- Ζωή και Θάνατος! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

quote:
Μια και ξέχασε ο φίλος μας ο lorenzo να βάλει το λίνκ από το κείμενο που αντέγραψε, ας το δώσω εγώ…
Κάθε κατάθεση , απ'οπου κι'αν προέρχεται είναι καλοδεχούμενη φίλε Elo...
Το "αντέγραψε" δεν μου ηχεί όμορφα , θα ήταν προτιμότερο -κατα την γνώμη- μου , μια διατύπωση του τύπου:"Παραθέτω το λίνκ , απ'οπου ο συνδίκτυος βρήκε και έθεσε υπ'οψιν μας , τόσο σημαντικές πληροφορίες".
Επί του θέματος , θα ήθελα να πώ ... ότι:
Θάνατος , είναι η στάση και η υποκειμενικοποιησή μας σε "κουρτίνες" και λέγοντας κουρτίνες εννοώ το επιφανειακό "είδωμα" του κάθε τι που μας περιβάλλει...!
Οφείλουμε να πάψουμε ν'ακούμε μόνο τις λέξεις και να βλέπουμε -απλά- πρόσωπα...και ν'αρχίσουμε να ανακαλύπτουμε ποιός είναι και τι είναι αυτός ο άνθρωπος που λέει αυτές τις λέξεις.
Ποιός είναι ο χαρακτήρας του και γιατί είναι έτσι ο χαρακτήρας του και να δούμε και την δική μας συμβολή σε αυτό..!!!
Τελικά , αναλογίζομαι τι αξία έχει η οποιαδήποτε γνώση...όσο αληθής και αν είναι αυτή , όταν δεν συμμετέχει -αυτή- ενεργά σε κάθε βήμα του ανθρώπου και σε κάθε στιγμή του , βοηθώντας τον όχι μόνο να έλθει πιο κοντά στον εαυτό του αλλα και στους υπολοίπους συνανθρώπους του..???
Πιστεύω "καμμία"...και θα παραμείνει επι της ουσίας ένα "τίποτα"...απλή αμφίεση και που θα καλύπτει ενδεχομένως την ανεπάρκεια του φέροντός την...!!!
Και είναι κάτι που με απασχολεί ολοένα και περισσότερο πλέον .... ξεκινώντας απο εμένα τον ίδιο , που συλλαμβάνομαι "κλέπτων οπώρας" πάμπολες φορές και αυτό , δεν είναι σίγουρα κάτι ευχάριστο για μένα..!
Καλημέρα!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 25/08/2010 10:39:35
Αγαπητέ Σωτήρη νομίζω ότι μετέφερα αυτούσιο το κείμενο του κ. Θανόπουλου με την επικεφαλίδα επάνω επάνω και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα!!!!
Όσο για το λίνκ προφανώς δεν είδες ότι αναφράφεται κάτω κάτω στο τέλος της σελίδας που είναι το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων!!!
Αυτά ως προς την σωστήν ενημέρωσην!
Ο τραγικός χώρος και ο αρχικός ακρωτηριασμός
............................................
Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius
Φαντάζομαι ότι δεν θα σκεφτείς να συνδράμεις οικονομικά τους εδώ υπεύθυνους σε οποιαδήποτε απαίτηση πνευματικών δικαιωμάτων.
Εξάλλου ο Παύλος δεν παίρνει τα πράγματα επί προσωπικού, ξέρει τον elo καθώς και την εργασία του στις συζητήσεις οπότε αντιλαμβάνεται τι λέει και γιατί.![]()
Επί του θέματος, γιατί Εαρινέ μου να μας ενδιαφέρει ποιος είναι αυτός που μιλάει? Κατά την άποψή μου ακριβώς επειδή κοιτάμε τον άνθρωπο και όχι τα λόγια του έχουμε τόσα προβλήματα.![]()
Παύλο γράφαμε μαζί, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται
....και τα μετριόφρονα βεβαίως βεβαίως![]()
Κάποιοι εξ ημών αγαπητέ δεν επιθυμούμε να το παίξουμε ούτε σοφοί ούτε διδάσκαλοι ούτε γκουρού ούτε παντογνώστες που απευθύνονται σε αδαείς ηλιθίους άσχετους αγράμματους κλπ κλπ... οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα σοφούς φωστήρες-Σωτήρες να τους ανοίξουν τα μάτια!!!
Κάποιοι εξ ημών δεν έχουν πρόβλημα όταν συμφωνούν με κάποιες ιδέες κάποιου να το δεχτούν δημοσίως κι ευθαρσώς να παραθέσουν διαδίδοντας τις ιδέες του ή κάποιες θέσεις θεάσεις του που τους βρίσκουν σύμφωνους την συγκεκριμένη στιγμή και μάλιστα με τον τρόπο που είναι συντεταγμένες και γραμμένες!!
Κάποιοι εξ ημών ήμαστε εδώ ως αιώνιοι μαθητές που ανταλάσσοντας απόψεις προσπαθούμε να ξεστραβωθούμε όσο περισσότερο μπορεί και θέλει ο καθένας μας. Κι επειδή όσο πιο πολλοί τόσο πιο πολλές οι ιδέες κι θεάσεις πιο πλούσιες γιαυτό λοιπόν κι όταν βρίσκουμε και κάποιες ιδέες άλλων από όμορους χώρους τους μεταφέρουμε εδώ εμπλουτίζοντας έτι περισσότερο τον χώρο μας!
Όσο για τις κουρτίνες και το ποιος κρύβεται από πίσω ή από μπροστά δεν αφορά κανέναν σοβαρό ερευνητή εκτός κι αν ενδιαφέρεται να τον συναντήσει!! Αλλιώς εμάς εδώ μόνον οι ιδέες του ενδιαφέρουν γιατί με αυτές πορευόμαστε στις ενδοσκοπήσεις μας στα ψαξίματα μας!!!
Βραβεία τιμές και διπλώματα δεν προβλέπονται!!!
Και μια παράκληση γράφε όπως μιλάς για να καταλαβαίνουμε και τι θες να πεις γιατί εννίοτε είσαι δυσνόητος για μας τους κατέχοντες την απλήν Ελληνικήν!!1
Ευχαριστώ!!!
--Confucius
Πάρε κανένα τηλέφωνο να βρεθούμε..
--Confucius
quote:
Κάποιοι εξ ημών ήμαστε εδώ ως αιώνιοι μαθητές που ανταλάσσοντας απόψεις προσπαθούμε να ξεστραβωθούμε όσο περισσότερο μπορεί και θέλει ο καθένας μας. Κι επειδή όσο πιο πολλοί τόσο πιο πολλές οι ιδέες κι θεάσεις πιο πλούσιες γιαυτό λοιπόν κι όταν βρίσκουμε και κάποιες ιδέες άλλων από όμορους χώρους τους μεταφέρουμε εδώ εμπλουτίζοντας έτι περισσότερο τον χώρο μας!
Αγαπητέ lorenzo,
συμφωνώ και προσυπογράφω
τα ανωτέρω...
Ακόμη να προσθέσω πως μέσα
από την απλότητα του λόγου,μα
και της σκέψης,τα πράγματα πολλές φορές
γίνονται ...ευκολότερα για πολλούς και
η συζήτηση σαφώς εποικοδομητική!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Εμβατήριο Πένθιμο και Κατακόρυφο
Στο ταβάνι βλέπω τους γύψους.
Μαίανδροι στο χορό τους με τραβάνε.
Η ευτυχία μου, σκέπτομαι, θα 'ναι
ζήτημα ύψους.
Σύμβολα ζωής υπερτέρας,
ρόδα αναλλοίωτα, μετουσιωμένα,
λευκές άκανθες ολόγυρα σ' ένα
Αμάλθειο κέρας.
(Ταπεινή τέχνη χωρίς ύφος,
πόσο αργά δέχομαι το δίδαγμα σου!)
Όνειρο ανάγλυφο, θα 'ρθω κοντά σου
κατακορύφως.
Οι ορίζοντες θα μ' έχουν πνίξει.
Σ' όλα τα κλίματα, σ' όλα τα πλάτη,
αγώνες για το ψωμί και το αλάτι,
έρωτες, πλήξη.
Α! πρέπει τώρα να φορέσω
τ' ωραίο εκείνο γύψινο στεφάνι.
Ετσι, με πλαίσιο γύρω το ταβάνι,
πολύ θ' αρέσω.
(Κώστας Καρυωτάκης)

quote:
Είδες Εαρινέ μου, λύθηκε το θέμα άμεσα, ο Παύλος εξήγησε το σκεπτικό του και έτσι δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να σκεφτεί ότι πήγαν να εκμεταλλευτούν την εργασία του.Παύλο γράφαμε μαζί, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται
....και τα μετριόφρονα βεβαίως βεβαίως
Οίδα..οίδα...!!!![]()

quote:
Ο elo Εαρινέ μου είναι συντονιστής και δεν λέει ότι του κατέβει ούτε κινείται συναισθηματικά, είναι υποχρεωμένος να τηρεί κάποιους κανόνες στις συζητήσεις και σε κάθε ευκαιρία να επισημαίνει ότι θεωρεί πως πιθανόν μπορεί να δημιουργήσει θέματα στο site, ποτέ δεν ξέρεις πως θα δει ο κάθε άλλος το copy paste.
Φαντάζομαι ότι δεν θα σκεφτείς να συνδράμεις οικονομικά τους εδώ υπεύθυνους σε οποιαδήποτε απαίτηση πνευματικών δικαιωμάτων.Εξάλλου ο Παύλος δεν παίρνει τα πράγματα επί προσωπικού, ξέρει τον elo καθώς και την εργασία του στις συζητήσεις οπότε αντιλαμβάνεται τι λέει και γιατί.
Επί του θέματος, γιατί Εαρινέ μου να μας ενδιαφέρει ποιος είναι αυτός που μιλάει? Κατά την άποψή μου ακριβώς επειδή κοιτάμε τον άνθρωπο και όχι τα λόγια του έχουμε τόσα προβλήματα.
Δεν θα κάνω σιγόντα κανενός φίλη Pyramid...και θα επαναλάβω με σθένος αναλαμβάνοντας την ευθύνη των όσων λέω...
Ξανα-λέω λοιπόν , ότι οι λέξεις που χρησιμοποιούνται θα πρέπει προσεκτικά να επιλέγονται , προκειμένου και να αποδίδουν το νόημα των όσων λέμε αλλα ταυτόχρονα να μην αφήνουν έστω ακόμα και ίχνη υπόνοιας...!!!
Όσο για τον Elo...δεν χρειάζομαι συστάσεις και ούτε και αυτός καμμιά υπεράσπιση...γνωρίζω πολύ καλά τον "άνθρωπο" και τον εκτιμώ..!!!
Το πως τώρα κάποιοι ερμηνεύουν τα λεγόμενά μου , είναι απολύτως δικό τους πρόβλημα και ουδόλως με ενδιαφέρει , εξ'άλλου ερχόμενος εδώ , δεν ήταν αυτοσκοπός..!!!
Ελπίζω να έγινα κατανοητός και όχι αρεστός...!!!

quote:
Τώρα ο φίλος Εαρινός προφανώς εξ αφορμής του σχολίου - παρατήρηση του Ελο - θέλησε να ρίξει κάποια καρφιά δήθεν αυτοκρινόμενος, σχετικά με την παράθεση θέσεων θεάσεων γνωμών κάποιων άλλων κι όχι των δικών μας.Κάποιοι εξ ημών αγαπητέ δεν επιθυμούμε να το παίξουμε ούτε σοφοί ούτε διδάσκαλοι ούτε γκουρού ούτε παντογνώστες που απευθύνονται σε αδαείς ηλιθίους άσχετους αγράμματους κλπ κλπ... οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα σοφούς φωστήρες-Σωτήρες να τους ανοίξουν τα μάτια!!!
Κάποιοι εξ ημών δεν έχουν πρόβλημα όταν συμφωνούν με κάποιες ιδέες κάποιου να το δεχτούν δημοσίως κι ευθαρσώς να παραθέσουν διαδίδοντας τις ιδέες του ή κάποιες θέσεις θεάσεις του που τους βρίσκουν σύμφωνους την συγκεκριμένη στιγμή και μάλιστα με τον τρόπο που είναι συντεταγμένες και γραμμένες!!
Όσο για τις κουρτίνες και το ποιος κρύβεται από πίσω ή από μπροστά δεν αφορά κανέναν σοβαρό ερευνητή εκτός κι αν ενδιαφέρεται να τον συναντήσει!! Αλλιώς εμάς εδώ μόνον οι ιδέες του ενδιαφέρουν γιατί με αυτές πορευόμαστε στις ενδοσκοπήσεις μας στα ψαξίματα μας!!!
Βραβεία τιμές και διπλώματα δεν προβλέπονται!!!Και μια παράκληση γράφε όπως μιλάς για να καταλαβαίνουμε και τι θες να πεις γιατί εννίοτε είσαι δυσνόητος για μας τους κατέχοντες την απλήν Ελληνικήν!!1
Ευχαριστώ!!!
--Confucius
Το να προσπαθήσω να σε πείσω , ότι ουδέποτε σκέφθηκα έτσι , προφανώς δεν θα το δεχθείς και αν θές να μιλήσω στο ύφος και στον τρόπο σου...ουδόλως με ενδιαφέρει..!!!
Το πως θα μιλήσω -δε- και στο πως θα διατυπώσω την γνώμη μου , αυτό θα είναι πάντα δική μου επιλογή και εφόσον δεν γίνομαι αντιληπτός , μπορείς να ζητήσεις περαιτέρω διευκρινήσεις .... αλλα και αν πάλι δεν γίνω κατα-νοητός δεν σημαίνει αυτό σε καμμιά περίπτωση έλλειμα δικό μου..!!!
Όσο για τα βραβεία και τις τιμές...αυτό πάλι πως σου ήρθε..τυχαίο πάντως δεν είναι..!!!
Για τις κουρτίνες τώρα τι να πώ..???
Αν δεν έχεις καλή διάθεση να δείς τι εννοώ και το βλέπεις κάτω απο μια προσωπική σου συναισθηματική πίεση...και εξ'αυτού "ορμάσαι" και σ'αυτό και πάλι δεν φταίω εγώ..!!!
Πραγματικά απορώ...μόνο...![]()
![]()
Νουθεσίες εδώ δεν χωρούν και θα μείνω σε αυτό...!!!

quote:
Και μια παράκληση γράφε όπως μιλάς για να καταλαβαίνουμε και τι θες να πεις γιατί εννίοτε είσαι δυσνόητος για μας τους κατέχοντες την απλήν Ελληνικήν!!1Ευχαριστώ!!!
--Confucius
Αφού τελείωσες με το "ευχαριστώ"...όλα είναι εντάξει..![]()
Αν καταλαβαίνετε ή όχι την Ελληνικήν ή τα λεγόμενά μου ...όντως είναι θέμα...!!!
όσο για τον Elo...ποιός σου είπε ότι ως συντονιστής είναι στο απυρόβλητο..???
Κοίτα εγώ δεν γνωρίζω , ούτε απο μπηχτές κλπ..κλπ...ότι έχω να πώ , θα το πώ ευθέως και χωρίς κακίες..!!!
Τα υπόλοιπα -εκτιμήσεις -ερμηνείες- δεν με αφορούν...![]()
Αν θές να πιστεύεις τέτοια...-για μένα-...ελεύθερα..δεν με πειράζει καθόλου..ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Edited by - Εαρινός on 25/08/2010 16:33:29
Θα σας πάρω.
H υπεράσπιση του χώρου από απλά μέλη, διότι περί αυτού πρόκειται, δεν δείχνει απαραίτητα κάτι που σχετίζεται με τους συντονιστές.
Ο elo δεν είναι αυτή τη στιγμή εδώ, είμαι όμως εγώ και θα πω ότι θεωρώ ορθό, όταν γυρίσει ο άνθρωπος από την δουλειά του και μπει στο φορουμ θα δει εάν χρειάζεται να συμμετάσχει υπό την ιδιότητα του συντονιστή ή όχι.
Πώς να γίνει να απαλύνει η
ατμόσφαιρα,ποιός ξέρει;
Τα αντίδοτα φαίνεται να μην
...λειτουργούν πιά ή μήπως ναί;!!!
Το σωστό ερώτημα θα ήταν:
"Ποιά αντίδοτα;"
Ναι,αλήθεια ποιά αντίδοτα θα
μπορούσαν να δόσουν "ανοσία" σε όλους μας;
Σε όλους μας,ναι σε όλους μας...!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Qt2mbGP6vFI&feature=av2n
Αγαπητέ Εαρινέ ανοιξες ενα θέμα περί ζωής και θανάτου και μεσα σε τρείς σελίδες εχεις αρχίσει να το ''πεθαίνεις '' μόνος σου και μάλιστα χωρίς καμία βοήθεια ..Απο κάτω δε , ανοίγεις αλλο περι επικοινωνίας...
Λες εδω
quote:
Οφείλουμε να πάψουμε ν'ακούμε μόνο τις λέξεις και να βλέπουμε -απλά- πρόσωπα...και ν'αρχίσουμε να ανακαλύπτουμε ποιός είναι και τι είναι αυτός ο άνθρωπος που λέει αυτές τις λέξεις.Ποιός είναι ο χαρακτήρας του και γιατί είναι έτσι ο χαρακτήρας του και να δούμε και την δική μας συμβολή σε αυτό..!!!
Τελικά , αναλογίζομαι τι αξία έχει η οποιαδήποτε γνώση...όσο αληθής και αν είναι αυτή , όταν δεν συμμετέχει -αυτή- ενεργά σε κάθε βήμα του ανθρώπου και σε κάθε στιγμή του , βοηθώντας τον όχι μόνο να έλθει πιο κοντά στον εαυτό του αλλα και στους υπολοίπους συνανθρώπους του..???
Πιστεύω "καμμία"...και θα παραμείνει επι της ουσίας ένα "τίποτα"...απλή αμφίεση και που θα καλύπτει ενδεχομένως την ανεπάρκεια του φέροντός την...!!!
Και είναι κάτι που με απασχολεί ολοένα και περισσότερο πλέον .... ξεκινώντας απο εμένα τον ίδιο , που συλλαμβάνομαι "κλέπτων οπώρας" πάμπολες φορές και αυτό , δεν είναι σίγουρα κάτι ευχάριστο για μένα..!
Και ''απαντάς'' λίγο πιο κάτω μόνος σου ως εξής
quote:
Το πως τώρα κάποιοι ερμηνεύουν τα λεγόμενά μου , είναι απολύτως δικό τους πρόβλημα και ουδόλως με ενδιαφέρει , εξ'άλλου ερχόμενος εδώ , δεν ήταν αυτοσκοπός..!!!Ελπίζω να έγινα κατανοητός και όχι αρεστός...!!!
και πιο κάτω μεσα στην εσωτερική ηρεμία, συνεχίζεις
quote:
Το να προσπαθήσω να σε πείσω , ότι ουδέποτε σκέφθηκα έτσι , προφανώς δεν θα το δεχθείς και αν θές να μιλήσω στο ύφος και στον τρόπο σου...ουδόλως με ενδιαφέρει..!!!Το πως θα μιλήσω -δε- και στο πως θα διατυπώσω την γνώμη μου , αυτό θα είναι πάντα δική μου επιλογή και εφόσον δεν γίνομαι αντιληπτός , μπορείς να ζητήσεις περαιτέρω διευκρινήσεις .... αλλα και αν πάλι δεν γίνω κατα-νοητός δεν σημαίνει αυτό σε καμμιά περίπτωση έλλειμα δικό μου..!!!
Όσο για τα βραβεία και τις τιμές...αυτό πάλι πως σου ήρθε..τυχαίο πάντως δεν είναι..!!!
Για τις κουρτίνες τώρα τι να πώ..???
Αν δεν έχεις καλή διάθεση να δείς τι εννοώ και το βλέπεις κάτω απο μια προσωπική σου συναισθηματική πίεση...και εξ'αυτού "ορμάσαι" και σ'αυτό και πάλι δεν φταίω εγώ..!!!Πραγματικά απορώ...μόνο...
Νουθεσίες εδώ δεν χωρούν και θα μείνω σε αυτό...!
και ακομη πιο αναλυτικά μεσα στο γέλιο , την χαρά και την ευτυχία που μας προτρέπεις να βιώσουμε
quote:
φού τελείωσες με το "ευχαριστώ"...όλα είναι εντάξει..Αν καταλαβαίνετε ή όχι την Ελληνικήν ή τα λεγόμενά μου ...όντως είναι θέμα...!!!
όσο για τον Elo...ποιός σου είπε ότι ως συντονιστής είναι στο απυρόβλητο..???
Κοίτα εγώ δεν γνωρίζω , ούτε απο μπηχτές κλπ..κλπ...ότι έχω να πώ , θα το πώ ευθέως και χωρίς κακίες..!!!
Τα υπόλοιπα -εκτιμήσεις -ερμηνείες- δεν με αφορούν...
Αν θές να πιστεύεις τέτοια...-για μένα-...ελεύθερα..δεν με πειράζει καθόλου..ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
Εφ οσον δεν σε απασχολεί ουτε τι θα πιστεύει ο Λορενζο και προφανως και ολοι οσοι διαβάζουμε, για σένα, και αφου τιποτε δεν σε αφορά τοτε τι σε ενδιαφερει να... <<Οφείλουμε να πάψουμε ν'ακούμε μόνο τις λέξεις και να βλέπουμε -απλά- πρόσωπα...και ν'αρχίσουμε να ανακαλύπτουμε ποιός είναι και τι είναι αυτός ο άνθρωπος που λέει αυτές τις λέξεις.>>
Προφανως αυτό που την συγκεκριμένη εποχή σε ενδιαφερει, ειναι η προσωπική σου προβολή και η ανάγκη σου για δηθεν νοητική υπεροχή.
Σε καθε πόστ γίνεται μια προσπάθεια ολων να σου δείξουν την χαρά τον ερωτα και την ομορφιά της ζωής, πράγματα τα οποία βρισκονται μεσα απο την ανθρωπινη επαφή, την συνομιλία , το χιούμορ και την απλότητα.
Και ενω ουσιαστικά το αντιλαμβανεσαι, στο τελος ριχνεις εσυ την κουρτίνα που αναφέρεις και θυμώνεις οταν αυτή γίνεται διάφανη.
Και επειδή κατα καιρούς ολοι περναμε απο διάφορα στάδια οταν ο εγωισμός μας , η μοναξιά μας και ο χρόνος κανουν τραμπαλα με την γοητεία που ασκει το καλοκαιρι και η πανέμορφη πανσέληνος ..ας δούμε εμας οπως και οσο μπορούμε...
quote:
Νευρικότητα μεγάλη διακρίνω!!!Πώς να γίνει να απαλύνει η
ατμόσφαιρα,ποιός ξέρει;
Τα αντίδοτα φαίνεται να μην
...λειτουργούν πιά ή μήπως ναί;!!!Το σωστό ερώτημα θα ήταν:
"Ποιά αντίδοτα;"
Ναι,αλήθεια ποιά αντίδοτα θα
μπορούσαν να δόσουν "ανοσία" σε όλους μας;Σε όλους μας,ναι σε όλους μας...!!!
Ας μην απαλύνει φίλη Καποδίστρια ..ισως και να μην χρειάζεται .
Καμια φορά η ενταση ειναι εποικοδομητική ενω η υποτιθέμενη λίανση απλως σκεπάζει τις αιχμές απο το σοβάντισμα..
Το αντίδοτο δεν το ξέρω αλλα οπως ειπαμε πιο πάνω το σύμπαν δημιουργήθηκε οταν μια ''δυναμη'' εδειξε την χαρά της με ''αγριότητα, '' τότε που συνάντησε τον εαυτό της, και αυτο μας ''εφερε'' στον ''κόσμο'' και στο εσωτέρικα...![]()
Edited by - nst on 25/08/2010 18:09:35
quote:
Εαρινέ μου
H υπεράσπιση του χώρου από απλά μέλη, διότι περί αυτού πρόκειται, δεν δείχνει απαραίτητα κάτι που σχετίζεται με τους συντονιστές.
Ο elo δεν είναι αυτή τη στιγμή εδώ, είμαι όμως εγώ και θα πω ότι θεωρώ ορθό, όταν γυρίσει ο άνθρωπος από την δουλειά του και μπει στο φορουμ θα δει εάν χρειάζεται να συμμετάσχει υπό την ιδιότητα του συντονιστή ή όχι.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω , για τί δημιουργήθηκε το όλο θέμα...μόνο και μόνο επειδή θέλησα να κάνω ια επισήμανση???
Μια επισήμανση ήταν και μόνο ...χωρίς καμμιά διάθεση για ευτελισμό ή άφεση υπονοουμένων...
Δεν καταλαβαίνω...πραγματικά , αδυνατώ..!!!
Πού και σε ποιό σημείο , ήμουν προσβλητικός ή οτιδήποτε άλλο???
Είναι αυτό καθ'εαυτό το σημείο που ενοχλησε και πού???
...διότι πραγματικά είναι απορίας άξιον..
Μια επισήμανση έκανα και τίποτα περισσότερο...αλλα υπήρξαν εξ'αυτού ιδιαίτερα αυστηρές εκφράσεις και δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί..???