου? Μορφέα, nst, avallon ελπίζω και σεις καλά.
Toxotaki χαλάρωσε ρε κοπέλα μου, ωραία είναι αυτά αλλά χαλαρά. Αλήθεια πότε μπαίνεις στον μήνα σου? ή μπήκες?
Unseen μου παρατείνετε βρε πουλάκι μου λίγο την παραμονή σας, έστω και μία ώρα. Πότε θα ξανάχουμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά?
gretel μου ωραία τα λες. Για τον Dali τι έχεις να πεις που είναι απο τους αγαπημένους μου? Ο μόνος που μου αρέσει από τον προηγούμενο αιώνα. Κατα τα άλλα, λατρεύω Μιχαήλ Αγγελο, Ραφαήλ, Ντα Βίντσι, Βαν Ντάικ και ελ γκρέκο.

Ελπίζω να μη ξέχασα να αναφερθώ σε κάποιον.

Φιλιά σε όλους

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

toxotisΜέλος
02/03/2006, 01:25:17
Καλό μήνα σε όλους!

Αστεράκι μου, οχι δεν μπήκα ακόμη στο μήνα μου, στις 20 του μήνα μπαίνω

02/03/2006, 09:01:12
Ευχαριστώ Unseen μου.

Περαστικά στα μικρά μας όσες τα έχουμε κρυωμένα.
Λέτε να καταφέρουμε να συναντηθούμε κάποια στιγμή μετά το τριήμερο?

Μορφέα που είσαι? Τελείως θηλέων το κάναμε το θέμα....χι χι
Καλημέρα σε όλους

UnseenΜέλος
02/03/2006, 09:15:56
Καλημέρα κι από μένα!!

Αστεράκι δυστυχώς έχουμε βγάλει τα εισιτήρια ήδη κι έτσι... φοβάμαι ότι δεν γίνεται να τα αλλάξουμε, γιατί απλά δεν θα βρούμε θέσεις! Κοίτα όμως πώς ήρθαν τα πράγματα. Να μη βρίσκουμε αεροπλάνο να γυρίσουμε από την Ξάνθη και να πρέπει να επιστρέψουμε με το τρένο! Αν δεν γινόταν αυτό, δεν θα είχαμε καθόλου την ευκαιρία να βρεθούμε.

Καλή μου nst ο Μορφέας μάλλον δεν θα μπορέσει να γράψει πριν από αύριο, οπότε υπομονή. Όσο για τη συνάντηση, οπωσδήποτε θα πρέπει να κανονίσουμε μετά το τριήμερο.

Περαστικά σε όλα τα μικρούλια...

Με πολλή αγάπη,
Ανσίν

another starΜέλος
02/03/2006, 09:37:12
Καλημέρα σε όλους

ευχαριστώ για τα περαστικά
Ο γιος μου πέρασε ένα πολύ καλό πυρετό το βράδυ, έφτασε 39,5, αλλά τώρα καλά, άρχισε να κελαηδάει κιόλας. Γιατί ο γιος μου μπορεί να είναι ήσυχος, αλλά το στόμα δεν το κλείνει.
Βρε τοξοτούλα χαρας το κουράγιο σου ρε κοπέλα μου, με τη κοιλιά στο στόμα και τρέχεις. Μπράβο σου.
Χριστινάκι, το σύμπαν φαίνεται συνομώτησε για να βρεθούμε. Θα έρθω εγώ να σας πάρω από τον σταθμό αν το θέλετε. Θα έχετε και το παιδί? Και για το αεροδρόμιο, μην ανησυχείς, θα σας πάω εγώ. Θα στριμωχτούμε λίγο αλλά όλοι οι καλοί θα χωρέσουν.

Ε φυσικά να πω ότι το σπίτι μου είναι ανοιχτό για όποιον από σας θέλει να έρθει για βολτούλα οποιαδήποτε στιγμή. Δεν έχω κανένα σπουδαίο σπίτι, αλλά καλοδεχούμενοι όλοι.

Αλήθεια ο Μορφέας τι εγινε? που χάθηκε ο άντρας του τόπικ?Όχι τίποτα άλλο να μας βάλει σε μία τάξη γιατί αν το αφήσει σε μας το μαγαζάκι θα το κάνουμε τοπικ με θέμα "τα παιδιά μας και μεις"

Άντε φιλάκια σε όλους
Ευχομαι μια πολύ καλή μέρα για όλους

galazia_sfairaΜέλος
02/03/2006, 09:59:49
Kαλημερα κορίτσια ,
Αστεράκι μου περαστικά στο μικρό σου.Ολα να περασουν γρηγορα να μπορεσουν και τα μωρα να απολαυσουν τις Αποκριες.
Καλες ετοιμασίες σε όσους θα ταξιδεψουν!
Μια μερα όμορφη γα ολους μας,μια μερα φωτεινη!

02/03/2006, 10:04:07
Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας "Καλημέρα με τη θεία Λήδα"...

quote:
Ε φυσικά να πω ότι το σπίτι μου είναι ανοιχτό για όποιον από σας θέλει να έρθει για βολτούλα οποιαδήποτε στιγμή. Δεν έχω κανένα σπουδαίο σπίτι, αλλά καλοδεχούμενοι όλοι.

Τέτοια λές και με κάνεις να ονειρεύομαι ταξιδάκι στη Θεσ/νίκη...
Pyramid ελπίζω να είναι καλά τώρα ο γιός σου... Αλλιώς σου εύχομαι περαστικά!

Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ καλή Αποκριά και καλό ταξίδι σε όσους λείψουν και να οδηγείτε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ!!! Ξέρω ... είναι μεγάλος πειρασμός η ταχύτητα αλλά δεν απαιτεί μόνο εμπειρία και σύνεση όπως φαίνεται απαιτεί και τύχη... Γιατί ναι μεν εσύ μπορείς να προσέχεις αν ο άλλος όμως είναι βλάκας μπορεί να σου στοιχίσει τη ζωή...
Γι'αυτό τα μάτια σας 14!!!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
another starΜέλος
02/03/2006, 10:12:12
Ευχαριστώ και πάλι
Νομίζω ότι ήταν θεία Λένα όχι Λήδα. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Όσο για αυτό που είπα για το σπίτι, ειλικρινα το εννοούσα. Αντε σηκω και έλα παρεούλα avallon άμα δεν έχεις τι να κάνεις τριήμερο
Γαλάζια σφαίρα, τι ομορφα που μας ξεκινάς τη μέρα, δεν μπορείς να φανταστείς. Όποτε γράφεις, μου ανοίγεις τη ψυχή βρε κοπέλα μου.

Μορφέααααααααααααα
Χάσαμε τον Μορφέα, στοπ!

UnseenΜέλος
02/03/2006, 10:15:51
Όσον αφορά το ΜΩΒ:

Ούτε αυτό το χρώμα αντιστοιχεί σε κάποιο από τα βασικά κέντρα σύμφωνα με το κινεζικό σύστημα των (πέντε) ενεργειακών κέντρων.

Το μωβ, ένα μίγμα κόκκινου και μπλε, ήταν το χρώμα που φορούσαν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες (αντίστοιχο με την πορφύρα των Βυζαντινών). Στα αγγλικά υπάρχει η έκφραση "raised to the purple" που σημαίνει ότι ένας παπάς χειροτονείται καρδινάλιος και είναι ενδεικτική της δόνησης την οποία προσκαλεί η διαδικασία και είναι ενισχυτική, εξυψωτική και εξαγνιστική. Στο Βυζάντιο (395-1453) το μωβ και το πορφυρό χρησιμοποιούνταν στη διακόσμηση του δωματίου της αυτοκράτειρας, όταν αυτή ήταν έγκυος (εκεί γινόταν και ο τοκετός). Η φύση του μωβ είναι τονωτική και αναζωογωνητική, ενισχυτική και συνθετική και το ίδιο δρα ως "καταλύτης στη λήψη αποφάσεων".

Δύο βασικοί τόνοι του μωβ είναι το βιολετί (violet, θερμή απόχρωση) και το λουλακί (indigo, ψυχρή απόχρωση). Ο συνδυασμός των δύο μιλά για την έλξη, μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της αγάπης και για την ανταλλαγή, ανάμιξη και εξουδετέρωση των αντιθέτων. Το βιολετί και το λουλακί ουσιαστικά είναι ένα και το αυτό χρώμα όμως εξαιτίας της δύναμης της άπωσης αποκτούν διαφορετική κατεύθυνση και εκδηλώνονται ως διαφορετικές αποχρώσεις, με τον ίδιο τρόπο που όλοι είμαστε άνθρωποι αλλά άλλοι άντρες και άλλοι γυναίκες. Επειδή ακριβώς αποτελούν φυσική εκδήλωση της δύναμης αυτής σχετίζονται με τον ηλεκτρομαγνητισμό.

Μορφέα, το ιώχρουν δεν είναι τόνος του μωβ κι αυτό;

Με πολλή αγάπη,
Ανσίν

UnseenΜέλος
02/03/2006, 10:29:56
another star και Avallon

Όντως η θεία Λένα ήταν, κατά κόσμον όμως Λήδα Κροντηρά. Τι μου θυμίσατε ρε παιδιά!

Αστεράκι ευχαριστούμε πάααααρα πολύ για τη διάθεση να έρθεις να μας μαζέψεις!!! Είμαστε τρεις, εγώ, ο άντρας μου και η καλύτερή μου φίλη, όχι ο μικρός, θα τον αφήσουμε στους παππούδες γιατί θα ταλαιπωρούταν πολύ, ιδίως στην επιστροφή. Θα τα πούμε τηλεφωνικώς, και με σένα Τοξοτάκι.

Πολλά φιλιά
Ανσίν

galazia_sfairaΜέλος
02/03/2006, 11:21:13
Ιόχρουν-μενεξεδί,σκουρογάλανο μώβ!
Βοηθά στην όραση και στην ακοή,αυξάνει την διαισθητική ικανότητα,προλαβαινει και εξισορροπει τα ψυχολογικά προβληματα,τις παθησεις των πνευμόνων,της όρασης και της ακοής,της όσφρησης.
Εχω μια πολλη καλη σχεση με το μενεξεδι,το λιλα...έχω καταφερει ν αμπορω να το οραματίζομαι εδω και καιρο.Φοραγα εδω κι ενα χρονο γιαλιά για υπερμετρωπία....καταλαβα τωρα τελευταια ότι έχω αρχισει να βλεπω καλυτερα με αποτελεσμα να μην τα φοράω,ουτε κι εγω το πιστευω κι ομως μου συμβαινει.Σημερα φοραω μια μπλουζίτσα μωβ,ειναι ένα χρωμα που μαρεσει και παντα το έχω στις επιλλογες μου.

another starΜέλος
02/03/2006, 11:38:09

http://www.innernet.gr/articleview1.php?id=567

τι ειν' τούτο?

02/03/2006, 13:39:04
quote:
http://www.innernet.gr/articleview1.php?id=567
τι ειν' τούτο

Η συνέχεια των τηλεοπτικών εκπομπών που σχετίζονται με τον εσωτερισμό. Απ' οτι φαίνεται το θέμα ανεβάζει νούμερα...γενικώς...

Αυτό που δεινοπάθησα να κατανοήσω είναι αν για την εξισορρόπιση της διαταραγμένης αύρας μας, χρειάζονται και τα τρία μπουκαλάκια λάδι ή μόνο το ένα....
Δεν θα μας πλησιάζει άνθρωπος στα 50 μέτρα οπότε δεν θα κινδυνεύουμε απο τίποτα

Γκρρρρρρ

another starΜέλος
02/03/2006, 14:08:22
Ελα ρε nst, δηλαδή βαλτή είσαι???

μέχρι τώρα ζούσα την ζωή μου ησυχα και ωραία, με Θεούς και δαίμονες να με κυνηγάνε. Τίποτα το σπουδαίο.

Δηλαδή γιατί με βάζεις σε τέτοιους προβληματισμούς τώρα?????

Κοίτα υπάρχει και η παλιά καλή και ινδιάνικη μέθοδος: κάνεις αμπεμπαμπλόμ και το σύμπαν θα φροντίσει να πάρεις το σωστό μπουκαλάκι.

Αληθεια CE έχουν ή θα έχουμε προβλήματα?